Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

Na gydytoja sske taip buna ,na nebent magnio galiu pagerti ir guleti.na supratau kad cia jau taip bus ir nieko nepadarysi
Atsakyti

Na ir kur visos nestukes pasislepe? biggrin.gif

Buvau TA ax.gif Siandien laimingesnio zmogaus turbut nerasite tongue.gif Mano abu mazuciai vystosi kaip priklauso :bigsmile:Vienas, tas didesnis atitinka 7sav ir 3d, o mazesnysis 7sav. Idomiausia, kad prie to didesnio jau placenta formuojasi blink.gif, o tas maziukas dar tik maiselyje, bet nepasiduoda, nors ir labai jau ji spaudzia dickis bigsmile.gif Oj kaip viskas idomu biggrin.gif tik va gera savijauta jau nebegaliu pasigirt......bloga doh.gif silpna, siandien dar ir pilva pamaudzia, zodziu sulaukiau viso komplekto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 31, 18:30)
Na ir kur visos nestukes pasislepe? biggrin.gif

Buvau TA ax.gif Siandien laimingesnio zmogaus turbut nerasite  tongue.gif Mano abu mazuciai vystosi kaip priklauso :bigsmile:Vienas, tas didesnis atitinka 7sav ir 3d, o mazesnysis 7sav. Idomiausia, kad prie to didesnio jau placenta formuojasi blink.gif, o tas maziukas dar tik maiselyje, bet nepasiduoda, nors ir labai jau ji spaudzia dickis bigsmile.gif  Oj kaip viskas idomu biggrin.gif tik va gera savijauta jau nebegaliu pasigirt......bloga doh.gif silpna, siandien dar ir pilva pamaudzia, zodziu sulaukiau viso komplekto doh.gif

sveikinu su gera TA
isivaizduoju kaip viduje gera kaip zinai ,kad svajones pildosi wub.gif
kada kita TA?
man kita savaite,as daugiau nei menesi nebuvau,tai taip nekantrauju wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Sveikinimai su geromis TA 4u.gif
As taip pat buvau sia savaite. Su maziukais viskas gerai. Berniukas jau virs 400 gr, mergyte 377 gr. wub.gif Pilvas auga valandom biggrin.gif
Savijauta gera, niekuo nesiskundziu. Kalbejot apie hemoglobina. Tai pas mane jis buvo 111 ir gydytoja sake, kad nesciai normalu tokie skaiciai ir net gi neliepe kasdien gerti gelezi unsure.gif Sake i savaite 2-3 kartus po 1 tablete. Idomu ar ne per mazai...
Atsakyti
Nazara, puikios naujienos wub.gif thumbup.gif

pliuske, su gera TA jus 4u.gif wub.gif

Atsikeliau siandien su skaudancia galva wacko.gif Vakar vakare su vyru nuvaziavom zvejot, valtyje uzklupo mus zaibai doh.gif Kol daejom iki masinos, tai jau gerokai tamsu buvo, o pakeliui taip pyle, kad jei ne tie stulpeliai palei kelia su atsvaitais, namo butume negrize doh.gif Kely masina pradejo streikuot, bet paskui paaiskejo, kad ant asfalto tiek vandens, kad ratai prasisuka ir nesukimba su danga doh.gif Galiausiai teko staigiai stabdyt, nes kazkas neaiskaus isbego i kelia, taip su vyru ir nesupratom ar ati buvo suo ar slapia lape, ar dar koks biesas g.gif Ir visa tai kassekundiniu zaibu apsupty biggrin.gif Zodziu, turbut pasenau, kazkaip vakar per daug man itampos buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 01, 08:15)
Nazara, puikios naujienos wub.gif  thumbup.gif

pliuske, su gera TA jus 4u.gif  wub.gif

Atsikeliau siandien su skaudancia galva wacko.gif Vakar vakare su vyru nuvaziavom zvejot, valtyje uzklupo mus zaibai doh.gif Kol daejom iki masinos, tai jau gerokai tamsu buvo, o pakeliui taip pyle, kad jei ne tie stulpeliai palei kelia su atsvaitais, namo butume negrize doh.gif Kely masina pradejo streikuot, bet paskui paaiskejo, kad ant asfalto tiek vandens, kad ratai prasisuka ir nesukimba su danga doh.gif Galiausiai teko staigiai stabdyt, nes kazkas neaiskaus isbego i kelia, taip su vyru ir nesupratom ar ati buvo suo ar slapia lape, ar dar koks biesas g.gif Ir visa tai kassekundiniu zaibu apsupty biggrin.gif Zodziu, turbut pasenau, kazkaip vakar per daug man itampos buvo lotuliukas.gif

nu veiksmo filmas:D varksiuke
manes tai zvejot neisveztu net per prievarta:D

man skauda pilvo apacia labai,***** kai nervuoja negaliu,kazkas visada turi skaudet ar but,snd tecio gimtadienis ,o man nuo ryto pilvo apcia taip skauda atrodo tuoj mmm ateis,tikiuos viskas gerai ten mano mazei,jauciu spardosi,pas gydytoja tik ketvirtadieni,laukiu nesulaukiu,kada paziures ir pasakys ,kad viskas gerai.gal skauda nuo maziaus nesiojimo arba vakar jau pradejau detis pilvo dirza tai gal nuo to skauda,tikiuos apsiramins ,nes labai nemalonu:((((

grazios dienos visoms 4u.gif
anamari tu irgi save saugok 4u.gif
Atsakyti
vilte, gal tiesiog raisciai pradejo stipriau temptis g.gif Tavo vietoj, jei labai neramu, tai gal nuvaziuok i ligonine, bet nemanau, kad ten kazkas blogo, laikykis 4u.gif

