Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

*MONAMI* , labai graži terasa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 22, 09:32)

PASAKA wub.gif

o ta gigantiška pelargonija svyranti? pirma iš dešinės, kuo vardu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 23 birželio 2013 - 19:45
Puosiam tema, paprastukes smile.gif baltaja reiks persodinti, vargsta labai g.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
visų labai gražios pelargonijos, bet paskutinioji bigsmile.gif amarrilės-net negalvojau, kad tokių yra, labai graži ir įdomi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 06 23, 23:35)
ax.gif

Gražuolė wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kiek grožybių pridėta wub.gif
Monami, aš irgi noriu į tavo terasą smile.gif

Pastebėjau, kad mano rožiažiedės, augančios lauke, daug gražiau žydi- pvz., Swanland Pink, Appleblossom Rosebud namuos nespėja žiedukų išskleisti, sudžiūsta jie, o lauke visai kitoks vaizdas.
Ta proga vakar "suženijau" namuos augusias Swanland ir Appleblossom ir iškrausčiau į balkoną, šalia kitam vazone- Pink Sybil, Red Sybil ir Harlequine Rosy'O'Day:

user posted image

o čia mano mažulytės, kurias labai lepinu ir laukiu, kol paaugs- šių metų Sutarvės pirkinukas, t.y. Ludwigsburger Flair, Honeywood Suzanne, Dovepoint, Royal Tatoo ir dar už kadro liko Kath/Kathleen Peat:

user posted image

Mano supratimu, dar kelių veislių mano namuos labai trūksta ir jau būtų gana hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 06 24, 11:17)

o čia mano mažulytės, kurias labai lepinu ir laukiu, kol paaugs- šių metų Sutarvės pirkinukas, t.y. Ludwigsburger Flair, Honeywood Suzanne, Dovepoint, Royal Tatoo ir dar už kadro liko Kath/Kathleen Peat:

Tokias mažas gavote? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 24, 08:21)
Tokias mažas gavote? blink.gif

Aš iš kito psl ir panašias gavau. rolleyes.gif

Darse, wow, kokia kolekcija bigsmile.gif wub.gif

O gal kas turit pardavimui aprilsnow? Ir ar jūs siunčiat paštu? Dabar turbūt per karšta siųsti, bet rudeniop...
Atsakyti
Jediara, gavau gegužės pradžioj, visos buvo panašaus dydžio, kaip ta didžioji nuotraukoj, tik jos labai nukentėjo siučniamos- nesupratau, ar apipiltos kažkuo buvo, nes dvokė taip, lyg būtų buvusios į kokį pigų odekoloną pamerktos doh.gif

Tikrai abejojau, ar išgyvens, nes atrodė va taip:

user posted image

Bet aš jas labai mylėjau ir gaivinau kaip išmanydama, taigi šiandien iš šešių turiu gyvas penkias (dar buvo Rushmoor Golden Girl, bet jos nepavyko išsaugoti, turiu pripažinti, kad jos mažiausiai ir gaila blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 06 24, 11:44)

Tikrai abejojau, ar išgyvens, nes atrodė va taip:

blink.gif Keista, kad tokie "pavargę" daigai buvo g.gif Bet Jūs tikra šaunuolė, kad iš tokių "džiuvėsių" turite gražius augaliukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2013 06 24, 11:35)
Aš iš kito psl ir panašias gavau. rolleyes.gif

Aišku, nes prieš metus siųsdavo didesnes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 24, 09:03)
blink.gif Keista, kad tokie "pavargę" daigai buvo g.gif  Bet Jūs tikra šaunuolė, kad iš tokių "džiuvėsių" turite gražius augaliukus  thumbup.gif

Papildyta:

Aišku, nes prieš metus siųsdavo didesnes  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Jau tikrai, reikėjo daug meilės atgaivint tokius augalėlius.

O sakydama, kad tokius panašius gavau, tai turėjau omeny kur jau atgaivinti, tokio dydžio, ne tokius suvargusius verysad.gif
Atsakyti