QUOTE(egk @ 2013 05 25, 09:23)
O tavo vežimukas buvo be autokėdutės? Mano su viskuo. Aš irgi turiu lopšį, tik su mėlynu baldakimu. Brolienė paskolino. Gražus tai nerealiai, nors sakė, kad tai buvo pats nepraktiškiausias pirkinys. Lovytę ji irgi norėjo paskolinti, bet nusipirkau ružavą

Važiavom pirkti patalynės (irgi ružavos), bet kai pamačiau tą lovytę, tai iškart supratau, kad be jos neišeisiu

O kas čia dar visai nesenai sakė, kad nieko ružavo pirkti nenori?

Mano kraitelio užtektų tikriausiai net trynukam. Praėjusi savaitgalį atgabeno. Tai reikia susidėlioti, susitvarkyti dar, nes kai buvo gulimas režimas tai nieko ir nejudinau, bet irgi pasižiūriu, pasigrožiu. O pirkti tai dar reikia ir buteliukai, kremukai, kosmetikos visos, vaistukai. Tai dabar renkuosi su toookiu atsidavimu.
TA buvau vakar. PAGALIAU sulaukiau - viskas

Mano lėlytė ne tik pakilo, bet ir pasisuko. Dabar guli išilgai.Taigi mano režimas dabar jau normalesnis, tik tausojantis

Labai džiaugiuosi tuo.O sekantis mano vizitas tik birželio 17 d. Ginė sakė, kad pagaliau ramia širdimi paleidžia, nors dar iki to laiko turėsiu apsilankyti pas genetikę.
Su šimtadieniu tave
Tai lauksim toliau

Svarbiausia kad viskas gerai. Man ginė sakė, kad kol kaklelis nesižioja tai tie gimdos spazmai nėra toki baisūs

Aciu, tavo simtadienis ir ne uz kalnu
As pirkau padeveta vezimuka, be autokedutes, 2 viename. Bet esu labai patenkinta. Adapteri irgi nenauja radau pirkti visai uz gera kaina, bet ja pacia pirksim nauja

Rudeni mes skrendam i Amerika, tai nusprendem imt tik autokedute ir ratukus, tris ar dvi savaites apseisim be lopsio, maziau tampymosi.
Neturiu as dar nei lovytes, nei pataliuku, bandysiu jau kita savaite pradeti rupintis siais daiktais

Zinai, super gauti nepraktiskus labai grazius daiktus nemokamai

, as lopsiu atsidziaugt negaliu.
Sveikinu tave su gera TA, tikrai smagu, kad viskas oki

As laukiu kito skano nekantriai, taip norisi paziuret kaip ji ten laikosi
Man kartais gimdele sukieteja, bet ne baisiai, tai as labai nesijaudinu dar
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 05 25, 10:35)
Sveikos
Oho, skaniai ir 5vairiai valgai

Tų statilų bandelių dešrelių ir aš labai noriu
O dėl tų skausmų net nežinau. Man vakar labai nugarą skaudėjo tai ėjau anksčiau gult, bet užmigt vis vien ilgai negalėjau, nes labai nemaloniai ta nugara jautės. Paskaičiavau, man kaip tik mmm dienos būtų buvuvios, gal su tuo susiję, bet gal ir ne...
Jolantulia, lanolino tepalo nei plaut, nei valyt nereikia.

O kiek pas tave dabar savaiteliu? Man iki 14 savaites kazkaip periodiskai ir pilva pamausdavo ir nugara paskaudedavo, vienu metu net i ligonine skambijau, nes maudeno be paliavos visa diena, bet mane nuramino, sake, jeigu nera kraujingu isskyru taip buna, bet kai maudzia geriau pagulineti. Dabar praejo, kartais nakti besiverciant pabundu nuo skausmo pilvo sonuose, toks skausmas nemenkas, bet greit praeina.
O nuo pradzios nestumo ir as buvau nesveiko maisto salininke, i picerija sugebedavau nueiti tris kartus i savaite, ir labai norejosi bulviniu patiekalu, ypac bulvyciu fri. Hamburgeriai ir desrainiai man is tolo sypsojosi, sunku buvo atsispirti. Bet dabar jau vel galiu valgyt savo megstamas salotas bliudais ir pica jau taip nebevilioja