Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(AnaMari @ 2013 05 25, 13:46)
Kaip tavo pykinimai?

Kaip kada. Dienom visai gerai, bet vakare tai dar bloga. Nors šiandien ir dabar bloga
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 05 25, 09:23)

O tavo vežimukas buvo be autokėdutės? Mano su viskuo. Aš irgi turiu lopšį, tik su mėlynu baldakimu. Brolienė paskolino. Gražus tai nerealiai, nors sakė, kad tai buvo pats nepraktiškiausias pirkinys. Lovytę ji irgi norėjo paskolinti, bet nusipirkau ružavą blush2.gif Važiavom pirkti patalynės (irgi ružavos), bet kai pamačiau tą lovytę, tai iškart supratau, kad be jos neišeisiu blush2.gif O kas čia dar visai nesenai sakė, kad nieko ružavo pirkti nenori? lotuliukas.gif Mano kraitelio užtektų tikriausiai net trynukam. Praėjusi savaitgalį atgabeno. Tai reikia susidėlioti, susitvarkyti dar, nes kai buvo gulimas režimas tai nieko ir nejudinau, bet irgi pasižiūriu, pasigrožiu. O pirkti tai dar reikia ir buteliukai, kremukai, kosmetikos visos, vaistukai. Tai dabar renkuosi su toookiu atsidavimu.

TA buvau vakar. PAGALIAU sulaukiau - viskas thumbup.gif Mano lėlytė ne tik pakilo, bet ir pasisuko. Dabar guli išilgai.Taigi mano režimas dabar jau normalesnis, tik tausojantis tongue.gif Labai džiaugiuosi tuo.O sekantis mano vizitas tik birželio 17 d. Ginė sakė, kad pagaliau ramia širdimi paleidžia, nors dar iki to laiko turėsiu apsilankyti pas genetikę.

Su šimtadieniu tave
Tai lauksim toliau thumbup.gif Svarbiausia kad viskas gerai. Man ginė sakė, kad kol kaklelis nesižioja tai tie gimdos spazmai nėra toki baisūs

4u.gif Aciu, tavo simtadienis ir ne uz kalnu biggrin.gif
As pirkau padeveta vezimuka, be autokedutes, 2 viename. Bet esu labai patenkinta. Adapteri irgi nenauja radau pirkti visai uz gera kaina, bet ja pacia pirksim nauja smile.gif Rudeni mes skrendam i Amerika, tai nusprendem imt tik autokedute ir ratukus, tris ar dvi savaites apseisim be lopsio, maziau tampymosi.
Neturiu as dar nei lovytes, nei pataliuku, bandysiu jau kita savaite pradeti rupintis siais daiktais ax.gif Zinai, super gauti nepraktiskus labai grazius daiktus nemokamai lotuliukas.gif mirksiukas.gif , as lopsiu atsidziaugt negaliu.
Sveikinu tave su gera TA, tikrai smagu, kad viskas oki smile.gif As laukiu kito skano nekantriai, taip norisi paziuret kaip ji ten laikosi wub.gif
Man kartais gimdele sukieteja, bet ne baisiai, tai as labai nesijaudinu dar smile.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2013 05 25, 10:35)
Sveikos

Oho, skaniai ir 5vairiai valgai  biggrin.gif Tų statilų bandelių dešrelių ir aš labai noriu essen.gif
O dėl tų skausmų net nežinau. Man vakar labai nugarą skaudėjo tai ėjau anksčiau gult, bet užmigt vis vien ilgai negalėjau, nes labai nemaloniai ta nugara jautės. Paskaičiavau, man kaip tik mmm dienos būtų buvuvios, gal su tuo susiję, bet gal ir ne...

Jolantulia, lanolino tepalo nei plaut, nei valyt nereikia.

4u.gif O kiek pas tave dabar savaiteliu? Man iki 14 savaites kazkaip periodiskai ir pilva pamausdavo ir nugara paskaudedavo, vienu metu net i ligonine skambijau, nes maudeno be paliavos visa diena, bet mane nuramino, sake, jeigu nera kraujingu isskyru taip buna, bet kai maudzia geriau pagulineti. Dabar praejo, kartais nakti besiverciant pabundu nuo skausmo pilvo sonuose, toks skausmas nemenkas, bet greit praeina.
O nuo pradzios nestumo ir as buvau nesveiko maisto salininke, i picerija sugebedavau nueiti tris kartus i savaite, ir labai norejosi bulviniu patiekalu, ypac bulvyciu fri. Hamburgeriai ir desrainiai man is tolo sypsojosi, sunku buvo atsispirti. Bet dabar jau vel galiu valgyt savo megstamas salotas bliudais ir pica jau taip nebevilioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 05 25, 13:34)
Kaip kada. Dienom visai gerai, bet vakare tai dar bloga. Nors šiandien ir dabar bloga

O kas nors is maisto ar gerimu nors trumpam nuima ta pykinima?

