Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Levanda81 @ 2013 06 17, 17:36)
AnaMari, nuostabios zinios,  bigsmile.gif  tai kaip supratau turesite broli?  bigsmile.gif  svarbiausia, kad sveikas zinoma smile.gif

Broli, broli biggrin.gif Bet kazkaip is kitu vos ne paguodos zodzius girdziu doh.gif O gal man tik taip atrodo lotuliukas.gif Gal pati pasamonej galvojau apie mergaite, kai pagimdytu ji vaikeliu, galeciau buti gera mociute ir priziureti anukus, o marcios, nezinau ar i namus ileis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 17 birželio 2013 - 16:47
Dar norejau paklaust, ka reiskia "implantacija priekineje pilvo dalyje"? Man su pirmagimiu galinej buvo, tai kaip dabar su ta priekine bus? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Na niekas negimdo biggrin.gif ,as mielai jau byreciau bet kazko lelyte dar neskuba,gerai jai pas mane biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos wink.gif
retai cia parasau, bet skaitau gana daznai smile.gif
snd grizau is echo baisiai sunerimusi-vaisiaus smegenyse rado cistuke verysad.gif , nediduke. siuncia pas genetikus, kur greiciausiai reikes darytis vandenu tyrima, ko labai bijau ir nzn ka pasirinkti. anot gyd cistuke gali ir issivaikscioti iki 26sav, o gali ir buti pozymis edwardso sindromui budingas rolleyes.gif zodziu, esu baisiai sunerimusi-sakykite-gal kuri daresi vandenu tyrima ar buvo susidurusi su panasia situacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 06 17, 16:07)
Mano vaikas labai patiko genetikei biggrin.gif Zodziu, siai dienai viskas idealu, lelius savaite lenkia laika, toks didelis pasirode wub.gif Mosikavo kojytem, rankytem ir kitais dalykeliais hihihi.gif

Kaip faina bigsmile.gif thumbup.gif
Aš irgi džiaugiuosi kad brolis bus - galės abu žaist sau, daug bendrų interesų bus biggrin.gif O gal kada ir mergaitę užderėsim, bus matyt hihihi.gif

QUOTE(Prince @ 2013 06 17, 18:39)
Na niekas negimdo biggrin.gif ,as mielai jau byreciau bet kazko lelyte dar neskuba,gerai jai pas mane biggrin.gif

Tai aišku, pas mamą geriausia biggrin.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 06 17, 19:53)
snd grizau is echo baisiai sunerimusi-vaisiaus smegenyse rado cistuke  verysad.gif , nediduke. siuncia pas genetikus, kur greiciausiai reikes darytis vandenu tyrima, ko labai bijau ir nzn ka pasirinkti. anot gyd cistuke gali ir issivaikscioti iki 26sav, o gali ir buti pozymis edwardso sindromui budingas  rolleyes.gif  zodziu, esu baisiai sunerimusi-sakykite-gal kuri daresi vandenu tyrima ar buvo susidurusi su panasia situacija?  g.gif

Kiek girdėjau labai nemaloni procedūra, bet reikia atsipalaiduoti ir viskas praeis gerai 4u.gif
Iš visos širdies linkiu kad būgštavimai nepasitvirtintų 4u.gif

Man pradėjo kilti temperatūra. Jaučiu bus tas pats virusas kuriuo mažiukas prasirgo doh.gif Reiks pasiskambinti gydytojui kas kiek paracetamolį galima gert g.gif
Atsakyti
Sveikos, nestuliukes 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2013 06 17, 17:39)
Na niekas negimdo biggrin.gif

As kai tik laiko atrandu, vis uzbegu paziureti, ar nepagimdet dar kas nors smile.gif Laukiu jau labai labai 4u.gif wub.gif

Sekmes jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Angeliuke, draugei dare vaisiaus vand. tyrima. Paaiskejo, kad viskas gerai.Tu turi pati nuspresti, ar galesi ramiai laukti 26sav. ir nesinervinti. Jei nuspresi daryti tyrima, turi buti apgalvojus kaip elgtumeis suzinojusi blogiausia diagnoze, nesiotum iki galo ar ka? linkiu stiprybes ir kad viskas butu gerai!

ana mari, puikios zinios! mes kitos savaites gale eisim wink.gif
Atsakyti
angeliuke, reikia tiket, kad viskas bus gerai, puikiai tave suprantu, bet pasistenk kuo maziau nervintis 4u.gif As tavo vietoj turbut daryciausi ta VVT, bet teisingai Myciute sako, kad reikia tuo atveju apsvarstyti visas tikimybes, bet as manau, kad dings ta cista 4u.gif

bum, tik nesumastau, kaip cia tuos du bernus gaudyt reikes doh.gif O pas tave turbut placenta galinej sinelej, kad jau judesiukus jauti g.gif Man rodos, mes panasiu metu gimdysim lotuliukas.gif
Sveik gericiau 4u.gif

