Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

Svyrančios-žydinčios-lietuvaitės biggrin.gif Pas mane tik prasideda žydėjimas ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokios visų gražuolės wub.gif
Pas mane tos gėlytės kur pas Garbanegarbane antroje nuotraukoje margais lapeliais kažkaip neprigyja. Gal kas žino jų pavadinimą?
Atsakyti
Mano gražuolės irgi žydi wub.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2013 06 11, 16:15)
Kokios visų gražuolės  wub.gif
Pas mane tos gėlytės kur pas Garbanegarbane antroje nuotraukoje margais lapeliais kažkaip neprigyja. Gal kas žino jų pavadinimą?

Ta margais lapeliais cimžiedė, jų yra įvairių. Pas mane joms gerai, patiko, gal vandens daugiau jos nori rolleyes.gif
Ambro gražuolytės tos rožytės thumbup.gif ir našlaitinė labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 11 birželio 2013 - 20:16
QUOTE(Freke @ 2013 06 11, 08:48)
galeciau nufotkinti smile.gif juk negaila toki grozi parodyt, nes irgi isto pacio krasto smile.gif kur birzelio 23 svente ohoho buna biggrin.gif

kaimynė? bet aš užmiesty gyvenu bigsmile.gif būt smagu ne tik MB draugus pažint (mane iš sostinės prieš daugiau nei metus atsiviliojo) ax.gif
Bandė meistrelis gelbėt mano telefoną labai daug energijos sunaudojantį... pažiūrėsiu ką pavyko įamžinti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 06 12, 03:28)
kaimynė? bet aš užmiesty gyvenu bigsmile.gif būt smagu ne tik MB draugus pažint (mane iš sostinės prieš daugiau nei metus atsiviliojo)  ax.gif
Bandė meistrelis gelbėt mano telefoną labai daug energijos sunaudojantį... pažiūrėsiu ką pavyko įamžinti  ax.gif

na jei tai kas profilyje nemeluoja tai kaimyne smile.gif tik pagal aprasyma isivaizduoju kad apie 10km iki miesto (ten kur labai daug kamufliazo) smile.gif neilgai ir as miestiete busiu.... planai jau rudeni i rajona traukti ax.gif tai ir perku geles kaip nuprotejus doh.gif
Atsakyti
Merginos gal liepos menesi gale turesite parduoti rozyciu ar kitokiu kilmingu pilnaviduriu dideliomis ziedu kekemis, spalva nera labai svarbi 4u.gif Mielai nupirkciau wub.gif

Rajonas yra thumbup.gif nors pries 10 metu maniau kitaip biggrin.gif Dabar niekas neisgrustu i miesta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 10, 19:20)
Abi April Snow gavote iš manęs - ji balta rausvais krašteliais (visiškai balta mano svajonė wub.gif ), todėl manau, kad ir pas Jus parausvės ax.gif

user posted image
Denise  4u.gif
user posted image

taip April Snow is Jūsų, draugei priauginau šakelę... žydi baltai ,kaip nuotaka..jokio ružavumo..o pas mane ružavi krašteliai-sakau misttika kažkokia doh.gif
Atsakyti
TURIU ATLIEKAMU KILMINGUJU smile.gif
turiu 3 daigiukus Apple Blossom Rosebud
1 Red Rosebud arba Scarlet Rambler (nebepamenu kokia tiksliai, bet spalva abieju ziedu vienoda) (siu yra galimybe padauginti, issaknydinti daugiau)
1 Millfield Gem (yra galimybe padauginti, issaknydinti daugiau)
Ungarisk Appleblossom Rosebud galiu padauginti ir isaknydinti
norečiau išmainyti i April Snow, Swanland Pink, Westadale appleblossom, Mr Wren, Splendide, Denise, ar kokia tulpiaziede arba siūlykit savo ka turit smile.gif
pirmenybe mainams, o jei ne tai parduodu
i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 12 birželio 2013 - 13:30
UPS..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JORIJA: 12 birželio 2013 - 13:45
QUOTE(Freke @ 2013 06 12, 08:33)
na jei tai kas profilyje nemeluoja tai kaimyne smile.gif tik pagal aprasyma isivaizduoju kad apie 10km iki miesto (ten kur labai daug kamufliazo) smile.gif neilgai ir as miestiete busiu.... planai jau rudeni i rajona traukti ax.gif tai ir perku geles kaip nuprotejus doh.gif

MB paaiškino apie kamufliažą blush2.gif nea, mes į kitą pusę... Kulvoj gyvenam
aš tik šiemet pelargonijom užsikrėčiau skaitydama šią temą wub.gif pernai atsikrausčiau su dracena, kalanke ir kelių sukulentų kompozicija bei pomidorų vazonais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 06 12, 21:43)
aš tik šiemet pelargonijom užsikrėčiau skaitydama šią temą  wub.gif  pernai atsikrausčiau su dracena, kalanke ir kelių sukulentų kompozicija bei pomidorų vazonais  biggrin.gif

assa.gif vadinas dar arciau busiu assa.gif as salia tokios dideles elektros prekiu pardes bigsmile.gif na tas arciau kokie 3-4km turbut gausis tik bigsmile.gif nes kelia kazkoks pijokelis projektavo dry.gif

as tai pernai dar per puse pusiau surfinijas pusiau pelargonijas . siemet pasilikau tik pelargonijas smile.gif aisku daug paprastainisku turiu made by Oliseta bet jau turiu ir rozyciu wub.gif
Atsakyti