Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(NAZARA @ 2013 05 27, 11:55)
*pasak jos vaikiukiui irgi nelai gerai, nes nuo tokiu smarkiai isreikstu paruosiamuju gimsta priduse paskui. doh.gif Gimdziau 38 su biskiu sav. ax.gif
**Dar klausimas, p
kaip patekot pas genetikus? blush2.gif

*na, man nei vienas gydytojas nebuvo apie tai uzsimines, kad saremiai kenkia vaikiukui. g.gif
**kai registravausi pas genetikus, vietos turejo tik po menesio su virsum. Todel teko tikrintis privaciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 05 27, 11:35)
Tikrai gali buti paruosiamieji, o tavo laike tai jie jau laukiami yra  biggrin.gif Beja, per kursus minejo, jog dazniausiai jie buna ant vakaro arba nakti, nes butent tada kazkas organizme gaminasi  ax.gif

na na laukiami biggrin.gif
Atsakyti
betut is kur tu perki tuos vaistukus vaikuciui nuo diegliuku,berods kazkaip calm vadinasi ar kaip?as galvoju gal man irgi isigyti ,o jai prireiks
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 27, 12:55)
*nes pasak jos vaikiukiui irgi nelai gerai, nes nuo tokiu smarkiai isreikstu paruosiamuju gimsta priduse paskui. doh.gif

**Beta1,del meetuko visai pasirasyciau blush2.gif

***Dar klausimas, p
kaip patekot pas genetikus? blush2.gif

* nu cia dabar biggrin.gif Protingi gydytojai supranta ir suvokia, kad paruosiamieji, ypac antroj nestumo pusej yra naturalus ir labai normalus procesas.Ir vaiko jie nedusina biggrin.gif

** OK, tai viena kandidate jau turim.Kas dar ? bigsmile.gif

*** as pas genetike patekau per savo ginekologe, ji man dave tel. nr. pasiskambinau, susitariau, atvaziavau ir baigta.Paprasyk ir tu savosios.Nes laukiant eilese, tai gali ir pagimdyt kol sulauksi doh.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 27, 15:39)
betut is kur tu perki tuos vaistukus vaikuciui nuo diegliuku,berods kazkaip calm vadinasi ar kaip?as galvoju gal man irgi isigyti ,o jai prireiks

Turiu kontakta, bet jis Vln.Kadangi tu is Kauno, tai ivesk i google Colic Calm ir turetu ismesti koki tarpininka, kas Kaune pardavineja.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 27, 15:06)
* nu cia dabar  biggrin.gif Protingi gydytojai supranta ir suvokia, kad paruosiamieji, ypac antroj nestumo pusej yra naturalus ir labai normalus procesas.Ir vaiko jie nedusina  biggrin.gif

** OK, tai viena kandidate jau turim.Kas dar ?  bigsmile.gif

*** as pas genetike patekau per savo ginekologe, ji man dave tel. nr. pasiskambinau, susitariau, atvaziavau ir baigta.Paprasyk ir tu savosios.Nes laukiant eilese, tai gali ir pagimdyt kol sulauksi  doh.gif
Turiu kontakta, bet jis Vln.Kadangi tu is Kauno, tai ivesk i google Colic Calm ir turetu ismesti koki tarpininka, kas Kaune pardavineja.

aciu 4u.gif
Atsakyti
mamules pareklamuosiu biski smile.gif
snd.gavau patalyne maziui ir pilnas apsaugeles lovytei is dodo.lt, nes turejau tik pusines ir dabar kaip jis toks didelis tai ikisdavo nakti koja tai nutariau nupirkti naujas
ziauriai ziauriai maloni medziagyte ir tokia svelni,o apsaugeles kokios fainos,iskalbiau ,isdziovynau dziovykleje tai isvis svelnumas neapsakytas,tai va kas is ten uzsisakinesit tai tikrai nenusivilsit thumbup.gif
sakiau ir maziukei pirksiu is ten wub.gif

