Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Eufforija @ 2013 05 30, 10:09)
Aciu, Betuli uz paguoda. Na joooo.... laiko kaip tik nera, oj doh.gif  doh.gif  reikes kurti kokia kita strategija unsure.gif  is pardes nlb noriu, nes kiek zinau buna ne pilnos komplektacijos ( be lopsiu-auto keduciu ir pan...) bet jauciu kai prispirs reikalas. grebsiu is bet kur, kad tik turet  su kuo parvezt is ligonines ir veliau manevruot gatvemis g.gif

Matai, pardese tikrai yra su lopsiais ir sportinem dalim.Tik be auto kedziu.As pati galvojau imti tas kedes ar ne, tam maziausiajam, o gal ir parduot paskui bus lengviau.Tai pasiklausinejau tai sen tai ten kokia tu kedziu kokybe kai viso dvigubo vezimo kaina tokia ne itin didele.Tai tos auto kedutes yra praejusios tuos apgrindinius reikalavimus del saugumo, bet tik tuos bazinius.Visos kitos turi ir papildomus susirinke patikrinimus, kas reiskia daugiau saugumo.Na as nusprendziau vien del to neimti tu auto kedziu, nes kur jau kur, bet vaiko saugumas man yra ne ta vieta, kur noretusi daryti kompromisus ax.gif Tai nusprendziau, kad perkant is pardes ir be tu auto kedziu nelabai as ka daug ir prarandu.Bet cia jau jusu sprendimas su vyru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 30, 10:44)
Matai, pardese tikrai yra su lopsiais ir sportinem dalim.Tik be auto kedziu.As pati galvojau imti tas kedes ar ne, tam maziausiajam, o gal ir parduot paskui bus lengviau.Tai pasiklausinejau tai sen tai ten kokia tu kedziu kokybe kai viso dvigubo vezimo kaina tokia ne itin didele.Tai tos auto kedutes yra praejusios tuos apgrindinius reikalavimus del saugumo, bet tik tuos bazinius.Visos kitos turi ir papildomus susirinke patikrinimus, kas reiskia daugiau saugumo.Na as nusprendziau vien del to neimti tu auto kedziu, nes kur jau kur, bet vaiko saugumas man yra ne ta vieta, kur noretusi daryti kompromisus  ax.gif Tai nusprendziau, kad perkant is pardes ir be tu auto kedziu nelabai as ka daug ir prarandu.Bet cia jau jusu sprendimas su vyru  4u.gif

Na taip, bet jei nusimato kokia trumpa-ilga kelione su vaikais, kur juos tada sodinat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 05 30, 10:52)
Na taip, bet jei nusimato kokia trumpa-ilga kelione su vaikais, kur juos tada sodinat? g.gif

Tai i auto kedute, bet ne Takko, o kita.Mazajam turiu emmaljungos, o dickis ir siaip jau sedi savo didesnej kedej masinoj.Paskui maziuka galima gi isimti is auto kedes ir perdeti i lopsi, nebutina gi su auto kede ir vezime vazinetis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tik dabar is lovikes,na man tie paruosiamieji visia nepatinka,sianakt buvo du kartus,po to vyra sisvyko i Vilniu,tai kol uzmigau.
Bandysiu skambinti gydytojai paklausiu ar tai cia normalu
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 29, 20:38)
Levanda, su savaitelem 4u.gif Neitiketkna, bet uz keliu dienu jums jau simtadienis  bigsmile.gif Tikrai atrodo tad antras neštumas greičiau lekia, o pries tai vis pilvuzus augancius fotografavom kas savaite bigsmile.gif

Oi aciu 4u.gif zinok tikrai lekia, as ta jau suvokiau tik suzinojus apie antra nestuma, nes nera kada medituoti ir svajoti istisai, apie dukryte sokinejii ir menesius lenki ant pirstu biggrin.gif as nestumo ala suvokiu kaip vasaros pabaiga, o vasara kaip zinia visada praeina labai greitai smile.gif

Dabar tik viena foto turiu, kita sakau pasidarysiu 27 sav, o trecia pries gimdant smile.gif o tu daznai fotografuoji?