Mane dabar ne tai, kad labai pykintu, o kazkoios seiles vis kaupiasi, kartais kaip koks buldogas jauciuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 25, 12:53)
O kas nors is maisto ar gerimu nors trumpam nuima ta pykinima?

Mane dabar ne tai, kad labai pykintu, o kazkoios seiles vis kaupiasi, kartais kaip koks buldogas jauciuos doh.gif

Meta gerai pakramtyti, tik negalima piknaudziauti, ji, berods, nera gerai nestukem. Beta rase, kad ji koka kolos buteliuka su savim nesiodavos, keli gurksniai padedavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 05 25, 15:49)
Meta gerai pakramtyti, tik negalima piknaudziauti, ji, berods, nera gerai nestukem. Beta rase, kad ji koka kolos buteliuka su savim nesiodavos, keli gurksniai padedavo smile.gif

Aha, zinau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Na man geriausiai pykinimus nuima kokie nors sausainiai, krekeriai ir sūrus mineralinis vanduo. Iš tiesų dabar tai jau gėlytės palyginus su tuo kaip buvo prieš kokį mėnesį...
Atsakyti
EGK, as buvau vakar apie pirma valanda, mane O.K. prieme truputi po pirmos.Buvau su pilka suknele ax.gif

Sveikinu su gera TA, Jolantulia ir tave 4u.gif

Beje, Jolantulia, lanolino galima ir nenuvalyti, bet man budavo maloniau paciai kai nuvalytas pries maitinima, nes jis toks klampus, tirstas.Dabar nusipirkau Chicco serveteliu speneliam valyti.Tai manau bus kaip tik tam tikslui.

O as, zinokit, nebegaliu valgyti doh.gif Mazas tikriausiai skrandi spaudzia, tai jauciuosi kaip po skrandzio mazinimo operacijos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

aciu uz silta priemima 4u.gif

sniege555
, nieko dar nezinau kokie tie mano leliukai, bet neidentiski,( isodino du) placentos dar nesusiformavo, mazas dar nestumas wub.gif eina 7 savaite. Kai dare echo, pagal punkcija buvo 5 sav ir 6 dienos, leliukai atitiko- vienas 6 savaites, o kitas 5sav. ir 3 d., taigi 4 dienom mazesnis unsure.gif

Paskaiciau, kad cia jus visas pykina doh.gif nuo kada jums tie pykinimai prasidejo? Nes manes kol kas visai nepykina, neramu kazkaip, nes su pirmu nestumu tai pykint pradejo is karto g.gif Vieninteliai pozymiai, tai krutine labai skauda ir nieko valgyt nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 25, 19:13)
Paskaiciau, kad cia jus visas pykina doh.gif nuo kada jums tie pykinimai prasidejo? Nes manes kol kas visai nepykina, neramu kazkaip, nes su pirmu nestumu tai pykint pradejo is karto g.gif Vieninteliai pozymiai, tai krutine labai skauda ir nieko valgyt nenoriu doh.gif

Manes su pirmu nestumu nei trupucio nepykino ir dabar nesakyciau kad labai baisiai, tiesiog turbut lyginu kaip buvo ana karta, kaip vaiksciuojau sau atsiputus be jokiu "salutiniu" poveiku hihihi.gif
O tu nesinervink, tikrai ne visi nestumai ir pas ta moteri vienodi, nuk nei vienoj protingoj knygoj neparasyta, kad butinai turi pykint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 25 gegužės 2013 - 20:20
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 25, 13:00)

Su sekminga TA ir pagaliau su siokiu tokiu atsiputimu
Man pas gydytoja irgi birzelio 17, po antro vizito geguzes 2 d. nebuvau ne karto, truputi neramu, bet kazkaip ne taip kaip su pirmu nestumu

Ačiū 4u.gif Labai tikrai džiaugiuosi su atsipūtimu ax.gif
Tai tą pačią dieną žygiuosim į TA biggrin.gif

