Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Grim @ 2013 06 21, 16:05)
Mes vakar grįžom iš sodybos, Saulė visą uodų sukąsta doh.gif Niežti, zirzia. Naktis buvo nekokia...

Gal kavos?

patepk įkandimus dantų pasta smile.gif

o aš vat einu ir išgersiu, reik dopingo grindų plovimui.

pas D.C. radau dantį rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 21 birželio 2013 - 15:16
šįkart sėkmė buvo ne mano pusėje verysad.gif
giliai giliai taip ir galvojau kad bus...
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2013 06 21, 18:02)
šįkart sėkmė buvo ne mano pusėje  verysad.gif
giliai giliai taip ir galvojau kad bus...

Laukiau ziniu is taves... kaip gaila..
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2013 06 21, 17:15)

Su pirmu kapliuku D.C. 4u.gif
Atsakyti
Spinsa, kaip gaila...

QUOTE(zuzla @ 2013 06 21, 15:15)
patepk įkandimus dantų pasta smile.gif

o aš vat einu ir išgersiu, reik dopingo grindų plovimui.

Rimai dantų pasta?? O jeigu ji tą pastą nusibrauks ir į burną susikiš? smile.gif Visą dieną kumščiai burnoj...

Neplauk grindų irnesakyk.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 06 21, 18:33)
Rimai dantų pasta?? O jeigu ji tą pastą nusibrauks ir į burną susikiš? smile.gif Visą dieną kumščiai burnoj...

Neplauk grindų irnesakyk.gif

doh.gif

aha, kaip tik žurnale perskaičiau, bet pačiai dar neteko bandyt. kiek ten tos pastos smile.gif sako, iškart nuima niežulį, tai gal nesibraukys labai.

tai kad žmogui reik, kad ropojimo trasa švari būtų..

ką? biggrin.gif visai neskausmingai tas dantis išlindo, tikiuos, taip ir su kitais bus topsecret.gif

spinsa, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 21 birželio 2013 - 19:01
spinsa console.gif kaip liudna verysad.gif laikykis ...

grim tavo saulute nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif ir kai ziurejau vis prisiminiau tavo gertas petruskas lotuliukas.gif o savo istorija rasei i ibeikiau nevaisinguma? manau ten ji labai gerai skaitystusi , tiek laukta tiek svajota... arba as praleidau gal ir rasei blush2.gif
o ir nei zuzla nei shira ... neraset? nu eisiu dar permest akim negi as praziopsojau cool.gif

o tu klausyk grim tikra auksaranke !!! tokiu graziu atviruku prisiziurejau net viena minti pasivoksiu blush2.gif cool.gif ax.gif

as taves neziurejau ... tieisog pati nesirodau tai ir nesmagu buvo apziurinet tave ... todel komentuoti negaliu , bet visada tave isisvaizdavau tokia nevisai tamsia bet is tamsesniu , na ta parsme kokiais tamsiai rudais plaukais , kudute didelem akim wink.gif

zuzla nu va jau ir dantukai pas DC 4u.gif echh net ir nepastebesim kaip zuzliuka i pirma klase visos vesim thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Glamour wub.gif bigsmile.gif labai sveikinu!!!

Spinsa verysad.gif

Zuzlai baltai pavydziu Paryziaus... ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
tikriausiai visos užsiėmusios ilgąjį savaitgalį, tai ir aš tik trumpam prisėdau.

Spinsa> bet juk operacija pavyko, kas negerai buvo? g.gif Jei nujautei, kad nepavyks, gal ir priežastį žinai. Laikykis, mergyt console.gif

Glamour> gerai pailsėkit Druskininkuose, mes irgi važiuosim liepos pradžioj.

Zuzla> neatsiunti man savo emailo, neturiu kur įmest savo fotkės blush2.gif Beje, sveikinu mūsų kavalierių su pirmuoju dantuku 4u.gif

Grim> ačiū už nuorodą, tavo dukrytė l.panaši į tave mirksiukas.gif O tau manau labiau tinka šviesūs plaukai (pati esu blond, tai ir kitiems siūlau lotuliukas.gif ). Darbeliai tai išvis thumbup.gif , aš kaip nesugebanti, tai l.vertinu kas moka daryti pats tokius grožius.

Meskute> tu visas prisimeni, visada paklausi kaip kuriai sekasi. O kaip tau pačiai einasi? Kaupiesi didžiajam žygiui? Ar prasineši mums, kai pradėsi?

