Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(AnaMari @ 2013 06 04, 17:53)
Zinok, nemanau, kad tikrai tik nuo to mirksiukas.gif Man, pvz., kirpo tarpviete, nes mate kad vaikelis jau jokiais budais "nepralys" ir juk tai ne nuo to, kad nemokejau stumt, o nuo to, kad jau fiziologija tokia, kaip tu ten bemoketum stumt, jei neisina isstump pro mazesni plysi, tai ir neiseis biggrin.gif Paskaiciau, tai parasyta, kad netgi vaikuciams po CP buna mirksiukas.gif
Dar radau, kad gali buti nuo apsivijusios virksteles, pas maniski virkstele du kartus kakliuka buvo apvijus, o ir gimdziau greitai.

aciu uz atsakyma,kazkaip net niekada nepagalvodavau apie tokius dalykus

Vilciuke dabar tavo eile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 06 04, 18:06)
aciu uz atsakyma,kazkaip net niekada nepagalvodavau apie tokius dalykus

Nera uz ka mirksiukas.gif Zinai, jei pastoviai mastyt apie galimus dalykus, kurie gali nutikt tavo brangenybei, galima jau nestumo pradzioj issikrausyt is proto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 04, 18:18)
Nera uz ka mirksiukas.gif Zinai, jei pastoviai mastyt apie galimus dalykus, kurie gali nutikt tavo brangenybei, galima jau nestumo pradzioj issikrausyt is proto biggrin.gif

na manau nebus kada ten galvoti ,reiks dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 06 04, 18:20)
na manau nebus kada ten galvoti ,reiks dirbti biggrin.gif

Ir sunkai drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=pliuske,2013 06 04, 15:59]

pvz aš pas gydytoją varau kas mėnesį, skaną daro ne visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 06 04, 14:46)
Sveikos  nestuke.gif
Birželio 1 dieną gimė mūsų sūnelis. Svori 3790 gr., ūgis 53 cm. Esam vis dar ligoninėje, nes gimdymas buvo truputį komplikuotas, apsisuko virkštelė.  Beto nemokėjau stumti, todėl buvo kuriam laikui įstrigęs gimdymo kanale ir atsirado ant galvytės hematoma(nuo per didelio spaudimo). Bet per mėnesį ji dings. Esam beprotiškai laimingi wub.gif
Nespėjau paskaityti kaip jums sekasi blush2.gif

Oi brangioji, net sirdis sudrebejo wub.gif Didziausi sveikinimai ir dar tokia grazia diena mazylis pasirinko...aprasyk kai tik turesi proga kaip viskas vyko. Be galo uz jus dziaugiuos 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2013 06 04, 18:06)

Tu dar palauk, visko gali buti kad mane aplenksi biggrin.gif Nes man kazko svieciasi, kad maniske nenori skubeti, pilvas aukstai, paruosiamuju nera. Zinoma visa tai ne rodiklis. biggrin.gif Tik labai nenoriu pernesioti, o dar man su tuo ranku tirpimu kai problemos yra, tai is vis noriu kuo greiciau kad viskas prasidetu, bet bus kaip bus ax.gif
Atsakyti
Pliuske, iki 30 sav ėjau kas mėnesį, echoskopu žiūrėjo kaskart. O dabar kas 2-3 sav, aišku, kad echoskopu žiūrės, nes nuo dabar stebės dėl svorių skirtumo ir apvalgymo rizikos.
Bet taip yra turbūt tik 3 lygio ligoninėse, o su daugiavaisiu nėštumu tokia med priežiūra ir priklauso.
O tau kaip žiūri?

