Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Kai aš tyriausi, pas mane vit D tik 8 buvo. Tai man iki tavo dar toli.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 25, 12:06)
Kai aš tyriausi, pas mane vit D tik 8 buvo. Tai man iki tavo dar toli.
Gal skirtingi vienetai mastau.gif Jeigu nmol/l tai norma yra >75, jeigu ng/ml, tada 30-100 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 06 25, 12:14)
Gal skirtingi vienetai mastau.gif Jeigu nmol/l tai norma yra >75, jeigu ng/ml, tada 30-100  4u.gif

aha norma iki 30.
Atsakyti
Na ka gi auga mano skaičiukai tik kiek mažiau nei tikėtasi. Bandau vyti blogas mintis šalin.

Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 25, 18:10)
Na ka gi auga mano skaičiukai tik kiek mažiau nei tikėtasi. Bandau vyti blogas mintis šalin.

ir labai gerai darai mirksiukas.gif mes spaudziam toliau kumstukus ir tikim jusu sekme wub.gif nestuke.gif

jautruole o kokie faini jusu reikaliukai wub.gif wub.gif wub.gif kaip sesute laukia maziuko ane wub.gif glosto pilveli ... o ar jau zinot kas auga pilvelyje ... blush2.gif ax.gif

maika man endokrin sake padeda ir soliariumas . tai gal jis siek tiek padetu wink.gif beje apie tas ampuoles labai ne vieninga nuomone .... vieni labai ja giria o kiti endokrinologai labai ja peikia kad sunkiai pasisavina ir pan ...

beje nezinau sakiau ar ne , bet susitvarkiau ir bromokriptina man kompensuoja 80proc smile.gif zinoma tai nera beprotiski pinigai bet vis siek tiek lieka nat tyrimu biggrin.gif liepos men darau MRT urrr biski bijau biggrin.gif
ai dar buvau nezinojus kad skydliaukes FT4 ir TTH daro seimos gydytojai karta i metus nemokamai , tai va verta pas juos paisdaryti vis apie 40lt susitaupo .

ai as dar juk dariau gliukozes toleravimo testa ..uchhh kaip neskanu buvo ... o dar sesute pirma karta kai ta tyrima dariau paeme is pirsto krauja tai endokrinologe leipe kartot,,, teko antra karta ta sirupa gert biggrin.gif bet kaip faina gliukozes atsakymai labai geri , pries buvo 4.42 o po to 4.65 smile.gif va kaip faina biggrin.gif
atbegau pasigyriau ir vel begu biggrin.gif

jautruole nieko siuo metu nedarom ... tieisog biski bandom su tyrimais pasizaist , su vit ... nes daugybe ju prirasyta , dar biski su skydliauke bandom ... nu zodziu po biski pp biski link svajones...

vis pagalvoju apie velnyte .... kaip kazi ji laikos ....

jurmarta ka kortos rodo wink.gif 4u.gif ax.gif

klausykit gal kas zino kas maidei ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 25 birželio 2013 - 18:14
QUOTE(meskute102 @ 2013 06 25, 19:13)

jurmarta ka kortos rodo wink.gif 4u.gif  ax.gif

klausykit gal kas zino kas maidei ?

aha,ir man labai rupi,kas Maidei g.gif gal tyliai augina pilveli ir greit pranes mums dziugia zinia..truksta jos cia..

O kortos rodo nestuma...ir vis ka nors is mano aplinkos tas nestumas istinka-tik ne mane biggrin.gif
Kolege man liepe eit pas viena bioenergetike,kuri isgyde dar vienos koleges dukrytei vezi,jos draugei gimdos vezi,dar kelios poros po daugybes metu nevaisingumo pastojo pas ja pavaiksciojusios tai nezinau g.gif ..nepasitikiu tais sarlatanais,bet gal reiks pabandyt...dar viena kolege pas ja eis,tai jeigu ir jai pade, suoliuosiu ir as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 06 25, 20:05)
aha,ir man labai rupi,kas Maidei g.gif gal tyliai augina pilveli ir greit pranes mums dziugia zinia..truksta jos cia..