QUOTE(jolantulia @ 2013 05 25, 15:35)
4u.gif Aciu, tavo simtadienis ir ne uz kalnu 
As pirkau padeveta vezimuka, be autokedutes, 2 viename. Bet esu labai patenkinta. Adapteri irgi nenauja radau pirkti visai uz gera kaina, bet ja pacia pirksim nauja smile.gif Rudeni mes skrendam i Amerika, tai nusprendem imt tik autokedute ir ratukus, tris ar dvi savaites apseisim be lopsio, maziau tampymosi.
Neturiu as dar nei lovytes, nei pataliuku, bandysiu jau kita savaite pradeti rupintis siais daiktais  Zinai, super gauti nepraktiskus labai grazius daiktus nemokamai, as lopsiu atsidziaugt negaliu.
Sveikinu tave su gera TA, tikrai smagu, kad viskas oki smile.gif As laukiu kito skano nekantriai, taip norisi paziuret kaip ji ten laikosi 
Man kartais gimdele sukieteja, bet ne baisiai, tai as labai nesijaudinu dar
  Man iki 14 savaites kazkaip periodiskai ir pilva pamausdavo ir nugara paskaudedavo, vienu metu net i ligonine skambijau, nes maudeno be paliavos visa diena, bet mane nuramino, sake, jeigu nera kraujingu isskyru taip buna, bet kai maudzia geriau pagulineti. Dabar praejo, kartais nakti besiverciant pabundu nuo skausmo pilvo sonuose, toks skausmas nemenkas, bet greit praeina.

Na taip, ir mano šimtadienis greit thumbup.gif
jolantulia, o tai jūs su mažyle skrisit į JAV tokia maža?
Pilvo šonuose skausmas tikrai nepavojingas, nebijok 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 05 25, 18:42)
EGK, as buvau vakar apie pirma valanda, mane O.K. prieme truputi po pirmos.Buvau su pilka suknele  ax.gif

Tai reiškia tu ir buvai, nes aš buvau 13:30 ax.gif Be to, nors tik einant žvigtelėjau, bet kažkaip įsidėmėjau, aš gi žiūrėjau tavo vestuvines nuotraukas matyt liko atmintyje 4u.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 05 25, 20:13)

Man šitas pajuodintas požymis labai išreikštas buvo 4u.gif

Strazdane, nugarą gali pamausti kai padidėjęs gimdos tonusas
Atsakyti
Labutis,
ačiū visoms už šiltą priėmimą 4u.gif

Vakar kalbėjau su daktare telefonu, nebegalėjau sulaukti tyrimų rezultatų blush2.gif Tepinėlyje nerado nieko blogo, tik padidėjusius leukocitus (norma 20, pas mane 28). Sakė nieko nepirkti, tai dėl hormoninių pokyčių, juolab nejaučiu nieko blogo, tik daug išskyrų. Pagal naujas rekomendacijas nestuke.gif nereikia iškart brukti žvakutes, o jeigu aš neramiai jausiuosi, galėsim kartoti tepinėlį, ar verta vėl ten lįsti po 2savaičių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 24, 09:13)

Man jau prasideda baime, nezinomybe...Bijau ne gimdymo, bet nerimauju, kaip reikes rupintis kudikiu, kaip pasikeis gyvenimas, ar susitvarkysiu ir pan. unsure.gif  Be to, vis jaudinuosi, ar atpazinsiu tikruosius saremius, nes pilvas jau pastoviai susitraukineja. Paruosiamieji duoda apie save zinoti kaip reikiant smile.gif Sianakt pradejau skaiciuot, kas kiek minuciu spazmuoja ir po triju spazmu uzmigau biggrin.gif
Kaip jauciates nestukes, kurioms jau arteja laimingoji diena? ax.gif  wub.gif
Papildyta:

Tu gyveni tokiom pat mintim kaip ir as, ir manau, kad kiekviena su pirmu vaikeliu taip galvoja smile.gif
Bet sitiek sunkaus kelio nuejusios tikrai susitvarkysim su savo stebukleliais...
Tu dar palauk truputi, negimdyk dar pora savaiteliu, nes po taves mano eile, o as dar nepasiruosusi biggrin.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 05 24, 10:50)

Na o as vakar buvau 3D/4D echoskopijoje, tai TIKRAI TIKRAI BRUOLI turesim nes tokius turtus pademonstravo kad visiskai jokiu klausimu del lyties  nebeliko  thumbup.gif

Super naujienos, bus poryte thumbup.gif Pagaliau visos dvejones issklaidytos ir dabar drasiai gali is zydru rubeliu kraiteli kaupti biggrin.gif

Visoms naujai prisijungusioms 4u.gif
Smagu kad sarasiukas truputi papilnes, nes labai jau skurdus buvo mirksiukas.gif
Atsakyti