Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2014 04 17, 11:13)
...
user posted image
...
ohoho, koks grozis, tik i zurnala deti!

cia pasiskaicius ir man upas kyla savo ezia mulciuot, deja cia pas mus Airijoj, to nevalia daryti (sliuzai sulinde i mulca, nuestu viska aplink).
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 17, 21:56)
Fantastinis grožis wub.gif

Ačiū aciuks.gif
Smagu už mano/tavo tujas thumbup.gif Tik nesusigundyk tręšimu, užteks mulčiavimo.
Atsakyti
QUOTE(sangevic @ 2014 04 17, 12:49)
Bet klausimas uzduotas mano sukurtoje temoje tinka butent visoms sioms temoms, nes tos mikrobiologines trasos naudojamos ir tinka butent visoms sioms 4 temoms smile.gif

Tai gal tiesiog ir reikėjo kurti vieną temą apie mikrobiologines trąšas. Ar tokiu atveju būtų per daug akivaizdi reklama g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 04 17, 23:05)
Arba,negražu buvo ,tai ir perkasė  biggrin.gif Pilnai suprantu ,priprast reikia drinks_cheers.gif Aš dar pernai,tai vienur, tai kitur perkasiojau,bo ne taip buvau lysves padariusi,takams ne tiek palikusi.Šiemet jau plius minus,kaip norėčiau yr  ax.gif Bet dar yra kur padirbėt .

Bandau.Ir dabar turiu,lapų su durpėm sumaišytų.Jau geras naudojimui,niekas nedvokia  schmoll.gif .Man daržo pliko nesinori laikyt,o po žiemos kažkaip atrodo,kad šieno ar šiaudų mano migrobiukams ir bakterijom su sliekais per mažai,tai ano paėst duodu  biggrin.gif Tuose plotuose kažkaip greičiau žemė atgyja,nei,kad tik šiaudais padengus.Ir prišyla greičiau.

Bet man gražiausias daržas, mulčiuotas smulkinta vejos žole  biggrin.gif Deja,neturiu tiek.

Aciu.
Papildyta:
QUOTE(rim @ 2014 04 18, 12:59)
Tai gal  tiesiog ir reikėjo kurti vieną temą apie mikrobiologines trąšas. Ar tokiu atveju būtų per daug akivaizdi reklama  g.gif

Geras Jusu pastebejimas. Man vis dar sunku susigaudyti kaip grupuojamos temos ir kur rasti info. 4u.gif
O kodel cia reklama? Cia del to kad nurodziau Ju tinklalapio adresa? As nezinojau, kad sito negalima daryti...O tai kaip kitaip galima pasidalyti kur radau info?
Atsakyti
Beje, su artejanciomis sventemis visas/us Jus smile.gif Oras nuostabus, ir tikiuosi kad issilaikys toks iki pat Sv. Velyku smile.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sudaigintos, o kai kurios ir stipriai paaugusios bulvės, iškeliavo į daržą. Užmulčiavau pjauta žole ir agro uždengiau (o gal nereikėjo?):

user posted image
Atsakyti
Kokiu tikslu reikejo dengti Agroplevele?

Beje, as apkasiau visus savo medzius ir krumus, uzpyliau puikiuoju kompostu (vis negaliu juo atsidziaugti) ir uzmulciavau is virsaus zole. Atrodo labai tvarkingai, o ir medziams bus tikra palaima.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 04 18, 00:51)
ohoho, koks grozis, tik i zurnala deti!

cia pasiskaicius ir man upas kyla savo ezia mulciuot, deja cia pas mus Airijoj, to nevalia daryti (sliuzai sulinde i mulca, nuestu viska aplink).

Nesamone schmoll.gif arba pas mane sliuzai dresuoti biggrin.gif maniskiai I joki mulca nelenda
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 04 22, 08:27)
Sudaigintos, o kai kurios ir stipriai paaugusios bulvės, iškeliavo į daržą. Užmulčiavau pjauta žole ir agro uždengiau (o gal nereikėjo?):

Gražios bulbikės smile.gif
Aš bulves jau pasodinus prieš dvi savaites. Šį savaitgalį buvau sodyboj, tai labai pastebimai paaugo, sodinau su mažais daigeliais. BET blush2.gif
Praeitą savaitę pakando šalnos ir per tris agroplėvelės sluoksnius, matyt stiprios šalnos buvo. Apšąlo lapukai, kurie lietėsi su plėvele. Dabar sustatėm lankus ir vėl uždengėm, tik jau dviem sluoksniais. Gal gi nebus šalnų g.gif tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(sangevic @ 2014 04 22, 22:32)
*Kokiu tikslu reikejo dengti Agroplevele?
**uzpyliau puikiuoju kompostu (vis negaliu juo atsidziaugti)

*dėl šalnų, nes daigai dideli. Bet gal jau nebus stiprių šalnų g.gif
**savos gamybos?
Atsakyti
Mano bulvikės jau dygsta... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių vynas @ 2014 04 22, 23:17)
Praeitą savaitę pakando šalnos ir per tris agroplėvelės sluoksnius, matyt stiprios šalnos buvo.

dideli daigai buvo?
Pažiūrėjau 8 dienų orų prognozę: šalnų nebus. Nuimsiu agro, joms ten labai ankšta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 23, 09:51)
Mano bulvikės jau dygsta...  thumbup.gif

oho bigsmile.gif aš dar nepasodinau, kurių nedaiginau ax.gif šiaudų trūksta.
Atsakyti