Euforija, laikykis 4u.gif nebe daug vargelio liko, tuoj kiti rupesteliai prasides wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 05 30, 14:57)
Oi aciu  4u.gif  zinok tikrai lekia, as ta jau suvokiau tik suzinojus apie antra nestuma, nes nera kada medituoti ir svajoti istisai, apie dukryte sokinejii ir menesius lenki ant pirstu  biggrin.gif as nestumo ala suvokiu kaip vasaros pabaiga, o vasara kaip zinia visada praeina labai greitai smile.gif

Dabar tik viena foto turiu, kita sakau pasidarysiu 27 sav, o trecia pries gimdant smile.gif o tu daznai fotografuoji?
Euforija, laikykis  4u.gif  nebe daug vargelio liko, tuoj kiti rupesteliai prasides  wub.gif

Taip, levanda, laikausi... jau ir pati pastebiu, kad pilvas ne dienom o valandom auga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 29, 18:05)
Man labai jis patiko.Bendraujant nesijaucia jokios itampos, viska labai issamiai paaiskina, neskubina, skiria laiko kiek reikia ir kiek pageidauji.Dar toks prie bajeriuko, tai jie su MB labai greitai kalba rado  biggrin.gif Patikino, kad bet kada galiu skambinti, kada tik neramu, kas bebutu.

Nu o as savo ruoztu atsisedau pagalvojau ir vis gi nusprendziau, kad lai daro CP ir bus ramios bites.

Smagu, kad patiko 4u.gif Reiškia pas jį ir lankysies, tai aš tavęs vis paklausinėsiu, ok?
Su apsisprendimu 4u.gif

QUOTE(jolantulia @ 2013 05 30, 03:24)

Egk, SU SIMTADIENIU TAVE  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O as vakar nuvariau i neplanini TA, kazkaip paskutiniu metu jauciuos nekaip, sekmadieni net vemiau, o pirmadieni neturejau jegu net i darba nueit, jauciau lyg ir persalima koki, o dar nakti galva ziauriai skaudejo, teko tablete suvalgyt  unsure.gif Bet nieko kol kas rimto nerado, vietiniai tyrimai, slapimo ir kraujo is pirsto, parode norma. Bet va, laukiu issamiu kraujo tyrimu is venos, skydliaukei, vitaminams, cukrui ir tt. Tikiuos, kad nieko rimto.  Svarbiausia, kad mano lelytei viskas gerai  smile.gif

