QUOTE(jolantulia @ 2013 05 26, 00:27)
Na, galvojam skristi, truputi baugu su tokia mazyte, is esmes kelione bus nelengva, bet vietoje visus patogumus turesiu. Tiesa, mes tik planuojam, nes priklausys nuo daugelio dalyku, sekmingo gimdymo, musu visu sveikatos ir tt. Jeigu viskas bus gerai mes turim skristi
Norejau paklausti, gal kam teko keliauti su tokiu mazu pupuliu, gal kokiu patarimu turit, o gal bandysit mane atkalbeti, nes tikrai zinau bus nelengva.
As su vyresniuoju skraidydavau labai daznai, kas 2-3 men. pradedant nuo tada, kai jam buvo 5 savaites.Ir skraidydavom su persedimais, be to, as viena.Tai ka galiu pasakyt.Tu kelioniu visokiu yra buve.Ir tokiu, kad vaikas lektuve zviegia, o man kartu su juo norisi ir buvo tokiu, kai krisdavo miegoti ir visa skrydi prisimenu tik nutirpusias nuo miegancio vaiko rankas.Ypatingo pasiruosimo nera, apart elementariu - maistas, pampersai, dregnos serveteles, ciupltukai ir kita jum butina atributika.Leidimosi ir kilimo metu duoti vaikui gerti arba soske, butinai patogus rubeliai, jokiais budais nepuosti mazulio visokiais dzinsais su gelezinem sagtim, kvarbatkuotom suknelem ir kitais neprotingais apredais.As paprasciausiai i sliauzta irengdavau ir tada pagal poreiki rubai ant virsaus.Tik pastebejau viena dalyka, kad geriausiai tai naktiniai skrydziai.Nes tada vaikas maziau budrauja, daugiau miega, ramesnis buna, nei bet kuriuo kitu paros metu.Tai tokia mano patirtis
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2013 05 25, 22:16)
Tai reiškia tu ir buvai, nes aš buvau 13:30

Be to, nors tik einant žvigtelėjau, bet kažkaip įsidėmėjau, aš gi žiūrėjau tavo vestuvines nuotraukas matyt liko atmintyje
Hm....Vadinasi busim netiesiogiai pasimate

Tik as taves visai nepamenu, nes kai isejau is kabineto, niekur jau nebesidairiau, myniau kuo greiciau pro duris, nes skrandis jau marsus grojo, o man peralkti negalima, nes tada as alpstu
Mergaites, kadangi jau daugiau nestukiu, tai gal meetuka koki, ka, vilnietes ?