Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 34 tema

labas rytas 4u.gif
vakar pavyko "sporto priešą" įtraukti į treniruotę biggrin.gif thumbup.gif

ta paskutinė anoj temoj įdėta mergina matosi tokios figūros yra, jos tik liemuo apvalesnis buvo, o kojos rankos plonos
tai ji kai numetė tą liemenį tai ir atrodo kaip distrofikė
nu bet kai pažiūriu tokias nuotraukas tai labai pradedu savo liaškas mylėt lotuliukas.gif

mityba...na saldumynų nemėgstu visai praktiškai, sunkiau man kokios rūkytos dešrytės atsisakyt, bulvyčių ir kugelių kokių...nu bet šiuo metu kadangi mėginu nusikrapštyt 5-7 kg tai smarkiai apribojau miltinius, visai atsisakiau alkoholio, nes būdavo MB vis išveda iš kelio su savo alučiais ar vynu
pusryčiams valgau kiaušinių, sūrio, avižinių dribsnių, kokį nors vaisių ar vaisių sulčių
užkandis kartais būna kartais nesinori, nes pusryčiai pas mane sotūs
pietums mėsa(vištiena, jautiena) su daržovėm, kartais kokie spagečiai su mėsa, kartais sriuba, žuvis

vakare po sporto arba varškė, varškės sūris arba salotos su kuo nors (tunu, mėsa liesa,žuvis, mocarela)

saldumynų atsisakiau visai visai, nes jei nemėgstu tai kodėl turiu storėt nuo to vien kad kažkas vaišina ar dėl kompanijos
kava, arbata be cukraus

prieš kokius 6-7 metus taip per 2 mėnesius numečiau 5 kg ir svėriau gana ilgai 51-53 kg su nedideliais svyravimais, paskui pastojau ir staiga pradėjau valgyti saldumynus, kepti tortus, pyragus visokius ir juos valgyti smile.gif tai per nėštumą priaugau virš 25 kg, kol maitinau vaikį saldumynus irgi valgiau bet svoris visai gerai krito, buvau vienu tarpu numetus iki 53 bet nustojus maitint ėmė ir ataugo
man kaip koks užsiciklinęs tas 58, vos tik kelis nukratau kg vėl atauga bet labai daugiau neauga valgant ką noriu
dabar kol kas laikausi savaitę, kol kas rezultatų nematau, bet stengiuosi ir neieškot, anksti dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 gegužės 2013 - 07:53
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 22, 00:08)
Kai netingiu, užsiimu angliavandenių/baltymų paskirstymu per dieną, ryte angliavandeniai energijai, vakare baltymų daugiau, bet ne visad griežtai laikausi. blush2.gif

Aš ir, o ryte vaisiai, vaisiai, dar kartą vaisiai ir uogos, jei turiu. O jei rytas aktyvus, laukia kažkokia kelionė kažkur, tai tada daug košės stengiuosi susistumti.

Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas, o ho ho kiek pripliurpta thumbup.gif Kiek naujų veidų atsirado thumbup.gif Visoms naujokėms po 4u.gif Prašom bendrauti ir gyventi aktyviai kartu su mumis mirksiukas.gif
QUOTE(immer @ 2013 05 21, 20:06)
Vakar nusipirkau pagaliau riedučius, laukiu nesulaukiu kada išlėkt galėsiu. Pirma reikia sulaukti, kol apsaugas atsiųs. Merginos, važinėjančios riedučiais: ar sunku buvo išmokti? Ar jau mokėjot nuo vaikystės? Aš kažkada labai seniai mokėjau, nu bet dabar vėl drebančiom kojom ant jų stoviu smile.gif

Pirmą kartą atsistojus po daug daug metų pertraukos susvirduliavau, aišku šuoliukų neatlikinėjau biggrin.gif bet viskas gerai lyg ir. Kuo toliau tuo geriau. Jau ir apsisukt sugebu ir ant bardiūro užšok/nušokt. Pasibandyk, tikrai mokėsi, aš išjudėjau tai be apsaugų, kažkaip net nepagalvojau apie tai kad galiu smegenų košę iškratyt g.gif biggrin.gif

QUOTE(Emixsit @ 2013 05 21, 22:55)
Na atrodo to aktyvumo netrūksta, o ir sunku čia įsilieti, kai visos susibendravusios, todėl ir kai kuri nors ką parašo,nejauku ir nedrąsu man komentuoti, na ir kas, kad čia nei viena, viena kitos nematom, bet aš netgi tokioj erdvėj droviuosi  4u.gif  biggrin.gif

Prašom prašom, susibendravusios apie sportą ir mitybą, manau turėsi ką apie tai papasakoti. Kur gali ten ir kišk trigrašį biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(mylimuke @ 2013 05 21, 23:08)
Sportai dažniausiai vakare arba jei galiu, vėlyvą rytą. Nevalgau prieš tai bent 1,5 val, nes garantuotai supykins, ypač bėgiojant, nors rekomenduojama 1 val, bet man jautriai ten viskas reaguoja. O po sporto prisikemšu kad ir iš karto essen.gif na tik po dušu palendu prieš tai. Šiaip valgau viską, tik dažnai ir mažom porcijom, o blogus dalykus dar mažesnėm.  biggrin.gif  Kai netingiu, užsiimu angliavandenių/baltymų paskirstymu per dieną, ryte angliavandeniai energijai, vakare baltymų daugiau, bet ne visad griežtai laikausi. blush2.gif

