Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 15:39)
mamules tikekim ,kad viskas lengvai ir greitai,tada taip ir bus thumbup.gif

Kažin ar kas nors yra greičiau už mane pagimdęs.
Abu vaikiukai per CP ir prie antrojo pvz. matau parašyta -

gimdymo trukmė : 4 minutės blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

žvengiau perskaičius susiriesdama. Ypač kai kitos kalba kiek val. ar net parą gimdė ir pan. gerai skamba tos mano 4 minutės doh.gif

o jei rimtai - visoms linkiu lengvai ir greitai - nesvarbu kokiu būdu - kad tik vaikelio naudai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 06 birželio 2013 - 21:48
QUOTE(Lietuva @ 2013 06 06, 21:47)
Kažin ar kas nors yra greičiau už mane pagimdęs.
Abu vaikiukai per CP ir prie antrojo pvz. matau parašyta -

gimdymo trukmė : 4 minutės  blink.gif    lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

žvengiau perskaičius susiriesdama. Ypač kai kitos kalba kiek val. ar net parą gimdė ir pan. gerai skamba tos mano 4 minutės  doh.gif

o jei rimtai - visoms  linkiu lengvai ir greitai - nesvarbu kokiu būdu - kad tik vaikelio naudai.

lietuva nu geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4 min ir stebuklas pas mama jau wub.gif
Atsakyti
Lietuva, nereikia maisyti cp su gimdymu naturaliai biggrin.gif cp metu gi negimdo po 4val ar para.
Papildyta:
Lauraz5, pamaciau tave cia ir jau apsidziaugiau, pagalvojai, kad pagaliau!!! ...
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 07, 06:05)
Lietuva, nereikia maisyti cp su gimdymu naturaliai biggrin.gif cp metu gi negimdo po 4val ar para.

drinks_cheers.gif

Gal kitos mergaites per CP yra greiciau negu per 4 minutes pagimdziusios tongue.gif

Labas rytas, kankinuosi su alergija verysad.gif
Atsakyti
[quote=vilte-kns,2013 06 06, 22:34]
Vilte, sveikinu susitikus su savo stebukliuku 4u.gif

Aš vakar irgi buvau TA, tai grįžau visa išsišiepus, laiminga. Mat išmatavo visus ten tuos organus, leliukams viskas gerai, duodasi pilvelį kaip pasiutę. Ir dar viena gera naujiena, pasak daktarės turėsim porelę: berniuką ir mergaitę. Idealus varinatas. Na tikėkimės nebepasikeis, nes vardus irgi turiu tik du sugalvojus smile.gif
Na gal tik viena blogybė pas mane, sakė, kad placenta dengia kaklelio žiotis, t.y. liepė nesitampyti, nieko sunkiai nekelti, save prisižiūrėti. sakė, per laiką turėtų pakilti ale, na labai tikiuos. Nors aš jau ir taip visą nėštumą kaip kiaušinis vaikštau, na dabar reiks save dar labiau mylėt ax.gif
kaklelis pas mane 3cm, sakė, kad viskas kaip ir gerai.
tai va visos naujienos tokios smile.gif
Atsakyti
darbstuoliai, porele wub.gif Su gera TA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 07, 07:05)
Papildyta:
Lauraz5, pamaciau tave cia ir jau apsidziaugiau, pagalvojai, kad pagaliau!!! ...

tai aš ir nemašau, tik norėjau jus čia pralinksminti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2013 06 07, 09:59)
tai aš ir nemašau, tik norėjau jus čia pralinksminti  rolleyes.gif

Lietuva, primink kokiam zirgyne ten dukriuko gimtadieni darei?
Papildyta:
Darbstuoliai thumbup.gif Sveikinu labai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mes irgi buvom TA. Viskas tvarkoje. Bet mazylis buvo tiek nusisukes, kad veido is viso neimanoma buvo pamatyti. Tai nutarem, jog 3D darysim kita karta.

Taip pat nustatem CP data - 19ta Rugpjucio. thumbup.gif
Jau ir mamai bilietus nupirkom - atvaziuos man padeti. smile.gif

Paskaiciau apie jus visas, pagimdancias per 4-5 val. Nu jus greituoles. thumbup.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 06 06, 09:05)
judrus ir sveikas BACHURAS,uzaugo KIAUSAI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Melyni sveikinimai tau 4u.gif

QUOTE(Lietuva @ 2013 06 06, 20:47)
gimdymo trukmė : 4 minutės  blink.gif   
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 06 07, 07:06)
Ir dar viena gera naujiena, pasak daktarės turėsim porelę: berniuką ir mergaitę.
Su poryte jus. Tikrai, kad idealus variantas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 07 birželio 2013 - 10:34
labas rytas 4u.gif

mergaites su geromis TA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o as sapnavau snd ,kad mums mergaite gime lotuliukas.gif susimakalavo mano smegenys visai doh.gif
dar norejau paklasuti jusu,gal kokia vardu knyga gera galit rekomenduoti arba saita kazkoki?nes renkant vardus kitokiu kaip izabeliu,maju ir sofiju laikas karaliauja:D
Atsakyti
Labas storules 4u.gif

Kaip gyvenimas jaunas ? Kaip EGK, Jolantulia ir visos kitos ? rolleyes.gif ka perkates, kokiom nuotaikom gyvenat ?

Vilte, auginsi bernus kaip as ir baigta biggrin.gif Sveikinu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 06 07, 11:02)
Labas storules  4u.gif

Kaip gyvenimas jaunas ? Kaip EGK, Jolantulia ir visos kitos ?  rolleyes.gif ka perkates, kokiom nuotaikom gyvenat ?

Vilte, auginsi bernus kaip as ir baigta  biggrin.gif Sveikinu  4u.gif

betule galvojau tu nidoje ilsiesi,pasigedau ,bet nieko nerasiau,aha busim karalienes namie biggrin.gif sakiau isivaikinsiu jai trecia ne pana bus:DDDD
ar nusipirkai lopsiuka?
beta nepyk bet parasyk is kur pirkai lovytes savo maziui? zinok netyce neisisaugojau ,o taip tingiu forume ieskot blush2.gif

mamos gal kam reikia va tokio daikto http://vilniuscity.o...s-iid-462057041 nusipirkau ruzava,bet kaip man dabar su ruzavu:(((( doh.gif (120lt )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 07 birželio 2013 - 11:11