QUOTE(sniege555 @ 2013 06 04, 08:24)
Sveiki, burbulai

ko čia taip tylu?
Dovi, nesiginčysiu, daug tiesos, manau, parašei, bet...kas liečia temp

metu, nesutinku

ne ta būsena, kad leisti pačiam organizmui kovoti, negalima, nes jis ir taip turi svarbią funkciją, t.y. Auginti gimdoje mažylį.
Buvo žiemą KMUK docentės straipsnis Delfy, kad nėštumo metu neeksperimentuoti su temp. O va, buvau klinikose

pamokytėse, sakė ir po gimdymo grįžus namo, jei užkils, kalt kad ir dvi tabletes paracetamolio, o jei po 2 val vėl užkils, kreiptis į gyd.

aišku, kiekviena jaučia savo ribą ir vadovaujasi savo protu.
Euforija, kaip tu?
Labas mergytes
Mane vakar israse is ligonines... hemoglobinas nuo 87 pakilo iki 93

tai daktare pasake dasipirkti gelezies ir atvaziuoti i dienos stacionara lasintis, nes man numatomas planinis CP ir kazkiek kraujo neteksiu visvien be to pasikelti hemoglobina visada pravartu.
Na, o man sake kas savaite atvykti i spec.echo i AK, stebes ar mazyliu svorus stipriai nesiskyria ir jei viskas ok 06.25 is vakaro atvykti i AK planiniam cezario pjuviui, operacija numatoma 06.26, dvynukuss ilgiau nei 38 sav.nesioti pilvuke nerekomenduojama. Tai db da negaliu apsiprasti su mintim, kad jau po 3 sav., si menesi jau turesiu savo lialius
Be to su vyru vakar nusipirkom vezima TAKO, bet koks jis didziuuuulis

siaip mum tas nesvarbu, turim vietos uztektinai namie, tik va patogumo sumetimais matysim, kaip ten bus. taip pat isigiyom dvi nesiokles-autokedutes AGA DESIGN. tai realiai liko tik ciuzinukas
Sniege, kada tau nusimato gimdymas? Kaip reikaliukai del vezimo?