Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

laba diena mamukai 4u.gif
pilvas mano uzaugo per savaitgali,sakes,bomba as :lotuliukas:mazas ,mazas,ir per dvi dienas didelis pasidare doh.gif
mamos is kur perkate nesiosios pedkelne sir timpas?
nusipirkau timpas,tokios patogios super buvo,kol neiskalbiau doh.gif tikriausia ju dziovykleje negalima dziovinti,susigadino,kazkokios gumytes islindo,buvo bambukines ,tikrai malonios,bet dabar sakiau pirksiu tik medvilines ,bet ieskau is kur tai nerandu doh.gif doh.gif doh.gif
gal kuri nesenai pirkot ir galite rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 06 02, 22:27)
Ir tokia temperatura tikrai nebaisu - reiskias organizmas kovoja. man buvo 38,1 -38,4 numusiau su 2 puodeliais liepzydziu arbatos pries miega, isprakaitavau nakti ir atsikeliau be temperaturos  4u.gif

Tu teisi, organizmas kovojo ir nugalejo rolleyes.gif Siandien temp. nebera. smile.gif Tik jegu vis dar nera.. Bet svarbiausia viskas jau praejo.. karsta.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 03, 11:22)

As timpas pirkau turguj, tai tikrai neblogos. Pedkelniu dar nepirkau, nors reiketu nusipirkti del venu. Bet kai taip karsta, tai kaip jas detis? doh.gif
Atsakyti
Pliuske, gerai, kad pasveikai 4u.gif bet aš gal būsiu čia nepopuliari...bet pasisakysiu priešingai merginoms blush2.gif viduriuoti, vemti, kad ir tokiam dideliam nestuke.gif yra blogai ir reikia kreiptis į medikus. Mane su pirmu nestuke.gif 26 sav po paros tokio "veiksmo" buvo paguldę į klinikas... Ir nestuke.gif tempa kenkia, negalima leisti "kovoti" pačiam organizmui. Naujausi tyrimai rodo, kad nestuke.gif geriau paracetamolio tabletė nei temp. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 06 03, 17:03)
Pliuske, gerai, kad pasveikai  4u.gif bet aš gal būsiu čia nepopuliari...bet pasisakysiu priešingai merginoms blush2.gif viduriuoti, vemti, kad ir tokiam dideliam  nestuke.gif yra blogai ir reikia kreiptis į medikus. Mane su pirmu  nestuke.gif 26 sav po paros tokio "veiksmo" buvo paguldę į klinikas... Ir  nestuke.gif tempa kenkia, negalima leisti "kovoti" pačiam organizmui. Naujausi tyrimai rodo, kad  nestuke.gif geriau paracetamolio tabletė nei temp.  cool.gif

4u.gif Tai as ir galvojau, kad jei ir antra diena tas pats bus, ar temperatura nekris, tai kreipsiuos i gydytojus. Bet vemiau tik vakare smarkiai, o viduriavau nakti (tada ir temperatura buvo pakilus iki 38) Vaistus geriau, bet kas is to, jei viskas atgal isejo.. O kita diena jau jokiu blogumu nebuvo, tik temperatura sokinejo, bet didele neuzkilo, tai ir negeriau paracetamolio, o siandien jau viskas tvarkoj aciu Dievui. Jau tikrai buvau persigandus del leliuku.. unsure.gif Kad as daugiau ka nors itartino valgyciau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 03, 11:22)
pilvas mano  uzaugo per savaitgali,sakes,bomba as :lotuliukas:mazas ,mazas,ir per dvi dienas didelis pasidare doh.gif 
nusipirkau timpas,tokios patogios super buvo,kol neiskalbiau doh.gif  tikriausia ju dziovykleje negalima dziovinti,susigadino,kazkokios gumytes islindo,buvo bambukines ,tikrai malonios,bet dabar sakiau pirksiu tik medvilines ,bet ieskau is kur tai nerandu doh.gif  doh.gif  doh.gif
gal kuri nesenai pirkot ir galite rekomenduoti?

