Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

QUOTE(jalka @ 2013 06 21, 09:23)

Man šios dvi paskutinės pačios pačiausios! thumbup.gif Ir man norėtųsi vaikučio ax.gif drinks_cheers.gif

Darsė, georgiana - gražu pažiūrėt į jūsų žiedukus thumbup.gif

Maniškės jau beveik visos su pumpurais bigsmile.gif Taip norisi pagaliau sulaukt pačių žiedukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 06 21, 14:01)
gal žinot kuo vardu ketvirtoje foto ta pilnavidurė rožinė? aš tokią pat turiu, bet neužsirašiau pavadinimo...

pink sybil jei apie ta pacia kalbam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 21, 13:56)
wub.gif jetau kokie grožiai  wub.gif

dafai pasirodom kas kuom galim pasidalinti  blush2.gif
vietos naujoms tikrai atrasiu  lotuliukas.gif

Darse,ką naujo dalintino turi  blush2.gif
ar dar yra Šiauliečių  ax.gif

Be Kauno, dar ir Šiauliuose yra pelargonijų "taškas". Bet ne visas iš čia esančių turi.
http://public.fotki....e/pelargonijos/

Jei kuri šiaulietė susidomėtų, galėtume pasiderinti ko norėtų. Kai būtų, pasimainytumėm. Rašykit až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 21 birželio 2013 - 16:02
QUOTE(Pieninė @ 2013 06 21, 17:00)
Be Kauno, dar ir Šiauliuose yra pelargonijų "taškas". Bet ne visas iš čia esančių turi.
http://public.fotki....e/pelargonijos/

Jei kuri šiaulietė susidomėtų, galėtume pasiderinti ko norėtų. Kai būtų, pasimainytumėm. Rašykit až.

doh.gif kartais gal geriau kai nežinai doh.gif biggrin.gif

atradau kaip atrodė
05,14
user posted image
06,20
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2013 06 21, 17:19)
pink sybil jei apie ta pacia kalbam mirksiukas.gif

taip, ta pati smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Monami, superines palergonijos. Labai grazu. Laukiu kada baigsim statybas, kad galeciau tokiais groziais apsistatyti.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 20, 19:15)
aš tai kišu iš kart į žemes  rolleyes.gif  padedu kur toliau nuo palangės pradžiai ir vsio.
na nieko dabar dar kitą ligą įsigijau - sanpaulijų. Pelargonijų ir orchidėjų jau nebeužtenka  doh.gif
nors pries kokius 10 metų pelargonija buvo mano košmarų gėlė, nemėgau ir neauginau. Ir nesuprasdavau kodėl žmonės jas augina  lotuliukas.gif 
Sanpauliją buvau tokią paprastą gavus, tai nesidomėjau ir numarinau. Ir niekad negalvojau kad jos irgi gali užkabinti mane  lotuliukas.gif

nežinau kas pasikeitė - ale pribrendau va šioms gėlėms  ax.gif

Sensti zinok.. As kokius 30 metu savo gyvenimo nekenciau palergoniju, o jau treti metai auginu ir dziaugiuosi biggrin.gif Dabar dar roziaziedes prisidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 06 22, 12:26)
Sensti zinok.. As kokius 30 metu savo gyvenimo nekenciau palergoniju, o jau treti metai auginu ir dziaugiuosi biggrin.gif Dabar dar roziaziedes prisidejo biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu-pelargonijoms reikia subręsti. Aš irgi daug metų pelargonijas laikiau bobučių gėlėmis, o va dabar pirmi metai kai jas auginu ir vis naujų noriu - subrendau tongue.gif

Monami, kokia ten ant kampo, ta rausva gigantė? Superinė bigsmile.gif
Atsakyti
O man pelargonijos pradėjo patikti, kai pradėjau ieškoti nepretenzingų gėlių loveliams. Anksčiau irgi laikiau bobučių gėlėm ir dar baisiai smirdančiom. Kaip sak, nespjauk į vandenį..

O čia Happy appleblossom rosebud (su margais lapais). Žiedai panašūs į Appleblossom rosebud, bet man Happy appleblossom gražesni atrodo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 22 birželio 2013 - 12:40
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 22, 09:32)

atradau kaip atrodė
]

Monami noriu pas jus i svecius pasedeti rojaus terasoje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
toliau džiugina wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2013 06 22, 12:16)
Monami, superines palergonijos. Labai grazu. Laukiu kada baigsim statybas, kad galeciau tokiais groziais apsistatyti.

4u.gif
pas mus dar namo sienos baisios,tai man taip negražu,bet kada nors smile.gif

QUOTE(Pieninė @ 2013 06 22, 13:37)
O  čia Happy appleblossom rosebud (su margais lapais).

wub.gif

QUOTE(Arijanda @ 2013 06 22, 14:28)
Monami noriu pas jus i svecius pasedeti rojaus terasoje  wub.gif  wub.gif  wub.gif

oi kaip skambiai pasakyta 4u.gif ,iki terasos dar toli,bet gėlės žydi wub.gif
MB sakė greit nebebus vietos per vazonus biggrin.gif

QUOTE(saridon'e @ 2013 06 22, 23:31)
toliau džiugina  wub.gif

wub.gif
Atsakyti