Kai aš tyriausi, pas mane vit D tik 8 buvo. Tai man iki tavo dar toli.
QUOTE(Glamour @ 2013 06 25, 12:06)
Kai aš tyriausi, pas mane vit D tik 8 buvo. Tai man iki tavo dar toli.
Gal skirtingi vienetai 

QUOTE(maika @ 2013 06 25, 12:14)
aha norma iki 30.
Na ka gi auga mano skaičiukai tik kiek mažiau nei tikėtasi. Bandau vyti blogas mintis šalin.
QUOTE(Glamour @ 2013 06 25, 18:10)
Na ka gi auga mano skaičiukai tik kiek mažiau nei tikėtasi. Bandau vyti blogas mintis šalin.
ir labai gerai darai

jautruole o kokie faini jusu reikaliukai

maika man endokrin sake padeda ir soliariumas . tai gal jis siek tiek padetu

beje nezinau sakiau ar ne , bet susitvarkiau ir bromokriptina man kompensuoja 80proc

ai dar buvau nezinojus kad skydliaukes FT4 ir TTH daro seimos gydytojai karta i metus nemokamai , tai va verta pas juos paisdaryti vis apie 40lt susitaupo .
ai as dar juk dariau gliukozes toleravimo testa ..uchhh kaip neskanu buvo ... o dar sesute pirma karta kai ta tyrima dariau paeme is pirsto krauja tai endokrinologe leipe kartot,,, teko antra karta ta sirupa gert

atbegau pasigyriau ir vel begu

jautruole nieko siuo metu nedarom ... tieisog biski bandom su tyrimais pasizaist , su vit ... nes daugybe ju prirasyta , dar biski su skydliauke bandom ... nu zodziu po biski pp biski link svajones...
vis pagalvoju apie velnyte .... kaip kazi ji laikos ....
jurmarta ka kortos rodo

klausykit gal kas zino kas maidei ?
QUOTE(meskute102 @ 2013 06 25, 19:13)
aha,ir man labai rupi,kas Maidei

O kortos rodo nestuma...ir vis ka nors is mano aplinkos tas nestumas istinka-tik ne mane

Kolege man liepe eit pas viena bioenergetike,kuri isgyde dar vienos koleges dukrytei vezi,jos draugei gimdos vezi,dar kelios poros po daugybes metu nevaisingumo pastojo pas ja pavaiksciojusios tai nezinau

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 25, 20:05)
gal tyliai augina pilveli ir greit pranes mums dziugia zinia..truksta jos cia..
O kortos rodo nestuma...ir vis ka nors is mano aplinkos tas nestumas istinka-tik ne mane
Kolege man liepe eit pas viena bioenergetike,kuri isgyde dar vienos koleges dukrytei vezi,jos draugei gimdos vezi,dar kelios poros po daugybes metu nevaisingumo pastojo pas ja pavaiksciojusios tai nezinau
..nepasitikiu tais sarlatanais,bet gal reiks pabandyt...dar viena kolege pas ja eis,tai jeigu ir jai pade, suoliuosiu ir as 

idomu idomu ... kas ji tokia? tai sakai nestuma ane

QUOTE(meskute102 @ 2013 06 25, 20:10)
Kai baigsiu raganu mokykla pabursiu

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 25, 20:30)

Panos,gal kuri zinot,kodel pries mm vel pradeda rysketi OT?

Kur Klaipėdoje pigiausiai pasidaryti PRG, FSH, LH, PGN tyrimus?
Ačiū už atsakymus
Mąstau apie sorpo...

Mąstau apie sorpo...

sveikos,
malonu susipažinti
nu labas
tai kad tokią vasarą, kaip šiemet, ir nenorėdama įdegti bevaikščiodama gali gaut tos saulės pakankamai
aš nesidegindama jau esu ruda. nereikės nei jokių ampulių
ech, daug tų tyrimų per metus ar per kelis yra nemokamai... bet kažkaip kiek nueini, tiek reikia mokėt. mano mama irgi kartą per metus cholesterolio nueina pasitikrint,o vistiek šeimos gydytoja plėšia pinigus, kažkada bandė įrodinėt, kad nereikia, tai paaiškino ir viskas. tokia tvarka. blyn, nesuprantu
deja, ne...
mane tai tas karštis baigia pribaigt, nemiegojus kelintą naktį
vakar nusipirkau ružavą kostiumėlį, klasikinius juodus batelius - turėtų būt gražu
o šiandien pasitikrinau FSH 3cd - 5.75
kiba nuo žolių ar saulės
mistika kažkokia. ir mm ne kraujoplūdžio
feritinas - 30, o tiek gėriau geležies per žiemą... buvo 22
nesuprantu.
jau šiandien maniau, kad darbai baigti, pasirodė, kad ne
tiek naujienų iš mano fronto.
Papildyta:
nu iš Kaunietiškos praktikos norint pigumo niekada neičiau į Sorpo. jei noriu pigiau, tai einu į poliklinikos laboratoriją - ten pigiausia.
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 22, 21:51)
malonu susipažinti

QUOTE(maika @ 2013 06 25, 11:57)
43 aišku yra geriau negu 29 (nuo ko ir pradėjau), bet apatinė riba tai 75
Pas gyd. dar nebuvau. Girdėjau kad nėra vaistinėse tų ampulių b.o.n., problemos su tiekėjais artai gamintojais. O su saulute irgi problemos, nelabai yra kur/kada degintis... Be to, pernai taip stengiausi ant saulutės pabūti, bet rezultato jokio nebuvo, tai šiemet ir stengtis ūpo nėra...

Pas gyd. dar nebuvau. Girdėjau kad nėra vaistinėse tų ampulių b.o.n., problemos su tiekėjais artai gamintojais. O su saulute irgi problemos, nelabai yra kur/kada degintis... Be to, pernai taip stengiausi ant saulutės pabūti, bet rezultato jokio nebuvo, tai šiemet ir stengtis ūpo nėra...
nu labas

QUOTE(meskute102 @ 2013 06 25, 19:13)
ai dar buvau nezinojus kad skydliaukes FT4 ir TTH daro seimos gydytojai karta i metus nemokamai , tai va verta pas juos paisdaryti vis apie 40lt susitaupo .
ech, daug tų tyrimų per metus ar per kelis yra nemokamai... bet kažkaip kiek nueini, tiek reikia mokėt. mano mama irgi kartą per metus cholesterolio nueina pasitikrint,o vistiek šeimos gydytoja plėšia pinigus, kažkada bandė įrodinėt, kad nereikia, tai paaiškino ir viskas. tokia tvarka. blyn, nesuprantu

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 25, 20:05)
gal tyliai augina pilveli ir greit pranes mums dziugia zinia..truksta jos cia..

deja, ne...
mane tai tas karštis baigia pribaigt, nemiegojus kelintą naktį

vakar nusipirkau ružavą kostiumėlį, klasikinius juodus batelius - turėtų būt gražu

o šiandien pasitikrinau FSH 3cd - 5.75

feritinas - 30, o tiek gėriau geležies per žiemą... buvo 22

jau šiandien maniau, kad darbai baigti, pasirodė, kad ne

tiek naujienų iš mano fronto.
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2013 06 25, 21:52)
Kur Klaipėdoje pigiausiai pasidaryti PRG, FSH, LH, PGN tyrimus?
Ačiū už atsakymus
Mąstau apie sorpo...

Mąstau apie sorpo...

nu iš Kaunietiškos praktikos norint pigumo niekada neičiau į Sorpo. jei noriu pigiau, tai einu į poliklinikos laboratoriją - ten pigiausia.