Man irgi pradeso strenas maust ir pilva kaip pries menesines doh.gif Eisiu magnio ikalsiu turbut g.gif
Atsakyti
Labos mirksiukas.gif
QUOTE(pliuske @ 2013 05 31, 22:47)
111 ir gydytoja sake, kad nesciai normalu tokie skaiciai ir net gi neliepe kasdien gerti gelezi  unsure.gif Sake i savaite 2-3 kartus po 1 tablete. Idomu ar ne per mazai...

Nepergyvenk, viskas normaliai. Nėščiosioms iki 110 hb nieko nedaro, o tu geležį geri kelis kart per savaitę, tai tikrai viskas normoje wink.gif

Ei mamos neskaudėkit! Ir man strėnas vis pamaudžia tai be magnio nei dienos, bet kažkaip nelabai jis veikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Strazdane*: 01 birželio 2013 - 13:45
Sveikos,
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 31, 19:30)
Buvau TA ax.gif Siandien laimingesnio zmogaus turbut nerasite  tongue.gif Mano abu mazuciai vystosi kaip priklauso :bigsmile:Vienas, tas didesnis atitinka 7sav ir 3d, o mazesnysis 7sav. Idomiausia, kad prie to didesnio jau placenta formuojasi blink.gif, o tas maziukas dar tik maiselyje, bet nepasiduoda, nors ir labai jau ji spaudzia dickis bigsmile.gif  Oj kaip viskas idomu biggrin.gif tik va gera savijauta jau nebegaliu pasigirt......bloga doh.gif silpna, siandien dar ir pilva pamaudzia, zodziu sulaukiau viso komplekto doh.gif

wub.gif wub.gif
Dėl blogumų tai laikykis, vaizduokis vis galvoje tas kruopytes ir geriau gal bus 4u.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 01, 10:23)
man skauda pilvo apacia labai,***** kai nervuoja negaliu,kazkas visada turi skaudet ar but,snd tecio gimtadienis ,o man nuo ryto pilvo apcia taip skauda atrodo tuoj mmm ateis,tikiuos viskas gerai ten mano mazei,jauciu spardosi,pas gydytoja tik ketvirtadieni,laukiu nesulaukiu,kada paziures ir pasakys ,kad viskas gerai.gal skauda nuo maziaus nesiojimo arba vakar jau pradejau detis pilvo dirza tai gal nuo to skauda,tikiuos apsiramins ,nes labai nemalonu:((((

O tu magnį geri? Man pamenu praeitam nėštume buvo ir tas jausmas kai magnio trūko, prirašė tada kasdien gerti, taip ir gėriau iki pabaigos doh.gif

Pačiai tai migrena užėjo, gerai dar kad nestipri. Vakar vieną Solpadeino įkaliau bet nepadėjo. Mane tie karščiai taip veikia doh.gif
Atsakyti
Strazdane, man, zinok, irgi kartais atrodo, kad tas magnis tik psichologishkai veikia doh.gif Siaip geriausia buna pagulet, tada kazkike nurimsta tie skausmai.

bum, imk 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
aciu uz sveikinimus 4u.gif Sekantis mano TA po 2savaiciu. Pykina ne tas zodis doh.gif bet vemt nevemiu.Vakar vaika pridavem mociutei i sodyba, tai laimingas iki negalejimo, o as irgi biggrin.gif dar reiktu nuo darbo kazkaip issisukt biggrin.gif lotuliukas.gif

AnaMari, gerai pazvejojot lotuliukas.gif
Ar bent jau pagavot ka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 06 02, 09:28)
Sveikutes 4u.gif
aciu uz sveikinimus 4u.gif Sekantis mano TA po 2savaiciu. Pykina ne tas zodis doh.gif bet vemt nevemiu.Vakar vaika pridavem mociutei i sodyba, tai laimingas iki negalejimo, o as irgi  biggrin.gif dar reiktu nuo darbo kazkaip issisukt biggrin.gif  lotuliukas.gif

AnaMari, gerai pazvejojot lotuliukas.gif
Ar bent jau pagavot ka?  smile.gif

Smagu, turesi daugiau laiko sau thumbup.gif O del pykinimo, tai nieko negaliu patart, turi praeit kazkada lotuliukas.gif

Nespejom hihihi.gif
Atsakyti