Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(AnaMari @ 2013 06 01, 09:15)
Atsikeliau siandien su skaudancia galva wacko.gif Vakar vakare su vyru nuvaziavom zvejot, valtyje uzklupo mus zaibai doh.gif Kol daejom iki masinos, tai jau gerokai tamsu buvo, o pakeliui taip pyle, kad jei ne tie stulpeliai palei kelia su atsvaitais, namo butume negrize doh.gif Kely masina pradejo streikuot, bet paskui paaiskejo, kad ant asfalto tiek vandens, kad ratai prasisuka ir nesukimba su danga doh.gif Galiausiai teko staigiai stabdyt, nes kazkas neaiskaus isbego i kelia, taip su vyru ir nesupratom ar ati buvo suo ar slapia lape, ar dar koks biesas g.gif Ir visa tai kassekundiniu zaibu apsupty biggrin.gif Zodziu, turbut pasenau, kazkaip vakar per daug man itampos buvo lotuliukas.gif

Sveikos,

Cia tai istorija kaip is kokio siaubo filmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 06 02, 11:04)
Cia tai istorija kaip is kokio siaubo filmo  biggrin.gif

Aha, panasiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes
O as apsinuodijau verysad.gif Vemiau vakar visa diena, o nakti visa viduriavau.. doh.gif Temperatura buvo pakilusi iki 38. Ar galejo tai pakenkti zirniukams? Dabar jauciuosi geriau..
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 06 02, 12:41)
Sveikutes mergytes
O as apsinuodijau  verysad.gif  Vemiau vakar visa diena, o nakti visa viduriavau..  doh.gif Temperatura buvo pakilusi iki 38. Ar galejo tai pakenkti zirniukams? Dabar jauciuosi geriau..

Oho, kur tu cia taip? blink.gif Nesijaudink, vaikuciams viskas gerai, juk jie saugiai sedi savo namely mirksiukas.gif

Man jau antra diena skauda inkstuts, o dabar isiskaudejo desini sona, toj vietoj, kur negimdini opravo ir tas bukas skausmas pereina i ta zona, kur desinysis inkstas. Nesuprantu, kas cia tokio g.gif Ai, dar ir pykinimas prie visko prasidejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 06 02, 13:41)
Sveikutes mergytes
O as apsinuodijau  verysad.gif  Vemiau vakar visa diena, o nakti visa viduriavau..  doh.gif Temperatura buvo pakilusi iki 38. Ar galejo tai pakenkti zirniukams? Dabar jauciuosi geriau..

nu bet siaubas kazkoks blink.gif gerk daug skysciu, cia turbut pagrindinis dalykas mirksiukas.gif maziukams tikrai viskas gerai.Jau nemazas nestumas jie gerai apsaugoti mirksiukas.gif Sveik kuo greiciau 4u.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 06 02, 16:33)
Oho, kur tu cia taip? blink.gif Nesijaudink, vaikuciams viskas gerai, juk jie saugiai sedi savo namely mirksiukas.gif

Man jau antra diena skauda inkstuts, o dabar isiskaudejo desini sona, toj vietoj, kur negimdini opravo ir tas bukas skausmas pereina i ta zona, kur desinysis inkstas. Nesuprantu, kas cia tokio g.gif Ai, dar ir pykinimas prie visko prasidejo doh.gif

nu sunku pasakyti nuo ko cia tie inkstai streikuoja g.gif gal uzdegimas koks. O su pusle viskas gerai?Jeigu nepraeis tai gal geriau gyd. pasirodyt, kad slapimo tyrima padarytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 06 02, 17:10)
nu sunku pasakyti nuo ko cia tie inkstai streikuoja g.gif gal uzdegimas koks. O su pusle viskas gerai?Jeigu nepraeis tai gal geriau gyd. pasirodyt, kad slapimo tyrima padarytu g.gif

Dabar supratau, kad tai jau nebe inkstai blink.gif Skausmas susikoncentravo ties desine kiauside, paziuresim, lkas cia per nakti bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 06 02, 13:41)
Sveikutes mergytes

Tikrai nieko tokio, vaikams gali pakenkti nebent neteisingi vaistai nuo viduriavimo ar pan. , dehidratacija, nes padideja ketonu, ar ilgalaikis vemimas gali padidinti gimdos tonusa ir prasideti prieslaikiniai, bet jei tai tetruko diena, tai jau tikrai nieko tokio 4u.gif Man tris dienas toks malonumas teses, kaip matai gyva sveika su graziai auganciu leliuku 4u.gif Viduriavima nestukem stabdo smeka, ji saugi gerti, taip pat po viduriavimo reiktu gert mineralus rehidrona ar jo atitikmenis kad atstatyt mineralu balansa ir pavartoti gerasias bakterijas kad atstatyt flora 4u.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 06 02, 18:30)
Dabar supratau, kad tai jau nebe inkstai blink.gif Skausmas susikoncentravo ties desine kiauside, paziuresim, lkas cia per nakti bus g.gif

Butinai pasidaryk slapimo tyrima, jei koks uzdegimas butinai rodys ir kuo greiciau pas gyd, mazute tau daug sveikatytes, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 02, 18:30)

tai gal didejanti gimda ka spaudzia, siaip tai gali buti bet kas. Gal magnio isgerk, bet man tai jis schmoll.gif nu gal siek tiek, geriau konjako gurksni isgerti ir paguleti.Man kazkaip padeda....jis praplecia kraujagysles, ir atpalaiduoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaje, laikykites mergaites 4u.gif
Dabar kai tokie karsciai, su maistu labai atsargiai reikia, o ir skysciu reiktu prisiversti zymiai daugiau gerti. Nuo viduriavimo jau patare Smecta gerti - ji tikrai galima nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodoji_Venera: 02 birželio 2013 - 18:51
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 06 02, 18:34)
Butinai pasidaryk slapimo tyrima, jei koks uzdegimas butinai rodys ir kuo greiciau pas gyd, mazute tau daug sveikatytes, laikykis  4u.gif

Aciu uz patarimus wub.gif
QUOTE(NAZARA @ 2013 06 02, 18:41)
tai gal didejanti gimda ka spaudzia, siaip tai gali buti bet kas. Gal magnio isgerk, bet man tai jis  schmoll.gif nu gal siek tiek, geriau konjako gurksni isgerti ir paguleti.Man kazkaip padeda....jis praplecia kraujagysles, ir atpalaiduoja mirksiukas.gif

Nezinau, gal g.gif Isgeriau nospos. Dekuj wub.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus ir nuraminima mergaites wub.gif Skysciu geriu tikrai daug, jokiu blogumu nebera, tik temperatura sokineja. Tai 37.2, tai 37.7.. Labai tikiuosi, kad rytoj jau temperaturos nebus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 06 02, 21:35)
Aciu uz patarimus ir nuraminima mergaites wub.gif Skysciu geriu tikrai daug, jokiu blogumu nebera, tik temperatura sokineja. Tai 37.2, tai 37.7.. Labai tikiuosi, kad rytoj jau temperaturos nebus..  unsure.gif

Ir tokia temperatura tikrai nebaisu - reiskias organizmas kovoja. man buvo 38,1 -38,4 numusiau su 2 puodeliais liepzydziu arbatos pries miega, isprakaitavau nakti ir atsikeliau be temperaturos 4u.gif
Atsakyti