Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Sveikos 4u.gif

Aš jau galiu ramiau atsikvėpti, darbų kaip ir sumažėjo thumbup.gif

Glamour, vyk blogas mintis 4u.gif

Spinsa unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 25, 19:30)
Kai baigsiu raganu mokykla pabursiu biggrin.gif  dabar mano tas burimas daugiau zaidimas

Paburk man ir be tos mokyklos lotuliukas.gif
Papildyta:

QUOTE(Tino @ 2013 06 25, 20:57)
nu iš Kaunietiškos praktikos norint pigumo niekada neičiau į Sorpo. jei noriu pigiau, tai einu į poliklinikos laboratoriją - ten pigiausia.

Kažkas rašė, kad Kretingoje daug pigiau daro ar aš kažką maišau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reserved: 25 birželio 2013 - 22:30
Jurmarta ir aš stoju į eilę burtis ax.gif lotuliukas.gif

Kitoj temutėj merginos patarė sulaukti jautruoles patirties dėl tyrimų pigumo g.gif O į Kretingą važiavimas (kelionė) plius tyrimų kaina ir gausis Sorpo kainos blush2.gif Bet vistiek ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 06 26, 09:26)
Jurmarta ir aš stoju į eilę burtis  ax.gif  lotuliukas.gif

Kitoj temutėj merginos patarė sulaukti jautruoles patirties dėl tyrimų pigumo g.gif O į Kretingą važiavimas (kelionė) plius tyrimų kaina ir gausis Sorpo kainos blush2.gif Bet vistiek ačiū  4u.gif

Kiek pamenu, Jautruole rekomendavo Baltic Medics Klaipedoje Sauliu g. 21
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 06 25, 18:13)
jautruole o kokie faini jusu reikaliukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif kaip sesute laukia maziuko ane  wub.gif  glosto pilveli ... o ar jau zinot kas auga pilvelyje ... blush2.gif  ax.gif

nu zodziu po biski pp biski link svajones...

klausykit gal kas zino kas maidei ?

Rytoj pažiūrėsim, kas auga pilvelyje, jei tik rodysis blush2.gif Su dukryte kiek besistengė dr., niekaip ji nerodė kas tarp kojyčių wub.gif O man ir nesvarbu, kad tik viskas būtų mažiukui gerai mirksiukas.gif Dukrytė l.laukia, glosto, šnekina, kartais net susigraudinu wub.gif

thumbup.gif Šaunuoliai!!!

Aš irgi pasigedau, jau klausiau vienos mergičkos, bet niekas nežino kur mūsų Maidė dingo...Prisiminiau, jog turėjo gauti genetinius ats., gal po to ir dingo? g.gif

Labas rytas.
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2013 06 25, 17:10)
Na ka gi auga mano skaičiukai tik kiek mažiau nei tikėtasi. Bandau vyti blogas mintis šalin.

Glamour, mergyt, stenkis galvoti kuo daugiau pozityviai 4u.gif
Aš prisimenu kaip buvau nuleidusi rankas, kai gulėjau GN ir dr. pasakė, jog turim vieną savaitę stebėjimui- arba vaisius augs arba ne, nes jam nepatiko echo...D, ką iškentėjau per tą savaitę, o dar Velykos buvo... Ir prisipažinsiu- nebetikėjau stebuklu, o Jis pasirodė stiprus, stipresnis už mane ir viskas buvo gerai wub.gif Tikėkim ir tavo Stebuklu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2013 06 25, 20:57)
malonu susipažinti  mirksiukas.gif

vakar nusipirkau ružavą kostiumėlį, klasikinius juodus batelius - turėtų būt gražu  ax.gif

4u.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2013 06 26, 07:26)
Kitoj temutėj merginos patarė sulaukti jautruoles patirties dėl tyrimų pigumo g.gif O į Kretingą važiavimas (kelionė) plius tyrimų kaina ir gausis Sorpo kainos blush2.gif Bet vistiek ačiū  4u.gif

Sveikutė,
maloniai nustebau, kad laukei mano patarimo blush2.gif Shira gerai parašė- aš visada darausi Šaulių g., centre, Baltic Medics labėje. Net nuolaidų kortelę gavusi esu kaip nuolatinė pacientė, ypač dabar, kai nuleidžiu kraują kas dvi savaitės (dėl HMB) lotuliukas.gif Ten pigiausia, be to, man patogu, kad pačiame centre, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 06 25, 21:52)
Kur Klaipėdoje pigiausiai pasidaryti PRG, FSH, LH, PGN tyrimus?  g.gif Ačiū už atsakymus  mirksiukas.gif
Mąstau apie sorpo...  blush2.gif

