Įkraunama...
Įkraunama...

Berniuko kirpimas elektrine mašinėle

QUOTE(ingridukas @ 2006 10 17, 11:21)
Ne ne,plaukai jo labai grazus tankus ju daug,jie geltoni,veslus.Gaila man juos nukirpt verysad.gif

O tai kam juos kirpti? Asmeniškai man negražu trumpi, mašinėle kirpti plaukai.
Aš saviškį tik žirklėmis pakerpu. Štai kaip jis atrodė, kai 1 ir 7 mėn. buvo:

user posted image

Dabar plaukus jau trumpesnius paliekam, nes ilgesni vaikui trukdyt pradeda.

Jeigu sakai, kad tavo vaiko plaukai gražūs, tai ir nekirpk mašinėle smile.gif Kokios problemos? Užteks ir žirklėmis.
Atsakyti
Musu vaiko plaukuciai sviesus ir labai glezni. Iki siol pakirpdavau tik prieki ir apie ausis zirklemis. Bet plaukuciai nuo nugaros puses jau beveik pecius siekia (jei istiesinti). Bet kanagi garbanojasi, tai labai zaviai atrodo. Susisuka ir pakyla, neatrodo tokie ilgi. Bet vis tiek neisvengiamai reiks pakirpt g.gif Ir neliks tu zaviu garbaneliu ax.gif
Vyra kerpu pati masinele, tai jis jau seniai siulo ir vaika kirpti vienu numeriu. Bet as nenoriu schmoll.gif Planuoju ant virsugalvio palikt ilgesnius ir pakirpt zirklemis "bliuduku", o is nugaros puses kirpt masinele unsure.gif
Taigi mamos pasidalinkit patirtim kaip formuojat savo sunums sukuosenas?
Atsakyti
Musu mazylis irgi issedi visa procedura be jokiu piktumu smile.gif mes irgi turim philips masinele ar pesa nezianu pati nebandziau biggrin.gif ir ant MB neisbandysi schmoll.gif jo tokie plaukai kad kirpeja valanda kerpa
Atsakyti
Mes su masinele kirpom, kai buvo metukai, plikai, sako paskui tankesni ir geresni plaukai uzauga, kerpamas davesi, nebijojo, tik labai jau norejo ta uzianti daikta paimt i rankas. Vyras pastoviai taip nori ji kirpt, o as labiau noreciau, kad vaiko sukuosena butu "bliudukas"
Atsakyti
Mes su masinele tai pat jau kerpames nuo 10men nes mano bernuzelis turi gan daug sviesiu plauku.Pati nekerpu nes bijau bet turiu drauge kuri yra kirpeja ir apkerma,na zinoma kaip ir visiems vaikuciams buvo idomu paziureti ir paciupineti su kuo cia ji kerpa. rolleyes.gif Ir turim jau issiaugine maza garbanele kuri jam labai tinka. ax.gif
Atsakyti
Nu vat vaiko kirpimas tai čia mano vyro pareiga,kerpa ir su mašinėle ir kur reik su žirklėm trumpina,aš nesikišu taip kaip jis dar nėra vaikui nagų nė karto kirpes smile.gif .Šiaip sakė mažius nelabai patenkintas kai mašinėle kerpa,bet palenkia galvą ir burba skundžias sau po nosim ir po kirpimo pusę dienos ant tėčio pyksta už tokius bajerius biggrin.gif o pirma karta "rimtai" kirpom kai jam buvo 9 mėn.iki tol tik priekį patrumpindavau kad į akis nelystų.
Atsakyti
QUOTE(Neringa K. @ 2006 12 13, 23:23)
Mes su masinele kirpom, kai buvo metukai, plikai, sako paskui tankesni ir geresni plaukai uzauga, kerpamas davesi, nebijojo, tik labai jau norejo ta uzianti daikta paimt i rankas. Vyras pastoviai taip nori ji kirpt, o as labiau noreciau, kad vaiko sukuosena butu "bliudukas"

Plaukai, ne zole, kad kuo dazniau kerpi, tuo tankesni darosi schmoll.gif Cia nulemia genetiniai faktoriai ir paveldimumas. Turiu gyvu pavyzdziu biggrin.gif jei jau nedave dievas veslios seveliuros, joks kirpimas nuo kudikistes nepades ax.gif
Atsakyti
Mano sunus tai tik pirma karta verke, kai kirpom su masinele (turbut garbanu gaila buvo) biggrin.gif O dabar tai pasiima pats masinele is stalciaus ir bruzina per galva burgzdamas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pati kerpu abu vyrus.Sūnui patinka burgzti ir barzdą skustųsi. Du kartus kirpau trumpai, dabar pakerpu tik šoniukus, bandau daryt šukuoseną.
Atsakyti
Vaika kirptis vedu į kirpyklą, kad gražiau atrodytų kirpėjos vis pasiūlo mašinėle padailint, bet maniškis neprisileidžia kerpamas su ja. Ko tik kirpėjos neprisigalvoja, kad leistų su mašinėle padailint, bet jis nė už ką. Bandė net feną įjungt ir palikt, kad atseit taip garso negirdės ir leis, bet nepavyko smile.gif

Atsakyti
pagaliau ir as prisiruosiau apkirpt savo maziu tongue.gif .labai jau idomiai viskas vyko, nes bandziau per kelis kartus tai padaryt biggrin.gif , nes iskart nelabai davesi blink.gif . jam vis buvo idomu pazet kas cia zvimbia. tai dabar jau kai truputi ataugo (nes kirpau pries kaledas) tie plaukuciai ir matos kad ne visi lygiai buvo nukirpti tongue.gif . toks biski pasisiausias atrodo ax.gif .ar dar taip kirpsiu nezinau, gal tik padailinsiu, kad graziau augtu, nes man nelabai patinka tokie trumpi ax.gif , o kirpau, nes norejau, kad vienodai plaukuciai augt pradetu, va mirksiukas.gif .
Atsakyti
Savo vyresneli i kirpykla vedu nuo 2 metuku, bet visada kirpdavomes tik su zirklem, net su masinele padailint kirpeja negaledavo. schmoll.gif Su masinele kerpames tik nuo 5 metu. thumbup.gif
Atsakyti