QUOTE(Beta1 @ 2013 05 29, 14:18)
Labas damos

Kur dingot visos ? as ka tik grizau is pasimatymo su savo daktareliu pas kuri gimdysiu, tai grizau suveltom mintim siek tiek.Pirmiausia, tai sedejau sau spakaina ir skaiciavau dienas iki to savo CP, o daktarelis man sako, kad galiu drasiai imti ir gimdyt.Nes vaisiaus padetis labai taisyklinga, nenusimato jis didelis, placenta geroj vietoj, vandenu irgi kiek reikia, randas atrodo jam liuks nu ir viskas, sako jokiu absoliuciai indikaciju cezariui.Tai ka as zinau dabar kaip cia daryt

Pasirinkimas tikrai gadina zmogu

Aisku, tas mano praeitas CP duoda savo rizikos prieskoni, toki kaip plysusi gimda, o tai reikstu nedidele tikimybe vaikui gyvam likti arba tokiu atveju didele tikimybe paties vaiko suzalojimu (deguonies trukumas ir t.t.).Gal vis delto CP butu teisingesnis kelias.....Nors kita vertus pati operacija, tai ne nagus nusilakuoti.Bet vaikas saugus.
Kur čia pabūsi rami - vis koks galvosūkis atsiranda

Ką patarti tai net nežinau, man niekas nieko rinktis neleido pirmą kartą, o dabar irgi vis kalba eina apie CP, bet sakau gal ir man paaikškės, kad galiu rinktis

Mat aš planuoju irgi pas šitą daktariuką

O kaip jis šiaip tau kaip žmogus? Patiko - nepatiko? Nepradėjai dvejoti dėl gydytojo po susipažinimo?
cukryte, tai reikškia, kad betkada jau galime sulaukti iš tavęs naujienų?

O kad silpniau jauti tai manau nepergyvenk, svarbu kad jauti. Man gyd sakė, kad svarbu jausti bent jau ryte, paskui vakare, o dieną gali būti ir taip, kad visai nepasijaus, bet čia normalu

Žinoma, man mažiau laiko, bet judesiukus jau senai reikia jausti kasdien, tai gal labai esmės nekeičia?