Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 07, 12:08)
betule galvojau tu nidoje  ilsiesi,pasigedau ,bet nieko nerasiau,aha busim karalienes namie biggrin.gif  sakiau isivaikinsiu jai trecia ne pana bus:DDDD
ar nusipirkai lopsiuka?
beta nepyk bet parasyk is kur pirkai lovytes savo maziui? zinok netyce neisisaugojau ,o taip tingiu forume ieskot blush2.gif

Aha, ilsejomes mes toj Nidoj, kol termometras nepradejo rodyt 12-15 laipsniu silumos, o likusioj Lietuvoj 25 ir daugiau.tada susikrovem smutkes, dar karta iskeikem lietuviska pajuri ir parmynem i vilniu ax.gif

Lovyte pirkau is Ginderos.Internetu ten pas juos galima uzsisakyt.
Stokke lopsiukas nupirktas, tik dar nesurinktas.Planuoju kita savaite mint i fereti pataliuku, tik nezinau kodel, bet nerandu kur juos pirkt g.gif Internetu enoriu, o ju puslapy arba as nerandu arba jie neskelbia kur ju ieskot.

QUOTE(egk @ 2013 06 07, 14:50)
Aš pagrindinius daiktelius jau kaip ir turiu, tai liko dar visokių smulkmenyčių ax.gif  Dabar galvoju, kad gal reikia termometrą nusipirkti mažiukei g.gif O kokį? Mačiau yra toki kaip soskytės, bet ar ims tokį? Tada į ausytę. Gal šitas nieko? Gal kuri tokį naudojot? Bet draugės tai labiausiai giria kur per nedidelį nuotolį prie kaktytės. Tai kurį rinktis?

Mes turejom soske, tai kol buvo maziukas tai labai super.Dabar bekontakti turim, irgi nesiskundziu, nors siaip is esmes esu girdejus is daug ko, kad tas bekontaktis debesis rodo.

Kur kitos musu storules ? Nazara, kaip tu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 07 birželio 2013 - 23:52
QUOTE(Beta1 @ 2013 06 08, 00:51)
Aha, ilsejomes mes toj Nidoj, kol termometras nepradejo rodyt 12-15 laipsniu silumos, o likusioj Lietuvoj 25 ir daugiau.tada susikrovem smutkes, dar karta iskeikem lietuviska pajuri ir parmynem i vilniu  ax.gif

Lovyte pirkau is Ginderos.Internetu ten pas juos galima uzsisakyt.
Stokke lopsiukas nupirktas, tik dar nesurinktas.Planuoju kita savaite mint i fereti pataliuku, tik nezinau kodel, bet nerandu kur juos pirkt  g.gif Internetu enoriu, o ju puslapy arba as nerandu arba jie neskelbia kur ju ieskot.
Mes turejom soske, tai kol buvo maziukas tai labai super.Dabar bekontakti turim, irgi nesiskundziu, nors siaip is esmes esu girdejus is daug ko, kad tas bekontaktis debesis rodo.

Kur kitos musu storules ? Nazara, kaip tu ?

Laba laba 4u.gif niekur nedingau rolleyes.gif tiesiog taip bloooooga, pykina, galva svaigsta, viskas smirda, ypatingai mesa, kad nezinau kur ir pasideti, o dar dirbt reikia doh.gif toks jausmas, kad plaukiu, viskas taip suletintai atrodo......zodziu laukiu pagerejimo doh.gif Is manes dar tokia storule tongue.gif lotuliukas.gif reiks dar ilgokai turbut palaukt kol kas nors ka nors pastebes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 06 08, 13:05)
Laba laba 4u.gif niekur nedingau rolleyes.gif tiesiog taip bloooooga, pykina, galva svaigsta, viskas smirda, ypatingai mesa, kad nezinau kur ir pasideti, o dar dirbt reikia doh.gif toks jausmas, kad plaukiu, viskas taip suletintai atrodo......zodziu laukiu pagerejimo doh.gif Is manes dar tokia storule tongue.gif  lotuliukas.gif reiks dar ilgokai turbut palaukt kol kas nors ka nors pastebes ax.gif

Vargsiuke.. O dar tokie karsciai. Isivaizduoju kaip blogai jauties.. Nu bet tikekimes greit praeis tie blogumai. Sveikatytes tau 4u.gif

