Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(egk @ 2013 06 14, 15:10)
Sniege, o kas tau sakė, kad geležį būtina gerti ryte? Kodėl taip?

KMUK hematologė ir mano ginekologė docentė. ax.gif
Man per nestuke.gif daro tik BKT ir žiūri hemaglobiną, o feritino netyrė.
Viena iš versijų, kad skrandis turi būti "neapneštas", tada geriau įsisavinama geležis. Pvz., arbata, kava, ypač pienas ten "apvelia" ir geležis lieka neįsisavinta. Man taip aiškino cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege555: 14 birželio 2013 - 14:16
QUOTE(egk @ 2013 06 14, 14:10)
Ritmui vaistukai, nes jau pasiekė tokia ribą, kad reikia pagerti juos pastoviai, sakė lėlytei pradės trūkti deguonies (ir vėl tas deguonis g.gif ).
CP datos dar nepaskyrė, dar amksti, tik gyd juokėsi, kad gal planuokim rugsėjo 1 d.? Bet aš sakiau ne nenoriu tokios, tai sako tada 2. hihihi.gif Bet jei dabar pagal echo terminas būtų rugjūčio 26, tai nežinau mastau.gif Gal tada 25? Kaip jau gyd sakys tai taip ir darysiu, svarbiausia, kad nebūtų anksčiau irnesakyk.gif
Ir dar blush2.gif noriu savo mergytei mergelės ženklo blush2.gif nenoriu kad gimtų liūtuke blush2.gif
Sniege, o kas tau sakė, kad geležį būtina gerti ryte? Kodėl taip? Va atkopinau iš gyd Zabulienės laiško man "Tardyferon -  vakare 1 val po valgio ir daugiau nevalgyti". Susibalamutinau mastau.gif Nu aš tai gerdavau vakare mastau.gif

Pas tave sutrikes sirdies ritmas? Pas mane taip pat problemos. Sirdis labai tankiai plaka visada. Siunte pas kardiologus,bet nieko labai blogo nenustate. Sake pagulineti daugiau, nes gulint ramybes busenoj ji ne taip smarkiai plaka.
Nu joo, rugsejo 1 tai nelabai kokia diena gimimo dienai biggrin.gif
O tai kodel dabar liutu nemyli? tongue.gif As liutas ir labai norejau vaiku liutu, bet bus svarstykliukai, kaip ir tetis wub.gif
Isvada tokia del gelezies. Gerti ryte ant tuscio skrandzio ir vakare pries miega biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau geriau gelezi po valgio ir nieko viskas gerai,pakilo jis man normaliai,buvo nukrites 103,pakilo 124
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 06 14, 11:10)
Ritmui vaistukai, nes jau pasiekė tokia ribą, kad reikia pagerti juos pastoviai, sakė lėlytei pradės trūkti deguonies (ir vėl tas deguonis g.gif ).
CP datos dar nepaskyrė, dar amksti, tik gyd juokėsi, kad gal planuokim rugsėjo 1 d.? Bet aš sakiau ne nenoriu tokios, tai sako tada 2. hihihi.gif Bet jei dabar pagal echo terminas būtų rugjūčio 26, tai nežinau mastau.gif Gal tada 25? Kaip jau gyd sakys tai taip ir darysiu, svarbiausia, kad nebūtų anksčiau irnesakyk.gif
Ir dar blush2.gif noriu savo mergytei mergelės ženklo blush2.gif nenoriu kad gimtų liūtuke blush2.gif
Su gera TA tave thumbup.gif Šaunu kai viskas taip puikiai einasi thumbup.gif Todėl siūlau tau nepasiduoti ir neleisti tavęs aplenti, nes visada buvai priekyje mūsų flirt.gif

Aciuu oro_buckis.gif
Aga reikia sirdele pareguliuoti, svarbu tiek tau tiek tavo mazylei smile.gif Man kartais nedidele aritmija ir buna, bet turbut nevisrsija normos, nes nestumo metu tai gali buti. As stengiuos vakarais pries miega truputi pasivaikscioti, skaiciau, kad deguonies kraujas apsirupina vaikstant gryname ore.
O del gimdymo: as ir noreciau meregele tureti drinks_cheers.gif ir dar noreciau, kad 29 rugpjucio gimtu ax.gif , mums tai ypatinga data, vestuviu diena, kiekvienais metais sau svente oasidarom smile.gif bet cia jau kaip bus taip bus. Del pacio gimdymo - jau irgi pakalbejom, gimdysiu naturaliai, be epiduros, darys tik tuo atveju, jeigu jau negalesiu kentet. Susitariau, kad saremiausiu vertikaliai ar vonioje, pas mus vonia yra gimdymo saleje, o jau stumsiu lauk ant stalo paguldyta smile.gif

