QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 06, 13:29)
Vilte, tai kaaa sveikinu persispalvinus

kai grisiu is pajurio, tai pataisysiu sarasiuka nes ziuriu, kad jau yra pasikeitimu nes ir mobilaus nepatogu
Dovi, jei ne paslaptis pas kokia akusere gimdysi? Ir ar cia visoje ligonineje tokia teise i gimdymo poza? Mane tai ne kiek tas gulejimas stumiant nervino, bet aplamai guleuimas per saremius su tuo pajungtu aparatu

nors ant kamuolio sokinejau, bet kazkaip itariu labiau noreciau stoveti ar vaikstineti. O jei xar vandeny ilgiau leistu pasi ut, tai isvid pasaoa nes ten sariai isvis zymiai silpnesni. O tau vistiek nereikia labai pergyventi del gimdymobeigos jes pirmas buvo pakankamai greitas, su antru ziurek kad spetum i ligonine nuvaryt

man tai M dabar sake, kad pamatysi antras gimmdymas bus vienas malonumas, nes bus ir greicau, ir lengviau, ko as labai tikiuos
Papildyta:
AnaMari, kazkoks atostoginis tinginys apemes

kada tu pas genetikus?
Paskaita vede J anušauskas Ž idrūnas - labai patiko. Sake kad jei gimdyve pageidauja, mes leidziam, bet jei nieko nesako ir guli ant to stalo, tai gi patys zinot tie stalai sukurti gydytojams o ne gimdyvems, mums aisku gerai tai jei nieko nesako lai ir guli

Cia visoj ligoninej

O akusere tai R ima P enkauskiene
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 06, 10:17)
Visko buna, tai ir noriu but rami
Uz geros savaites pas genetike, ziuresim, kaip tie mano llsnai pasitvirtins, nesimsciau su burbuliuku nuo geguzes 2

, tai baisu truputeli
Kogi tu bijai mazut ? Jau viskas gerai, but buve blogai jei butu buve
As siandiena irgi i TA einu, buvau geguzes 2, net nesupratau kai tas laikas taip greit prabego
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 11:05)
labas rytas mamos
katik is TA
sveriam 350gr,atitinkam 20sav+1diena
judrus ir sveikas
BACHURAS,uzaugo KIAUSAI
LEVANDA SPALVINK MELYNAI
O stai cia tai naujiena

Ot bachuru metai bus ziuriu