Nesciuju pedkelnes esu pirkusi Vilniuje Kalvariju gatveje esancioje parduotuveje "Buk mama". Yra ir "Panoramos" prekybos centre (vienoje is prekybos saleliu). Pastarosioje vietoje ir kojiniu iki keliu turi, ir sortuku-pedkelniu pilvui prilaikyti. Tik tos pedkelnes neplonos - dabar su jomis bus karsta. Kur pirkti nesciuju timpas - sunku pasakyti. Esu vienoje kojiniu parduotuveje pirkusi, bet jos per storos vasara nesioti. Man ziauriai su jomis karsta.
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 06 03, 17:03)
Pliuske, gerai, kad pasveikai  4u.gif bet aš gal būsiu čia nepopuliari...bet pasisakysiu priešingai merginoms blush2.gif viduriuoti, vemti, kad ir tokiam dideliam  nestuke.gif yra blogai ir reikia kreiptis į medikus. Mane su pirmu  nestuke.gif 26 sav po paros tokio "veiksmo" buvo paguldę į klinikas... Ir  nestuke.gif tempa kenkia, negalima leisti "kovoti" pačiam organizmui. Naujausi tyrimai rodo, kad  nestuke.gif geriau paracetamolio tabletė nei temp.  cool.gif

As buvau pas gyd nes man reikejo biuletenio. Tikrai gera gyd, bet trumpalaikis vemimas ir viduriavimas tikrai sake nereikia stresuoti, o man temperatura sake musti nuo 38 -38,5. Apskritai nesvarbu kas gripas, viduriavimas, kitokia infekcija, pakeldamas temperatura organizmas kovoja, jei numusama ji - organizmas sveiksta daug ilgiau ir pasekmes bloesnes. Kenkia tik aukstesne nei 38 - 38,5 temperatura rolleyes.gif

Kitas pavojingas dalykas vemimas ilgalaikis, nes netenkama skyciu ir gali issaukti prieslaikinius, tai aisku tikrai jei viduriuoji ir vemi daugiau nei 8-10h tikrai del reikia gultis lasinti skyscius ir mineralus. O kad skrandzio nenervuoti, skyscius reikia gerti mazais kiekiais, po 2-3 gurksniukus kas 2-3 min nes didesnis kiekis sunervina skrandi ir vel tasaisi... Man taip gyd sake blush2.gif
Papildyta:
Anamari kaip tavos sveikatyte?
Papildyta:
O pasirodo man jau liko maziau nei 100 dienu bigsmile.gif Tik dvizenklis skaiciukas bigsmile.gif Kaip laikas greit eina biggrin.gif
Atsakyti
Dovi, su praejusiu simtadieniu 4u.gif Visgi kaip nedaug laiko jau jum liko bigsmile.gif Kaip pilvukas, didelis?

Malonu, kad teiraujies, skausmai mano jau dingo, dabar vel blogai, nes per gerai jauciuos, lyg visai nebuciau nescia doh.gif Zodziu, visada blogai lotuliukas.gif Tik atejo nelemtoji sienlige pas mane, vakar viena akis taip istino, kad atrodziau kaip gerai i aki gavus doh.gif
Atsakyti
Sveiki, burbulai 4u.gif ko čia taip tylu?
Dovi, nesiginčysiu, daug tiesos, manau, parašei, bet...kas liečia temp nestuke.gif metu, nesutinku schmoll.gif nestuke.gif ne ta būsena, kad leisti pačiam organizmui kovoti, negalima, nes jis ir taip turi svarbią funkciją, t.y. Auginti gimdoje mažylį.
Buvo žiemą KMUK docentės straipsnis Delfy, kad nėštumo metu neeksperimentuoti su temp. O va, buvau klinikose nestuke.gif pamokytėse, sakė ir po gimdymo grįžus namo, jei užkils, kalt kad ir dvi tabletes paracetamolio, o jei po 2 val vėl užkils, kreiptis į gyd.
rolleyes.gif aišku, kiekviena jaučia savo ribą ir vadovaujasi savo protu.

Euforija, kaip tu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 04 birželio 2013 - 07:25
QUOTE(sniege555 @ 2013 06 04, 08:24)
Sveiki, burbulai  4u.gif ko čia taip tylu?
Dovi, nesiginčysiu, daug tiesos, manau, parašei, bet...kas liečia temp  nestuke.gif metu, nesutinku  schmoll.gif  nestuke.gif ne ta būsena, kad leisti pačiam organizmui kovoti, negalima, nes jis ir taip turi svarbią funkciją, t.y. Auginti gimdoje  mažylį.
Buvo žiemą KMUK docentės straipsnis Delfy, kad nėštumo metu neeksperimentuoti su temp. O va, buvau klinikose  nestuke.gif pamokytėse, sakė ir po gimdymo grįžus namo, jei užkils, kalt kad ir dvi tabletes paracetamolio, o jei po 2 val vėl užkils, kreiptis į gyd.
rolleyes.gif aišku, kiekviena jaučia savo ribą ir vadovaujasi savo protu.