O kortos rodo nestuma...ir vis ka nors is mano aplinkos tas nestumas istinka-tik ne mane biggrin.gif
Kolege man liepe eit pas viena bioenergetike,kuri isgyde dar vienos koleges dukrytei vezi,jos draugei gimdos vezi,dar kelios poros po daugybes metu nevaisingumo pastojo pas ja pavaiksciojusios tai nezinau g.gif ..nepasitikiu tais sarlatanais,bet gal reiks pabandyt...dar viena kolege pas ja eis,tai jeigu ir jai pade, suoliuosiu ir as lotuliukas.gif

idomu idomu ... kas ji tokia? tai sakai nestuma ane mirksiukas.gif paburk mumis ka wink.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 06 25, 20:10)
idomu idomu ... kas ji tokia? tai sakai nestuma ane  mirksiukas.gif paburk mumis ka wink.gif cool.gif

Kai baigsiu raganu mokykla pabursiu biggrin.gif dabar mano tas burimas daugiau zaidimas
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 06 25, 20:30)
Kai baigsiu raganu mokykla pabursiu biggrin.gif  dabar mano tas burimas daugiau zaidimas

lotuliukas.gif

Atsakyti
Panos,gal kuri zinot,kodel pries mm vel pradeda rysketi OT? g.gif
Atsakyti
Kur Klaipėdoje pigiausiai pasidaryti PRG, FSH, LH, PGN tyrimus? g.gif Ačiū už atsakymus mirksiukas.gif
Mąstau apie sorpo... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 25 birželio 2013 - 20:53
sveikos,
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 22, 21:51)
Ačiū tau, galite susipažinti su padoriomis mano foto lotuliukas.gif

malonu susipažinti mirksiukas.gif

QUOTE(maika @ 2013 06 25, 11:57)
43 aišku yra geriau negu 29 (nuo ko ir pradėjau), bet apatinė riba tai 75 mastau.gif
Pas gyd. dar nebuvau. Girdėjau kad nėra vaistinėse tų ampulių b.o.n., problemos su tiekėjais artai gamintojais. O su saulute irgi problemos, nelabai yra kur/kada degintis... Be to, pernai taip stengiausi ant saulutės pabūti, bet rezultato jokio nebuvo, tai šiemet ir stengtis ūpo nėra...

nu labas blink.gif tai kad tokią vasarą, kaip šiemet, ir nenorėdama įdegti bevaikščiodama gali gaut tos saulės pakankamai mirksiukas.gif aš nesidegindama jau esu ruda. nereikės nei jokių ampulių mirksiukas.gif

QUOTE(meskute102 @ 2013 06 25, 19:13)
ai dar buvau nezinojus kad skydliaukes FT4 ir TTH daro seimos gydytojai karta i metus nemokamai , tai va verta pas juos paisdaryti vis apie 40lt susitaupo .

ech, daug tų tyrimų per metus ar per kelis yra nemokamai... bet kažkaip kiek nueini, tiek reikia mokėt. mano mama irgi kartą per metus cholesterolio nueina pasitikrint,o vistiek šeimos gydytoja plėšia pinigus, kažkada bandė įrodinėt, kad nereikia, tai paaiškino ir viskas. tokia tvarka. blyn, nesuprantu doh.gif

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 25, 20:05)

deja, ne...

mane tai tas karštis baigia pribaigt, nemiegojus kelintą naktį doh.gif
vakar nusipirkau ružavą kostiumėlį, klasikinius juodus batelius - turėtų būt gražu ax.gif
o šiandien pasitikrinau FSH 3cd - 5.75 blink.gif blink.gif blink.gif kiba nuo žolių ar saulės g.gif mistika kažkokia. ir mm ne kraujoplūdžio biggrin.gif
feritinas - 30, o tiek gėriau geležies per žiemą... buvo 22 g.gif nesuprantu.
jau šiandien maniau, kad darbai baigti, pasirodė, kad ne verysad.gif
tiek naujienų iš mano fronto.
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2013 06 25, 21:52)
Kur Klaipėdoje pigiausiai pasidaryti PRG, FSH, LH, PGN tyrimus?  g.gif Ačiū už atsakymus  mirksiukas.gif
Mąstau apie sorpo...  blush2.gif

nu iš Kaunietiškos praktikos norint pigumo niekada neičiau į Sorpo. jei noriu pigiau, tai einu į poliklinikos laboratoriją - ten pigiausia.
Atsakyti