Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 06 07, 09:06)
Aš vakar irgi buvau TA, tai grįžau visa išsišiepus, laiminga. Mat išmatavo visus ten tuos organus, leliukams viskas gerai, duodasi pilvelį kaip pasiutę. Ir dar viena gera naujiena, pasak daktarės turėsim porelę: berniuką ir mergaitę. Idealus varinatas. Na tikėkimės nebepasikeis, nes vardus irgi turiu tik du sugalvojus smile.gif

Super! thumbup.gif Sveikinu su porele! mirksiukas.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 07, 11:59)

dar norejau paklasuti jusu,gal kokia vardu knyga gera galit rekomenduoti arba saita kazkoki?nes renkant vardus kitokiu kaip izabeliu,maju ir sofiju laikas karaliauja:D

va va. Tas dalykas mane irgi domina. Nelengva su tais vardais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 11:05)
katik is TA
sveriam 350gr,atitinkam 20sav+1diena
judrus ir sveikas BACHURAS,uzaugo KIAUSAI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
LEVANDA SPALVINK MELYNAI

Sveikinimai persispalvinus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 06 07, 09:06)

Aš vakar irgi buvau TA, tai grįžau visa išsišiepus, laiminga. Mat išmatavo visus ten tuos organus, leliukams viskas gerai, duodasi pilvelį kaip pasiutę. Ir dar viena gera naujiena, pasak daktarės turėsim porelę: berniuką ir mergaitę. Idealus varinatas. Na tikėkimės nebepasikeis, nes vardus irgi turiu tik du sugalvojus smile.gif
Na gal tik viena blogybė pas mane, sakė, kad placenta dengia kaklelio žiotis, t.y. liepė nesitampyti, nieko sunkiai nekelti, save prisižiūrėti. sakė, per laiką turėtų pakilti ale, na labai tikiuos. Nors aš jau ir taip visą nėštumą kaip kiaušinis vaikštau, na dabar reiks save dar labiau mylėt  ax.gif
kaklelis pas mane 3cm, sakė, kad viskas kaip ir gerai.
tai va visos naujienos tokios smile.gif

Porytė thumbup.gif
Placenta man pakilo apie 22 sav, kai jau net nebesitikėjau ax.gif Bet pasisaugoti tai turėsi.

QUOTE(Caramelle* @ 2013 06 07, 11:33)

Mes irgi buvom TA. Viskas tvarkoje. Bet mazylis buvo tiek nusisukes, kad veido is viso neimanoma buvo pamatyti. Tai nutarem, jog 3D darysim kita karta.

Matyt nebuvo nuotaikos fotografuotis mirksiukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 06 07, 12:02)
Labas storules  4u.gif

Kaip gyvenimas jaunas ? Kaip EGK, Jolantulia ir visos kitos ?  rolleyes.gif ka perkates, kokiom nuotaikom gyvenat ?

O tu ne prie jūros? Aš irgi buvau tavęs pasigedus, bet galvojau, kad atostogauji 4u.gif

Pas mane nieko naujo, tai nelabai turiu ką parašyti blush2.gif Pas genetikę ir kardiologą kitą savaitę, o į TA dar sekančią 4u.gif Tai tada bus naujienų tik, tikiuosi, kad gerų 4u.gif

Aš pagrindinius daiktelius jau kaip ir turiu, tai liko dar visokių smulkmenyčių ax.gif Dabar galvoju, kad gal reikia termometrą nusipirkti mažiukei g.gif O kokį? Mačiau yra toki kaip soskytės, bet ar ims tokį? Tada į ausytę. Gal šitas nieko? Gal kuri tokį naudojot? Bet draugės tai labiausiai giria kur per nedidelį nuotolį prie kaktytės. Tai kurį rinktis?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 06 07, 13:50)
Sveikinimai persispalvinus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Porytė thumbup.gif
Placenta man pakilo apie 22 sav, kai jau net nebesitikėjau ax.gif Bet pasisaugoti tai turėsi.
Matyt nebuvo nuotaikos fotografuotis mirksiukas.gif
O tu ne prie jūros? Aš irgi buvau tavęs pasigedus, bet galvojau, kad atostogauji 4u.gif

Pas mane nieko naujo, tai nelabai turiu ką parašyti blush2.gif Pas genetikę ir kardiologą kitą savaitę, o į TA dar sekančią 4u.gif Tai tada bus naujienų tik, tikiuosi, kad gerų 4u.gif

