Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Beta1 @ 2013 05 28, 12:43)
Nu joa, vienareiksmiskai.Kita vertus, gal ir gerai.Zinai sau data, susikrauni tasiuka, 5 min. ir lelius jau yra  biggrin.gif

Is tos puses tikrai gerai biggrin.gif Tik norejau paklaust, kodel ir si karta CP, nes nepakankamai laiko po pirmo nestumo praejo ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 28, 13:56)
Eufforija, kur tu? Kaip tavo tyrimai?  unsure.gif Kur dingusi?
drinks_cheers.gif Ir dar pastebėjau, kad neproporcingai brangiau tokių išmatavimų lovytei viskas kainuoja: čiužinukas, pataliukai ir kt. 
O vartosi vaikai ne todėl, kad jiems mažai vietos, o kad tokiu "būdu" miega  ax.gif
Aš dabar mažuliams perku tik ištisines per visą lovytę apsaugas, nes jau kai įkiša koją kur tarp grotelių, tai aliarmas būna  cool.gif

tai va istisines geriau ir ilgiau uztenka nei pusines apsaugeles.
vartosi tai visi lovytese ,kas nesivarto miegodamas, man atrodo tokiu nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms mergytėms už patarimus smile.gif
Sniege dar kraitelio neperku, bet po biški visko klausinėjuos, nes kai išeisiu atostogų žadu pradėti pirkti viską po biški smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 28, 15:40)
Is tos puses tikrai gerai biggrin.gif Tik norejau paklaust, kodel ir si karta CP, nes nepakankamai laiko po pirmo nestumo praejo ar kaip? blush2.gif

Aha.del galimo rando nepakankamumo.Aisku, buna pasitaiko tokiu, kurios po tokio trumpo laiko nusprendzia, kad gimdys dabar pacios.Bet as nesu tokia panke cool.gif Nes dar kiek zinau, tai tokiu atveju negalima jokiu skatinamuju, epiduru ir t.t.O kadangi as be kita ko esu didi epiduro gerbeja, tai man ir del to visiskai atkrenta viskas.tai zodziu gulsiu po peiliu ir basta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 28, 15:59)
Aha.del galimo rando nepakankamumo.Aisku, buna pasitaiko tokiu, kurios po tokio trumpo laiko nusprendzia, kad gimdys dabar pacios.Bet as nesu tokia panke  cool.gif Nes dar kiek zinau, tai tokiu atveju negalima jokiu skatinamuju, epiduru ir t.t.O kadangi as be kita ko esu didi epiduro gerbeja, tai man ir del to visiskai atkrenta viskas.tai zodziu gulsiu po peiliu ir basta  biggrin.gif

O, matai kaip viskas sudetinga blink.gif Iskamantinejau, dabar ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas damos 4u.gif Kur dingot visos ? as ka tik grizau is pasimatymo su savo daktareliu pas kuri gimdysiu, tai grizau suveltom mintim siek tiek.Pirmiausia, tai sedejau sau spakaina ir skaiciavau dienas iki to savo CP, o daktarelis man sako, kad galiu drasiai imti ir gimdyt.Nes vaisiaus padetis labai taisyklinga, nenusimato jis didelis, placenta geroj vietoj, vandenu irgi kiek reikia, randas atrodo jam liuks nu ir viskas, sako jokiu absoliuciai indikaciju cezariui.Tai ka as zinau dabar kaip cia daryt blink.gif Pasirinkimas tikrai gadina zmogu doh.gif Aisku, tas mano praeitas CP duoda savo rizikos prieskoni, toki kaip plysusi gimda, o tai reikstu nedidele tikimybe vaikui gyvam likti arba tokiu atveju didele tikimybe paties vaiko suzalojimu (deguonies trukumas ir t.t.).Gal vis delto CP butu teisingesnis kelias.....Nors kita vertus pati operacija, tai ne nagus nusilakuoti.Bet vaikas saugus.

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 29, 14:18)
Labas damos  4u.gif Kur dingot visos ? as ka tik grizau is pasimatymo su savo daktareliu pas kuri gimdysiu, tai grizau suveltom mintim siek tiek.Pirmiausia, tai sedejau sau spakaina ir skaiciavau dienas iki to savo CP, o daktarelis man sako, kad galiu drasiai imti ir gimdyt.Nes vaisiaus padetis labai taisyklinga, nenusimato jis didelis, placenta geroj vietoj, vandenu irgi kiek reikia, randas atrodo jam liuks nu ir viskas, sako jokiu absoliuciai indikaciju cezariui.Tai ka as zinau dabar kaip cia daryt  blink.gif Pasirinkimas tikrai gadina zmogu  doh.gif Aisku, tas mano praeitas CP duoda savo rizikos prieskoni, toki kaip plysusi gimda, o tai reikstu nedidele tikimybe vaikui gyvam likti arba tokiu atveju didele tikimybe paties vaiko suzalojimu (deguonies trukumas ir t.t.).Gal vis delto CP butu teisingesnis kelias.....Nors kita vertus pati operacija, tai ne nagus nusilakuoti.Bet vaikas saugus.

na, daktaras turbut labiau naturalistas, todel ir siulo naturaliai biggrin.gif as tai, zinok, neberizikuociau g.gif , sakyciau cp ir viskas. Kam tos dvejones doh.gif likusi nestumo laika tik ir galvosi bus gerai, ar nebus, gerai pasirinkai ar ne, bus komplikaciju, ar nebus doh.gif
Atsakyti
Sveikos, tikrai siandien dingusios kazkur rolleyes.gif

