Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(Kulke @ 2013 05 28, 14:41)
Ne,  zeme ir nesusiplake, tik pati zole  g.gif

Aaaaaaaa,nedaskaitau šiandien,galva visai nebenori dirbt doh.gif Pas mane yra mulčiuota vietom vejos smulkia žolyte.Aš nieko jai nedarau.Na susiplūkė,tai susiplųkė.Čia jos bėda,ne mano blush2.gif Aš užtat stengiuos būtinai įvairesniu mulčium mulčiuot,tada išsisprendžia ši bėda.

Kažkaip iš vis šiemet apsileidus aš mulčiavimo klausimu.Niekur nieko nedadarius iki galo sad.gif Šiemet nespėju nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dais @ 2013 05 28, 10:10)
Mano patirtis su pjuvenom tai nekokia.Prieš keletą metų jomis mulčiavau braškes,tai labai užsirūgštino dirva.

tyrėt?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 05 28, 12:33)

kas pirmam plane lenda iš šiaudų? Bulvės?

Kopūstai, buvo prieš dieną pasodinti.Dabar tai paaugę viskas, ir svogūnai , ir česnakai.Bulvių sodinam tiek, kad mulčiuot nepavyktų, užsikasčiau biggrin.gif
Man braškės visai gerai su šiaudais, gal , kad storiau dėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2013 05 28, 01:27)
vat vat man irgi nepasiteisino šiaudai braškėm, man kaip sakiau geriausias mulčius žolė...

O man geriausiai atrodo šiaudai ir žolė, pernai pavasarį dėjau šiaudus, paskui vasarą žolę, paskui rudenį vėl šiaudus, dabar vėl kelis sykius mulčiavau žole, senos žolės nė kvapo, rudeniniai šiaudai apirę po šiųmetine žole, o sliekų thumbup.gif Žadu vėl dėti šiaudų, kad prie uogų neliptų žolytė, bet nelabai laiko randu.
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2013 05 28, 09:39)
o man gražu  4u.gif  biggrin.gif

O man toks pats bordakas,kaip ir žole ar šienu apmulčiavus g.gif Gal pripras akys kada,nes gražu ar ne,bet mulčiuoju...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 29, 07:00)
O man toks pats bordakas,kaip ir žole ar šienu apmulčiavus g.gif Gal pripras akys kada,nes gražu ar ne,bet mulčiuoju...

daržą derlius puošia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 29, 07:00)

kai įkišus rankas supranti, kad po mulču nei kasti, nei purenti, nei ravėti nereikia, tai tas vaizdas labai greitai mielas pasidaro smile.gif
Atsakyti
Pripras pripras akys.Keisčiausia atrodo kai dar niekas nežaliuoja. smile.gif
O po to vis gražyn ir gražyn wub.gif
Atsakyti
o ei as kelis krumelius bulviu siauduose pabandzyciau auginti tarp moliugu? moliugai tai gan erdviai apsigyveno, 2-3 metru atstumais, jei nedaugiau, bet per visa ta tuscia plotaisdesciau 5 moliugus... dabar balvoju gal visgi pabandyt ir bulves augint, nes namusoe kruva pradigusiu.....
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 05 29, 11:46)
o ei as kelis krumelius bulviu siauduose pabandzyciau auginti tarp moliugu? moliugai tai gan erdviai apsigyveno, 2-3 metru atstumais, jei nedaugiau, bet per visa ta tuscia plotaisdesciau 5 moliugus... dabar balvoju gal visgi pabandyt ir bulves augint, nes namusoe kruva pradigusiu.....

Mes irgi šiemet bulves kavojome į šiaudus.
Tany bandyk jei vietos turi mirksiukas.gif Šieno tai tikrai užteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 05 29, 08:22)
daržą derlius puošia  4u.gif

Gerai pasakyta. Gražus daržas, kai derlius geras. Atsimenu vieną kaiminką- pavasarį per gegužės 9 d. pasidaro labai gražias lysves. Nu tvarkingos, tvarkingos- vos ne statūs kampai. Viską pasėja tą pačią dieną. Kasmet 05-09. Toliau nepasakosiu, nes grožis ties ta vieta ir baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 05 29, 09:22)
daržą derlius puošia  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(amba41 @ 2013 05 29, 11:30)
Gerai pasakyta. Gražus daržas, kai derlius geras. Atsimenu vieną kaiminką- pavasarį per gegužės 9 d. pasidaro labai gražias lysves. Nu tvarkingos, tvarkingos- vos ne statūs kampai. Viską pasėja tą pačią dieną.  Kasmet 05-09. Toliau nepasakosiu, nes grožis ties ta vieta ir baigiasi.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti