Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(egk @ 2013 05 29, 15:11)
cukryte, tai reikškia, kad betkada jau galime sulaukti iš tavęs naujienų? flirt.gif O kad silpniau jauti tai manau nepergyvenk, svarbu kad jauti. Man gyd sakė, kad svarbu jausti bent jau ryte, paskui vakare, o dieną gali būti ir taip, kad visai nepasijaus, bet čia normalu irnesakyk.gif Žinoma, man mažiau laiko, bet judesiukus jau senai reikia jausti kasdien, tai gal labai esmės nekeičia?

Skaiciavau, tai per pusvalandi pakankamai judesiuku buvo, tik silpnesni. O po kiek laiko truputi atkuto smile.gif Gal gerai sakai, diena buvo ramesnis g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Beta, o tai jei vaisius didelis, tai ką jis siūlo gimdyti dabar t.y. 34 savaičių? Tipo skatintų ir krapštytų? Ar laukti iki kol pati tepmsi ir tada nebeišgimdysi nes jis bus dar didesnis ? g.gif Nelabai supratau. Aš tavo atveju tikrai nebūčiau natūralistė ir rinkčiausi cp nes man jei pasakytų, kad yra nors menkiausia rizika kūdikiui aš tikrai nerizikuočiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 05 29, 19:50)
Nelabai supratau.

As kaip supratau, kaip tik vaisius nera didelis ir ji galetu, suejus terminui, pati pagimdyt rolleyes.gif
Atsakyti
Levanda, cia kalba ejo apie gimdyma natur suejus terminui.Niekas dabar ziogo nekrapstys, anksti gi dar jam.Bet siaip pas mane jis nera didelis dabartiniam laikui.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 29, 20:12)
Levanda, cia kalba ejo apie gimdyma natur suejus terminui.Niekas dabar ziogo nekrapstys, anksti gi dar jam.Bet siaip pas mane jis nera didelis dabartiniam laikui.

Aaaa ne taip gal supratau, galvojau, kad jis sutiktų ir dabar iškrapštyri nes jis jau pakankamai didelis biggrin.gif
Atsakyti
Levanda, su savaitelem 4u.gif Neitiketkna, bet uz keliu dienu jums jau simtadienis bigsmile.gif Tikrai atrodo tad antras neštumas greičiau lekia, o pries tai vis pilvuzus augancius fotografavom kas savaite bigsmile.gif
Atsakyti
beta tavo vietoje tikrai rinkciaus cp,tiek nedaug laiko praejo tarp gimdymu,nerizikuok nei savo maziuku nei savim 4u.gif

anamari as ir si nestuma fotografuoju labai daznai,bet pamenu kai dedavome i albumeli nuotrukytes,taip miela budavo ir idomu sekti pacios ir kitu pivukus,ane? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 29, 12:53)
Sveikos, tikrai siandien dingusios kazkur rolleyes.gif

Beta, na ir galvos sukimas tau dabar unsure.gif  Sitoj vietoj patirties neturiu, tai ka cia ir patarsiu blush2.gif  Bet jeigu naturaliai gimdant yra rizika, gal tikrai tada geriau pasilikti prie CP g.gif

O mano maziukas siandien labai neaktyvus. Silpnai juda, daug maziau... Ar cia jau reikia skelbti aliarma, ar tiesiog vietos mazoka tikriems spyriams g.gif  Pilvas minkstas, nesukietejes, tik parengiamieji buna.
Vakar buvau pas gydytoja, sake galvute zemai, galiu tiketis bet kuria diena gimdyti smile.gif

Beta, as ir apie tai nieko nenusimanau, bet tavo vietoje ir elgciaus taip pat, bijodama del maziuko gyvybes, o dar ir del gimdos, neduok D, plystu. Mamyte turi but ir sveika 4u.gif

Cukryte, mes jau laukiam wub.gif Skaiciau, kad kelioms dienelems likus iki gimimo, maziukai maziau juda smile.gif

Egk, SU SIMTADIENIU TAVE 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as vakar nuvariau i neplanini TA, kazkaip paskutiniu metu jauciuos nekaip, sekmadieni net vemiau, o pirmadieni neturejau jegu net i darba nueit, jauciau lyg ir persalima koki, o dar nakti galva ziauriai skaudejo, teko tablete suvalgyt unsure.gif Bet nieko kol kas rimto nerado, vietiniai tyrimai, slapimo ir kraujo is pirsto, parode norma. Bet va, laukiu issamiu kraujo tyrimu is venos, skydliaukei, vitaminams, cukrui ir tt. Tikiuos, kad nieko rimto. Svarbiausia, kad mano lelytei viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 05 30, 03:24)
O as vakar nuvariau i neplanini TA, kazkaip paskutiniu metu jauciuos nekaip, sekmadieni net vemiau, o pirmadieni neturejau jegu net i darba nueit, jauciau lyg ir persalima koki, o dar nakti galva ziauriai skaudejo, teko tablete suvalgyt  unsure.gif Bet nieko kol kas rimto nerado, vietiniai tyrimai, slapimo ir kraujo is pirsto, parode norma. Bet va, laukiu issamiu kraujo tyrimu is venos, skydliaukei, vitaminams, cukrui ir tt. Tikiuos, kad nieko rimto.  Svarbiausia, kad mano lelytei viskas gerai  smile.gif