Vaje, kaip gelezi gert ant tuscio skrandzio? blink.gif Mane tai nuo jos labai pykina.
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 06 14, 15:14)
KMUK hematologė ir mano ginekologė docentė. 
Man per  nestuke.gif daro tik BKT ir žiūri hemaglobiną, o feritino netyrė.
Viena iš versijų, kad skrandis turi būti "neapneštas", tada geriau įsisavinama geležis. Pvz., arbata, kava, ypač pienas ten "apvelia" ir geležis lieka neįsisavinta. Man taip aiškino

Supratau, kad nieko nesuprantu, bet tikėkimės kad galima visaip 4u.gif

QUOTE(pliuske @ 2013 06 14, 16:15)
Pas tave sutrikes sirdies ritmas? Pas mane taip pat problemos. Sirdis labai tankiai plaka visada. Siunte pas kardiologus,bet nieko labai blogo nenustate. Sake pagulineti daugiau, nes gulint ramybes busenoj ji ne taip smarkiai plaka.
Nu joo, rugsejo 1 tai nelabai kokia diena gimimo dienai
O tai kodel dabar liutu nemyli?  tongue.gif As liutas ir labai norejau vaiku liutu, bet bus svarstykliukai, kaip ir tetis 
Isvada tokia del gelezies. Gerti ryte ant tuscio skrandzio ir vakare pries miega

Taip, bet aš 2005 m sirgau gripu, kuris vėliau komplikavosi į plaučių uždegimą, kurio iškart nenustatė, na vienu žodžiu buvo pakenkta ir širdžiai, nuo tada turiu problemų jau pastoviai. Bet kas supaisys tą širdį g.gif Su pirmu nestuke.gif irgi buvo problemų, bet pagimdžius susitvarkė ax.gif
Dėl pavaikščiojimo tai man kardiologė irgi sakė, kad labai gerai, bet va ginė tai liepė net kai negulimas režimas vis prigult ir daugiau ilsėtis ir NEVAIKŠČIOT BEREIKALO doh.gif Tai kurios klausyt? Vis bandau laviruoti ax.gif
Aš liūtų nėra taip kad nemyliu, bet jie labai valdingi, taigi bijau kad mažė visą šeimą ant ausų pastatys lotuliukas.gif O mano sūnelis svarstykliukas, tikrai labai geras ženklas, labai gero charakterio, aš ir dar mielai vieną svarstykliuką auginčiau ax.gif

QUOTE(jolantulia @ 2013 06 14, 16:27)

Aga reikia sirdele pareguliuoti, svarbu tiek tau tiek tavo mazylei Man kartais nedidele aritmija ir buna, bet turbut nevisrsija normos, nes nestumo metu tai gali buti. As stengiuos vakarais pries miega truputi pasivaikscioti, skaiciau, kad deguonies kraujas apsirupina vaikstant gryname ore.
O del gimdymo: as ir noreciau meregele tureti  drinks_cheers.gif ir dar noreciau, kad 29 rugpjucio gimtu, mums tai ypatinga data, vestuviu diena, kiekvienais metais sau svente oasidarom smile.gif bet cia jau kaip bus taip bus. Del pacio gimdymo - jau irgi pakalbejom, gimdysiu naturaliai, be epiduros, darys tik tuo atveju, jeigu jau negalesiu kentet. Susitariau, kad saremiausiu vertikaliai ar vonioje, pas mus vonia yra gimdymo saleje, o jau stumsiu lauk ant stalo paguldyta

Vaje, kaip gelezi gert ant tuscio skrandzio?  blink.gif  Mane tai nuo jos labai pykina.

Linkiu, kad ir pasiprašytų dukrytė 29 mirksiukas.gif
Kaip jau tu viską susiderinusi mastau.gif Aš tai dar net daktaro galutinai neišsirinkau, na bet beveik apsisprendus mastau.gif Šaunuolė 4u.gif
Aš tai labai tau pavydžiu pasivaikščiojimų gryname ore, aš irgi norėčiau flirt.gif
Atsakyti
Sveikos,
Geležį pamenu gerdavau po maisto su apelsinų sultimis, sako kažkaip jos padeda įsisavinti ax.gif

Man vėl pradėjo biškį teplioti, viskas per vaiko ligas..

