Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

QUOTE(given444 @ 2013 05 22, 20:54)
TA PATI GALIU PASAKYTI APIE NUOTRAUKA NAUJOJE TEMOJE - MERGAITES, KAI RENKATE FOTO, NU NEGI NESKIRIATE, AR SIAIP KUDENA, NUSI-ANOREKSINUSI-AR TIKRAI FITNESO TIPO KUNAS  g.gif  g.gif  g.gif NU KUR JOS RAUMENYS, YPAC ANT SLAUNU, PARODYKIT MAN  cool.gif  cool.gif  cool.gif SIX PACKO TAIP PAT NEMATAU  cool.gif  cool.gif  cool.gif  rolleyes.gif

Aš kai renku foto, žiūriu į tai, kas man gražu 4u.gif Pvz man, raumenys, kad ir vos ryškūs nėra labai gražu, man gražiau va tokios formos, graži liekna figūra, tokios ir bandau siekti smile.gif Six packai irgi labai mažai kam tinka, žymiai gražiau (pasikartoju - tai mano asmeninė nuomonė) lygus tvarkingas pilviukas be riebalų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 22, 09:21)
ir gali prireikti ginti ir pan. Tuomet reikia didelio staigumo, reakcijos.

mieloji mano, gal tu policijoj ar pan dirbi??? 4u.gif kaip suintrigavo....ar su kokiais sunkiais vaikais ar siaip kolonijoj....super 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Red&Red @ 2013 05 22, 18:07)
lygus tvarkingas pilviukas be riebalų  bigsmile.gif

nu ziani...bet cia gali buti taip vadinamas skinny-fat tipas. toki pilva simtai turi vien visokiu badavimu-vandenu-delciu budu ir tt, ir whAT NOT.... hm,,,nu kad ne ciut raumuo nesviecias, net nesveika kazkaip...juk ir ligones - atsiprasau - po puses metu gulejimo lovoje toki turi(nuo issekimo).... g.gif

mylimuke, del raumenu VIDINES PUSES - APIE SLAUNIS 4u.gif

LABAI GERAS PRATIMAS - ITUPSTAI, B ET ****** AISKIAI ATSTATANT VISISKAI SONU - OT PABANDYK BENT 20 TOKIU PADARYT, O POTO IKI 100 IR TTT...MMMMM JAUSMELIS.... wub.gif cool.gif

DEL KOJU FOTO - mano tokios pat kojos, nu gal ciut ciut stabiau - nu bet kaip ta pilva su love-handles nurident....tik einant einant kuo toliau nuo bet kokio maisto lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes atsilenkimu po 400-600 visokio tipo visada per gyvenimeli darydavau, blush2.gif ir aks is to............ ax.gif ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, as irgi jungiuos prie jusu ir pradedu sportuoti namuose. Nors esu liekna 87-60-90 165 ugis bet tas kunas toks suglebes man nepatinka, celiulito nemazai nors tik 20 man ir uzpakaliukas toks nelabai grazus padribes sad.gif Tai va vakar taip pasimansktinau ant kilimo kad vos is lovos siandien pasikeliau biggrin.gif
Atsakyti
Man tas pavyzdukas irgi ziaurokas. Man labai grazu lieknos moteros, bet ne persvieciamos 4u.gif Paauglem tai sutinku, kad tinka, bet jaunos moterys ne mano skonio biggrin.gif

Sian antra diena dariau bodyflex, prakaitas pyle jau kaip reikiant, o uzpakali ir nugara skauda neblogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 05 22, 21:21)
nu bet kaip ta pilva su love-handles nurident....tik einant einant kuo toliau nuo bet kokio maisto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes atsilenkimu po 400-600 visokio tipo visada per gyvenimeli darydavau,  blush2.gif ir aks is to............ ax.gif  ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Man labai greitai pilvą tirpino po kiekvienos mankštos 26 minutes darant Insane abs iš Insanity programos thumbup.gif ir šiek tiek mitybą pakoregavus, bet mano amžius dar nedidelis, jei vyresnė esat, gal tos meilės rankenos ir sunkiau tirpsta smile.gif
Atsakyti
mieloji mano, gal tu policijoj ar pan dirbi??? 4u.gif kaip suintrigavo....ar su kokiais sunkiais vaikais ar siaip kolonijoj....super 4u.gif

Man tiktų biggrin.gif mirksiukas.gif O šiaip, tai juk pilna aplink visokių nestabilių, tai visada pasiruošus, jei ką. Teko ne kartą stoti tarp kito šuns ir saviškės. Vaikštant su šunimi pavojų daugėja, nes paprastai šunys žmonių nepuola, o erzina juos būtent vedami kiti šunys.