Gal tiesiog hormonai bludija ? man per abu siuos nestumus darosi tas pats.Kartais net kai iskrentu, tai parom.Vemiu, guliu kaip darzove ir niekas niekas nepadeda, galiu daryt ka noriu.Tai kai jau jauciu,kad ateina banga, is karto kalu tablete ir nesuku sau galvos.Nekankinu saves galima/negalima.Esu isitikinus, kad vemti, nieko nevalgyti, kamuotis nesibaigianciais galvos skausmais ir bloga savijauta lygiai taip pat negalima.Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 28, 14:56)
Eufforija, kur tu? Kaip tavo tyrimai?  unsure.gif Kur dingusi?
drinks_cheers.gif Ir dar pastebėjau, kad neproporcingai brangiau tokių išmatavimų lovytei viskas kainuoja: čiužinukas, pataliukai ir kt. 
O vartosi vaikai ne todėl, kad jiems mažai vietos, o kad tokiu "būdu" miega  ax.gif
Aš dabar mažuliams perku tik ištisines per visą lovytę apsaugas, nes jau kai įkiša koją kur tarp grotelių, tai aliarmas būna  cool.gif

Sveikos mergaites 4u.gif

As gulineju ligonineje verysad.gif atvykau del niezulio, o juo maziausiai ir rupinasi, nes hemoglobinas nukrytes iki 87, tai dabar gaunu ir tableciu su gelezim ir lasina skysta gelezi kas antra diena, tai geriausiu atveju namo tik pirmad., ir tai nzn ka pakartotini tyrimai parodys g.gif
Na, o mum teliko nusipirkti pilnai sukomlektuota vezimuka. Komoda jau nupirkta, rubeliu pilnos tases, lovyte reikia surinkti... laikas spaudzia, o cia dar ir i ligonine ne laiku papuoliau.
Beje, cia tokia issamia vaikuciu echo dare, kad net baisoka buvo is pradziu klausyyt ax.gif pvz. smegenu sandara, stubura apziurejo, galveliu forma ir t.t. svarbu, kad viskas labai gerai ir kad nusimato protingi vaikuciai smile.gif smile.gif (nors cia gal pacios daktares paguoda man)
Sniege, zinok nepamenu, ar uzsakei tu ta vezimuka dvyniams is Lenkijos ar ne? g.gif jei taip, per kiek laiko atveze? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 05 30, 09:38)
Sniege, zinok nepamenu, ar uzsakei tu ta vezimuka dvyniams is Lenkijos ar ne? g.gif  jei taip, per kiek laiko atveze? smile.gif

Nabagele unsure.gif Niekis, svarbu vaikam viskas tvarkoj, o tave, mamuli, pastatys ant koju mirksiukas.gif

as ne Sniege, bet vezima bandziau uzsakyti is ten pat, nes ir man reikia dvigubo pametinukam savo.Tai rezultate, panasu, kad minsiu i parde ir pirksiu.Nes vezima uzsakiau, kad visiem butu patogiau, be jokiu rastu ir naglu spalvu, elementaru, kad nieko gamint nereiktu tik atvezt.Tai buvo pazadeje kada tai bus, susiplanavau kelione i Kauna ir visa kita.Aisku, nei susitarta data nei po jos to vezimo vis nebuvo, tada sugalvojo, kad vaziuos kita diena i ta lenkyna, susiderint is naujo diena, kad pasiimt vezima pradejo darytis sunku, nes nebeaisku kas an ji gales atiduoti, kur jo pasiimti, kazkas kazko negales, nu vien zo doh.gif Tada pazadejo paskambint, bet skambucio jau kelntinta diena nesulaukiu.Dabar is vis dingo aip i vandeni.Vezima jau turejau vaziuoti pasiimti veliausiai ana penktadieni.Tai zodziu nusispjoviau, mintyse iskeikiau tokius "verslininkus" ir grizus is pajurio kitos savaites gale vaziuosiu i Baby city.Bet jeigu turi noro, laiko, kantrybes, tai gali uzsiimti siuo projektu uzsakinejant per tuos zmones rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 30 gegužės 2013 - 09:02
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 30, 10:00)
Nabagele  unsure.gif Niekis, svarbu vaikam viskas tvarkoj, o tave, mamuli, pastatys ant koju  mirksiukas.gif

as ne Sniege, bet vezima bandziau uzsakyti is ten pat, nes ir man reikia dvigubo pametinukam savo.Tai rezultate, panasu, kad minsiu i parde ir pirksiu.Nes vezima uzsakiau, kad visiem butu patogiau, be jokiu rastu ir naglu spalvu, elementaru, kad nieko gamint nereiktu tik atvezt.Tai buvo pazadeje kada tai bus, susiplanavau kelione i Kauna ir visa kita.Aisku, nei susitarta data nei po jos to vezimo vis nebuvo, tada sugalvojo, kad vaziuos kita diena i ta lenkyna, susiderint is naujo diena, kad pasiimt vezima pradejo darytis sunku, nes nebeaisku kas an ji gales atiduoti, kur jo pasiimti, kazkas kazko negales, nu vien zo  doh.gif Tada pazadejo paskambint, bet skambucio jau kelntinta diena nesulaukiu.Dabar is vis dingo aip i vandeni.Vezima jau turejau vaziuoti pasiimti veliausiai ana penktadieni.Tai zodziu nusispjoviau, mintyse iskeikiau tokius "verslininkus" ir grizus is pajurio kitos savaites gale vaziuosiu i Baby city.Bet jeigu turi noro, laiko, kantrybes, tai gali uzsiimti siuo projektu uzsakinejant per tuos zmones  rolleyes.gif

Aciu, Betuli uz paguoda. Na joooo.... laiko kaip tik nera, oj doh.gif doh.gif reikes kurti kokia kita strategija unsure.gif is pardes nlb noriu, nes kiek zinau buna ne pilnos komplektacijos ( be lopsiu-auto keduciu ir pan...) bet jauciu kai prispirs reikalas. grebsiu is bet kur, kad tik turet su kuo parvezt is ligonines ir veliau manevruot gatvemis g.gif
Atsakyti