Aš turiu eiti 06 27d. antrajam didžiajam echo, prisibijau... unsure.gif Nu kaip mane kamuoja visokios blogos mintys, turiu kovoti su savimi kiekvieną dieną kaip su kokiu priešu, kad tik ko neprisigalvočiau doh.gif Bet nebarkit manęs, stengiuosi ir dažnai pavyksta blush2.gif

Gero ilgojo savaitgalio visoms!
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 06 21, 20:23)
o ir nei zuzla nei shira ... neraset? nu eisiu dar permest akim negi as praziopsojau  cool.gif

zuzla nu va jau ir dantukai pas DC  4u.gif  echh net ir nepastebesim kaip zuzliuka i pirma klase visos vesim  thumbup.gif

ai tai kad pas mane nieko įdomaus blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 22, 12:22)
Zuzla> neatsiunti man savo emailo, neturiu kur įmest savo fotkės blush2.gif 

pamiršau doh.gif

ir tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 22, 10:00)
Aš turiu eiti 06 27d. antrajam didžiajam echo, prisibijau... unsure.gif Nu kaip mane kamuoja visokios blogos mintys, turiu kovoti su savimi kiekvieną dieną kaip su kokiu priešu, kad tik ko neprisigalvočiau doh.gif  Bet nebarkit manęs, stengiuosi ir dažnai pavyksta blush2.gif

Viskas bus gerai! 4u.gif nors as ir pati su neramia dusele gyvenu blush2.gif pilna visokiu baimiu blush2.gif bet giliai gilia sirdelej jauciu kad viskas bus gerai ax.gif
Laukiu judesiuku, bet mazasis kazkoks tinginiukas, visas i mama biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

kavos?
Išsimiegojau, man rodos biggrin.gif Vyras su mažąja šią naktį miegojo, aš kitam kambary, tai kėliaus tik į wc smile.gif

QUOTE(meskute102 @ 2013 06 21, 19:23)
grim tavo saulute nuostabi  wub.gif  ir kai ziurejau vis prisiminiau tavo gertas petruskas  lotuliukas.gif o savo istorija rasei i ibeikiau nevaisinguma? manau ten ji labai gerai skaitystusi , tiek laukta tiek svajota... arba as praleidau gal ir rasei  blush2.gif

as taves neziurejau ... tieisog pati nesirodau tai ir nesmagu buvo apziurinet tave ... todel komentuoti negaliu , bet visada tave isisvaizdavau tokia nevisai tamsia bet is tamsesniu , na ta parsme kokiais tamsiai rudais plaukais , kudute didelem akim wink.gif

Ačiū wub.gif Nerašiau istorijos... Vis galvojau, bet taip va ir liko... Reiks parašyt.

Oi, tai žiūrėk tu į mane, nieko tokio smile.gif Aš nelabai kūdutė ax.gif Jei kelis kilus pamesčiau ir celiulito atsikratyčiau, būtų laaabai gerai.

O tu gal irgi rankdarbiauji?

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 22, 11:22)
Sveikutės,

Grim> ačiū už nuorodą, tavo dukrytė l.panaši į tave mirksiukas.gif O tau manau labiau tinka šviesūs plaukai (pati esu blond, tai ir kitiems siūlau lotuliukas.gif ).

Aš turiu eiti 06 27d. antrajam didžiajam echo, prisibijau... unsure.gif Nu kaip mane kamuoja visokios blogos mintys, turiu kovoti su savimi kiekvieną dieną kaip su kokiu priešu, kad tik ko neprisigalvočiau doh.gif  Bet nebarkit manęs, stengiuosi ir dažnai pavyksta blush2.gif

Dėkui smile.gif Vat ir man tas vaikiukas į mane atrodo panašus, bet aplinkiniai kaip susitarę: tėtukas, tėtukas biggrin.gif
Linkstu prie šviesių plaukų ir aš... Tik mano kirpėja bando atkalbėt smile.gif Bet pirma dar cheminį pasidarysiu.

Kur jau čia barsi, viskas suprantama smile.gif Kaip tik reik pagirt,kad stengiesi ir dažnai pavyksta tongue.gif Nors aš galvoju, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 06 22, 13:05)
Viskas bus gerai!  4u.gif nors as ir pati su neramia dusele gyvenu  blush2.gif pilna visokiu baimiu  blush2.gif bet giliai gilia sirdelej jauciu kad viskas bus gerai  ax.gif

Laukiu judesiuku, bet mazasis kazkoks tinginiukas, visas i mama  biggrin.gif

Tai tu tokia pati bailiukė kaip ir aš blush2.gif Stengiuosi mažiau belįsti į kitas temas, mažiau skaityti, tada ir kvailioju tongue.gif

Aš irgi laukiu judesių, nes pavieniai nesiskaito, va tas ir gąsdina, su antru vaiku kitos jau jaučia nuo 18sav., arba dar anksčiau, o aš ne... Žinau, kad tai ne taisyklė ir raminu save, jog 20sav. tai tikrai pajusiu wub.gif

Laikykimės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2013 06 22, 13:14)
Kur jau čia barsi, viskas suprantama smile.gif Kaip tik reik pagirt,kad stengiesi ir dažnai pavyksta tongue.gif Nors aš galvoju, kad viskas bus gerai  mirksiukas.gif

4u.gif
Papildyta:
Sveikinu mūsų mažuosius mylimukus su mėnesiais- Zuzliuką su 7mėn., o Shirytę su 4mėn. birthday.gif
Nepamenu, kada Grimutė gimusi, pasveikinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti