Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(egk @ 2013 05 25, 19:16)

Na taip, ir mano šimtadienis greit thumbup.gif
jolantulia, o tai jūs su mažyle skrisit į JAV tokia maža?

Na, galvojam skristi, truputi baugu su tokia mazyte, is esmes kelione bus nelengva, bet vietoje visus patogumus turesiu. Tiesa, mes tik planuojam, nes priklausys nuo daugelio dalyku, sekmingo gimdymo, musu visu sveikatos ir tt. Jeigu viskas bus gerai mes turim skristi smile.gif
Norejau paklausti, gal kam teko keliauti su tokiu mazu pupuliu, gal kokiu patarimu turit, o gal bandysit mane atkalbeti, nes tikrai zinau bus nelengva.
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 05 26, 00:27)
Na, galvojam skristi, truputi baugu su tokia mazyte, is esmes kelione bus nelengva, bet vietoje visus patogumus turesiu. Tiesa, mes tik planuojam, nes priklausys nuo daugelio dalyku, sekmingo gimdymo, musu visu sveikatos ir tt. Jeigu viskas bus gerai mes turim skristi smile.gif
Norejau paklausti, gal kam teko keliauti su tokiu mazu pupuliu, gal kokiu patarimu turit, o gal bandysit mane atkalbeti, nes tikrai zinau bus nelengva.

As su vyresniuoju skraidydavau labai daznai, kas 2-3 men. pradedant nuo tada, kai jam buvo 5 savaites.Ir skraidydavom su persedimais, be to, as viena.Tai ka galiu pasakyt.Tu kelioniu visokiu yra buve.Ir tokiu, kad vaikas lektuve zviegia, o man kartu su juo norisi ir buvo tokiu, kai krisdavo miegoti ir visa skrydi prisimenu tik nutirpusias nuo miegancio vaiko rankas.Ypatingo pasiruosimo nera, apart elementariu - maistas, pampersai, dregnos serveteles, ciupltukai ir kita jum butina atributika.Leidimosi ir kilimo metu duoti vaikui gerti arba soske, butinai patogus rubeliai, jokiais budais nepuosti mazulio visokiais dzinsais su gelezinem sagtim, kvarbatkuotom suknelem ir kitais neprotingais apredais.As paprasciausiai i sliauzta irengdavau ir tada pagal poreiki rubai ant virsaus.Tik pastebejau viena dalyka, kad geriausiai tai naktiniai skrydziai.Nes tada vaikas maziau budrauja, daugiau miega, ramesnis buna, nei bet kuriuo kitu paros metu.Tai tokia mano patirtis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2013 05 25, 22:16)
Tai reiškia tu ir buvai, nes aš buvau 13:30 ax.gif Be to, nors tik einant žvigtelėjau, bet kažkaip įsidėmėjau, aš gi žiūrėjau tavo vestuvines nuotraukas matyt liko atmintyje 4u.gif

Hm....Vadinasi busim netiesiogiai pasimate biggrin.gif Tik as taves visai nepamenu, nes kai isejau is kabineto, niekur jau nebesidairiau, myniau kuo greiciau pro duris, nes skrandis jau marsus grojo, o man peralkti negalima, nes tada as alpstu biggrin.gif

Mergaites, kadangi jau daugiau nestukiu, tai gal meetuka koki, ka, vilnietes ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 24, 21:37)
Su gera TA 4u.gif 
Buvau pas gydytoja nuvaziavus, tai kaklelis neprasiveres. Grizau namo smile.gif  Toliau paruosiamieji ir mane kankina rolleyes.gif 
Gal ir pareina tas mano laikas, bet dar ne siandien smile.gif  Laukiu toliau ax.gif
Su simtadieniu, jolantulia 4u.gif  Pamenu, kai paciai buvo like 100 dieneliu, geras jausmas rolleyes.gif

sveikutes,
Na ka skaitau ir galvpju na kokie tie paruosiamieji g.gif
Man jau trecia diena ,nakti pradeda pilvuka skaudeti kaip per mmm,net prasibundu,tada paskaudena na net nezinau gal kokias 1-2 min ir viskas.bet taip nemaloniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 05 25, 23:02)
Tu gyveni tokiom pat mintim kaip ir as, ir manau, kad kiekviena su pirmu vaikeliu taip galvoja  smile.gif
Bet sitiek sunkaus kelio nuejusios tikrai susitvarkysim su savo stebukleliais...
Tu dar palauk truputi, negimdyk dar pora savaiteliu, nes po taves mano eile, o as dar nepasiruosusi  biggrin.gif

Dar laukiu... biggrin.gif Gerai butu sulaukti birzelio, tikros vasaros ax.gif Bet paruosiamieji kazkokie stiprus g.gif Sianakt nedave miegoti. Kaip tau su paruosiamaisiais? Jauti ka nors? Ir kaip kraitelis, ar susidejai, issilyginai viska? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2013 05 27, 09:43)
sveikutes,
Na ka skaitau ir galvpju na kokie tie paruosiamieji g.gif
Man jau trecia diena ,nakti pradeda pilvuka skaudeti kaip per mmm,net prasibundu,tada paskaudena na net nezinau gal kokias 1-2 min ir viskas.bet taip nemaloniai g.gif

Nezinau, kaip kitoms, bet man sutraukia visa pilva, ypac virsu. Daznai net guzai dideli iskyla. Jauciasi skausmas, bet nera lb stiprus, na bet ir malonu nebuna. Per valanda 4 kartus sutraukia maziausiai. Kartais net pradedu ziureti kas kiek minuciu susitraukia, kad nepraziopsociau tikruju... g.gif O sianakt tai ir apacia maude kaip pries mmm, stebejau saremius. Atrodo buvo netikri g.gif unsure.gif Kas 10, 7, 15, 20 minuciu. Zoziu nereguliarus. Dabar didziausias galvos skausmas man ir yra, kaip atpazint prasidedanti gimdyma... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 27, 10:56)
*Dar laukiu... biggrin.gif  Gerai butu sulaukti birzelio, tikros vasaros ax.gif  Bet paruosiamieji kazkokie stiprus g.gif  Sianakt nedave miegoti. Kaip tau su paruosiamaisiais? Jauti ka nors? Ir kaip kraitelis, ar susidejai, issilyginai viska? rolleyes.gif

**Nezinau, kaip kitoms, bet man sutraukia visa pilva, ypac virsu. Daznai net guzai dideli iskyla. Jauciasi skausmas, bet nera lb stiprus, na bet ir malonu nebuna. Per valanda 4 kartus sutraukia maziausiai. Kartais net pradedu ziureti kas kiek minuciu susitraukia, kad nepraziopsociau tikruju... g.gif  O sianakt tai ir apacia maude kaip pries mmm, stebejau saremius. Atrodo buvo netikri g.gif  unsure.gif  Kas 10, 7, 15, 20 minuciu. Zoziu nereguliarus. Dabar didziausias galvos skausmas man ir yra, kaip atpazint prasidedanti gimdyma... biggrin.gif

*Sulauksim to birzelio tikrai biggrin.gif As vakar tik taip realiai suvokiau, kad liko tik 3 sav ir jau tureciau tureti taip savo issvajota mazyle, tai net sirdi suspaude ir toks graudulys sueme...As is vis tu paruosiamuju dar kaip ir nejauciu, arba nelabai suprantu kas tai per biesas. Tik man pilvo virsuje vis uzeina toks stiprus skausmas (lyg kas ignybtu skaudziai), bet nemanau kad cia galima prie to nurasyti g.gif Kraitelis dar nera visiskai baigtas, drabuziukai islyginti, bet dar reikia patalyne islyginti, vystykliukus, merliukus...o svarbiausia, kad dar net baldai neperstumti, lovyte dar nesustatyta doh.gif Kazkokia as per daug atsiputusi esu biggrin.gif

**Tau tikrai manau paruosiamieji prasideda...o tai tu vilniuje dabar, nes kiek pamenu santariskese gimdysi? Man irgi neramu kaip atpazinti tikrus saremius, nes nenoriu anksciau laiko i ligonine vaziuoti, mums ji tik pora minuciu kelio...Siaip pagal teorija tikrieji saremiai turi buti reguliarus ir vis stipreti, bet zinau daugybe atveju kai viskas atvirksciai buvo ax.gif

Atsakyti
Na tikriausia man paruosiamieji,nes tik viena karta paskaudena ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 05 27, 11:24)
Na tikriausia man paruosiamieji,nes tik viena karta paskaudena ir viskas g.gif

Tikrai gali buti paruosiamieji, o tavo laike tai jie jau laukiami yra biggrin.gif Beja, per kursus minejo, jog dazniausiai jie buna ant vakaro arba nakti, nes butent tada kazkas organizme gaminasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 05 27, 10:19)
*Sulauksim to birzelio tikrai  biggrin.gif As vakar tik taip realiai suvokiau, kad liko tik 3 sav ir jau tureciau tureti taip savo issvajota mazyle, tai net sirdi suspaude ir toks graudulys sueme...As is vis tu paruosiamuju dar kaip ir nejauciu, arba nelabai suprantu kas tai per biesas. Tik man pilvo virsuje vis uzeina toks stiprus skausmas (lyg kas ignybtu skaudziai), bet nemanau kad cia galima prie to nurasyti  g.gif Kraitelis dar nera visiskai baigtas, drabuziukai islyginti, bet dar reikia patalyne islyginti, vystykliukus, merliukus...o svarbiausia, kad dar net baldai neperstumti, lovyte dar nesustatyta  doh.gif Kazkokia as per daug atsiputusi esu  biggrin.gif