Ačiū 4u.gif Nepraleidai mano šimtadienio flirt.gif
Tikėkimės geri bus ir kiti tyrimai 4u.gif Šaunu, kad lėlytei viskas gerai, bet ir tu nebesirk oro_buckis.gif
Mano šlapimo tyr. idealus, o kraujo - trūksta geležies, tai nuo šiandien vartoti pradėsiu papildomai. Ir dar magnio ant žemutinės ribos, o jo geriu jau ir taip po 2 g.gif Tai su šituo nežinau jau kaip bus. O jei pavyktų abu pasikelti, tai turėtų sumažėti pulsas. Gerai būtų ax.gif
Atsakyti
Sveiki, burbulai 4u.gif
egk, su šimtadieniu assa.gif oro_buckis.gif Pagersi papildomai mikroelementų ir susitvarkys viskas. Aš va, kalio atsargų nebeturiu, todėl turiu gerti... Ir širdis užkala vis... Svarbu gyd laiku reikiamus tyrimus padaro mirksiukas.gif
Jolantulia, nebesirk 4u.gif ir imkis priemonių, nes vemti tokiai jau pažengusiai nestuke.gif yra labai negerai.
Prince, kaip tu? Ką sakė gyd.? unsure.gif
Eufforija 4u.gif Jau skelbiau tavo paiešką ax.gif Mažute, laikykis 4u.gif Prasideda "linksmybės", žiūriu nuo 34sav....
Kaip niežulys? Praėjo? Lašino ką nors?
O hemoglobinas tik dabar taip staigiai išlindo toks žemas? Koks būdavo, kai tas BAK daktarėlis tyrė? Žinai, su dvyniais labiau tos geležies trūksta, čia daug kam.
Aš tai nuo seno turiu šią bėdą, man net po gimdymo neatsistato jis doh.gif bet žemas toks dar nenukrinta. Dabar 108, bet geriu nuolat geležį, praktiškai visą nestuke.gif
Po kiek tau skiria geležies?
Gerai, kad leliukams viskas puiku. O mamytė tuoj išsikapstys. Tuoj prasidės kiti rūpestėliai wub.gif Gerai, kad kreitelį jau baiginėji surinkti, matai, kaip pabaigoj laikas lekia.
Na, o dėl vežimo... cool.gif Beta, trūksta žodžių... Tai aš dabar galvoju, užsisakius aš jį ar ne blink.gif Sėdžiu sau rami, laukiu, o gal gausis šnipštas? Reiks kitą sav man jų imtis pomidorai2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 30 gegužės 2013 - 15:48
QUOTE(sniege555 @ 2013 05 30, 16:44)
Sveiki, burbulai  4u.gif
egk, su šimtadieniu  assa.gif  oro_buckis.gif Pagersi papildomai mikroelementų ir susitvarkys viskas. Aš va, kalio atsargų nebeturiu, todėl turiu gerti... Ir širdis užkala vis... Svarbu gyd laiku reikiamus tyrimus padaro  mirksiukas.gif
Jolantulia, nebesirk  4u.gif ir imkis priemonių, nes vemti  tokiai jau pažengusiai nestuke.gif yra labai negerai.
Prince, kaip tu? Ką sakė gyd.?  unsure.gif
Eufforija 4u.gif Jau skelbiau tavo paiešką  ax.gif Mažute, laikykis  4u.gif Prasideda "linksmybės", žiūriu nuo 34sav....
Kaip niežulys? Praėjo? Lašino ką nors?
O hemoglobinas tik dabar taip staigiai išlindo toks žemas? Koks būdavo, kai tas BAK daktarėlis tyrė? Žinai, su dvyniais labiau tos geležies trūksta, čia daug kam.
Aš tai nuo seno turiu šią bėdą, man net po gimdymo neatsistato jis  doh.gif bet žemas toks dar nenukrinta. Dabar 108, bet geriu nuolat geležį, praktiškai visą  nestuke.gif
Po kiek tau skiria geležies?
Gerai, kad leliukams viskas puiku. O mamytė tuoj išsikapstys. Tuoj prasidės kiti rūpestėliai  wub.gif Gerai, kad kreitelį jau baiginėji surinkti, matai, kaip pabaigoj laikas lekia.
Na, o dėl vežimo...  cool.gif Beta, trūksta žodžių... Tai aš dabar galvoju, užsisakius aš jį ar ne  blink.gif Sėdžiu sau rami, laukiu, o gal gausis šnipštas? Reiks kitą sav man jų imtis  pomidorai2.gif

Taip, Sniegut, maciau, kad buvai paskelbus mano paieska 4u.gif
niezulis siek tiek sumazejo, cholestazes nera, tai greiciausiai nesciuju dermatitas, kuris praeina pagimdzius. lasino lasalines dvi dienas, paskui leido tavigili. O hemoglobinas, kai dariausi BAK'e nestumo pradzioje buvo 115. As geriu tardifiron tabletes ir dar plius kas antra diena lasina gelezi, kad normaliai pakelti, bent jau iki 120 mano svoriui ir ugiui is viso reiketu 10 lasaliniu, tai jei lasina kas antra diena, is cia as iseisiu tik po gimdymo. Bet ko gero jau pirmadieni paleis, jei kazkiek pakils. Dar darys pakartotinus tyrimus...
Beje suleido man vaistukus vaikeliu plauciukams subrandinti apsidraudimui, nes echo parode, kad jau placentra 2 lygio ir kaklelis vos vos atsidares. Kokie tie vaistai skausmingi... doh.gif doh.gif
na, o kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 05 30, 18:03)
- Taip, Sniegut, maciau, kad buvai paskelbus mano paieska 4u.gif
- Beje suleido man vaistukus vaikeliu plauciukams subrandinti apsidraudimui, nes echo parode, kad jau placentra 2 lygio ir kaklelis vos vos atsidares. Kokie tie vaistai skausmingi... doh.gif  doh.gif
--- na, o kaip tu?

