Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

QUOTE(amarrile @ 2013 06 10, 12:33)
JUk čia netikros protest.gif  arba fotošopas,ar kaip ten sako g.gif
mirksiukas.gif  wub.gif  thumbup.gif

piešiau per naktį lotuliukas.gif
Atsakyti
Aviacija wub.gif wub.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 10, 10:21)
Nepaprastai gražiai pas mamą lauke žydi April snow. Tokie jau pilnaviduriai žiedai o dar ta rausva spalvelė išryškėjo......... ir dydis žiedų toks įspūdingas palyginus. Mamie pas mane kukliau jos žydoi balkone, bet visvien pasirodysiu smile.gif

Žiedai verti grieko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2013 06 10, 13:06)
o manoji april snow visiskai balta..sakykit nuo ko spalva priklauso?  g.gif

Abi April Snow gavote iš manęs - ji balta rausvais krašteliais (visiškai balta mano svajonė wub.gif ), todėl manau, kad ir pas Jus parausvės ax.gif

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image
Denise 4u.gif
[/URL]user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 10, 19:20)
Denise  4u.gif

Grazumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 06 11, 00:10)
Grazumas  wub.gif

Ačiū 4u.gif Vėl bandysiu dauginti šią užsispyrėlę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 10, 11:35)
na man ir pačiai gražu  biggrin.gif  na aš patenkinta savo cvietakais  blush2.gif

Šitoks grožis wub.gif Kaip gali nepatikti mirksiukas.gif
Jei tokias turėčiau, pradėtų nuo ilgo žiūrėjimo ir džiaugimosi žiedlapiai byrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif kokie grožiai wub.gif

QUOTE(Avijacija @ 2013 06 10, 11:35)
Patinka jos man kad žiedlapiai nebyra, nešiukšlina........

na paprastos jau tikrai biški nervina,kad reik vis išskabyti nužydėjusius doh.gif ir balta nebegraži,nes ruda kai peržydi g.gif tai rytą vakarą skabau visas ax.gif
Atsakyti
Maniškės rožiažiedės (Pieninės) žydi arba jau jau skleisis ax.gif Gaila kad telefonas numiro negaliu pasirodyti... nebent podukros prašyti g.gif Pirmoji Denise pradžiugino wub.gif
Atsakyti
Ateinu pasidziaugti - vakar viena mergaite padovanojo swanland pink! Tiesiog nuostabu, aciu jai labai! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 11 birželio 2013 - 07:09
QUOTE(jediara @ 2013 06 10, 23:25)
Ačiū 4u.gif  Vėl bandysiu dauginti šią užsispyrėlę smile.gif

na gražios moterys irgi būna tokios užsispyrusios, žinančios savo vertę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 06 11, 00:26)
Maniškės rožiažiedės (Pieninės) žydi arba jau jau skleisis  ax.gif Gaila kad telefonas numiro negaliu pasirodyti... nebent podukros prašyti  g.gif Pirmoji Denise pradžiugino  wub.gif

galeciau nufotkinti smile.gif juk negaila toki grozi parodyt, nes irgi isto pacio krasto smile.gif kur birzelio 23 svente ohoho buna biggrin.gif
Atsakyti