Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

skaitau ir stebiuosi-šitiek chemijos tiem pomidorams?Geriau jų bus mažiau,bet natūralesni wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 21, 20:25)

Na nzn. gal ir padejo man tas dusas g.gif sian buvau siltnamis ir papurciau visus pomidoriukus, na ir tikrai buvo maziau tu museliu baltu (tai berots su ranka visas pagavau ir sutraiskiau)
del lapu as tik pavytusius ir su baltom demem nuskabiau, nes is ju jokios naudos. Kieikvienais metais taip darau ir kolkas veiksminga nes derlius visad buna gausus.
P.s. as net netresiu savo pomidoru visa vasara. tik kai sodinu, bet ir tada minimalei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(užkurinė @ 2013 05 22, 08:00)
skaitau ir stebiuosi-šitiek chemijos tiem pomidorams?Geriau jų bus mažiau,bet natūralesni wink.gif

Gi ne viskas kas cia minima yra chemija, daugelis minimu dalyku yra organiniai. Pvz ka tik paminetas NeemAzal yra sertifikuotas ekologiniams ukiams http://www.mkds.lt/a...zal-5ml_84.html
Galu gale ciatik dalinames informacija, nuomone, patirtim, o kiekviena atsirenka kas kam priimtiniau mirksiukas.gif
Papildyta:
Adija, sunervinai su tuo Bolzano- ar gali taip buti ka ta pati rusis skirtingu zingsniu ziedynus rezga g.gif nu stebesiu as ji dabar doh.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 22 gegužės 2013 - 07:32
QUOTE(adija5 @ 2013 05 22, 02:45)
O va beorange pirmoj kekėj tik tris žiedus turi.Pas ką mažiau?

mačiau ir pas mane vieną kekę iš trijų žiedukų. Musėt didžiuuuliai pomidorais bus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 22, 09:16)
mačiau ir pas mane vieną kekę iš trijų žiedukų.  Musėt didžiuuuliai pomidorais bus.

Labukas iš ryto,
Reikia patarimo. Merginos, paskambino vyras, jis darbuojasi šiltnamy, kad medovy spas ir penis viršūnės suglebusios, lapai nukeipę, nors kiti , apatiniai, tų pačių krūmų lapai gražiausi. Kas gali būti?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 05 22, 08:38)
Reikia patarimo. Merginos, paskambino vyras, jis darbuojasi šiltnamy, kad medovy spas ir penis viršūnės suglebusios, lapai nukeipę, nors kiti , apatiniai, tų pačių krūmų lapai gražiausi. Kas gali būti?

pas mane irgi kai kurių veislių (pagrinde Rozovyj Miod, bet, man rodos, ir dar kažkurių) pomidorų lapai dienom, kai karšta, tokie kaip pavytę atrodo, ir viršūnės tokios pakeipusios. Nors ir prilieti gerai būna. Po nakties paprastai atsigauna, bet dieną vėl tas pats.
O gal seniai laistyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 gegužės 2013 - 08:53
QUOTE(saintlina @ 2013 05 22, 09:52)
pas mane irgi kai kurių veislių (pagrinde Rozovyj Miod, bet, man rodos, ir dar kažkurių) pomidorų lapai dienom, kai karšta, tokie kaip pavytę atrodo, ir viršūnės tokios pakeipusios. Nors ir prilieti gerai būna. Po nakties paprastai atsigauna, bet dieną vėl tas pats.

Jaučiaširdžiai turi tendenciją apsimesti nelaimingais, nuleisti viršūnes ir lapus, bet Penis, nežinau. Reiksdar paklaust ar abu daigai tą patį daro, nes vienoj pusėj sakė gražūs, kitoj, vakarinėj, apgeibę. Visų sodinta po 2 daigus, o Penis vienas, rūpėjo vėlyvą išbandyti, o vietos ribotai, tai ir liko našlaitis vienas.
Visai nelaistyti nuo sodinimo, bet pas mane molis ir žema vieta, pakapstau žemę, tai dar gerokai drėgna net paviršiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 22 gegužės 2013 - 08:58
QUOTE(ate42 @ 2013 05 22, 09:55)
Jaučiaširdžiai turi tendenciją apsimesti nelaimingais, nuleisti viršūnes ir lapus, bet Penis, nežinau. Reiksdar paklaust ar abu daigai tą patį daro, nes vienoj pusėj sakė gražūs, kitoj, vakarinėj, apgeibę. Visų sodinta po 2 daigus, o Penis vienas, rūpėjo vėlyvą išbandyti, o vietos ribotai, tai ir liko našlaitis vienas.
Visai nelaistyti nuo sodinimo, bet pas mane molis ir žema vieta, pakapstau žemę, tai dar gerokai drėgna net paviršiui.

Pas mane irgi is tokiu nelaimingu apsimetanciu, tai Oranzevaja serdsa ir Krasnaja zvezda. Bet per daug neimu i galva.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 22, 10:04)
Pas mane irgi is tokiu nelaimingu apsimetanciu, tai Oranzevaja serdsa ir Krasnaja zvezda. Bet per daug neimu i galva.

O man neramu, nes kitoj šiltnamio pusėj Medovyj spas sakė gražiausias, nei kiek nepavytęs. Prašau pasikuist ir pažiūrėt, gal koks kurmis urvą po šaknim knisa ir mano
,,vaikelį" skriaudžia verysad.gif , bet MB sakė nesiknis, turi savo darbų, jei noriu tai galiu cackintis pati. Pati darbe sėdžiu ir godas godoju, jau ir taip įprašiau, kad bazilikus sukištų tarp pomidorų, ir tai jau didelis ačiū, pasodino burbėdamas, kad pincetu dirbti jis ne chirurgas, sakė ėmiau žiupsneliais ir sodinau. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 05 22, 09:09)
O man neramu, nes kitoj šiltnamio pusėj Medovyj spas sakė gražiausias, nei kiek nepavytęs.

o gal toj pusėj, kur pavytęs, saulė dabar labiau kaitina, o kitoj dar pavėsiukas?
Penio neauginus esu, nieko apie jį negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 22, 10:17)
o gal toj pusėj, kur pavytęs, saulė dabar labiau kaitina, o kitoj dar pavėsiukas?
Penio neauginus esu, nieko apie jį negaliu pasakyti.

Ne, šiltnamio galai šiaurė-pietūs, tai rytiniam šone gražūs, vakariniam apgaeibę. Pietinės saulės gauna, bet tik pet ąžuolo šakas, toks nedidelis užtemdymas būna, bet ne visiškas pavėsis. Per pačius karščius, tai kaip tik l. į naudą, neprikaista, kaip pirty.
Atsakyti
o kaip anksčiau jie atrodydavo? Praėjusią savaitę, pvz.? Neapkeipdavo?
Aš sakyčiau, tegu visgi pabando tuos pavytusius daigus palaistyti, jei seniai nelieti. Tuo pačiu ir pamatytų, ar nėr kurmio urvo po apačia.
Atsakyti