UAB Baltic Medics, kuri įsikūrusi kraujo donorystės centro pastate antram aukste, įėjimas per kiemą. Dar tuo pačiu paprašyk nuolaidų kortelės. Aš ten dabar visus tyrimus darausi. 4u.gif
Nu va mūsų su Jautruole patirtis sutampa. Nuolaidų kortelę gali gauti, jei tyriesi už ne mažiau nei 100 Lt. Tik paprasyk ir duos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 26 birželio 2013 - 08:58
Jautruole, ačiū už paguodą. Tikrai stengiuosi dirbti su savo mintimis, nes ir aš tikiu , kad jos daro įtaką.
Atsakyti
Mergaitės ačiū už patarimus 4u.gif
Liepos pradžioje eisiu tik PGN tyrimui, tai nuolaidų kortelės dar neduos mirksiukas.gif O va kai jau tirsiuosi FSH, LH ir PRL tada manau ir 100 Lt susidarys ir prašysiu kortelės blush2.gif

Įveikusioms aukščiausia kartelę - nevaisingumą - gero ir lengvo nešiojimo, o tos, kurios dar tik "šokinėjame" - aukščiau nosį - vistiek juk peršoksime wub.gif

Jautruole, o tau del nestuke.gif HGB problemos ar jau turėjai iki to? Domiuosi, nes aš turiu amenija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 26 birželio 2013 - 10:02
QUOTE(Glamour @ 2013 06 25, 18:10)
Na ka gi auga mano skaičiukai tik kiek mažiau nei tikėtasi. Bandau vyti blogas mintis šalin.
Dabar gal lėčiau, bet po to būtinai pasivys 4u.gif

QUOTE(meskute102 @ 2013 06 25, 19:13)
beje nezinau sakiau ar ne , bet susitvarkiau ir bromokriptina man kompensuoja 80proc smile.gif zinoma tai nera beprotiski pinigai bet vis siek tiek lieka nat tyrimu biggrin.gif liepos men darau MRT urrr biski bijau biggrin.gif

ai dar buvau nezinojus kad skydliaukes FT4 ir TTH daro seimos gydytojai karta i metus nemokamai , tai va verta pas juos paisdaryti vis apie 40lt susitaupo .

bet kaip faina gliukozes atsakymai labai geri , pries buvo 4.42 o po to 4.65 smile.gif va kaip faina biggrin.gif
Gerai kad kompensuoja smile.gif Jeigu tik bromocriptino reiktų... reikia juk dar daug visko, tai gerai kad kai kur įmanoma sutaupyt smile.gif O MRT nebijok, ten net daryt nieko nereikia, tik ramiai pagulėti, paklausyti metalinio triukšmelio 4u.gif

Gera naujiena bigsmile.gif

thumbup.gif

QUOTE(Tino @ 2013 06 25, 21:57)
ech, daug tų tyrimų per metus ar per kelis yra nemokamai... bet kažkaip kiek nueini, tiek reikia mokėt. mano mama irgi kartą per metus cholesterolio nueina pasitikrint,o vistiek šeimos gydytoja plėšia pinigus, kažkada bandė įrodinėt, kad nereikia, tai paaiškino ir viskas. tokia tvarka. blyn, nesuprantu  doh.gif
Būna kad tos šeimos gydytojos arba jų seselės nežino arba "nežino" kad kažkas turi būti nemokamai. Prieš histero atėjau pasidaryti tyrimų, tai gerai kad gydytojos durys buvo atidarytos ir ji girdėjo mano pokalbį su sesele, kuri jau skaičiavo kiek čia man viskas kainuos. Pasikvietė ją ir pasakė kad visa tai nemokamai daroma. Seselė buvo nustebus ir teisinosi kad iš kur jai čia viską žinot, nuolat kas nors keičiasi doh.gif