Man taip pat skrandyje jaučiamas maistas, aš turiu bent 1,5val nevalgyti nesvarbu ar tik pabėgiot ar treniruotę atlikt. unsure.gif Ech kaip norėčiau išmokt ir aš pasižaisti su tais angliavandeniais ir baltymais ale nieko nenuraukiu apie mitybą, visiškai doh.gif biggrin.gif

P.S. ačiū už temą naują clap.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 05 22, 07:29)
Vat butent.O ta mergina tikrai sportavo, tik man rodos ji dar prie to pacio ir badavo.Cia jos puslapis
http://www.loveemmal...d-before-after/

Ji ir prieš tai atrodė kaip Somalio vaikas, jie gi taip atrodo nuo bado. Tai durnė dar ir alinosi su sportu. Jėzus, duotų man kas ją, taip taip į šikinę įspirčiau, į tramdomuosius marškinius ir 6 kartus dienoje kaip paršą atšerčiau. Ibitute, per tokias durnes visuomenė išsigimsta. Tokia nusialinus po to ir vaikų vieną dieną užsinorės ir žiūrėkit išnešios užsiūta. O be to ir šiaip tokios tik pildo ligoninių gretas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 22, 07:55)
Tokia nusialinus po to ir vaikų vieną dieną užsinorės ir žiūrėkit išnešios užsiūta.

jei pastos, nes nepanašu man kad moteriškų hormonų yra likę pas ją smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Na man jau pamazejo skausmai po mano entuziastingu treniruociu doh.gif
Bandysiu siandien pradeti nuo tempimo pratimu, gal su laiku isivaziuosiu po mazu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Na paiškinkit man blondinei kaip tą šlaunį reik matuot baisia įdomu pasidarė kokia jų apimtis. Kai matuoji tai gaunas įstrižai ar ne, ta prasme priekį auksčiau, užpakaly žemiau. Jei taip tai mano šlaunis 50cm. O jei neteisingai, tai tada reiks iš naujo matuotis. Nes pagal mane, tai ten storiausia vieta.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 22, 08:55)
Ji ir prieš tai atrodė kaip Somalio vaikas, jie gi taip atrodo nuo bado. Tai durnė dar ir alinosi su sportu. Jėzus, duotų man kas ją, taip taip į šikinę įspirčiau, į tramdomuosius marškinius ir 6 kartus dienoje kaip paršą atšerčiau. Ibitute, per tokias durnes visuomenė išsigimsta. Tokia nusialinus po to ir vaikų vieną dieną užsinorės ir žiūrėkit išnešios užsiūta. O be to ir šiaip tokios tik pildo ligoninių gretas doh.gif

QUOTE(qqte @ 2013 05 22, 08:57)
jei pastos, nes nepanašu man kad moteriškų hormonų yra likę pas ją  smile.gif

Mergos nevarykit, tiek aš, tiek mano sesė kol jaunos buvom panašiai atrodėm ir patikėkit nebuvo jokių problemų, nei su pastojimu, nei su išnešiojimu.
O antroj nuotraukoj ji įtraukus pilvą, tai dėl to ir matos tie šonkauliai, normalioj būsenoj atrodytų normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 22, 08:51)
Aš ir, o ryte vaisiai, vaisiai, dar kartą vaisiai ir uogos, jei turiu. O jei rytas aktyvus, laukia kažkokia kelionė kažkur, tai tada daug košės stengiuosi susistumti.

biggrin.gif Aš su džiovintais vaisiai valgau, skanu. Ar šviežių įsipjaustau. Ar su jogurtu. Nu žodžiu darau viską, kad nereiktų stumti, o sueitų pati. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2013 05 22, 07:57)
jei pastos, nes nepanašu man kad moteriškų hormonų yra likę pas ją  smile.gif

Deja, ji 2 vaiku mama. biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu suprasti, nes nemačiau Lietuvoje nei vieno tokio žmogaus. Jei jau šakalinis, tai ir pilvo nėra. O Afrikoje būtent su tokiais pilvais iš bado nabagai sėdi. Todėl ir toliau nematau nieko normalaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 22, 08:19)
Negaliu suprasti, nes nemačiau Lietuvoje nei vieno tokio žmogaus. Jei jau šakalinis, tai ir pilvo nėra. O Afrikoje būtent su tokiais pilvais iš bado nabagai sėdi. Todėl ir toliau nematau nieko normalaus schmoll.gif

Normalu nesenai pagimdziusiai moteriai tureti pilvuka.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 05 22, 08:10)
Labas rytas,

Na paiškinkit man blondinei kaip tą šlaunį reik matuot baisia įdomu pasidarė kokia jų apimtis. Kai matuoji tai gaunas įstrižai ar ne, ta prasme priekį auksčiau, užpakaly žemiau. Jei taip tai mano šlaunis 50cm. O jei neteisingai, tai tada reiks iš naujo matuotis. Nes pagal mane, tai ten storiausia vieta.

nu atsistoji tiesiai ir apjuosi šlaunį centimetru..nu man įstrižai nesigauna g.gif

šonkauliai įtraukus pilvą ir pas mane kyšo biggrin.gif
man gal labiausia tos moters kojos užkliuvo, nes buvo plonos o sukudus visai šakaliukai paliko smile.gif

Atsakyti