QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 11:05)
katik is TA
sveriam 350gr,atitinkam 20sav+1diena
judrus ir sveikas
BACHURAS,uzaugo KIAUSAI
LEVANDA SPALVINK MELYNAI
Sveikinimai persispalvinus
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 06 07, 09:06)
Aš vakar irgi buvau TA, tai grįžau visa išsišiepus, laiminga. Mat išmatavo visus ten tuos organus, leliukams viskas gerai, duodasi pilvelį kaip pasiutę. Ir dar viena gera naujiena, pasak daktarės turėsim porelę: berniuką ir mergaitę. Idealus varinatas. Na tikėkimės nebepasikeis, nes vardus irgi turiu tik du sugalvojus

Na gal tik viena blogybė pas mane, sakė, kad placenta dengia kaklelio žiotis, t.y. liepė nesitampyti, nieko sunkiai nekelti, save prisižiūrėti. sakė, per laiką turėtų pakilti ale, na labai tikiuos. Nors aš jau ir taip visą nėštumą kaip kiaušinis vaikštau, na dabar reiks save dar labiau mylėt
kaklelis pas mane 3cm, sakė, kad viskas kaip ir gerai.
tai va visos naujienos tokios
Porytė
Placenta man pakilo apie 22 sav, kai jau net nebesitikėjau

Bet pasisaugoti tai turėsi.
QUOTE(Caramelle* @ 2013 06 07, 11:33)
Mes irgi buvom TA. Viskas tvarkoje. Bet mazylis buvo tiek nusisukes, kad veido is viso neimanoma buvo pamatyti. Tai nutarem, jog 3D darysim kita karta.
Matyt nebuvo nuotaikos fotografuotis
QUOTE(Beta1 @ 2013 06 07, 12:02)
Labas storules
Kaip gyvenimas jaunas ? Kaip
EGK, Jolantulia ir visos kitos ?

ka perkates, kokiom nuotaikom gyvenat ?
O tu ne prie jūros? Aš irgi buvau tavęs pasigedus, bet galvojau, kad atostogauji
Pas mane nieko naujo, tai nelabai turiu ką parašyti

Pas genetikę ir kardiologą kitą savaitę, o į TA dar sekančią

Tai tada bus naujienų tik, tikiuosi, kad gerų
Aš pagrindinius daiktelius jau kaip ir turiu, tai liko dar visokių smulkmenyčių

Dabar galvoju, kad gal reikia termometrą nusipirkti mažiukei

O kokį? Mačiau yra toki kaip soskytės, bet ar ims tokį? Tada į ausytę. Gal šitas nieko? Gal kuri tokį naudojot? Bet draugės tai labiausiai giria kur per nedidelį nuotolį prie kaktytės. Tai kurį rinktis?