Sveikos, darzininkes, man idomu kas bandet ir kaip dygimas morku, kur seklos suklijuotos ant juosteliu
verta bandyt kitam sezonui
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 06 04, 16:55)
Sveikos, darzininkes, man idomu kas bandet ir kaip dygimas morku, kur seklos suklijuotos ant juosteliu
verta bandyt kitam sezonui 
as siemet sodinau pernykscias juosteles,tai liko tusciu vietu ir dygsta nevienodai vienos jau sprindzio lapukais,kitos ik lenda.bet uz visas 100proc negarantuoju
su petrazolem pas mane tas pats,antrametes,zydi kaip uzdegtos
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 04, 13:35)
... Man smalsu koks jo skonis...
Pak Choy priklauso kopūstinių šeimai. Yra kopūsto natos, yra ir garstyčių aštrumas.
QUOTE(diuni @ 2013 06 04, 14:12)
Matador ir man labai greitai pradeda žydėti, net ir vėsesnį pavasarį. Neperku jo daugiau, kai atradau "Giant Winter". Lapai dideliausi, tamsiai žalios spalvos, mėsingi, sunkūs, labai ilgai neleidžia žiedų nesvarbu ar šilta ar vėsiau...
QUOTE(sbo @ 2013 06 04, 16:40)
Petražolės- dvimetis augalas: pirmais metais nežydi ir vartojimui tinka, antrais žydi ir nelabai tinkamos vartojimui dėl "sumedėjusių", kietų lapelių. Pakratykite viršūnes su subrendusiom sėklom rudenį ir kitą pavasarį turėsite žalumynų.
QUOTE(Kulke @ 2013 06 04, 17:04)
Papasakokit kur naudojat spinatus, ka gaminat su jais/is ju? As net neragavus ju, gavau dovanu seklu is BS,bet nesejau... Zinau ,kad tik Popajus juos labai vartodavo ir cia mano zinios pasibaigia 
QUOTE(diuni @ 2013 06 04, 17:08)
Bet dabar jau amen, seti per velu juos?
Papasakokit kur naudojat spinatus, ka gaminat su jais/is ju? As net neragavus ju, gavau dovanu seklu is BS,bet nesejau... Zinau ,kad tik Popajus juos labai vartodavo ir cia mano zinios pasibaigia 
šiandien, parlėkiau pietų, į puodą spagečių truputuką, toliau savais reikalai, kai makaronai išvirė, keptuvėje ant sviesto kelias sekundes špinatą pakepiau ir ant makaronų, dar truputį sūrio uždėjau...mmm..kaip skanu ir greita ir pačios gaminta
QUOTE(gratira @ 2013 06 04, 17:17)
šiandien, parlėkiau pietų, į puodą spagečių truputuką, toliau savais reikalai, kai makaronai išvirė, keptuvėje ant sviesto kelias sekundes špinatą pakepiau ir ant makaronų, dar truputį sūrio uždėjau...mmm..kaip skanu ir greita ir pačios gaminta 
Papasakokit kur naudojat spinatus, ka gaminat su jais/is ju? As net neragavus ju, gavau dovanu seklu is BS,bet nesejau...
Neauginu jokių salotų, nes man jas nuvalgo sraigės ir įvairaus plauko šliužai. Be to, man daug rūšių kartokos
Špinatus suvartojame šviežius salotose, pakepinu su džiovintais pomidorais ir įdarau mėsos vyniotinius, labai daug sueina trintoms žalumynų sriuboms ir vitaminų kokteiliams, daug šaldau žiemos troškiniams.
QUOTE(diuni @ 2013 06 04, 17:18)
o as dar idedu sonines parukytos..mmmmm
QUOTE(Kulke @ 2013 06 04, 16:04)
žalius arba šaldytus dedu į burokėlių sriubą, labai gera rūgštelė jų, nieko daugiau nereikia papildomai. Dar darau lazaniją, kibinus, koldūnus su varške ir špinatais
Šiemet nepasėjau ar tikrai jau vėlu
QUOTE(Kulke @ 2013 06 04, 16:49)
O todel ,kad jos skaitosi dvimetes. Pas mane pernai analogiska situacija buvo. Siemet atsejau is naujo 
Supratau, db zinosiu, dekui