- pioneer.gif
-- gerai tai, kad esi medikų rankose, o jie viską padarys, kad leliukai gimtų kada reikia ir saugiai. 4u.gif baliončikas tau už skausmingus dūrius
--- Aš kaip? Nžn.... sakiau, geriu kalį, geležį, kojos tinsta vis labiau... Bet dar negaliu skųstis. Į TA man dar už dviejų sav tik. Renku kraitelį, nupirkom lovytes, čiužinukus, liko va - tas vežimas cool.gif bet dar jaučiu, kad turiu laiko.
Reikia pradėt čemodanus krautis į ligoninę, nes žiūriu čia kiekvieną minutę situacija gali pasikeist g.gif Lankau pamokytes klinikose, bet apie dvynius ten mažai info gaunu, teks praeit viską savo patirtimi unsure.gif
Reikia viską skalbti, lyginti, bet turiu auklę, tai nestresuoju, bus pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 05 30, 10:44)
na man tie paruosiamieji visia nepatinka,sianakt buvo du kartus,po to vyra sisvyko i Vilniu,tai kol uzmigau.
Bandysiu skambinti gydytojai paklausiu ar tai cia normalu

Manau jaudintis nera ko 4u.gif Tokiu laiku paruosiamieji yra normalu. Jeigu nakti buvo tik du kartai, neimk i galva irnesakyk.gif Man daug daugiau naktimis buna, o diena jau net nebeskaiciuoju smile.gif Aisku, man kiek daugiau savaiciu, bet paruosiamieji jau oi kaip seniai prasidejo smile.gif Kai ligonineje gulejau, per valanda buvo po 4 kartus, tai gydytoja sake normalu.

QUOTE(Eufforija @ 2013 05 30, 16:03)
Beje suleido man vaistukus vaikeliu plauciukams subrandinti apsidraudimui, nes echo parode, kad jau placentra 2 lygio ir kaklelis vos vos atsidares. Kokie tie vaistai skausmingi... doh.gif  doh.gif

Taip ir maniau, kad tu ligonineje, kai vis nepasirodydavai. Laikykis, viskas bus gerai, atsigausi, pakels hemoglobina 4u.gif Svarbu, kad vaikuciams viskas tvarkoj wub.gif wub.gif O mano placenta 3 lygio jau buvo 33 savaiteje, kaklelis sutrumpejes, buvo prasiveres, bet paskui uzsivere. Ir beje, taip pat brandino plauciukus. Na, vaistukai ne is paciu maloniausiu biggrin.gif Sveik ir greiciau grisk 4u.gif
Atsakyti
Oi, burbules, visos tik sirpstat, sirpstat wub.gif

Euforija, sveikateles 4u.gif

Levandut, ne, nesifotografuoju, kazkaip dar riebaliuko ant pilvo liko nuo ano nestumo, tai neatskirsi ar cia pilvas ar cia kas hihihi.gif O ir, kaip tu sakai, nera to laiko doh.gif Tik atsiradus kokiai laisvai minuteles, prigulu nors trumpam atsipust biggrin.gif Kartais kazkokios paranojos apima, dingsta visi pozymiai ir t.t., o kartais vidui kazkokia nepaaiskinama ramybe, nesuprantu doh.gif
Atsakyti