QUOTE(diasaja @ 2013 06 01, 08:44)
o išlaidos didelės?

niuu, kaip čia pasakius

- MB nėr nei sodininkas, nei daržinikas - pats nieko "nekombinuoja" - jam reik "gatavo" , taigis, nei Seniuose, nei kokiam Ermitaže "nebandžius kažkaip sutaupyt, mum 40 metrų žarna (bet ta, storoji, pritaikyta užkasimui), plius pajungimas nuo krano, išsišakojimas, mazgas prieš žiemą vandeniui išleist ir du į paviršių išlindę bokšteliai žarnai ar purkštukams pajungti - apie 220 Lt. kainavo (kai kasdien karštą vasarą su laistytuvu pirmyn atgal gerai palakstai po daržą, kad ir nediduką, tai

... tada pagalvoji, kad galima kokią dalį pramogų pinigų laistymui atiduoti

). Vienas bokštelis pas man išlenda šalia pakeltų lysvių, jam dar dasipirkus išsišakojimą, manau, man gausis labai nebrangiai "prasisukti" , daug pavyzdžių nete yr
https://www.google.l...i...024&bih=616 . Didžiausia suma tom visokiom jungtim išeina, o žarnų kaina - labai nedaug tesudaro

. Mąstau apie laistymo juostų Aqua-Traxx pajungimą

. Man svarbiausia buvo vandenį į kelis sklypo kampus nusivesti, kad vyras visas tas jungtis supirktų, susuktų, o nuo gatavų bokšteliu tai jau pati susigalvosiu kaip čia man patogiau laistymą susitvarkyti
Elar jei tikrai taip viskas pavyks, kad minimaliai laistyt reiks - tai tada jau....

suuuper