Na gydytoja sske taip buna ,na nebent magnio galiu pagerti ir guleti.na supratau kad cia jau taip bus ir nieko nepadarysi
Na ir kur visos nestukes pasislepe?
Buvau TA
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 31, 18:30)
Na ir kur visos nestukes pasislepe?
Buvau TA
Siandien laimingesnio zmogaus turbut nerasite
Mano abu mazuciai vystosi kaip priklauso :bigsmile:Vienas, tas didesnis atitinka 7sav ir 3d, o mazesnysis 7sav. Idomiausia, kad prie to didesnio jau placenta formuojasi
, o tas maziukas dar tik maiselyje, bet nepasiduoda, nors ir labai jau ji spaudzia dickis
Oj kaip viskas idomu
tik va gera savijauta jau nebegaliu pasigirt......bloga
silpna, siandien dar ir pilva pamaudzia, zodziu sulaukiau viso komplekto 
Buvau TA
sveikinu su gera TA
isivaizduoju kaip viduje gera kaip zinai ,kad svajones pildosi
kada kita TA?
man kita savaite,as daugiau nei menesi nebuvau,tai taip nekantrauju
Sveikutes
Sveikinimai su geromis TA
As taip pat buvau sia savaite. Su maziukais viskas gerai. Berniukas jau virs 400 gr, mergyte 377 gr.
Pilvas auga valandom
Savijauta gera, niekuo nesiskundziu. Kalbejot apie hemoglobina. Tai pas mane jis buvo 111 ir gydytoja sake, kad nesciai normalu tokie skaiciai ir net gi neliepe kasdien gerti gelezi
Sake i savaite 2-3 kartus po 1 tablete. Idomu ar ne per mazai...
Sveikinimai su geromis TA
As taip pat buvau sia savaite. Su maziukais viskas gerai. Berniukas jau virs 400 gr, mergyte 377 gr.
Savijauta gera, niekuo nesiskundziu. Kalbejot apie hemoglobina. Tai pas mane jis buvo 111 ir gydytoja sake, kad nesciai normalu tokie skaiciai ir net gi neliepe kasdien gerti gelezi
Nazara, puikios naujienos
pliuske, su gera TA jus
Atsikeliau siandien su skaudancia galva
Vakar vakare su vyru nuvaziavom zvejot, valtyje uzklupo mus zaibai
Kol daejom iki masinos, tai jau gerokai tamsu buvo, o pakeliui taip pyle, kad jei ne tie stulpeliai palei kelia su atsvaitais, namo butume negrize
Kely masina pradejo streikuot, bet paskui paaiskejo, kad ant asfalto tiek vandens, kad ratai prasisuka ir nesukimba su danga
Galiausiai teko staigiai stabdyt, nes kazkas neaiskaus isbego i kelia, taip su vyru ir nesupratom ar ati buvo suo ar slapia lape, ar dar koks biesas
Ir visa tai kassekundiniu zaibu apsupty
Zodziu, turbut pasenau, kazkaip vakar per daug man itampos buvo
pliuske, su gera TA jus
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 01, 08:15)
Nazara, puikios naujienos
pliuske, su gera TA jus
Vakar vakare su vyru nuvaziavom zvejot, valtyje uzklupo mus zaibai
Kol daejom iki masinos, tai jau gerokai tamsu buvo, o pakeliui taip pyle, kad jei ne tie stulpeliai palei kelia su atsvaitais, namo butume negrize
Kely masina pradejo streikuot, bet paskui paaiskejo, kad ant asfalto tiek vandens, kad ratai prasisuka ir nesukimba su danga
Galiausiai teko staigiai stabdyt, nes kazkas neaiskaus isbego i kelia, taip su vyru ir nesupratom ar ati buvo suo ar slapia lape, ar dar koks biesas
Ir visa tai kassekundiniu zaibu apsupty
Zodziu, turbut pasenau, kazkaip vakar per daug man itampos buvo 
pliuske, su gera TA jus
nu veiksmo filmas:D varksiuke
manes tai zvejot neisveztu net per prievarta:D
man skauda pilvo apacia labai,***** kai nervuoja negaliu,kazkas visada turi skaudet ar but,snd tecio gimtadienis ,o man nuo ryto pilvo apcia taip skauda atrodo tuoj mmm ateis,tikiuos viskas gerai ten mano mazei,jauciu spardosi,pas gydytoja tik ketvirtadieni,laukiu nesulaukiu,kada paziures ir pasakys ,kad viskas gerai.gal skauda nuo maziaus nesiojimo arba vakar jau pradejau detis pilvo dirza tai gal nuo to skauda,tikiuos apsiramins ,nes labai nemalonu:((((
grazios dienos visoms
anamari tu irgi save saugok
vilte, gal tiesiog raisciai pradejo stipriau temptis
Tavo vietoj, jei labai neramu, tai gal nuvaziuok i ligonine, bet nemanau, kad ten kazkas blogo, laikykis
Man irgi pradeso strenas maust ir pilva kaip pries menesines
Eisiu magnio ikalsiu turbut
Man irgi pradeso strenas maust ir pilva kaip pries menesines
Labos
Nepergyvenk, viskas normaliai. Nėščiosioms iki 110 hb nieko nedaro, o tu geležį geri kelis kart per savaitę, tai tikrai viskas normoje
Ei mamos neskaudėkit! Ir man strėnas vis pamaudžia tai be magnio nei dienos, bet kažkaip nelabai jis veikia
QUOTE(pliuske @ 2013 05 31, 22:47)
111 ir gydytoja sake, kad nesciai normalu tokie skaiciai ir net gi neliepe kasdien gerti gelezi
Sake i savaite 2-3 kartus po 1 tablete. Idomu ar ne per mazai...