Myciute, kaip tu jauties? mirksiukas.gif Pas kokia genetike eisi?
Atsakyti
AnaMari, sveikinu 4u.gif Bernai yra jega thumbup.gif

snd grizau is echo baisiai sunerimusi-vaisiaus smegenyse rado cistuke  verysad.gif , nediduke. siuncia pas genetikus, kur greiciausiai reikes darytis vandenu tyrima, ko labai bijau ir nzn ka pasirinkti. anot gyd cistuke gali ir issivaikscioti iki 26sav, o gali ir buti pozymis edwardso sindromui budingas  rolleyes.gif  zodziu, esu baisiai sunerimusi-sakykite-gal kuri daresi vandenu tyrima ar buvo susidurusi su panasia situacija?  g.gif

Pirmiausia, tai nueik pas genetike.Paprasta gine pamate kazka smegenyse, bet tai nebutinai yra tai, kas jai atrodo.Man 28-a savaite ginekologe pasake, kad jai nepatinka vaiko smegenu struktura, kazkas ten per daug jai issiplete ar dar koks biesas.Net neatsimenu kaip nuroviau pas genetike.Paaiskejo, kad absoliuciai nieko ten nera, o genetike labai subtiliai pasake, kad geriausia, kai visi dirbam savo darba.Kad ginekologas nera echoskopuotojas ir jam bet kas bet kaip gali pasirodyt.Genetikai turi daug rimtesne aparatura, kitaip jie ziuri ir kitaip mato.Taigi gal pradek nuo to vizito, o jeigu kazkas ten is tiesu yra, tai butent genetike ir pasakys tiksliausiai visas kitas galimybes, tikimybes ir t.t.Dabar nieko nei spresti nei nutarti reikia.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 06 17, 18:39)
Sveikutes,

Patikek, as jau tikrai mielai ant gimdymo stalo steneciau, bet dar labai negreit ta malonuma patirsiu doh.gif
Kaip viskas apsivercia- pirmiausia pergyveni, kad tik isnesiotum, o paskui kad nervuojies, kad pernesioji jau rolleyes.gif

Cukryte
Kaip jums su mazuliu sekasi?
Pienelio sociai, kaip su diegliukais? Prasinesk nors trumpai apie save, nes kol dar cia bunu nesinori lysti pas mamytes pasiciekavimui biggrin.gif

AnaMari
Su dar vienu bernuzeliu 4u.gif Broliukui tikrai bus didelis dziaugsmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 06 17, 20:53)

Suprantu tavo nerimą. Pati per pirmą nėštumą to vaisiaus vandenų tyrimo atsisakiau, nors kraujas parodė Dauno sindromo riziką 1:50 doh.gif

Pas tave aišku kiek kitkas - smegenyse cisttukė, bet aš tavo vietoje tikrai nesidaryčiau vaisiaus vandenų tyrimo, nes bet kokiu atveju vaikeliui nieko nedaryčiau ir gimdyčiau jį. Bet tai tik mano nuomonė.
Tiesa darant tą vaisiaus vandenų tyrimą yra kad ir nedidelis bet persileidimo pavojus. Ir čia forume žinau atveją, kai padarė tą tyrimą ir nėštukė neteko vaikiuko, kaip po to paaiškėjo, kad būtų turėjusi sveikutėlę mergytę......

Melskis ir pasikliauk Dievuliu, kad ta cistukė išsivaikščios. Viskas bus gerai tavo lėliukui. Ko ir linkiu kuo širdingiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 17 birželio 2013 - 22:10

Labai suprantu tavo nerima,bet tikiuosi,kad musu atvejis tave nuramins 4u.gif Manajam berniukui 18 sav. galvyteje rado kraujagysline cista ir taip pat sake,kad apie 26 sav.jos dazniausiai isnyksta. Bet mums neisnyko,tai turejau daug nerimo,nors bet kuriuo atveju nebuciau nieko dariusi,bet va- dare echo 33 sav,ir cistos neberado thumbup.gif . Zinoma,cia kiekvieno reikalas,bet su abiems nestumais nebuvau nei pas genetikus,nei dariausi kraujo tyrima,kuris tikrai butu parodes dideli rizikos laipsni,nes priklausau prie vyresniu mamyciu ax.gif
Labai labai linkiu,kad ir jusu cista butinai isnyktu !!! 4u.gif
Atsakyti