**Tau tikrai manau paruosiamieji prasideda...o tai tu vilniuje dabar, nes kiek pamenu santariskese gimdysi? Man irgi neramu kaip atpazinti tikrus saremius, nes nenoriu anksciau laiko i ligonine vaziuoti, mums ji tik pora minuciu kelio...Siaip pagal teorija tikrieji saremiai turi buti reguliarus ir  vis stipreti, bet zinau daugybe atveju kai viskas atvirksciai buvo  ax.gif

Na taip, laukti liko tikrai nebedaug, As jau nusiteikus kiekviena diena vaziuoti i ligonine. Sapnuoju, kaip vandenys nubega, ar kraujas pasirodo... O pilvo virsuje ir man uzeina stiprokas nemalonus skausmas, bet cia ne saremiai. Gal vaikas kojomis gerai isiremes buna, ypac skauda, kai pusiau gulomis sedziu.
Jeigu dar baldu nestumdot, gal viduje jauti, kad per anksti rolleyes.gif
Mums reikia susukti komoda ir perdeti visa vaiko turta i ja. ax.gif

Ne, as ne Vilniuje. Sedziu namuose. Pirmiausia gal vaziuosiu i savo ligonine pasitikrint, jei kils neaiskumai ir tada vaziuotume i VLN. Tikiuosi, kad spesim suvazinet, jeigu ne, teks gimdyti cia... g.gif As irgi jau prisiklausiau visokiu atveju, kaip per pusvalandi pagimdo ir pan. blink.gif Stengiuos apie tai negalvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 27, 10:56)
Dabar didziausias galvos skausmas man ir yra, kaip atpazint prasidedanti gimdyma... biggrin.gif

Galiu pasidalinti patikrintu metodu kaip atpazinti tikrus ir paruosiamuosius saremius tongue.gif Kiek naudojausi situo metodu, dar neapgavo bigsmile.gif Jeigu jau kyla klausimas tikri saremiai ar paruosiamieji, reikia keliauti i silta dusa.Jeigu paruosiamieji, tai duso metu (siltas vanduo nuima skausma, atpalaiduoja) arba is karto po jo viskas nurimsta ir vel gerai, o jeigu rimti saremiai, tai net ir dusas nepades, islipus is jo niekas nebus pasikeite, toliau skaudes.Tai va rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, beta, uz patarimus drinks_cheers.gif girdejau apie tai. Dar esu skaicius, kad paruosiamieji aprimsta, kai pavaikstai po kambari, o tikrieji nepranyksta. smile.gif Taip ir bandau visokius variantus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 05 27, 11:41)
Galiu pasidalinti patikrintu metodu kaip atpazinti tikrus ir paruosiamuosius saremius  tongue.gif Kiek naudojausi situo metodu, dar neapgavo  bigsmile.gif Jeigu jau kyla klausimas tikri saremiai ar paruosiamieji, reikia keliauti i silta dusa.Jeigu paruosiamieji, tai duso metu (siltas vanduo nuima skausma, atpalaiduoja) arba is karto po jo viskas nurimsta ir vel gerai, o jeigu rimti saremiai, tai net ir dusas nepades, islipus is jo niekas nebus pasikeite, toliau skaudes.Tai va  rolleyes.gif

Jo jo, si metoda visos rekomenduoja. Ir siaip sakoma, jeigu kazkas padeda nuimti ta skausma (vienoms pavaiksciojimas, kitoms ant kamuolio pasedejiams, pamasazavimas) tai tada tikrai paruosiamieji. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

matau apie paruosiamuosius kalbat. Pimo nestumo metu jie mane siaubingai kankino nuo 25 sav., pilvukas labai smarkiai kietedavo, o kai gulejau ligoninej aparatai fiksavo kaip normalius saremius tik nereguliarius.Pagrindine taisykle tai turbut butu neliesti ir neglostyti pilvuko, nes nuo prisilietimu jis dar labiau kieteja.As buvau taip iskankinta tu paruosiamuju, kad gyd. pasiule skatinti gimdyma ir nelaukti termino, nes pasak jos vaikiukiui irgi nelai gerai, nes nuo tokiu smarkiai isreikstu paruosiamuju gimsta priduse paskui. doh.gif Gimdziau 38 su biskiu sav. ax.gif

Beta1,del meetuko visai pasirasyciau blush2.gif

Dar klausimas, p
kaip patekot pas genetikus? blush2.gif
Atsakyti