Kai pirmą kartą mašinėle kirpom vyresnyjį, šis sėdėjo ramiai ir tylėjo. Bet tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. Daugiau taip kirpti neleido, o štai su žirklėmis kuo puikiausiai, net pats pasiprašo, kad jau laikas į kirpyklą. Manau verta pirmiausia iš ko nors pasiskolinti ir pabandyti, jei nesileis, neišmesite pinigėlių vėjais.

Ech, o kaip apkirpti 3 mėn. vaiką ???
galvos dar gerai nenulaiko, o plaukai jau į akis lenda. Aišku, galiu bandyti apkirpti miegantį, bet kas gausis ?

taip taip taip... Ir aš planuoju skust savo bičą, tik nežinau kaip
žodžiu imsim senelio barzdaskutę ir bandysim
Kaip pasisekė parašysiu!!!

Kažkiek esu susipažinusi su kirpimu (mokiausi, bet nebaigiau
), tai kai suėjo sūnui 1 metukai jo gimtadienio proga sugalvojau apkirpti. Paisikolinom mes kirpimo mašinėlę ir pradėjau. Pasodinau viskas tvarkoj, įjungiau mašinėlę irgi tvarkoj, o kai tiktai pradėjau skusti (norėjau plikai), tai kaip pasipylė ašaros
tai dar ir dabar atsimenu (nors sūnui jau 7,5metų) ir po šiolei save graužiu kam aš taip vaiką traumavau. Labai ilgai po to neprisileido nieko kas vibruoja nors šiek tiek
: neidulkių siurblio, nei plaukų džiovinto anei nieko
Tai va labai atsargiai su šitais dalykais reikia.

Tai va labai atsargiai su šitais dalykais reikia.
Tai va mes vis dar neapsikirpom, pratinames prie masineles
Senelis kas ryta skutasi barzda tai mes irgi paeme pazaidziam pazaidziam ir prie galvos jau leidzia pridet, tai gal kuria diena ir pavyks?...

Senelis kas ryta skutasi barzda tai mes irgi paeme pazaidziam pazaidziam ir prie galvos jau leidzia pridet, tai gal kuria diena ir pavyks?...

Mūsų tėvelis kerpasi trumpai su mašinėle namuose.Tai ir mažą mūsų kerpam taip pat.Šiaip jis vaikas nedrąsus,bet pirma kartą buvo baisu judėti,antra karta idomu,o paskui viskas labai liux
Tiesa,mašinėlės,tos pigesnės,tai gali vaikui plaukučius peštelti,tada jau bus tikrai sunku jį nukirpti.mes kerpam su pfilips,nepagailėjom pinigėlių,nes tos pigesnės šiaip ir genda greičiau.
Sekmės

Sekmės

Mano suneliukui pries pora dienu metukai suejo.Dauguma jau mane atakuoja klausimais kada gi kirpsiu pirmus mazylio plaukucius.Bet as nenoriu ju kirpt,nes jis man atrodys kaip is lagerio.beto jo plaukai man labai grazus.Ar verta kirpt,ar tai tik zababonai nuo senu laiku kad reikia kirpt kai metukai sueina?Ar visos kerpat?
Pirmą kartą kirpom metukų, nes iki to laiko nelabai buvo ką ir kirpti, dabar kerpam mašinėle namuose su dideliais pikčiais, nes ,,skauda,,. Net neįsivaizduoju kol kas kirpimo kirpykloje, nebent jau uždarytoje ir kirptų geležinių nervų kirpėja.

QUOTE(mazzyla @ 2006 10 16, 15:36)
Pirmą kartą kirpom metukų, nes iki to laiko nelabai buvo ką ir kirpti, dabar kerpam mašinėle namuose su dideliais pikčiais, nes ,,skauda,,. Net neįsivaizduoju kol kas kirpimo kirpykloje, nebent jau uždarytoje ir kirptų geležinių nervų kirpėja. 

Na jau minejau,gal jei yra pinigeliu nusipirkit brangesne,mes pirkom pfilips,mokejom apie 120 lt,bet tikrai nepesa,mazas isvis ramiai sedi,o ir dirba ji tyliai

QUOTE(ingridukas @ 2006 10 16, 13:19)
Mano suneliukui pries pora dienu metukai suejo.Dauguma jau mane atakuoja klausimais kada gi kirpsiu pirmus mazylio plaukucius.Bet as nenoriu ju kirpt,nes jis man atrodys kaip is lagerio.beto jo plaukai man labai grazus.Ar verta kirpt,ar tai tik zababonai nuo senu laiku kad reikia kirpt kai metukai sueina?Ar visos kerpat?
nu ir as nesuprantu to kirpimo ,kokia to priezastis ,i akis lenda plaukeliai ar i ausis,nu niekaip nesuprantu ar cia tokia mada plikai kirpti ,ar tai labai grazu

QUOTE(grazina37 @ 2006 10 16, 15:49)
nu ir as nesuprantu to kirpimo ,kokia to priezastis ,i akis lenda plaukeliai ar i ausis,nu niekaip nesuprantu ar cia tokia mada plikai kirpti ,ar tai labai grazu
:hmvyras irgi kerpasi trumpai bet tik del to kad plike sviecia tai su ilgais plaukais butu tikrai juokingas ,bet jau visai trumpais plaukais tai kaip koks asilas tik nosis ir ausys atsikise kazkokia tragedija 

O as manau,kad cia skonio reikalas,zinoma tai jokia nemada ar dar kas,taciau ar taip jau negraziai atrodo 2m vaikutis labai trumpai nukirptas???Man mano mazas netgi labai simpatiskai atrodo,ir jis sviesutis,melynu akiu,o sypsena tada nuostabiai isryskeja....Nesakau,kad dabar imam ir kerpam plikai!

Beje mane maza irgi beveik plikai tevai buvo nukirpe abu su broliu po kambarius lakstem,na smagiai atrodem...nematau cia nieko blogo

o man plikai nukirpti vaikai panasus i vaikus is lagerio.Man negrazu ir viskas.Bet klausimas ar tikrai reikia kirpt plikai?ar yra is to nauda?jei taip,tada gal ir pkirpsiu