Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

Visai smagu biggrin.gif tik mano bicas, jaučiu net 25cm nesiekia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2013 05 23, 11:12)
dėl raumenų tai ar ne tu sakei baletą šoki?nebus nuo to?
aš visą praeitą temą jus skaičiau kol išdrįsau prisijungt

Ne nuo baleto tai negalėjo, nes aš jį rimtai tik metus tešoku, dailųjį čiuožimą lankau 4m, tai čia jau daugiau šansų. Dar 4m buvau sprinterė. Čia irgi galėjo prisidėt.

Atsakyti
Sian trecia diena padariau bodyflex, eina peklon, viska skauda, rankas, nugara, sedmenis. Tik preso ne g.gif Issimatavau apimtis, nusifotkinau, paziuresiu po kurio laiko ar matysis bent minimalus rezultatas, nes kazkaip nesitiki man sio "sporto" efektyvumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2013 05 23, 12:52)
Sian trecia diena padariau bodyflex, eina peklon, viska skauda, rankas, nugara, sedmenis. Tik preso ne g.gif  Issimatavau apimtis, nusifotkinau, paziuresiu po kurio laiko ar matysis bent minimalus rezultatas, nes kazkaip nesitiki man sio "sporto" efektyvumu biggrin.gif

pagal ką darot? pagal video? ar popierinį variantą?

negalėjau neįkelti thumbup.gif
user posted image

man sunkiausias heel touch doh.gif

Papildyta:
doviem, skaičiau, kad merginos sportuodamos pagal brazil but lift pasiekia stulbinamų rezultatų, greitai krenta kg, ten galima pasirinkti programą pagal kūno tipą 4u.gif

http://www.insanityw...l-Butt-Lift.htm

Atsakyti
Man labai patinka visus panašius pratimus prasui daryti pusiau sėdom, nugaros visai ant žemės nededant, tada kaip presas deeeeeega showoff.gif Tik tuo pačiu stipriai dirba ir nugara, todėl dažniau pailsėt reikia ax.gif bet labai faini pratimai.
Atsakyti
Bet tas vyrukas rankas laiko po šikna blink.gif Negalima gi taip, šalia ar virš galvos taisyklingai turi būti
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 23, 13:13)
pagal ką darot? pagal video? ar popierinį variantą?

Video, popierini varianta studijuodama nesupratau visiskai kvepavimo technikos. Nesu isitikinusi, kad ir dbr teisingai darau. Laikas parodys, tik tikiiuosi, kad nebus bergzdzias darbas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 05 23, 10:51)

Kojos kaip smilgos, kokios jos ilgos biggrin.gif Manekene mirksiukas.gif

QUOTE(doviem @ 2013 05 23, 11:20)
Ech... verkiat jus del tu savo slaunu, o ka man tada sakyt kai mano apimtys tokios: 98-82-107, slaunys 62-63 mazdaug, ugis 169cm svoris 72,6kg doh.gif man jau turbut tada nusisauti reiktu ir butu rami galva lotuliukas.gif
neissirenku siandien dienai treniruotes kol kas, tiek daug visko turiu kompe, kad baisu net blush2.gif

As manau, kad po metu sitoj temoj bus -10kg lotuliukas.gif Cia panos grieztos, velniu duoda. O jei rimtai, tai svarbiausia, kad ne tik nori kazka keisti, bet ir pastangas dedi. O koks tavo siekiamas svoris? del lazybu tai zinau, kad 70 kg, bet siaip?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 23, 12:16)
Bet tas vyrukas rankas laiko po šikna blink.gif Negalima gi taip, šalia ar virš galvos taisyklingai turi būti

Bent jau treneriai rekomenduoja rankas laikyti po uzpakaliu jeigu neislaikai nugaros prispaustos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 23 gegužės 2013 - 12:37
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 23, 13:16)

kai darau pagal Jillian tai ji liepia po užpakaliu rankas laikyti darant kai kuriuos abs pratimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 05 23, 09:59)
Labai gerai darot, nereikia paskui pergyventi, kad iki bikini sezono koks nereikalingas riebalas liks  drinks_cheers.gif

Bet ar pastebėjot, rašiau "visad pradedu", o tai reiškia, kad visad ir metu lotuliukas.gif Bet džiaugsmas tas, kad kaskart tas laikotarpis vis ilgesnis, anksčiau mesdavau žiemą, pavasarį, dabar jau tuoj vasara ir tinginystė nenusimato. schmoll.gif

QUOTE(lauryna @ 2013 05 23, 10:28)
Na ka zinau, mano leskos storiausioje vietoje 49 cm, nepasakyciau kad storos. g.gif
http://www.part.lt/i...a98a2bf0253.jpg

Vos ne kaip mano blauzda unsure.gif Bet maniškės labai storos ir tvirtos, net ir be bėgiojimo tokios buvo, noriu plonint , 40 cm. Leškos 58, bet labai plonos man ir nepatinka, tai nebėdavoju labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2013 05 23, 13:17)
Video, popierini varianta studijuodama nesupratau visiskai kvepavimo technikos. Nesu isitikinusi, kad ir dbr teisingai darau. Laikas parodys, tik tikiiuosi, kad nebus bergzdzias darbas g.gif

duokit nuorodą 4u.gif
Atsakyti