QUOTE(sniege555 @ 2013 06 14, 15:14)
KMUK hematologė ir mano ginekologė docentė.
Man per

daro tik BKT ir žiūri hemaglobiną, o feritino netyrė.
Viena iš versijų, kad skrandis turi būti "neapneštas", tada geriau įsisavinama geležis. Pvz., arbata, kava, ypač pienas ten "apvelia" ir geležis lieka neįsisavinta. Man taip aiškino
Supratau, kad nieko nesuprantu, bet tikėkimės kad galima visaip
QUOTE(pliuske @ 2013 06 14, 16:15)
Pas tave sutrikes sirdies ritmas? Pas mane taip pat problemos. Sirdis labai tankiai plaka visada. Siunte pas kardiologus,bet nieko labai blogo nenustate. Sake pagulineti daugiau, nes gulint ramybes busenoj ji ne taip smarkiai plaka.
Nu joo, rugsejo 1 tai nelabai kokia diena gimimo dienai
O tai kodel dabar liutu nemyli?

As liutas ir labai norejau vaiku liutu, bet bus svarstykliukai, kaip ir tetis
Isvada tokia del gelezies. Gerti ryte ant tuscio skrandzio ir vakare pries miega
Taip, bet aš 2005 m sirgau gripu, kuris vėliau komplikavosi į plaučių uždegimą, kurio iškart nenustatė, na vienu žodžiu buvo pakenkta ir širdžiai, nuo tada turiu problemų jau pastoviai. Bet kas supaisys tą širdį

Su pirmu

irgi buvo problemų, bet pagimdžius susitvarkė
Dėl pavaikščiojimo tai man kardiologė irgi sakė, kad labai gerai, bet va ginė tai liepė net kai negulimas režimas vis prigult ir daugiau ilsėtis ir NEVAIKŠČIOT BEREIKALO

Tai kurios klausyt? Vis bandau laviruoti
Aš liūtų nėra taip kad nemyliu, bet jie labai valdingi, taigi bijau kad mažė visą šeimą ant ausų pastatys

O mano sūnelis svarstykliukas, tikrai labai geras ženklas, labai gero charakterio, aš ir dar mielai vieną svarstykliuką auginčiau
QUOTE(jolantulia @ 2013 06 14, 16:27)
Aga reikia sirdele pareguliuoti, svarbu tiek tau tiek tavo mazylei Man kartais nedidele aritmija ir buna, bet turbut nevisrsija normos, nes nestumo metu tai gali buti. As stengiuos vakarais pries miega truputi pasivaikscioti, skaiciau, kad deguonies kraujas apsirupina vaikstant gryname ore.
O del gimdymo: as ir noreciau meregele tureti

ir dar noreciau, kad 29 rugpjucio gimtu, mums tai ypatinga data, vestuviu diena, kiekvienais metais sau svente oasidarom

bet cia jau kaip bus taip bus. Del pacio gimdymo - jau irgi pakalbejom, gimdysiu naturaliai, be epiduros, darys tik tuo atveju, jeigu jau negalesiu kentet. Susitariau, kad saremiausiu vertikaliai ar vonioje, pas mus vonia yra gimdymo saleje, o jau stumsiu lauk ant stalo paguldyta
Vaje, kaip gelezi gert ant tuscio skrandzio?

Mane tai nuo jos labai pykina.
Linkiu, kad ir pasiprašytų dukrytė 29
Kaip jau tu viską susiderinusi

Aš tai dar net daktaro galutinai neišsirinkau, na bet beveik apsisprendus

Šaunuolė
Aš tai labai tau pavydžiu pasivaikščiojimų gryname ore, aš irgi norėčiau