Kartais pajuntu jau savo leliuką wub.gif Dar ne bumsiukus, bet kai susigrūda virš bambos biggrin.gif Kad ir va dabar pajutau kaip jis ten virš bambos apsisuko. Ale rimtai su antru anksčiau jaučiasi.
Atsakyti
Bum, tu atsargiai su ta hematoma, saugok save 4u.gif

Oho, taip anksti judesiukus junti bigsmile.gif wub.gif

Man siandien 14.30 pas genetike truputuka nerrvas jama unsure.gif blush2.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 06 14, 17:57)
Supratau, kad nieko nesuprantu, bet tikėkimės kad galima visaip 4u.gif

Radau Tardyferon inform lapelyje: <...Tabletes gerti prieš valgį. Jei vaistas sukelia skrandžio veiklos sutrikimus, tabletę išgerkite valgio metu. Pieno produktai ir kiaušiniai gali reikšmingai sumažinti kartu vartojamos geležies absorbciją. Geriant daug arbatos, kavos ar raudonojo vyno( tongue.gif ), slopinamas geležies druskų įsisavinimas>.

QUOTE(bum @ 2013 06 15, 00:24)
Sveikos,
- Geležį pamenu gerdavau po maisto su apelsinų sultimis, sako kažkaip jos padeda įsisavinti ax.gif
-- Man vėl pradėjo biškį teplioti, viskas per vaiko ligas..

- Ne sultys padeda, o vit C dalyvauja įsisavinant geležį. ax.gif
-- unsure.gif oi... kaip tu laikaisi? Buvai pas gyd? Tu auklę turi? Jau pati tai neužsiminėk su klecku, tausok save.

QUOTE(AnaMari @ 2013 06 17, 08:51)
Man siandien 14.30 pas genetike truputuka nerrvas jama unsure.gif  blush2.gif
Labas rytas 4u.gif

Drąsiau 4u.gif Viskas bus gerai ir šventa ramybė 4u.gif

Sveiki burbulai 4u.gif Kur dingusios?
Beta, kaip tavo vežimo reikalai? cool.gif Man šįvakar atvežti turi rolleyes.gif matysim...
Atsakyti
AnaMari, drasiau drambly ir laukiam po vizito visos issisiepusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 06 17, 09:02)

Beta, kaip tavo vežimo reikalai?  cool.gif Man šįvakar atvežti turi  rolleyes.gif matysim...

Nu man tai puikiai, nes as nuvaziavau ir nusipirkau biggrin.gif Siaip labai toki faina radom pirkti, is naujos jau kolekcijos ir net pasidziaugiau, kad mane taip apgavo, nes dabar daug grazesni turim rolleyes.gif O tu kai gausi savaji, pranesk mirksiukas.gif nors siaip jeigu jau pazadejo, kad atekliauja, tai gal gi viskas gerai bus.

Labas damos.Dinge visos, matyt dar megaujasi savaitgaliu.Dziaukites kol galit, nes kai turesit vaiku, nemazai tu savaitgaliu nuplauks juos slaugant unsure.gif Ka mes si savaitgali ir veikem.Tiek buvom prisiplanave, susikure, bet pakilo mazajam tempa ir ties ta vieta baigesi visi planai.Na bet niekis.Gyvenimas buna ir toks tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 17, 07:51)
Bum, tu atsargiai su ta hematoma, saugok save 4u.gif

Oho, taip anksti judesiukus junti bigsmile.gif  wub.gif

Man siandien 14.30 pas genetike truputuka nerrvas jama unsure.gif  blush2.gif
Labas rytas 4u.gif

Jo, stengiuos. Nors kelionės skersai Lietuvą savaitgalį neatsisakėm blush2.gif
Bet viskas gerai, nebeteplioja karsta.gif

Aha, ir pačiai keista. Šeštadienį jau ir tokius duslius bumsiukus atsigulus jaučiau bigsmile.gif Tai sakiau - nu va, vienas spardo iš vidaus, kitas iš išorės hihihi.gif

Papasakok grįžus kaip sekės 4u.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 06 17, 09:02)
- Ne sultys padeda, o vit C dalyvauja įsisavinant geležį.  ax.gif
--  unsure.gif oi... kaip tu laikaisi? Buvai pas gyd? Tu auklę turi? Jau pati tai neužsiminėk su klecku, tausok save.

- Nu jo, tiesa, tik nežinojau kur jų gaut daugiau be sulčių biggrin.gif
-- Pas gyd antrąsyk nebuvau, eisiu penktadienį prieš atostogas. Auklės neturiu, bet turiu vyrą kuris gali tik paprašius grįžt iš darbo biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikas labai patiko genetikei biggrin.gif Zodziu, siai dienai viskas idealu, lelius savaite lenkia laika, toks didelis pasirode wub.gif Mosikavo kojytem, rankytem ir kitais dalykeliais hihihi.gif
Atsakyti
AnaMari, nuostabios zinios, bigsmile.gif tai kaip supratau turesite broli? bigsmile.gif svarbiausia, kad sveikas zinoma smile.gif
Atsakyti