Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Pas mus taip pat el. dienynas ir pasiekimų knygelių neturime (dėl ko labai džiaugiuosi, nes kai prisimenu ankstesnes litanijas... doh.gif ). Vaikai turi užrašų knygeles, kur įsirašo ar įsiklijuoja iv. informaciją. Mėnesio gale neprisijungiantiems tėvams atspausdinu ataskaitas. Reikalui esant rašau sms (turiu jų daug nemokamų smile.gif ) ar skambinu.
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
QUOTE(NOKIA @ 2013 05 20, 15:42)
Pasakykit, tos kurios turit elektroninius dienynus ar jums reikalingos pasiekimų knygelės.
Kitais mokslo metais pas mus bus elektroninis dienynas, tai dabar galvojam ar reikalingos pasiekimų knygelės. Kaip informuoti tėvus, kurie neturi interneto? g.gif


Mes turim elektroninius dienynus, knygelių neturim. Mano klsėj tik viena mergaitė neturi interneto, tai jai svarbiausią informaciją užrašau į sąsiuvinį.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kartais kuri pirmokė rašė pasaulio pažinimo apibendrinamąjį testą pagal Rakto temas?
Būčiau dėkinga,jei pasidalintumėte ax.gif
Atsakyti
Gal turite kokius žodžius, kuriuos galėčiau pasakyti vaikams per Abėcėlės šventę?
Atsakyti
Sveikutės. Senai buvau čia, vis darbai darže neleido prisėsti. Šiemet mano buvę mikiniai yra dvyliktokai. Pakvietė į paskutinį skambutį. Gal kas turit gražių žodžių, kuriais galėčiau priminti jiems pirmas dienas mokykloje? Ačiū, jei pasidalinsit.
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, ar įmanoma kažkaip patalpinti į jimdo savo filmuotą trumpą medžiagą?
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 05 19, 18:20)
Mes žadam apsikeist vietomis - tėvams reikės rašyt diktantą, spręsti uždavinius, mokytis pasaulio paž., piešti vaiko portretą, išmokti dainelę ( karaoke ). Su praėjusia laida ( antrokais irgi ) darėm. Pavyko. Tiesa, renginys vakare.

O tai gal tas diktantas su kokia prasminga mintim. Ar tiesiog eiliniai pirmokiski sakiniai?

Sveikos mergaites, as kaip visada pamirstu pasisveikinti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 20, 21:39)
Norėjau pasiteirauti, ar įmanoma kažkaip patalpinti į jimdo savo filmuotą trumpą medžiagą?

Galima, turi buti ikelta i youtube. Bent as zinau tik sita kelia. Gal galima ir kitaip.
Atsakyti
Sveikutės,
Labai reikia, kad atsilieptų kolegė, kuri buvo pametėjusi mintį dėl laivelių ir buvo lyg ir svetainę savo nurodžiusi kurioje žiūrėjau laivelius. Niekaip neatgaminu, o labai reikia pažiūrėti kaip atrodo, nes darome laivelius ir nežinau kaip burę gražiau padaryti.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 20, 21:03)
Galima, turi buti ikelta i youtube. Bent as zinau tik sita kelia. Gal galima ir kitaip.


Per youtube nenoriu. Tai ne toks filmukas, kad visi matytų cool.gif
Atsakyti
Dėl laivelių susiradau, nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 05 20, 17:22)
Pas mus taip pat el. dienynas ir pasiekimų knygelių neturime (dėl ko labai džiaugiuosi, nes kai prisimenu ankstesnes litanijas...  doh.gif  ). Vaikai turi užrašų knygeles, kur įsirašo ar įsiklijuoja iv. informaciją. Mėnesio gale neprisijungiantiems tėvams atspausdinu ataskaitas. Reikalui esant rašau sms (turiu jų daug nemokamų  smile.gif  ) ar skambinu.

Čia tiesiog iš pačio dienyno atspausdini tą sąrąšą- kada paskutinį kartą jungėsi?
Mano tėvai labai vangiai sakaito el dienyną,nors galimybę turi visi.Kartais parašau skubia info ir perskaito 28%. Tad ir aš svarbesnę informacija spausdinu ir dalinu. Jau antroje klasėje norėtusi baigti su tais dalijamais lapeliais,bet kaip tėvams suformuoti įgūdį tikrinti el.dienyną kasdien. ax.gif

Ir mes jau nebesulaukiam atostogų.Vaikai tokie išsiblaškę doh.gif Ir nenuostabu,kai už lango šiluma kviečia į kiemą. smile.gif
Ar pabaigus klasę ( ne ketvirtą) duodat kokius diplomus,sveikinimus ? Kažkaip bandysiu sapusdinti kažkokias padėkas už gerą ir sėkmingai pabaigtą 1 klasę.
Dar norėjau pasiteirauti dėl finansinių dalykų. Ar turite klasės kokį nuolatinį fondą,kad reikalui atėjus greitai galėtumetė pasinaudoti,nupirkti ką nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 20 gegužės 2013 - 22:09