Nepergyvenk, viskas normaliai. Nėščiosioms iki 110 hb nieko nedaro, o tu geležį geri kelis kart per savaitę, tai tikrai viskas normoje
Ei mamos neskaudėkit! Ir man strėnas vis pamaudžia tai be magnio nei dienos, bet kažkaip nelabai jis veikia
Sveikos,

Dėl blogumų tai laikykis, vaizduokis vis galvoje tas kruopytes ir geriau gal bus
O tu magnį geri? Man pamenu praeitam nėštume buvo ir tas jausmas kai magnio trūko, prirašė tada kasdien gerti, taip ir gėriau iki pabaigos
Pačiai tai migrena užėjo, gerai dar kad nestipri. Vakar vieną Solpadeino įkaliau bet nepadėjo. Mane tie karščiai taip veikia
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 31, 19:30)
Buvau TA
Siandien laimingesnio zmogaus turbut nerasite
Mano abu mazuciai vystosi kaip priklauso :bigsmile:Vienas, tas didesnis atitinka 7sav ir 3d, o mazesnysis 7sav. Idomiausia, kad prie to didesnio jau placenta formuojasi
, o tas maziukas dar tik maiselyje, bet nepasiduoda, nors ir labai jau ji spaudzia dickis
Oj kaip viskas idomu
tik va gera savijauta jau nebegaliu pasigirt......bloga
silpna, siandien dar ir pilva pamaudzia, zodziu sulaukiau viso komplekto 
Dėl blogumų tai laikykis, vaizduokis vis galvoje tas kruopytes ir geriau gal bus
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 01, 10:23)
man skauda pilvo apacia labai,***** kai nervuoja negaliu,kazkas visada turi skaudet ar but,snd tecio gimtadienis ,o man nuo ryto pilvo apcia taip skauda atrodo tuoj mmm ateis,tikiuos viskas gerai ten mano mazei,jauciu spardosi,pas gydytoja tik ketvirtadieni,laukiu nesulaukiu,kada paziures ir pasakys ,kad viskas gerai.gal skauda nuo maziaus nesiojimo arba vakar jau pradejau detis pilvo dirza tai gal nuo to skauda,tikiuos apsiramins ,nes labai nemalonu:((((
O tu magnį geri? Man pamenu praeitam nėštume buvo ir tas jausmas kai magnio trūko, prirašė tada kasdien gerti, taip ir gėriau iki pabaigos
Pačiai tai migrena užėjo, gerai dar kad nestipri. Vakar vieną Solpadeino įkaliau bet nepadėjo. Mane tie karščiai taip veikia
Strazdane, man, zinok, irgi kartais atrodo, kad tas magnis tik psichologishkai veikia
Siaip geriausia buna pagulet, tada kazkike nurimsta tie skausmai.
bum, imk
bum, imk
QUOTE(NAZARA @ 2013 06 02, 09:28)
Sveikutes
aciu uz sveikinimus
Sekantis mano TA po 2savaiciu. Pykina ne tas zodis
bet vemt nevemiu.Vakar vaika pridavem mociutei i sodyba, tai laimingas iki negalejimo, o as irgi
dar reiktu nuo darbo kazkaip issisukt
AnaMari, gerai pazvejojot
Ar bent jau pagavot ka?
aciu uz sveikinimus
AnaMari, gerai pazvejojot
Ar bent jau pagavot ka?
Smagu, turesi daugiau laiko sau
Nespejom