Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

labas rytas mamos 4u.gif
katik is TA
sveriam 350gr,atitinkam 20sav+1diena
judrus ir sveikas BACHURAS,uzaugo KIAUSAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
LEVANDA SPALVINK MELYNAI

sakes dar negaliu atsigauti doh.gif
du kartus sake kad pana
o dabar nufotkino kaip vyrui irodyma visas berniukiskas grozybes
o taip norejau raudono vezimo lotuliukas.gif
na riks apsiprasti kazkaipsu ta mintimi,kad bruolis bus lotuliukas.gif
bet koks didelis jau thumbup.gif du menesius buvau nemacius wub.gif
kazkaip nesigalvojo mergaitiski vardai,turejau itarti kodel lotuliukas.gif
jai butu buvus pana tai butu dvieju vaiku uzteke,bet dabar reikes bandyt trecia karta biggrin.gif
bet vistiek esu laabaai laiming,ad tik sveikas wub.gif
Atsakyti
vilte, tai bent cirkai biggrin.gif O tau pries tai paprasta gydytoja ar genetike sake, kad bus mergaite? biggrin.gif
Bet juk koks skirtumas, svarbiausia, kad vaikutis sveikas wub.gif

P.S. As irgi galvoju, kad jei ir si karta berniukas, tai reikes trecios pagrandukes, bet cia juk neuzsakysi, gali buti ir trys vyrai, kaip pas Beta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 06, 10:33)
vilte, tai bent cirkai biggrin.gif O tau pries tai paprasta gydytoja ar genetike sake, kad bus mergaite? biggrin.gif
Bet juk koks skirtumas, svarbiausia, kad vaikutis sveikas wub.gif

P.S. As irgi galvoju, kad jei ir si karta berniukas, tai reikes trecios pagrandukes, bet cia juk neuzsakysi, gali buti ir trys vyrai, kaip pas Beta biggrin.gif

ziurejo tas pats gydytojas,jis man ir genetinius dare
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 12:03)
ziurejo tas pats gydytojas,jis man ir genetinius dare

O vyras ka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 06, 11:13)
O vyras ka? biggrin.gif

jam tai thumbup.gif , bet juokiasi is manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 13:09)
jam tai  thumbup.gif , bet juokiasi  is manes biggrin.gif

Isivaizduoju lotuliukas.gif

As tai si karta jokios nuojautos neturiu, o kai D. laukiausi, tiesiog zinojau, kad bus berniukas biggrin.gif
Papildyta:
Levanduk, kaip jus, api ka tyli? biggrin.gif
Atsakyti
Vilte, tai kaaa sveikinu persispalvinus biggrin.gif kai grisiu is pajurio, tai pataisysiu sarasiuka nes ziuriu, kad jau yra pasikeitimu nes ir mobilaus nepatogu smile.gif

Dovi, jei ne paslaptis pas kokia akusere gimdysi? Ir ar cia visoje ligonineje tokia teise i gimdymo poza? Mane tai ne kiek tas gulejimas stumiant nervino, bet aplamai guleuimas per saremius su tuo pajungtu aparatu sad.gif nors ant kamuolio sokinejau, bet kazkaip itariu labiau noreciau stoveti ar vaikstineti. O jei xar vandeny ilgiau leistu pasi ut, tai isvid pasaoa nes ten sariai isvis zymiai silpnesni. O tau vistiek nereikia labai pergyventi del gimdymobeigos jes pirmas buvo pakankamai greitas, su antru ziurek kad spetum i ligonine nuvaryt smile.gif man tai M dabar sake, kad pamatysi antras gimmdymas bus vienas malonumas, nes bus ir greicau, ir lengviau, ko as labai tikiuos biggrin.gif
Papildyta:
AnaMari, kazkoks atostoginis tinginys apemes biggrin.gif kada tu pas genetikus?
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 06, 13:22)
O tau vistiek nereikia labai pergyventi del gimdymobeigos jes pirmas buvo pakankamai greitas, su antru ziurek kad spetum i ligonine nuvaryt smile.gif