O mano pilvuzas tai nebe valandom turbut auga, o minutem biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Buvau biškį dingus, nes trečiadienį turėjau nesklandumų. Iš pradžių pradėjo kraujingai teplioti, užmigdžius vaiką pietų miego, priguliau, o atsikėlus į wc jau varė kraujas srovele, išgąsdino mane aišku neblogai. Skambinau ginei, ji nuramino kad greičiausiai čia nieko fatališko, gulėti tik ir ketvirtadienį ėjau kad pažiūrėtų kas ir kaip. Tai pirmiausia nuramino kad vaikelis gyvas sveikas, mačiau kaip muistėsi jis ten wub.gif O kraujavo tai hematoma, kaip ginė išsireiškė kaip vidinė mėlynė jinai. Matyt persitempiau savo vaiką nešiodama. Tai gulėjau va keleta dienų, o šiandien jau nebekraujuoju (tfu tfu tfu), gyja viskas, tai belieka pasisaugoti labiau.

Saugokit save, ypač mamytės, nenešiokit vaikų, geriau jau prisivežkit arčiau vežimėlį jei neklauso ir neina ir iš sykio į jį įkišę vežkit.

Šiandiej jau ne taip karšta, gerai kartais ir tas lietus biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos , Bumbuliukes smile.gif