Euforija, kaip tu?  ax.gif

Labas mergytes mirksiukas.gif
Mane vakar israse is ligonines... hemoglobinas nuo 87 pakilo iki 93 unsure.gif tai daktare pasake dasipirkti gelezies ir atvaziuoti i dienos stacionara lasintis, nes man numatomas planinis CP ir kazkiek kraujo neteksiu visvien be to pasikelti hemoglobina visada pravartu.
Na, o man sake kas savaite atvykti i spec.echo i AK, stebes ar mazyliu svorus stipriai nesiskyria ir jei viskas ok 06.25 is vakaro atvykti i AK planiniam cezario pjuviui, operacija numatoma 06.26, dvynukuss ilgiau nei 38 sav.nesioti pilvuke nerekomenduojama. Tai db da negaliu apsiprasti su mintim, kad jau po 3 sav., si menesi jau turesiu savo lialius wub.gif wub.gif
Be to su vyru vakar nusipirkom vezima TAKO, bet koks jis didziuuuulis smile.gif siaip mum tas nesvarbu, turim vietos uztektinai namie, tik va patogumo sumetimais matysim, kaip ten bus. taip pat isigiyom dvi nesiokles-autokedutes AGA DESIGN. tai realiai liko tik ciuzinukas rolleyes.gif
Sniege, kada tau nusimato gimdymas? Kaip reikaliukai del vezimo? rolleyes.gif
Atsakyti
Eufforija, smagu, kad jau namie thumbup.gif o ir būsi dabar gyd stebima.
Aha, didelis tas Tako, bet kai pamačiau Zoomą, man jis ir gargaras pasirodė ir nevertas tokių pinigų, nes pavasarį gi jau dairysimės skėtuko. O Tako sandaresnis, erdvesnis, su visom apsaugom rolleyes.gif Mane užgarantavo, kad kitą sav jau turėsiu savo užsakytą vežimą rolleyes.gif
O kada gimdymas, nežinau... Man dar anksti, tegul lelios auga dar. Į TA tik už sav.
O tau jau kaip greit susitikimas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 06 04, 11:25)
Eufforija, smagu, kad jau namie thumbup.gif o ir būsi dabar gyd stebima.
Aha, didelis tas Tako, bet kai pamačiau Zoomą, man jis ir gargaras pasirodė ir nevertas tokių pinigų, nes pavasarį gi jau dairysimės skėtuko. O Tako sandaresnis, erdvesnis, su visom apsaugom  rolleyes.gif Mane užgarantavo, kad kitą sav jau turėsiu savo užsakytą vežimą  rolleyes.gif
O kada gimdymas, nežinau... Man dar anksti, tegul lelios auga dar. Į TA tik už sav.
O tau jau kaip greit susitikimas wub.gif  wub.gif

Taip, susitikimas labai greitai, tiesa sakant baisoka man... unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(AnaMari @ 2013 06 04, 08:19)
Dovi, su praejusiu simtadieniu 4u.gif Visgi kaip nedaug laiko jau jum liko bigsmile.gif Kaip pilvukas, didelis?

Malonu, kad teiraujies, skausmai mano jau dingo, dabar vel blogai, nes per gerai jauciuos, lyg visai nebuciau nescia doh.gif Zodziu, visada blogai lotuliukas.gif Tik atejo nelemtoji sienlige pas mane, vakar viena akis taip istino, kad atrodziau kaip gerai i aki gavus doh.gif

As nesijauciau nescia iki 17 sav smile.gif Sako kai nieko nejauti taipats geriausias pozymis wink.gif su pirmaja dukryte tai taip nemaloniai spazmavo, apsitraukinėjo gimda, o stai dabar tik gal nuo 17 sav pradejau siokius tokius apsitraukimus, pamaudimus jausti. Bernuzelis neleido apie save pamirst tik karts nuo karto supykindamas mane smile.gif

O mano pilvukas tai tik pilvukas... priaugu kokius 2 kg ir amzinai kas nors nutinka: apsikreciau ta kampilo bakterija tris dienas viduriavau vemiau, rezultatas -3 kg... praejo pora sav vel lyg priaugau 2 kg tada dukriukui tas umus laringitas , greitosios ligonines ir taip toliau 3 naktis su baime budėjau kad nedustu, kaip koks kiskis miegodama, pasisveriu vel -2 kg... dabar kažkokia zaraza matyt vel nuo dukrytes turiu tai nosis uzsikisus, gerkle skauda, karsta, apetito nera prisiverciu suvalgyt tik kokius rabuzus obuoli ar vynuoges.. Eisiu sia sav pas gyd, tai jau džiaugiausi kad galesiu pasigirt pirmu priaugtu 0.5 kg, nes zyzia zyzia kad to svorio vis neriaugu, kaip man jo priaugt kai jau viena vaika turiu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi2003: 04 birželio 2013 - 10:50