Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 17, 09:26)
bandžiau, bet ne žoles, o piktžoles ir sluoksniuojant su durpėmis, laikyti reikia saulėkaitoj. Jokio kvapo nebuvo, neteisingai supratot arba kaimynė neteisingai daro. Ar dabar visus įdomius klausimus uždavinėsit atidarant vis naują temą?  unsure.gif

lotuliukas.gif O kaip kitaip suzinoti, isejau motinystes atostogu, tai yra laiko smile.gif

P.S. dar vienas klausimas, kai mulciuojate zole, jus pries tai nuravite zeme, ar mulciuojant ant piktzoliu?
Atsakyti
QUOTE(sangevic @ 2014 04 17, 10:34)
lotuliukas.gif  O kaip kitaip suzinoti, isejau motinystes atostogu, tai yra laiko smile.gif

P.S. dar vienas klausimas, kai mulciuojate zole, jus pries tai nuravite zeme, ar mulciuojant ant piktzoliu?

jei jau išėjot atostogų, tai pati rašot moderatorėms laiškus su prašymais pašalinti tas naujai atidarytas temas. Kodėl darot betvarkę?

Beje, jei jau taip laiko turit, paskaitykit mūsų temas nuo pradžių, net ir į šį klausimą rasit atsakymą. Beje, paieška veikia ir paieškos laukelis baltas, psl apačioj, tikiuosi prt scr nereikia daryt, taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sangevic @ 2014 04 17, 10:20)
O bandete zole laikyti maise, kad ji greiciau suputu, mano kaimyne taip daro, tik kvapas nelabai malonus?

nebandžiau, nes visa žolė keliauja į daržą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 17, 09:39)
jei jau išėjot atostogų, tai pati rašot moderatorėms laiškus su prašymais pašalinti tas naujai atidarytas temas. Kodėl darot betvarkę?

Beje, jei jau taip laiko turit, paskaitykit mūsų temas nuo pradžių, net ir į šį klausimą rasit atsakymą. Beje, paieška veikia ir paieškos laukelis baltas, psl apačioj, tikiuosi prt scr nereikia daryt, taip?  g.gif

Kaip suprasti rasau moderatorems laiškus su prašymais pašalinti tas naujai atidarytas temas? Kad as jokiu laisku nerasiau :/ Ar as kazka automatiskai galejau nuspausti?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 17, 09:39)

Beje, jei jau taip laiko turit, paskaitykit mūsų temas nuo pradžių, net ir į šį klausimą rasit atsakymą. Beje, paieška veikia ir paieškos laukelis baltas, psl apačioj, tikiuosi prt scr nereikia daryt, taip?  g.gif

P.S. aciu uz komentara, to laukelio apacioje nebuvau pastebejusi smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sangevic @ 2014 04 17, 09:45)
Kaip suprasti rasau moderatorems laiškus su prašymais pašalinti tas naujai atidarytas temas? Kad as jokiu laisku nerasiau :/ Ar as kazka automatiskai galejau nuspausti?

tai buvo patarimas jums parašyti moderatorėms laišką ir paprašyti panaikinti jūsų sukurtą temą, dubliuojančią kitas.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 17, 09:56)
tai buvo patarimas jums parašyti moderatorėms laišką ir paprašyti panaikinti jūsų sukurtą temą, dubliuojančią kitas.

Aciu uz paaiskinima smile.gif nes as pasirodo siose vidinese nerasytose taisyklese esu dar visai zalia smile.gif tik nelabai suprantu, kuri is mano nauju 2 temu dubliuojasi? Ivedziau i paieska tokias temas, o tokiu paciu nera... verysad.gif
Atsakyti
Iskilo klausimas... Kai mulciuojate siaudais, ar vejas ju nepatarso, nenupucia kazkiek? Reikalas tas, kad noriu nusipirkti "kitka" ar kaip ji vadinasi, I kolektyvini soda, jeigu mulciuosiu ar Nebus bardako, kaimynams nepripus siaudu?
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2014 04 17, 10:12)
Iskilo klausimas... Kai mulciuojate siaudais, ar vejas ju nepatarso, nenupucia kazkiek? Reikalas tas, kad noriu nusipirkti "kitka" ar kaip ji vadinasi, I kolektyvini soda, jeigu mulciuosiu ar Nebus bardako, kaimynams nepripus siaudu?

'

As siaudais mulciuoju aplink braskes ir jokio bardako tikrai nera. Kaip tik apsaugo nuo stipraus vejo pacias braskes.
Yra tik vienas minusas, siauduose labai daznai buna piktzoliu seklu...
Atsakyti
QUOTE(sangevic @ 2014 04 17, 10:01)
Aciu uz paaiskinima smile.gif nes as pasirodo siose vidinese nerasytose taisyklese esu dar visai zalia smile.gif tik nelabai suprantu, kuri is mano nauju 2 temu dubliuojasi? Ivedziau i paieska tokias temas, o tokiu paciu nera...  verysad.gif

Sodas, daržas, mulčiavimas, kompostavimas

sodas - tema apie vaismedžius ir vaiskrūmius
daržas - mūsų nuostabus daržas ar pan. varijuoja
mulčiavimas - šita tema
kompostavimas- yra tema kompostas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 17 balandžio 2014 - 11:21
Labai noriu pagyvinti savo soda. Pamaciau Maximos lauko prekyboje spalvota mulcia ir nusprendziau isigyti, tik nezinau kokias spalvas pasirinkti, gal kas turite ideju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 17, 11:20)
Sodas, daržas, mulčiavimas, kompostavimas

sodas - tema apie vaismedžius ir vaiskrūmius
daržas - mūsų nuostabus daržas ar pan. varijuoja
mulčiavimas - šita tema
kompostavimas- yra tema kompostas

Dabar dar aiskiau smile.gif Bet klausimas uzduotas mano sukurtoje temoje tinka butent visoms sioms temoms, nes tos mikrobiologines trasos naudojamos ir tinka butent visoms sioms 4 temoms smile.gif

Bet kad visi butu ramus, paprasiau moderatoriu mano tema istrinti smile.gif

Tik labai gaila, kad pradejus aktyviai naudotis supermama forumu, didzioji dalis taip iskart ima ir uzsipuola sad.gif Gerai, kad atsiranda tokiu, kurie bent paaiskina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sangevic: 17 balandžio 2014 - 11:50
QUOTE(sangevic @ 2014 04 17, 11:49)
Dabar dar aiskiau smile.gif Bet klausimas uzduotas mano sukurtoje temoje tinka butent visoms sioms temomes, nes tos mikrobiologines trasos naudojamos butent visoms sioms 4 temoms smile.gif

Bet kad visi butu ramus, paprasiau moderatoriu mano tema istrinti smile.gif

Tik labai gaila, kad pradejus aktyviai naudotis supermama forumu, didzioji dalis taip iskart ima ir uzsipuola sad.gif Gerai, kad atsiranda tokiu, kurie bent paaiskina...

natūralu - reikia elgtis pagal šeimininkų taisykles, kol tapsite šeimos nariu smile.gif
jei naujas kaimynas pradėtų jums nurodinėt, kaip elgtis, ar ilgai tylėtumėt?
o kai tapsite šeimos nariu, tai pasirodys, kad visi čia esantys labai draugiški ir tolerantiški smile.gif
taigi kantrybės ir geros nuotaikos drinks_cheers.gif
Atsakyti