Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

naujokių tik daugėja 4u.gif

čia ant vasaros visos taip? g.gif 59.gif

Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 23, 09:19)
naujokių tik daugėja 4u.gif

čia ant vasaros visos taip?  g.gif  59.gif

Labas rytas smile.gif
Tikriausiai dėl vasaros biggrin.gif Atsimenu, kad praeitoj, ar užpraeitoj ar dar tolesnėj temoj buvo apklausa, ar moterys sportuoja daugiau žiemą ar vasarą biggrin.gif Nors man žiemą labiau patinka sportuoti, nepernešu vasaros su savo karščiais, galėtų būti amžinas švelnus pavasaris biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(qqte @ 2013 05 23, 08:29)

pas mane kojose jėgos daug nuo vaikystės buvo ir liaškos net be riebalo ir celiulito nemenkos, trumpus atstumus bėgant bernus apdėdavau, į tolį bele kiek nušokdavau, o va su krosais sunkiau, ištvermės mažoka

dabar dar žiūrint lengvąją atletiką kartais taip norisi įsibėgėt smarkiai smarkiai ir šokt į tolį, atrodo net padus niežti  biggrin.gif

Trumpos distancijos labai storina leškas. Aš irgi kažkada bėgiojau, į tolį iį vietos kai nušokdavau tai klasiokai klausdavo kas pas mane ten per batai.

Ir dabar kojos nėra iš tų lieknųjų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 05 23, 09:29)
Labas rytas  smile.gif
Tikriausiai dėl vasaros  biggrin.gif Atsimenu, kad praeitoj, ar užpraeitoj ar dar tolesnėj temoj buvo apklausa, ar moterys sportuoja daugiau žiemą ar vasarą biggrin.gif Nors man žiemą labiau patinka sportuoti, nepernešu vasaros su savo karščiais, galėtų būti amžinas  švelnus pavasaris biggrin.gif

Aš visad rudenį pradedu biggrin.gif Vasarai ruošiuos iš anksto biggrin.gif

QUOTE(jovka @ 2013 05 23, 09:29)
Ir dabar kojos nėra iš tų lieknųjų.  doh.gif

Nu jo, su tokiais matmenim ne iš lieknųjų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 23, 09:43)
Aš visad rudenį pradedu  biggrin.gif  Vasarai ruošiuos iš anksto  biggrin.gif

Labai gerai darot, nereikia paskui pergyventi, kad iki bikini sezono koks nereikalingas riebalas liks drinks_cheers.gif

Jovka 50cm tai labai geri matmenys kojom smile.gif Gražu lieknos kojos, kol jų, suglaudus, viena nuo kitos neskiria marso kanjonai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 05 23, 08:23)
Labas rytas,
O pirmiausia tai tos meilės rankenos krenta atsisakius saldumynų (cukraus visame kame)

Labas rytas! Va del ko tos rankenos man nekrenta. As be saldumynu negaliu verysad.gif Kiekviena diena valgau ka nors saldaus. As geriau mesos/pagrindinio patiekalo nevalgysiu, bet jau be deserto neliksiu lotuliukas.gif Man lomkes buna jei nepavalgau saldziai...Einu per spinteles ratais ir bent kazka saldaus ieskau. Jei nerandu, tai net medus tinka biggrin.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 05 23, 09:06)
martiKarti, wow  bigsmile.gif Kojos labai grazios, aukstakulniai daro stebuklus ar ne?  biggrin.gif ir pati kaip nulieta.. Bet tavo plaukai!!!!

Aciu labai uz komplimentus 4u.gif blush2.gif Ir tikrai taip!!!Aukstakulniai daro stebuklus bigsmile.gif

QUOTE(jovka @ 2013 05 23, 09:29)

Sveriant 49 kg kojos ne is lieknuju? g.gif

***Ir labai aciu, merginos, uz komplimentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 05 23, 08:29)

tai jei tu leškas o ne blauzdas pasimatavai tai 50 cm tikrai kad iš lieknųjų biggrin.gif
nu man negražu kai šlaunys vieno storio su blauzdom ką norit man darykit, mėsos ten turi būti smile.gif bet ne celiulito aišku kuris mane labiausia erzina biggrin.gif

kažkada čia kuri pasakojo apie draugę apvaliom šlaunim ir užpakaliuku pagal ūgį palyginus, tai pagalvojau gal čia kokia mano draugė rašo biggrin.gif

o vis kalbant apie "rankenas" kažkokias g.gif o tai čia kas per daiktas gal ir aš turiu tik nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 gegužės 2013 - 09:08
Sveikos biggrin.gif ziurau nekrenta man tie kg doh.gif baisu baisu, turiu vos dvi savaites ir dar 2,6kg numesti, kad nepralaimeciau lazybu lotuliukas.gif
QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 22, 17:33)
Ir as dar labai ziuriu rubus, kurie sleptu mano pilva, lasiakai neliptu per krastus ir t.t. Su bikiniu, tai visai baisiai atrodau  doh.gif
Ixora, aciu  4u.gif

Gerai, kai turit galimybe pirkti tokius rubus, nes as su tokiom bliuzelem tik dar storesne atrodau, todel visad vis pasvajoju, kaip noreciau sukusti tiek, kad galeciau deveti tokias bliuzeles ax.gif

QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 22, 22:08)
Neseniai mano drauge pakomentavo, kad pas mane "vistos figura". Plonos kojos ir storas virsus  doh.gif  Nelabai maloniai pasijauciau.

Mes mociute vadinam "blake" nes jos kojos irgi kudos,o pilvas didokas, tai kaip blake mums ji atrodo lotuliukas.gif nu bet ji nepyksta, supranta, kad juokais cia blush2.gif

cia siaip, kad linksmiau butu biggrin.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 23, 08:10)
Džiugu Giena, džiugu. Pailsėk nuo čiburaškų

liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif

Ir dabar kojos nėra iš tų lieknųjų. 

juokauji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 05 23, 09:29)

Tikriausiai dėl vasaros  biggrin.gif

Tai visos panasios temos atgyja pries vasara, sporto, maisto biggrin.gif
Atsakyti
Na visa esmė, kad mano ūgis tik 157cm, tai nieko nuostabaus, kad visos spimtys mano mažesnės, nei tų, kurių ūgis daug didesnis.

O dėl kojų, tai mano kojų forma negraži blush2.gif Įkėliau į albumą nuotrauką, kur būtent kojos labai gerai matos. ir ten tikrai neatrodo, kad jos lieknos 4u.gif
Atsakyti
Trumpos distancijos labai storina leškas. Aš irgi kažkada bėgiojau, į tolį iį vietos kai nušokdavau tai klasiokai klausdavo kas pas mane ten per batai.

Na ka zinau, mano leskos storiausioje vietoje 49 cm, nepasakyciau kad storos. g.gif
http://www.part.lt/i...a98a2bf0253.jpg
Atsakyti