vakar pavyko "sporto priešą" įtraukti į treniruotę

ta paskutinė anoj temoj įdėta mergina matosi tokios figūros yra, jos tik liemuo apvalesnis buvo, o kojos rankos plonos
tai ji kai numetė tą liemenį tai ir atrodo kaip distrofikė
nu bet kai pažiūriu tokias nuotraukas tai labai pradedu savo liaškas mylėt

mityba...na saldumynų nemėgstu visai praktiškai, sunkiau man kokios rūkytos dešrytės atsisakyt, bulvyčių ir kugelių kokių...nu bet šiuo metu kadangi mėginu nusikrapštyt 5-7 kg tai smarkiai apribojau miltinius, visai atsisakiau alkoholio, nes būdavo MB vis išveda iš kelio su savo alučiais ar vynu
pusryčiams valgau kiaušinių, sūrio, avižinių dribsnių, kokį nors vaisių ar vaisių sulčių
užkandis kartais būna kartais nesinori, nes pusryčiai pas mane sotūs
pietums mėsa(vištiena, jautiena) su daržovėm, kartais kokie spagečiai su mėsa, kartais sriuba, žuvis
vakare po sporto arba varškė, varškės sūris arba salotos su kuo nors (tunu, mėsa liesa,žuvis, mocarela)
saldumynų atsisakiau visai visai, nes jei nemėgstu tai kodėl turiu storėt nuo to vien kad kažkas vaišina ar dėl kompanijos
kava, arbata be cukraus
prieš kokius 6-7 metus taip per 2 mėnesius numečiau 5 kg ir svėriau gana ilgai 51-53 kg su nedideliais svyravimais, paskui pastojau ir staiga pradėjau valgyti saldumynus, kepti tortus, pyragus visokius ir juos valgyti

man kaip koks užsiciklinęs tas 58, vos tik kelis nukratau kg vėl atauga bet labai daugiau neauga valgant ką noriu
dabar kol kas laikausi savaitę, kol kas rezultatų nematau, bet stengiuosi ir neieškot, anksti dar