sekmadieni pajutau pirmuosius bakstelejimus,bet snd. ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 05 27, 18:50)
mamules pareklamuosiu biski smile.gif
snd.gavau patalyne maziui ir pilnas apsaugeles lovytei  is dodo.lt, nes turejau tik pusines ir dabar kaip jis toks didelis tai ikisdavo nakti koja tai nutariau nupirkti naujas
ziauriai ziauriai maloni medziagyte ir  tokia svelni,o apsaugeles kokios fainos,iskalbiau ,isdziovynau dziovykleje tai isvis svelnumas neapsakytas,tai va kas is ten uzsisakinesit tai tikrai nenusivilsit thumbup.gif 
sakiau ir maziukei pirksiu is ten wub.gif

sekmadieni pajutau pirmuosius bakstelejimus,bet snd. ramu  smile.gif

4u.gif Aciu uz reklamele biggrin.gif , as kaip tik dairausi apsaugeliu ir patalynes thumbup.gif

Su pirmais spyriukais tave wub.gif
Atsakyti
Nazara, aš privačiai užsirašiau, nes Santariškėse kažkokios nenormalios eilės doh.gif

vilte, su pirmais judėsiukais tave wub.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
[quote=jolantulia,2013 05 27, 23:04]
4u.gif Aciu uz naudinga reklamele biggrin.gif
Beje mergaitės norėjau paklausti, kokį Jūs renkatės čiužinį lovytei, jie ten visokie kokosiniai būna, grikiniai ir kt. Tai gal patarsit, pasidalinsit patirtim ar šiaip pastebėjimais. ačiūūūūū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbstuoliai: 28 gegužės 2013 - 07:44
darbstuoliai, mes pirkom paprasta kokosini, nes grikinis ciaza, karts nuo karto tiesiog apverciu ciuzinuka ant kito sono, kad taip neissiguletu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 05 28, 09:40)
Beje mergaitės norėjau paklausti, kokį Jūs renkatės čiužinį lovytei, jie ten visokie kokosiniai būna, grikiniai ir kt. Tai gal patarsit, pasidalinsit patirtim ar šiaip pastebėjimais. ačiūūūūū 4u.gif

Sveikute 4u.gif
Aš pirkau kokosą - grikį. Dukrytė jau antri metai naudoja. Jokių ten elergijų, niekas man ten nečeža, užtiesus aš ant jo klijuotę dar ir paklodę su guma. Viskas thumbup.gif Net pasigrisiu - nė karto ant jo jokios avarijos nebuvo, kaip naujas. Ir mažuliams tokius nupirkau, nematau prasmės permokėt.
O rinkoj juos jau nurašinėt pradeda, nes atsirado sintetiniai nauji Fiber Block vadinas. Neva, juos gali skalbti po dušo srove, jie išdžiūsta ir t.t. Bet man kokosas-grikis atitiko poreikius rolleyes.gif Vakar kaip tik žiūrėjau vien kokosą, tai jis toks kietas pasirodė, todėl pirkau su grikio puse.
Perkies jau kraitelį? wub.gif

Atsakyti
Darbstuoliai, mes pirkom mazajam Dormeo ciuzinuka, jis yra dvipusis, viena puse kietesne naujagimiui, kita puse minkstesne nuo 6 men.Nera ten jokiu naturiniu, organiniu ir kt. dalyku, gryna sintetika, bet man to ir reikia.As busiu nepopuliari, bet sintetika pas mus valdo thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif Kazkaip nyksta mano paruosiamieji, matyt gimda vis delto susitaike su mintim, kad dar teks buti nesciai, tai ner cia ko sokinet kaip varlei pries lietu biggrin.gif

Vilte, aciu uz nuoroda, gaila negalima gyvai paciupinet g.gif Pabandysiu siandien i fereti nuvaziuot.Nes mano problema ta, kad lovytes ismatavimai 140/70, o apsaugeles visos kur tik beziuretum 120/60.Durnai gaunasi kampuose kai nesieina kaip reikia......
Atsakyti