Beta, na ir galvos sukimas tau dabar unsure.gif Sitoj vietoj patirties neturiu, tai ka cia ir patarsiu blush2.gif Bet jeigu naturaliai gimdant yra rizika, gal tikrai tada geriau pasilikti prie CP g.gif

O mano maziukas siandien labai neaktyvus. Silpnai juda, daug maziau... Ar cia jau reikia skelbti aliarma, ar tiesiog vietos mazoka tikriems spyriams g.gif Pilvas minkstas, nesukietejes, tik parengiamieji buna.
Vakar buvau pas gydytoja, sake galvute zemai, galiu tiketis bet kuria diena gimdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 29, 14:18)
Labas damos  4u.gif Kur dingot visos ? as ka tik grizau is pasimatymo su savo daktareliu pas kuri gimdysiu, tai grizau suveltom mintim siek tiek.Pirmiausia, tai sedejau sau spakaina ir skaiciavau dienas iki to savo CP, o daktarelis man sako, kad galiu drasiai imti ir gimdyt.Nes vaisiaus padetis labai taisyklinga, nenusimato jis didelis, placenta geroj vietoj, vandenu irgi kiek reikia, randas atrodo jam liuks nu ir viskas, sako jokiu absoliuciai indikaciju cezariui.Tai ka as zinau dabar kaip cia daryt  blink.gif Pasirinkimas tikrai gadina zmogu  doh.gif Aisku, tas mano praeitas CP duoda savo rizikos prieskoni, toki kaip plysusi gimda, o tai reikstu nedidele tikimybe vaikui gyvam likti arba tokiu atveju didele tikimybe paties vaiko suzalojimu (deguonies trukumas ir t.t.).Gal vis delto CP butu teisingesnis kelias.....Nors kita vertus pati operacija, tai ne nagus nusilakuoti.Bet vaikas saugus.

Kur čia pabūsi rami - vis koks galvosūkis atsiranda irnesakyk.gif Ką patarti tai net nežinau, man niekas nieko rinktis neleido pirmą kartą, o dabar irgi vis kalba eina apie CP, bet sakau gal ir man paaikškės, kad galiu rinktis mastau.gif Mat aš planuoju irgi pas šitą daktariuką flirt.gif O kaip jis šiaip tau kaip žmogus? Patiko - nepatiko? Nepradėjai dvejoti dėl gydytojo po susipažinimo?

cukryte, tai reikškia, kad betkada jau galime sulaukti iš tavęs naujienų? flirt.gif O kad silpniau jauti tai manau nepergyvenk, svarbu kad jauti. Man gyd sakė, kad svarbu jausti bent jau ryte, paskui vakare, o dieną gali būti ir taip, kad visai nepasijaus, bet čia normalu irnesakyk.gif Žinoma, man mažiau laiko, bet judesiukus jau senai reikia jausti kasdien, tai gal labai esmės nekeičia?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 05 29, 16:11)
Mat aš planuoju irgi pas šitą daktariuką flirt.gif O kaip jis šiaip tau kaip žmogus? Patiko - nepatiko? Nepradėjai dvejoti dėl gydytojo po susipažinimo?

Man labai jis patiko.Bendraujant nesijaucia jokios itampos, viska labai issamiai paaiskina, neskubina, skiria laiko kiek reikia ir kiek pageidauji.Dar toks prie bajeriuko, tai jie su MB labai greitai kalba rado biggrin.gif Patikino, kad bet kada galiu skambinti, kada tik neramu, kas bebutu.

Nu o as savo ruoztu atsisedau pagalvojau ir vis gi nusprendziau, kad lai daro CP ir bus ramios bites.Ner cia ko briedi vaidint cool.gif Dievulis ir taip sykstedamas mum tuos vaikelius dalina, tai kam cia dar ta liuta uz usu tampyt.Nes kad ir kokie statistiskai mazi tokiu nelaimiu skaiciai, visgi tai realus zmones uz ju.Nenoriu buti ju tarpe, tegul saugiai pristato man ta pypliu, o as jau ten issilaizysiu tas zaizdas.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 29, 19:05)
- Patikino, kad bet kada galiu skambinti, kada tik neramu, kas bebutu.
-- Vis gi nusprendziau, kad lai daro CP ir bus ramios bites.Ner cia ko briedi vaidint  cool.gif

- Toks servisas thumbup.gif Taip visi gydytojai turėtų dirbti, nesvarbu - taries ar nesitari cool.gif
-- Svarbiausias čia ir yra TAVO SPRENDIMAS. Mama geriausiai jaučia. Jei jau gali rinktis, rinkis kaip protas ir širdis sako wub.gif

O manęs tai dar gyd neklausia dėl "būdo", tik gyrė tas dvynių mamas, kurios praeitą sav natur pagimdė unsure.gif O kai pas mane vienas sėdi, kita - skersai blink.gif , tai apie natur gimdymą turbūt nė kalbos negali būti g.gif

O kur Eufforija dingus? unsure.gif
Atsakyti
Matai, beta, matyt jaute mano sirdis, ne veltui apie gimdymo buda taves klausinejau lotuliukas.gif
Matyt tavo vietoj ir as rinkciausi CP, o ypac isgirdus apie rizika vaisiui, nors ir pacia minimalia.
Atsakyti