Sunku man su buvimu ant saulės sad.gif Taip paprastai vaikštant saulės gauna rankos ir veidas - manau mažai kad atstatyt trūkumą, palaikymui gal nebent... (vyro rankos ir veidas visad būna rudi rudi, bet vis tiek vit.D trūkumas yra). Dar plius tas durnas įsitikinimas kad degintis galima ryte arba po pietų, kai saulė ne tokia aktyvi unsure.gif Apgamėlių/kažkokių rudų taškelių pilna visur, dėl to saulės visad vengiau... Veido saulei rodyti negaliu, dermatologė neleidžia doh.gif Soliariume su maišu ant galvos būčiau biggrin.gif Žodžiu, teks kitom priemonėm tvarkytis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 06 26, 10:33)
Sunku man su buvimu ant saulės sad.gif Taip paprastai vaikštant saulės gauna rankos ir veidas - manau mažai kad atstatyt trūkumą, palaikymui gal nebent... (vyro rankos ir veidas visad būna rudi rudi, bet vis tiek vit.D trūkumas yra). Dar plius tas durnas įsitikinimas kad degintis galima ryte arba po pietų, kai saulė ne tokia aktyvi  unsure.gif Apgamėlių/kažkokių rudų taškelių pilna visur, dėl to saulės visad vengiau... Veido saulei rodyti negaliu, dermatologė neleidžia  doh.gif Soliariume su maišu ant galvos būčiau  biggrin.gif Žodžiu, teks kitom priemonėm tvarkytis mastau.gif

Aš kalbėjau su endokrinologe dėl vit D. Sakė nebūtina gauti tiesioginės saulės, kad vit D gamintųsi. Sakė užtenka, kad oda plika ir šviesiu paros/metų laiku gaminasi vitaminas. O dėl pačio vitamino D trūkumo, tai jos nuomonė labai skeptiška unsure.gif Sakė dabar čia kaip ir mados klyksmas tas vitaminas D. Net konferencijoje Kopenhagoje sakė tik apie jį ir tekalba lyg tai būtų naujai atrastas vaistas nuo visų ligų. Reziumavo taip - sakė šviesiu metų laiku net savo mergaitei (apie 3 metukus) neduoda nieko papildomai. Patarė tik žiemą jo pavartoti, bet ir tai kažkaip skeptiškai.... g.gif
Gal kas nors žino kitų nuomonių, priešingų? Aš po šio pokalbio apsiraminau dėl vit D, kol kas nors vėl neapvers nuomonės aukštyn kojom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 26 birželio 2013 - 11:44
Comma, tų nuomonių begalės, kad ir

http://www.ncbi.nlm....pubmed/22275473

http://articles.merc...nfertility.aspx

http://www.vitamindw...

bet kuri nuomonė "tikresnė", dažniausiai nežinom.... doh.gif neturim galimybės pakartoti tyrimų namų sąlygomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 26, 11:33)
bet kuri nuomonė "tikresnė", dažniausiai nežinom.... doh.gif neturim galimybės pakartoti tyrimų namų sąlygomis doh.gif

Tikresnė ta, kuria tikim ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 06 26, 10:00)
Įveikusioms aukščiausia kartelę - nevaisingumą - gero ir lengvo nešiojimo, o tos, kurios dar tik "šokinėjame" - aukščiau nosį - vistiek juk peršoksime wub.gif

Jautruole, o tau del  nestuke.gif HGB problemos ar jau turėjai iki to? Domiuosi, nes aš turiu amenija doh.gif

4u.gif Už pozityvą

Man niekad HMB nebuvo aukštas, visad apatinė, bet normos riba, vos 120 su trupučiu, o pastojus nukrito dar labiau. Nors dr. sako, kad nėra šis rodiklis blogas, atseit norma, bet aš jau nebenoriu prisižaisti kaip su dukryte- tada irgi visą nėštumą tikėjau, jog užtenka apatinės normos ribos, o gimus vaikui pamatėm, kad jai katastrofiškai trūksta geležies ir iki pusės metukų girdžiau baisų geležies tirpalą blink.gif Tad dabar prašysiu papildomų geležies preparatų, o jei dr. neskirs, gersiu pati tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2013 06 26, 11:43)
Gal kas nors žino kitų nuomonių, priešingų? Aš po šio pokalbio apsiraminau dėl vit D, kol kas nors vėl neapvers nuomonės aukštyn kojom  doh.gif

Aš kalbėjau ne su dr., bet su sesute iš savo laboratorijos, tai ji l.akcentavo vit. D svarbą, jo tyrimas svarbesnis nei cholesterolio, kuriuo medikai mėgsta gąsdinti ir prikišti brangių papildų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 26 birželio 2013 - 13:32