Cukryte, sveikinimai 4u.gif šaunuolė, kokį sūnelį užauginai pilvuky wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 04, 16:36)
Cukryte, sveikinu jusu seimyna 4u.gif  4u.gif  4u.gif Mano sunui irgi buvo kefalohematoma, bet rezorbavosi greitai, mazdaug per 3 savaites mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Na, mums gydytoja irgi sake, kad per koki menesi issivaikscios smile.gif

QUOTE(Prince @ 2013 06 04, 16:40)
O tai ji atsiranda kai nemoki stumti?kazi kuri is pirmo karto moka g.gif

Prajuokinai del pirmakarciu mokejima stumti biggrin.gif I klausima jau atsake AnaMari. Ir mes skaitem apie tai. Tik mano atveju sake, kad uzsibuvo vienoj vietoj paspaustas. Manes nekirpo, truputi plysau.

Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Lauksiu ziniu dabar is jusu mirksiukas.gif
Papildyta:
Aprasysiu gimdyma truputi veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 06 04, 21:07)
Pliuske, iki 30 sav ėjau kas mėnesį, echoskopu žiūrėjo kaskart. O dabar kas 2-3 sav, aišku, kad echoskopu žiūrės, nes nuo dabar stebės dėl svorių skirtumo ir apvalgymo rizikos.
Bet taip yra turbūt tik 3 lygio ligoninėse, o su daugiavaisiu nėštumu tokia med priežiūra ir priklauso.
O tau kaip žiūri?

As ejau kas 3 sav, o dabar jau sake ateiti po 2 sav. Ir visada ziuri echoskopu. Net susimasciau ar ne per daznai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 06 04, 14:46)
Sveikos  nestuke.gif
Birželio 1 dieną gimė mūsų sūnelis. Svori 3790 gr., ūgis 53 cm. Esam vis dar ligoninėje, nes gimdymas buvo truputį komplikuotas, apsisuko virkštelė.  Beto nemokėjau stumti, todėl buvo kuriam laikui įstrigęs gimdymo kanale ir atsirado ant galvytės hematoma(nuo per didelio spaudimo). Bet per mėnesį ji dings. Esam beprotiškai laimingi wub.gif
Nespėjau paskaityti kaip jums sekasi blush2.gif

Sveikute, DIDELIAUSI sveikinimai, bukit sveikuciai ir laimingi wub.gif 4u.gif Kaip siek tioek isivaziuosi i ritma - butinai pasipasakok apie gimdyma, labai idomu wub.gif

O mums Kefalohematoma issivaiksciojo tik per 4 men, toks nemenkas guziukas buvo ax.gif Del virksteles apsisukimo, tikrai nieko tokio - per gimdymo kursus sake kad ji apsisukus buna vos ne kas antram leliukui, bet tai niekam netrukdo wink.gif Gydytojo rekordas - 7 kartus apsisukusi virkstele, naturaliai nesutrukdziusi uzgimti graziai mergaitei gavusiai 10 balu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 06 04, 20:55)
Oi brangioji, net sirdis sudrebejo  wub.gif Didziausi sveikinimai ir dar tokia grazia diena mazylis pasirinko...aprasyk kai tik turesi proga kaip viskas vyko. Be galo uz jus dziaugiuos  4u.gif
Tu dar palauk, visko gali buti kad mane aplenksi  biggrin.gif Nes man kazko svieciasi, kad maniske nenori skubeti, pilvas aukstai, paruosiamuju nera. Zinoma visa tai ne rodiklis.  biggrin.gif Tik labai nenoriu pernesioti, o dar man su tuo ranku tirpimu kai problemos yra, tai is vis noriu kuo greiciau kad viskas prasidetu, bet bus kaip bus  ax.gif

aga noretum kad pirma buciau,bet tu savaite vyresne biggrin.gif ,uzleisiu tau vieta,as kazkaip bijoti pradejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 06 05, 12:21)
aga noretum  kad pirma buciau,bet tu savaite vyresne biggrin.gif ,uzleisiu tau vieta,as kazkaip bijoti pradejau biggrin.gif

Siaip tai as ir pati noriu kuo greiciau, bet irgi bijau. Man baisiausia ne tas skausmas, o tai jog gali kazkas buti komplikuota, kad nemokesiu visko kaip reikia padaryti: stumti, kvepuoti... doh.gif Zodziu tas zalias jausmas smile.gif
Atsakyti