http://www.kasiulai....-c-102_175.html
Pamesa, labai liuks
QUOTE(pamesa @ 2013 08 21, 15:44)
siutu va tokius grozius berniukams daugiau ir kaip butu dzgiu , kad ir berniukams kazko buna
QUOTE(*Terra* @ 2013 08 21, 15:26)
kaip dziugu, kad patinka
QUOTE(OJE @ 2013 08 21, 15:32)
siutu va tokius grozius berniukams daugiau ir kaip butu dzgiu , kad ir berniukams kazko buna 
as irgi galvoju, kad berniukai kazkaip pamirstami.
mergaitės, gal kuri turit sijonuko iškarpą, bet kad liemuo būtų "ant gumos"? reikia merginai uniforminio sijono, nu niekur nieko gero neiškasu
QUOTE(irmulia @ 2013 06 05, 08:10)
tuto - bodžiukas

-------------------------------------------------------------------------------
tuto- autokėdutei

-------------------------------------------------------------------------------
tuto- autokėdutei

Super fainai padaryta,tikrai gerai
Papildyta:
QUOTE(*Terra* @ 2013 08 05, 18:07)
Ar su paprastu overloku galima taip siuti?gal galit patarti
Reikia pagalbos.
siuvu dukrytei suknelę. Apykaklę ir rankoves noriu sutvirtinti iš kitos pusės, bet kai išsikirpau tokio paties kaklo išlinkimo detalę, prisiuvau 1 cm siule ir bandau išversti ant geros pusės, tai man raukiasi visas kaklas
Ką darau ne taip?

Papildyta:
nežinau ar čia kad naktis ir man stogas važiuoja, ar jau rimtai man depresija puola, kad nespėsiu tos suknelės pasiūti su savo gebėjimais
siuvu dukrytei suknelę. Apykaklę ir rankoves noriu sutvirtinti iš kitos pusės, bet kai išsikirpau tokio paties kaklo išlinkimo detalę, prisiuvau 1 cm siule ir bandau išversti ant geros pusės, tai man raukiasi visas kaklas
Ką darau ne taip?

Papildyta:
nežinau ar čia kad naktis ir man stogas važiuoja, ar jau rimtai man depresija puola, kad nespėsiu tos suknelės pasiūti su savo gebėjimais
QUOTE(malvinka33 @ 2013 08 22, 19:03)
Super fainai padaryta,tikrai gerai 
Papildyta:
Papildyta:
pirma- ar būtina cituoti visas nuotraukas???
antra- taip , siuvau paprastu zigzagu pirmą bodžiuką, kol kas puikiai ,jokių ten išplyšimų ir pan. Nors overlokas būtų geriau, bet jei tuo momentu nėra , sukiesi kaip gali
Papildyta:
QUOTE(Atidela @ 2013 08 23, 03:19)
Reikia pagalbos.
Ką darau ne taip?
Ką darau ne taip?
gal čia priklauso nuo to, kaip buvo iškirpta kaklo detalė?
QUOTE(Atidela @ 2013 08 23, 02:19)
turbut nepadaret ikirpiu toj 1cm siulej
QUOTE(marytejono @ 2013 08 23, 08:13)
o kur tuos įkirpiukus daryti?
QUOTE(Atidela @ 2013 08 23, 08:45)
o kur tuos įkirpiukus daryti?
is vidaus,kur lenkiasi siule.tik atsargiai,kad pacios siules neikirptumet,reikia palikti 1-2mm.pradzioj pabandykit maziau ikirpti ir ziurekit,kaip verciasi