Omajgat, tai man tada isvis reikes tada ligoninej budet mega_shok.gif

Birzelio 17 pas genetikus ir jei viskas gerai, pranesim vyro tevams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 06 birželio 2013 - 12:34
AnaMari, na taip tu ir is tu atveju kai reiks prie ligonines palapine pasistatyt ir budet biggrin.gif

Viskad jau tikrai bus gerai, sunkiaisias etapas baiginejasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 06, 13:38)
AnaMari, na taip tu ir is tu atveju kai reiks prie ligonines palapine pasistatyt ir budet biggrin.gif

Viskad jau tikrai bus gerai, sunkiaisias etapas baiginejasi wink.gif

Reiskias laikas pradet dairytis palapines doh.gif biggrin.gif

Ir as, manau, kad viskas gerai, tik tas vidinis trizniojimas niekad neapledzia, kaip ir rasiau, kartais jauciuos visai nenescia, bet Dovi nuramino, sake, kad tai geriausias nestumo pozymis biggrin.gif
Siandien jau tempia kairi sona, tai esu laimingesne, kad kazkas vyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
tom nesciom niekada nebus gerai biggrin.gif skauda - blogai, neskauda - irgi blogai smile.gif as va guliu ir kertu meduolius, bandau bacura isnudinti nes pusdieni ramus, vos pasimale ir toliau ne krust. Nes jau tokia atsiputus buvau, tai matyt taip specialiai man dqbar, kad biski susiimciau ...
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 06, 13:29)
Vilte, tai kaaa sveikinu persispalvinus biggrin.gif kai grisiu is pajurio, tai pataisysiu sarasiuka nes ziuriu, kad jau yra pasikeitimu nes ir mobilaus nepatogu smile.gif

Dovi, jei ne paslaptis pas kokia akusere gimdysi? Ir ar cia visoje ligonineje tokia teise i gimdymo poza? Mane tai ne kiek tas gulejimas stumiant nervino, bet aplamai guleuimas per saremius su tuo pajungtu aparatu sad.gif nors ant kamuolio sokinejau, bet kazkaip itariu labiau noreciau stoveti ar vaikstineti. O jei xar vandeny ilgiau leistu pasi ut, tai isvid pasaoa nes ten sariai isvis zymiai silpnesni. O tau vistiek nereikia labai pergyventi del gimdymobeigos jes pirmas buvo pakankamai greitas, su antru ziurek kad spetum i ligonine nuvaryt smile.gif man tai M dabar sake, kad pamatysi antras gimmdymas bus vienas malonumas, nes bus ir greicau, ir lengviau, ko as labai tikiuos biggrin.gif
Papildyta:
AnaMari, kazkoks atostoginis tinginys apemes biggrin.gif kada tu pas genetikus?

Paskaita vede J anušauskas Ž idrūnas - labai patiko. Sake kad jei gimdyve pageidauja, mes leidziam, bet jei nieko nesako ir guli ant to stalo, tai gi patys zinot tie stalai sukurti gydytojams o ne gimdyvems, mums aisku gerai tai jei nieko nesako lai ir guli ax.gif Cia visoj ligoninej biggrin.gif O akusere tai R ima P enkauskiene 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 06, 10:17)
Visko buna, tai ir noriu but rami biggrin.gif
Uz geros savaites pas genetike, ziuresim, kaip tie mano llsnai pasitvirtins, nesimsciau su burbuliuku nuo geguzes 2 doh.gif , tai baisu truputeli unsure.gif

Kogi tu bijai mazut ? Jau viskas gerai, but buve blogai jei butu buve wink.gif

As siandiena irgi i TA einu, buvau geguzes 2, net nesupratau kai tas laikas taip greit prabego biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 11:05)
labas rytas mamos 4u.gif
katik is TA
sveriam 350gr,atitinkam 20sav+1diena
judrus ir sveikas BACHURAS,uzaugo KIAUSAI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
LEVANDA SPALVINK MELYNAI

O stai cia tai naujiena bigsmile.gif Ot bachuru metai bus ziuriu biggrin.gif
Atsakyti