Daivasen, kaip su oru prie jūros, nebuvo šalta? Mano mažoji tai jau nuo pat vasaros pradžios vis važiuoja prie jūros or atostogų laukia, važiuosim rugpjūčio vidury greičiausiai
labai gražios gėlės pas tave auga

aš šiemet savų ir nefotkinu, nes piktžolyne auga
žinok, su tuo photobucket aš jau seniai nesusišneku
QUOTE(Vandene @ 2013 07 20, 08:05)
smagu kaip gražėja aplinka

mes šiemet sodyboj turbūt tik dar vieną tvenkinuką išsikasim, tai gal ir aplink tevenkinius pasitvarkysim per atostogas, o namo ir pirties sienų apšiltinimas ir apdaila, liks kitiems metams, tiesiog nespėsim šiemet, o ir normalių atostogų jau norisi, ačių D jau bute remontas baigėsi

beliko TIIIK baldai
Papildyta:
aš jau praeitą savaitę vieną rytą du didelius kibirus prisiskyniau agurkų, ir užraugiau 7 trilitrius, bet kažkokia liga užpuolė, ir drėgmės jau daugoka, tai primezga nemažai, bet tiesiog maži nukrenta arba dideli pūna

lapai ruduoja, neturėsiu greitai turbūt agurkų, bet kiek bus, tiek užteks, nes vistiek neturiu šiemet kur užsiimti konservavimais

važiuoju pas tėvus konservuoti, šiandien irgi lėksiu, agurkus užsiraugti ir raudonus serbentus išsivirti
pomidorus irgi jau pilna burna valgom, dukrytė irgi jau pripranta prie skonio, nes anksčiau tik agurkus valgydavo

šiuo metu vistik einamiausi žirniai, valgytų turbūt ištisai

super šiemet žirniai, nė vieno dar neradau sukirmijusio, gal čia padeda kiek draukiško daržo principai, nors kopūstų neapsaugojo salierai nuo kirmėlių

kalafijorai irgi nieko gero nežada
braškės dar po truputį dera ir žydi, tai nelabai lendu prie jų, tik apraunu didesnes žoles ir tiek, bet kad daigus sodinsiu ir plėsimės tai faktas, nes vienas teks naikinti, tai kai pasakiau savo idėjas, vyras iškart nusprendė, kad kitais metais ir vėl iš pirmamečių nedaug naudos bus, ir vėl braškių neturėsim

šiemet iš 30daigų turėjom tik tiek, kad Karinai pavalgyt užteko

na bet vienos kitiems metams liks jau antrametės, tai tos turėtų daugiau duoti derliaus, na ir pirmametės šiek tiek duos
cukinijos tik pradeda vesti, nes daug labai vyriškų žiedų duoda, na bet manau kai prasidės, tai nespėsim valgyt
Papildyta:
morkos neblogai sudygę, ir sudygo visos

sėjau 3rūšių, visą vagą vėlyvų laikymui, o kitą vagą pusiau vėlyvų ir tų kur greito augimo, tai jau valgom tokias nemažas morkytes

svogūnai su morkom gražiai draugauja, labai gražūs raudonieji auga tarp morkų

ir porai tarp paprastų svogūnų puikiai auga

tik tarp pomidorų mažyčiai bus porai, neužtekna jiems šviesos

padariau klaidą, reikėjo susodinti tarp paprikų porus, nes keli papuolė tarp parikų, tai tos ne taip išsikeroja kaip pomidorai, tai ir porai ženkliai didesni
bulves koloradas labai puola, ir dabar nėra kada nupurkšti, nes arba lyja arba vėjas siaubingas pas mus laukuose

tai jaučių taip ir liks šiemet vieną kartą nupurkštos, ale sveikesnės bus, nors ne tiek daug kiek tikėtasi, bet mums turėtų užtekti
šiltnamy greičiausiai varlės landų pasidariusios, nors šiemet tik vieną ir mačiau aš varlę, vakar laisčiau, tai tiesiog toj pusėj kur į tvenkinio pusę, tiek landų

kurklių sakyčiau gal didokos, nors tiesiog neesu tikra, ir serenčiai apgraužti šiltnamyje-kas tai galėtų būti