QUOTE(sniege555 @ 2013 05 30, 16:44)
Sveiki, burbulai
egk, su šimtadieniu

Pagersi papildomai mikroelementų ir susitvarkys viskas. Aš va, kalio atsargų nebeturiu, todėl turiu gerti... Ir širdis užkala vis... Svarbu gyd laiku reikiamus tyrimus padaro
Jolantulia, nebesirk

ir imkis priemonių, nes vemti tokiai jau pažengusiai

yra labai negerai.
Prince, kaip tu? Ką sakė gyd.?
Eufforija 
Jau skelbiau tavo paiešką

Mažute, laikykis

Prasideda "linksmybės", žiūriu nuo 34sav....
Kaip niežulys? Praėjo? Lašino ką nors?
O hemoglobinas tik dabar taip staigiai išlindo toks žemas? Koks būdavo, kai tas BAK daktarėlis tyrė? Žinai, su dvyniais labiau tos geležies trūksta, čia daug kam.
Aš tai nuo seno turiu šią bėdą, man net po gimdymo neatsistato jis

bet žemas toks dar nenukrinta. Dabar 108, bet geriu nuolat geležį, praktiškai visą
Po kiek tau skiria geležies?
Gerai, kad leliukams viskas puiku. O mamytė tuoj išsikapstys. Tuoj prasidės kiti rūpestėliai

Gerai, kad kreitelį jau baiginėji surinkti, matai, kaip pabaigoj laikas lekia.
Na, o dėl vežimo...
Beta, trūksta žodžių... Tai aš dabar galvoju, užsisakius aš jį ar ne

Sėdžiu sau rami, laukiu, o gal gausis šnipštas? Reiks kitą sav man jų imtis
Taip,
Sniegut, maciau, kad buvai paskelbus mano paieska
niezulis siek tiek sumazejo, cholestazes nera, tai greiciausiai nesciuju dermatitas, kuris praeina pagimdzius. lasino lasalines dvi dienas, paskui leido tavigili. O hemoglobinas, kai dariausi BAK'e nestumo pradzioje buvo 115. As geriu tardifiron tabletes ir dar plius kas antra diena lasina gelezi, kad normaliai pakelti, bent jau iki 120 mano svoriui ir ugiui is viso reiketu 10 lasaliniu, tai jei lasina kas antra diena, is cia as iseisiu tik po gimdymo. Bet ko gero jau pirmadieni paleis, jei kazkiek pakils. Dar darys pakartotinus tyrimus...
Beje suleido man vaistukus vaikeliu plauciukams subrandinti apsidraudimui, nes echo parode, kad jau placentra 2 lygio ir kaklelis vos vos atsidares. Kokie tie vaistai skausmingi...
na, o kaip tu?