Visai smagu
tik mano bicas, jaučiu net 25cm nesiekia
QUOTE(qqte @ 2013 05 23, 11:12)
dėl raumenų tai ar ne tu sakei baletą šoki?nebus nuo to?
aš visą praeitą temą jus skaičiau kol išdrįsau prisijungt
aš visą praeitą temą jus skaičiau kol išdrįsau prisijungt
Ne nuo baleto tai negalėjo, nes aš jį rimtai tik metus tešoku, dailųjį čiuožimą lankau 4m, tai čia jau daugiau šansų. Dar 4m buvau sprinterė. Čia irgi galėjo prisidėt.
Sian trecia diena padariau bodyflex, eina peklon, viska skauda, rankas, nugara, sedmenis. Tik preso ne
Issimatavau apimtis, nusifotkinau, paziuresiu po kurio laiko ar matysis bent minimalus rezultatas, nes kazkaip nesitiki man sio "sporto" efektyvumu
QUOTE(lifili @ 2013 05 23, 12:52)
Sian trecia diena padariau bodyflex, eina peklon, viska skauda, rankas, nugara, sedmenis. Tik preso ne
Issimatavau apimtis, nusifotkinau, paziuresiu po kurio laiko ar matysis bent minimalus rezultatas, nes kazkaip nesitiki man sio "sporto" efektyvumu 
pagal ką darot? pagal video? ar popierinį variantą?
negalėjau neįkelti

man sunkiausias heel touch
Papildyta:
doviem, skaičiau, kad merginos sportuodamos pagal brazil but lift pasiekia stulbinamų rezultatų, greitai krenta kg, ten galima pasirinkti programą pagal kūno tipą
http://www.insanityw...l-Butt-Lift.htm
Man labai patinka visus panašius pratimus prasui daryti pusiau sėdom, nugaros visai ant žemės nededant, tada kaip presas deeeeeega
Tik tuo pačiu stipriai dirba ir nugara, todėl dažniau pailsėt reikia
bet labai faini pratimai.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 23, 13:13)
Video, popierini varianta studijuodama nesupratau visiskai kvepavimo technikos. Nesu isitikinusi, kad ir dbr teisingai darau. Laikas parodys, tik tikiiuosi, kad nebus bergzdzias darbas
QUOTE(lauryna @ 2013 05 23, 10:51)
173 cm
Kojos kaip smilgos, kokios jos ilgos
QUOTE(doviem @ 2013 05 23, 11:20)
Ech... verkiat jus del tu savo slaunu, o ka man tada sakyt kai mano apimtys tokios: 98-82-107, slaunys 62-63 mazdaug, ugis 169cm svoris 72,6kg
man jau turbut tada nusisauti reiktu ir butu rami galva
neissirenku siandien dienai treniruotes kol kas, tiek daug visko turiu kompe, kad baisu net
neissirenku siandien dienai treniruotes kol kas, tiek daug visko turiu kompe, kad baisu net
As manau, kad po metu sitoj temoj bus -10kg
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 23, 12:16)
Bet tas vyrukas rankas laiko po šikna
Negalima gi taip, šalia ar virš galvos taisyklingai turi būti
Bent jau treneriai rekomenduoja rankas laikyti po uzpakaliu jeigu neislaikai nugaros prispaustos.
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 23, 13:16)
Bet tas vyrukas rankas laiko po šikna
Negalima gi taip, šalia ar virš galvos taisyklingai turi būti
kai darau pagal Jillian tai ji liepia po užpakaliu rankas laikyti darant kai kuriuos abs pratimus
QUOTE(Ixora @ 2013 05 23, 09:59)
Labai gerai darot, nereikia paskui pergyventi, kad iki bikini sezono koks nereikalingas riebalas liks
Bet ar pastebėjot, rašiau "visad pradedu", o tai reiškia, kad visad ir metu
QUOTE(lauryna @ 2013 05 23, 10:28)
Na ka zinau, mano leskos storiausioje vietoje 49 cm, nepasakyciau kad storos.
http://www.part.lt/i...a98a2bf0253.jpg
http://www.part.lt/i...a98a2bf0253.jpg
Vos ne kaip mano blauzda
QUOTE(lifili @ 2013 05 23, 13:17)
Video, popierini varianta studijuodama nesupratau visiskai kvepavimo technikos. Nesu isitikinusi, kad ir dbr teisingai darau. Laikas parodys, tik tikiiuosi, kad nebus bergzdzias darbas 
duokit nuorodą