Kiek mūsų daug pavasarį renkasi. Bet pabumbėsiu, negerai tik pavasarį, reikia visus metus box.gif

Einu daryti naminį gėrį http://www.mamosrece...su-uogiene.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 22 gegužės 2013 - 20:41
QUOTE(lifili @ 2013 05 22, 21:24)
Man tas pavyzdukas irgi ziaurokas. M

doh.gif dar karta kartoju toms, kurios galvoja, kad ta nusibadavusi moteris ideta kaip siekiamas pavyzdis.idejau ta foto su klausimu kaip imanoma sportuojant turet toki baisu kuna.Puikiai skiriu kuri moteris nusibadavusi kuri sportuojanti.
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 22, 21:37)
Man tiktų biggrin.gif mirksiukas.gif  O šiaip, tai juk pilna aplink visokių nestabilių, tai visada pasiruošus, jei ką. Teko ne kartą stoti tarp kito šuns ir saviškės. Vaikštant su šunimi pavojų daugėja, nes paprastai šunys žmonių nepuola, o erzina juos būtent vedami kiti šunys.

Kiek mūsų daug pavasarį renkasi. Bet pabumbėsiu, negerai tik pavasarį, reikia visus metus box.gif

Einu daryti naminį gėrį http://www.mamosrece...su-uogiene.html

Man cia sviestas niočen blush2.gif keisciau grietinele ne pacia riebiausia smile.gif
Atsakyti
DEL KOJU FOTO - mano tokios pat kojos, nu gal ciut ciut stabiau - nu bet kaip ta pilva su love-handles nurident....tik einant einant kuo toliau nuo bet kokio maisto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes atsilenkimu po 400-600 visokio tipo visada per gyvenimeli darydavau,  blush2.gif ir aks is to............ ax.gif  ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Bet tai kaip mane uzknisa doh.gif Ir jeigu priaugu svorio, tai butinai ant tu soniniu lasiaku...Kai buvau nescia, tai zvengiau, kad mano nestumas ant tu kumpiu vystosi lotuliukas.gif Pilvo atsikisusio ilgai nebuvo, bet "love handles" padvigubejo doh.gif

Neseniai mano drauge pakomentavo, kad pas mane "vistos figura". Plonos kojos ir storas virsus doh.gif Nelabai maloniai pasijauciau.

Aciu, merginos, uz komplimentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 22, 21:08)
Bet tai kaip mane uzknisa  doh.gif  Ir jeigu priaugu svorio, tai butinai ant tu soniniu lasiaku...Kai buvau nescia, tai zvengiau, kad mano nestumas ant tu kumpiu vystosi  lotuliukas.gif  Pilvo atsikisusio ilgai nebuvo, bet "love handles" padvigubejo  doh.gif

Neseniai mano drauge pakomentavo, kad pas mane "vistos figura". Plonos kojos ir storas virsus  doh.gif  Nelabai maloniai pasijauciau.

Aciu, merginos, uz komplimentus  4u.gif

Na kur jau storas virsus pas Jus doh.gif , ta drauge tiesiog pavydi jusu dailios figuros. bigsmile.gif
Atsakyti
DEL KOJU FOTO - mano tokios pat kojos, nu gal ciut ciut stabiau - nu bet kaip ta pilva su love-handles nurident....tik einant einant kuo toliau nuo bet kokio maisto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes atsilenkimu po 400-600 visokio tipo visada per gyvenimeli darydavau,  blush2.gif ir aks is to............ ax.gif  ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tai atsilenkimai riebaliukų juk nedegina g.gif
Pilvui mažint reikia daug kardio ir neėst biggrin.gif

QUOTE(lauryna @ 2013 05 22, 22:11)
Na kur jau storas virsus pas Jus doh.gif , ta drauge tiesiog pavydi jusu dailios figuros. bigsmile.gif

Tą patį norėjau rašyt biggrin.gif Nė per kur ten storumo nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 22 gegužės 2013 - 22:52
Sveikos . Noreciau junktis prie jusu 4u.gif 4u.gif Tikiuosi primsit i bury .smile.gif mirksiukas.gif
Megstu sportuoti labai . Sportuoju saleje , ir namuose siek tiek . ax.gif Be trenerio pagalbos, ir be dietu sudarymo . Stengiuosi maitintis sveikai . Pirmoi dienos pusei valgau vaisius . Deja vakariene ar pietus kaip cia bepavadinsi , tenka valgyti po sporto ..Bijau kad mano sportas veltui nenueitu .. doh.gif
Esu 162cm . sveriu 61.5 Noriu pasiekti iki 57-58 kg . Ir noreciau padailinti raumenukus .
Prasciausia kuno sritis pilvas ... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As nepagyriau MartiKarti koju, nors pagalvojau kad tikrai dailios,giriu giriu biggrin.gif
Atsakyti