pagaliau atradau laiko truputi parasyti, sios savaites pradzioje sveciu sulaukiau is Lietuvos, o dar darbe didele konferencija, taisukuos kaip vovere rate, bet stengiuos atsidaryti supermamkas ir paskaityti kaip Jums sekasi smile.gif
Vilte, dar karta tave su Braliuku 4u.gif wub.gif
Darbstuoliai, su porele, kaip grazu bus mergyte ir berniuka tureti wub.gif wub.gif , saugok save ir savo pupulius 4u.gif
Caramele, mano mamulka ir sesute ir atvyks is Lietuvos man padeti truputuka, o MB dar nori, kad mano sesute gimdyme padalyvautu, nes jis negali i adatas ziuret, o sesute sake kraujo bijo, tai itariu, kad jie ziures vienas kita, o ne mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Betut, malonu, kad neuzmirstat manes, man labai gaila, kad ir vel nepavyks man i meetingiuka atvykti unsure.gif o taip norejosi tarp savu pasedet paplepet....
Beje, man cia tavo laikas greiciausiai eina, po menesiuko jau liuliuosi savo treciaji pupuliuka wub.gif net nesitiki smile.gif
Egk, o kaip tu jautiesi, tau gulimas rezimas dabar? Man drauge padovanojo ciulptuka su termometru, bet as vis pagalvoju, jeigu mano mazulka nenores ciulptuku ciulpti, tai gal del visa ko nusipirkti kita. O kraiteli as ir po truputi kraunuos, nors sarasiuke pliusiukus tik dar ipusejau. Nusipirkau lovyte BRIO,ji su ratukais, dugniukas ir soniukas trim aukstais galima nuleisti ar pakelti. Bet dar liko pataliukai apsaugeles ir tt. Gavau dar is Lietuvos maiseli mielu rubeliu ir kombinezoniuka ax.gif
As irgi nesioju dirza, namie, jeigu daugiau sedziu tai nusiimu. Bet darbe kartais, jeigu uzsidedu sijona, tai su kompresinem pedkelnem, ten ir yra po pilvu tokia gumele, kuri pilveli prilaiko, tai jauciuos kaip su dirziuku. Na, labai man tos kompresines pedkelnes patinka, tik kad nelabai lengva jas uzsiviniot ant koju.
Man kita savaite irgi i TA, tai visus tyrimus darys. Pries savaite, kai blogai jauciausi, dare kraujo issamu tyrima, tai nieko blogo nerado thumbup.gif ,bet dabar jauciuos neblogai, tik va, atrodo, per viena nakti mano pilviukas dvigubai isaugo doh.gif Bliuzona, kuri nesiojau iki sios savaites, vos uzsisegiau, bet pries diena jis buvo kaip ir laisvas ir nelabai kas ir pastebedavo mano pilvuziko, kai ji vilkedavau biggrin.gif O dabar issipuciau taip staigiai.
Nazara. laikykis 4u.gif isivaizduoju kaip tau bloooga, pati per sita perejau, o dar pas jus karsciai tokie. o kelinta dabar savaite pas tave?
Cukryte, kaip tu laikaisi, kaip sekasi leliuka maitinti?
Pliuske, ar pradejai jau kraiteli krautis?
Atsakyti
Sveikos, storuliukes nestuke.gif
kol mazylis snaudzia, pameginsiu trumpai pasipasakoti smile.gif
Taigi, jau geguzes 31 pajauciau keistus skausmus pilvo apacioje ir nuvaziavau i savo ligonine pasitikrinti. Tai mane labai nemaloniai sutiko, reikalavo siuntimo is savo ginekologo. Man 38 savaites, itariu gimdyma, o jos matai siuntimo reikalauja blink.gif Zodziu, paklause vaiko sirdeles, kaklelio net nepatikrino (nors prasiau) ir isleido. Liepe kita syk vaziuot i VLN, jei kas neaisku (dave suprasti, kad nesimaisyciau jom po akim).
Birzelio 1d. 4:00 ryte prabudau nuo skausmo. Pradejau skaiciuoti, ogi kas 5 minutes saremiai. Pavaiksciojau,niekas nepraeina, atsikele vyras, susiruosem ir isvaziavom. Pries 7:00 jau buvom Santariskese. Po apziuros paaiskejo, kad mano kaklelis prasiveres 8 cm. Gimdykloj atsiduriau kazkur apie 8:00. Pradzioj saremiai buvo pakenciami, dar sugebejau juokauti su vyru. Po kiek laiko tokie uzejo, kad jo majo... blink.gif Nerekiau, bet dejavau smile.gif Ir su lyg kiekvienu saremiu vyrui sakiau, kad noriu cezario. Tada gydytoja paprase iseiti vyrui ir man nuleido vandenis. Skausmas neispasakytas. Gal kiek ne toj vietoj blush2.gif bet ziauriai skaudejo koju raumenis, nugara ir pilva. Na ir prasidejo. Saremiavau toliau, liepe pasakyti, kai jau pajausiu, kada lenda. Mat gydytoja ir akusere ne visada buvo prie musu, tai vyra vis siuntinejau, kad pranestu,jog gimdau. Ateina akusere, jokio gimdymo biggrin.gif Bet netrukus pradejo vaikelis ateidineti, o as nemokejau stumti. Mokino mane ir gydytoja, ir akusere, ir kitos subege buvo paziureti. Vyras irgi vis rode, kaip kvepuot ir kaip stumt. Jauciu, kad gydytoja jau nebelabai patenkinta mano darbu, bet stengiasi neparodyti blush2.gif Ir kai pasake, kad vaikelis kencia, jam sunku labai, sukaupiau visas jegas (nors jau buvo apemes beviltiskumo jausmas, kad nieko neiseis blush2.gif ) ir isstumiau. Aisku, padejo gydytoja, spaude man pilva is virsaus.
Stebuklas, pamaciau savo angeleli pas gyd. ant ranku, toki palengvejima pajauciau...Jis neverke, bet paskui parode silpna balseli. Buvo virkstele apsisukusi. Kai uzdejo ant krutines, toks nuostabus jausmas wub.gif Zodziais nepapasakosi, reikia tai patirti.
Gime 3790 gr., 53 cm. lygiai 38 savaiciu.
Ir dar, niekada nemaniau, kad isgimdyti placenta taip skausminga blink.gif tik labai greitai, sekunciu reikalas biggrin.gif
O visas gimdymas truko 3 valandas, skaiciuojant nuo atsigulimo ant gimdymo kedes. Pasak gydytojos, buciau pagimdzius valanda anksciau, jei buciau laiku isstumus... unsure.gif
Tai stai tokia istorija, gal ir nelabai risli, nes skubejau smile.gif
O pirmakartems nestukems galiu pasakyti, kad nesibaimintu. Tie skausmai iskenciami ax.gif As jau galeciau gimdyti vel, dabar pasikauscius atn kvepavimo ir stumimo biggrin.gif
Sekmes jums visoms, 4u.gif uzbegsiu paziuret, kaip jums sekasi, kai tik laiko atrasiu. Mazyliui mano diegliukai uzeina, tai tenka ilgai raminti.
Atsakyti
Jolantulia, pratinames visi trys. Vaikutis valgo is papuku, bet jauciu, uzeina jau diegliukai. Gaila ir vaiko, ir pati pervargus esu. Vakar net verkiau, issigandau, kad kokia depresija manes neapimtu. Bet reikia viskam laiko, tuoj priprasim prie rezimo. O dabar abu su vyru be miego smile.gif
Taciau vos pazvelgus i mazyli, taip gera wub.gif o nuo rupesteliu niekur nepabegsi ax.gif