Aš pagrindinius daiktelius jau kaip ir turiu, tai liko dar visokių smulkmenyčių ax.gif  Dabar galvoju, kad gal reikia termometrą nusipirkti mažiukei g.gif O kokį? Mačiau yra toki kaip soskytės, bet ar ims tokį? Tada į ausytę. Gal šitas nieko? Gal kuri tokį naudojot? Bet draugės tai labiausiai giria kur per nedidelį nuotolį prie kaktytės. Tai kurį rinktis?

sveikute 4u.gif

mes turime ta kur pridejus prie kaktytes pamatuoja temp smile.gif kol buvo mazas tai super,kai paaugo tai matuodavau kai miegodavo,nes kitaip purtydavo galva biggrin.gif bet man tai patogu
Atsakyti
[quote=egk,2013 06 07, 13:50]
Porytė thumbup.gif

Ačiū visoms už sveikinimus, na tikrai labai esam laimingi, kad tik nebeužaugtų kas tarp kojų mūsų mergytei, arba neišnyktų berniukui lotuliukas.gif

Beje, o kaip jūs saugojatės tokiais atvejais, ar labai kažką ypatingai darot, nes man sakė tik nekelti sunkiai, jokio sekso, o daugiau kaip ir nieko. Juk vaikščioti galiu, a? pasidalinkit mergaitės aptirtim, jei kam taip buvo...
ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 06 07, 12:50)
*Matyt nebuvo nuotaikos fotografuotis mirksiukas.gif

**Aš pagrindinius daiktelius jau kaip ir turiu, tai liko dar visokių smulkmenyčių ax.gif  Dabar galvoju, kad gal reikia termometrą nusipirkti mažiukei g.gif O kokį? Mačiau yra toki kaip soskytės, bet ar ims tokį? Tada į ausytę. Gal šitas nieko? Gal kuri tokį naudojot? Bet draugės tai labiausiai giria kur per nedidelį nuotolį prie kaktytės. Tai kurį rinktis?
*Matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

**Turiu ir i ausyte, ir prie kaktos. Abu geri. Nors man tas, kur i ausyte labiau patinka - tikslesnis. Tik jo nereikia sugrusti giliai i ausi. Tada pieno riebuma rodo. Reikia tik prideti prie ausies landos - tada viskas liuks. thumbup.gif
O tas kur prie kaktos - jei vaikas truputi sukaites, tai gali tempa rodyt, nors jos ir nera. Bet tas, kur as turiu tinka ir i ausi. Toks galiukas nusiima ir pasidaro ausinis termometras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 07 birželio 2013 - 15:50
QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 07, 15:24)
sveikute 4u.gif

mes turime ta kur pridejus prie kaktytes pamatuoja temp smile.gif kol buvo mazas tai super,kai paaugo tai matuodavau kai miegodavo,nes kitaip purtydavo galva biggrin.gif bet man tai patogu

Aš irgi kažkaip prie šito linkstu ax.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 06 07, 15:52)
Beje, o kaip jūs saugojatės tokiais atvejais, ar labai kažką ypatingai darot, nes man sakė tik nekelti sunkiai, jokio sekso, o daugiau kaip ir nieko. Juk vaikščioti galiu, a? pasidalinkit mergaitės aptirtim, jei kam taip buvo...
ačiūūūū 4u.gif

Na man gyd pasakydavo, kada griežtai gulimas režimas, o kada tik tausojantis. Dabar pav tausojantis tik thumbup.gif Nekelti ne tik sunkiai, bet ir apysunkiai, tiesiog priprasi bet ką imdama pagalvoti ar nepersunku, tikrai nebus sudėtinga. Na dėl sekso tai kaip ir viskas aišku ax.gif Bet reikia saugotis netupinėti, nesilankstyti stengtis, ypač staigiai. Viską daryti lėčiau nei įprastai. Va dėl vaikščiojimo tai nežinau ką pasakyti, nes man buvo vienu metu leidę kaip tik stengtis kuo dažniau ramiai pasivaikščioti, bet dabar uždraudė. Dabar vaikštau tik kur tikrai reikia ir kiek reikia. Be to vaikštant liepė nešioti diržą, o pradžioje nešiojau specialias nestuke.gif kelnaites tokias su guma, man buvo jos labai patogios. Bet vistiek kai tik gali reikia stengtis prigulti, pailsėti. Tada namuose jau galima nusiimti tą diržą.
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 06 07, 15:52)
ačiūūūū 4u.gif

Taip ir saugausi smile.gif nieko ypatingo nedarau. Vakščiot vaikštau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 06 07, 16:38)
*Matyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

**Turiu ir i ausyte, ir prie kaktos. Abu geri. Nors man tas, kur i ausyte labiau patinka - tikslesnis. Tik jo nereikia sugrusti giliai i ausi. Tada pieno riebuma rodo. Reikia tik prideti prie ausies landos - tada viskas liuks.  thumbup.gif
O tas kur prie kaktos - jei vaikas truputi sukaites, tai gali tempa rodyt, nors jos ir nera. Bet tas, kur as turiu tinka ir i ausi. Toks galiukas nusiima ir pasidaro ausinis termometras.

