Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(madmuazele @ 2013 06 04, 13:35)
Valgyti biggrin.gif Galima troskinti, virti, kepti, valgyti zalius. Man smalsu koks jo skonis... Nes dairiausi i ju seklas, ale nepirkau...

o as jau norejau taves klaust i ka skoniu jie panasus biggrin.gif
Atsakyti
Cia gal kiniskas bastutis g.gif
Atsakyti
ax.gif blush2.gif kas galit pasakyti- kokios veislės špinatai turi didelius ilgus lapus...sėjau visad matador , bet jie tokie smulkučiai gan. O turguje mačiau tokių fainų didelių lapų špinatų...noriu ir aš tokių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 04, 14:12)
ax.gif  blush2.gif kas galit pasakyti- kokios veislės špinatai turi didelius ilgus lapus...sėjau visad matador , bet jie tokie smulkučiai gan. O turguje mačiau tokių fainų didelių lapų špinatų...noriu ir aš tokių biggrin.gif

Pas mane matador kompostinej zemej, tai tikrai nera smulkuciai. Jeigu zeme butu pagerinta arba trestumet, tai ir Jusu greiciausiai butu tokie kaip tie turginiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 06 04, 12:58)
o as jau norejau taves klaust i ka skoniu jie panasus biggrin.gif

Labai lauksiu komentaro kokie jie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 04, 14:12)
ax.gif  blush2.gif kas galit pasakyti- kokios veislės špinatai turi didelius ilgus lapus...sėjau visad matador , bet jie tokie smulkučiai gan. O turguje mačiau tokių fainų didelių lapų špinatų...noriu ir aš tokių biggrin.gif

as siunciau situos berods

spinatai

tai uzaugo dideli,kai kurie lapai per du delnus net smile.gif bet reik neskubet vos islindusius skabyt,leist kiek paaugt,o tada jau skint skint kuo dazniau,kuo daugiau nuskinsi tuo daugiau ataugs,o jei ne tai tuoj suzydes ir tiek naudos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 06 04, 16:08)
as siunciau situos berods

spinatai

tai uzaugo dideli,kai kurie lapai per du delnus net smile.gif bet reik neskubet vos islindusius skabyt,leist kiek paaugt,o tada jau skint skint kuo dazniau,kuo daugiau nuskinsi tuo daugiau ataugs,o jei ne tai tuoj suzydes ir tiek naudos smile.gif

O aš galvoju ko jie pas mane taip greit į žieduolius išėjo doh.gif Patupydama-pataupydama doh.gif
jau žinau ką veiksiu po darbo biggrin.gif
Atsakyti
Mergės,kas kiek laiko maždaug reikia porus žemėm užkasinėt,kad ta balta dalis formuotųsi?
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2013 06 04, 15:31)
O aš galvoju ko jie pas mane taip greit į žieduolius išėjo  doh.gif  Patupydama-pataupydama  doh.gif
jau žinau ką veiksiu po darbo  biggrin.gif

zinok pernai ir as gelytem dziaugiausi,o uzpernai isvis vos praaugusius roviau kaip salotas,todel labai greit nuvalgem doh.gif bet gyveni ir mokaisi biggrin.gif
Atsakyti
Turiu petrazoles antri metai, ir jos siemet man i ziedus visos eina, kazin kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 06 04, 15:34)
Mergės,kas kiek laiko maždaug reikia porus žemėm užkasinėt,kad ta balta dalis formuotųsi?

Porai apskritai megsta buti pakaupiami, tai as karta i savaite vis nueinu ir apkaupiu juos. O kadangi jie pas mane grioveliuose susidinti, tai delnu vis po biski uzverciu tuos griovelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 06 04, 16:40)
Turiu petrazoles antri metai, ir jos siemet man i ziedus visos eina, kazin kodel  g.gif

O todel ,kad jos skaitosi dvimetes. Pas mane pernai analogiska situacija buvo. Siemet atsejau is naujo smile.gif
Atsakyti