Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

spinsa verysad.gif verysad.gif verysad.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 06 21, 16:15)
pas D.C. radau dantį rolleyes.gif
wub.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 22, 17:34)
Sveikinu mūsų mažuosius mylimukus su mėnesiais- Zuzliuką su 7mėn., o Shirytę su 4mėn. birthday.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Pas mane vit.D 43,3 huh.gif
Atsakyti
Jautruol, ačiū wub.gif

įdėjau tavo nuotraukytes mirksiukas.gif dėl to, ko klausei, nieko nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 22, 19:07)
įdėjau tavo nuotraukytes mirksiukas.gif

dėl to, ko klausei, nieko nežinau unsure.gif

Ačiū tau, galite susipažinti su padoriomis mano foto lotuliukas.gif

g.gif keista ir neramu...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

D.C. su 7 mėn 4u.gif

Jautruolyt, ačiū už sveikinimus ir labai malonu susipažinti thumbup.gif Ir tu, ir dukrytė nuostabios wub.gif Tokią isivaizdavau - šiltą ir mielą žmogeliuką mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Jautruolė,2013 06 22, 13:22]

Spinsa> bet juk operacija pavyko, kas negerai buvo? g.gif Jei nujautei, kad nepavyks, gal ir priežastį žinai. Laikykis, mergyt console.gif

apie kokia operacija kalbi? g.gif
o nuojauta neapgavo delto, kad as nelabai tikiu saldytomis snaigutemis, juolabiau, kad man idejo 4 ir 6 lasteliu, tai jau viska pasako.
na ka gi, teliko dar dvi snaigutes, menesiuka pailsesiu, veliau nutarem pasidaryti histeroskopija ir deti snaigiukus (nes antram ivf'ui siuo momentu nelabai sukrapstyciau)
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 06 22, 22:06)
D.C. su 7 mėn  4u.gif

jus taip pat su mėnesiukais 4u.gif
Atsakyti
[quote=Shira,2013 06 22, 21:06]Jautruolyt, ačiū už sveikinimus ir labai malonu susipažinti thumbup.gif Ir tu, ir dukrytė nuostabios  wub.gif Tokią isivaizdavau - šiltą ir mielą žmogeliuką mirksiukas.gif
[/quote]
4u.gif
Papildyta:
[quote=spinsa,2013 06 22, 22:57]
[quote=Jautruolė,2013 06 22, 13:22]

apie kokia operacija kalbi? g.gif
[/quote]
Jetau, nejaugi būsiu sumaišiusi merginas blush2.gif Man atrodo, tu žiemą dareisi LV sudėtingą operaciją, kur pertvarkė visą žarnyną. Jei klystu, atleisk 4u.gif O dėl snaigiukų prisiminiau sėkmingą atvejį (Beta1), kai pastojo su jais, taip kad neprarask vilties mirksiukas.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 23 birželio 2013 - 11:56
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 23, 12:53)
Jetau, nejaugi būsiu sumaišiusi merginas blush2.gif Man atrodo, tu žiemą dareisi LV sudėtingą operaciją, kur pertvarkė visą žarnyną.
Ten stryga buvo 4u.gif
Atsakyti
spinsute, kaip gaila, mieloji. Pabandyti visgi buvo verta, daktaras turbūt irgi nieko nežadėjo. Gerai, kad nenuleidi rankų ir turi tolimesnių planų. Man tavo planai skamba labai protingai.

Maika, na ne pats blogiausias tavo vit D. Ar paskyrė daktaras ką nors? Eik ant saulytės dažniau pasideginti kol vasara.

Jautruole
, vyk visas neigiamas mintis šalin. Į Druskininkus tikrai nuvykti verta. parsivežiau daug gražių įspūdžių.

Ale lengva patarinėti, man irgi visokių minčių lenda. Bet vis stengiuosi save pagauti ir blogas mintis ištaisyti į teigiamas.
Rytoj kartoju HCG. Ir vėl visa diena kankinimosi. Šiandien mmm diena, švaru gražu, jaučiuosi sveiku žmogum, nieko neskauda.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 24, 23:45)
spinsute, kaip gaila, mieloji. Pabandyti visgi buvo verta, daktaras turbūt irgi nieko nežadėjo. Gerai, kad nenuleidi rankų ir turi tolimesnių planų. Man tavo planai skamba labai protingai.

Maika, na ne pats blogiausias tavo vit D. Ar paskyrė daktaras ką nors? Eik ant saulytės dažniau pasideginti kol vasara.

Jautruole
, vyk visas neigiamas mintis šalin. Į Druskininkus tikrai nuvykti verta. parsivežiau daug gražių įspūdžių.

Ale lengva patarinėti, man irgi visokių minčių lenda. Bet vis stengiuosi save pagauti ir blogas mintis ištaisyti į teigiamas.
Rytoj kartoju HCG. Ir vėl visa diena kankinimosi. Šiandien mmm diena, švaru gražu, jaučiuosi sveiku žmogum, nieko neskauda.

Dideliu dideliu skaiciuku rytoj!!!
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 06 23, 12:36)
Ten stryga buvo  4u.gif

Ups, vadinasi tikrai sumaišiau merginas, l.atsiprašau blush2.gif

Labas rytas 4u.gif
Kaip sekasi po ilgojo savaitgalio įsijungti į darbus? Man kažkaip lengva, jaučiuosi pailsėjusi po savaitės buvimo namuose su vaiku, pilna jėgų, o darbų kiek prisikaupė doh.gif

Maikut> o kokios turi būti normos? Ar čia l.mažai?
Aš šįryt pakartojau kraują, HBG (hemoglobinas) per 2 savaites pakilo tik iš 111 iki 113, mažoka g.gif Reiks gert ir tabletes, neužtenka skysto geležies.
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2013 06 24, 22:45)
Jautruole[/b], vyk visas neigiamas mintis šalin. Į Druskininkus tikrai nuvykti verta. parsivežiau daug gražių įspūdžių.

Rytoj kartoju HCG.

Taip ir darau mirksiukas.gif Nuo kt. savaitės trumpos atostogos, tai jom ir gyvenu blush2.gif L.tikiuosi, kad 4nio vizitas pas dr. nuteiks džiaugsmingai, vešimės ir dukrytę į echo, tegu pamato leliuką wub.gif

Laikysim kumščius, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 25, 10:43)
Maikut> o kokios turi būti normos? Ar čia l.mažai?
43 aišku yra geriau negu 29 (nuo ko ir pradėjau), bet apatinė riba tai 75 mastau.gif
Pas gyd. dar nebuvau. Girdėjau kad nėra vaistinėse tų ampulių b.o.n., problemos su tiekėjais artai gamintojais. O su saulute irgi problemos, nelabai yra kur/kada degintis... Be to, pernai taip stengiausi ant saulutės pabūti, bet rezultato jokio nebuvo, tai šiemet ir stengtis ūpo nėra...

Rytoj kartoju HCG. Ir vėl visa diena kankinimosi.

Šiandien mmm diena, švaru gražu, jaučiuosi sveiku žmogum, nieko neskauda.
Laukiu kartu 4u.gif

bigsmile.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 25, 10:43)
L.tikiuosi, kad 4nio vizitas pas dr. nuteiks džiaugsmingai, vešimės ir dukrytę į echo, tegu pamato leliuką  wub.gif
wub.gif
Atsakyti