Caramelle, gal gali parašyti kokios firmos tavo termometras? Ar kokią nuorodą? Tu tikriausiai pirkai ne LT?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 06 07, 14:52)
Caramelle, gal gali parašyti kokios firmos tavo termometras? Ar kokią nuorodą? Tu tikriausiai pirkai ne LT?
Vadinasi Tigex. Va nuoroda:
http://www.tigex.com...ing-thermometer
Bet nerandu, kur sita buten galima pirkit internetu.

O cia labai panasus, tik kitos firmos:
http://www.amazon.co...ead thermometer

Va dar keletas:
http://www.amazon.co...rnid=1642204031

O tas kur tik i ausi, kur man labiau patinka tai yra Braun firmos. Braun Thermoscan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 07 birželio 2013 - 16:43
QUOTE(Caramelle* @ 2013 06 07, 17:40)
Vadinasi Tigex. Va nuoroda:
http://www.tigex.com...ing-thermometer
Bet nerandu, kur sita buten galima pirkit internetu.

O cia labai panasus, tik kitos firmos:
http://www.amazon.co...ead thermometer

Va dar keletas:
http://www.amazon.co...rnid=1642204031

O tas kur tik i ausi, kur man labiau patinka tai yra Braun firmos. Braun Thermoscan.

Caramelle aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 06 06, 13:58)
Paskaita vede  J anušauskas Ž idrūnas  - labai patiko. Sake kad jei gimdyve pageidauja, mes leidziam, bet jei nieko nesako ir guli ant to stalo, tai gi patys zinot tie stalai sukurti gydytojams o ne gimdyvems, mums aisku gerai tai jei nieko nesako lai ir guli  ax.gif  Cia visoj ligoninej  biggrin.gif  O akusere tai R ima  P enkauskiene  4u.gif 

Tai mes tuose paciuose kursuose buvom, nes as ta pati girdejau smile.gif Is tikro tai visos akuseres moka priimti gimdymus bet kokiom pozom, tik deja, ju paciu patogumo labui liepia gimdyti gulint ax.gif Kiek zinau (nes ne viena pazystama taip gimde) galima Panevėžyje gimdyti ne gulint, bet jos zinoma nesidziaugia tokiu moters noru, bet jeigu tu jau susitarei, tai tau ramu tikrai del to turi buti.
As nors ir tariausi ne su akusere bet su gydytoja, bet pagal situacija vis tiek reikalausiu man leisti gimdyti taip kaip man tuo metu bus patogu, juk cia man gimdyti reiks, tad svarbiausia mano patogumas biggrin.gif

Vilte
Nu ka, bus antras stipruolis seimoje biggrin.gif
Beja, kur radai tuos sedmaisiukus pirkti, cia tik per interneta, ar galima ir kur parduotuveje juos apziureti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 06 07, 18:54)
Tai mes tuose paciuose kursuose buvom, nes as ta pati girdejau smile.gif Is tikro tai visos akuseres moka priimti gimdymus bet kokiom pozom, tik deja, ju paciu patogumo labui liepia gimdyti gulint  ax.gif Kiek zinau (nes ne viena pazystama taip gimde) galima Panevėžyje gimdyti ne gulint, bet jos zinoma nesidziaugia tokiu moters noru, bet jeigu tu jau susitarei, tai tau ramu tikrai del to turi buti.
As nors ir tariausi ne su akusere bet su gydytoja, bet pagal situacija vis tiek reikalausiu man leisti gimdyti taip kaip man tuo metu bus patogu, juk cia man gimdyti reiks, tad svarbiausia mano patogumas  biggrin.gif

Vilte
Nu ka, bus antras stipruolis seimoje  biggrin.gif
Beja, kur radai tuos sedmaisiukus pirkti, cia tik per interneta, ar galima ir kur parduotuveje juos apziureti? g.gif

labukas 4u.gif
aha mazut, internetu pirkau,pardese tokiu nemaciau smile.gif
Atsakyti