Vilciuk , tavo mergyte dar nesibeldzia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 06 09, 10:03)
Jolantulia, pratinames visi trys. Vaikutis valgo is papuku, bet jauciu, uzeina jau diegliukai. Gaila ir vaiko, ir pati pervargus esu. Vakar net verkiau, issigandau, kad kokia depresija manes neapimtu. Bet reikia viskam laiko, tuoj priprasim prie rezimo. O dabar abu su vyru be miego smile.gif
Taciau vos pazvelgus i mazyli, taip gera wub.gif o nuo rupesteliu niekur nepabegsi ax.gif

Cukryte, aciu uz gimdymo istorija, Tu Saunuole thumbup.gif Stiprybes Tau ir TB, tikrai praeis nedaug laiko ir apsiprasit, istosit i vezias ir megausites kiekviena akimirka su mazyliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 06 09, 12:43)
Stebuklas, pamaciau savo angeleli pas gyd. ant ranku, toki palengvejima pajauciau...Jis neverke, bet paskui parode silpna balseli. Buvo virkstele apsisukusi. Kai uzdejo ant krutines, toks nuostabus jausmas wub.gif Zodziais nepapasakosi, reikia tai patirti.
Gime 3790 gr., 53 cm. lygiai 38 savaiciu.

wub.gif wub.gif Šaunuolė kad iškentei visus skausmus ir pagimdei pati 4u.gif

Sėkmės kovojant su diegliukais ir daug jum miegelio 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 06 09, 13:03)

Vilciuk , tavo mergyte dar nesibeldzia? smile.gif

Aciu uz pasidalinta patirti smile.gif Saunuole tu 4u.gif
Kaip suprantu tu nei plysai, nei tave kirpo blush2.gif Kazkodel as to labai bijau, nes po to buna labai nemalonus jausmas ir i WC eiti ir siaip negali normaliai sedeti, guleti...Zodziu cia mano didziausia baime po gimdymo blush2.gif
Sakoma, kad pirmi trys menesiukai sunkiausi, bet tu tikrai susitvarkysi su viskuo, nes mazylis jau laimingas ant tavo ranku wub.gif

O manoji ledi tai dar nesikrapsto ir kaip supratau greit nesikrapstys, mano gydytoja patikino kad be termino tikrai negimdysiu ir didele tikimybe kad net pernesiosiu, nes placenta aukstai, pilvas nenusileides, vaikas dar neisistates ir siaip jokiu simptomu nera..o jau taip noriu kuo greiciau doh.gif

Prince
Ku Ku? As kazkotai turiu tokia nuojauta, kad tu tikrai mane aplenksi biggrin.gif Kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 06 09, 12:28)
labai man tos kompresines pedkelnes patinka, tik kad nelabai lengva jas uzsiviniot ant koju.
Pliuske, ar pradejai jau kraiteli krautis?

Jolantulia, kokias pedkelnes pirkai? Gal turi nuoroda? rolleyes.gif
Nieko dar neturiu biggrin.gif Tik kelis sauskelniu pakus ir rubeliu berniukui daug.. Nemazai daiktuku sesuo atiduos, tai reikes nusipirkti tik vezima ir iv. smulkmenas. smile.gif O pirktis viska pradesiu uz kokio menesio gal flirt.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 06 09, 12:43)
Sveikos, storuliukes nestuke.gif
kol mazylis snaudzia, pameginsiu trumpai pasipasakoti smile.gif

Aciu uz gimdymo istorija 4u.gif Ramiu nakteliu ir nuostabiu akimirku su suneliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 06 09, 13:40)
Jolantulia, kokias pedkelnes pirkai? Gal turi nuoroda?  rolleyes.gif 
Nieko dar neturiu  biggrin.gif Tik kelis sauskelniu pakus ir rubeliu berniukui daug.. Nemazai daiktuku sesuo atiduos, tai reikes nusipirkti tik vezima ir iv. smulkmenas.  smile.gif  O pirktis viska pradesiu uz kokio menesio gal   flirt.gif

Nesioju sitas:
http://www.figurina....en_maman_opaque
Tik kai dejausi pirma karta tai labai pavargau, bet su kiekvienu kitu kartu daresi lengviau, dabar jau greiciau uzsimaunu, tik pilviukas kartais maiso rolleyes.gif
Pas mane venos lauk lenda, man tikrai jos labai pravercia. Tik va, salis, kurioje gyvenu nera karsta, visa vasara su jom pravaiksciosiu, o Lietuvoje per karscius gal nebus labai malonu jas muveti g.gif
Wow, jau tu ir sauskelniu turi! O as dar jomis neapsirupinau ax.gif

Paziurek sitoj nuorodoje, kur atsiuciau, ten lygtais sortuku yra tokiu, tai su jais nebus taip karsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 09 birželio 2013 - 15:58