*MONAMI* , labai graži terasa

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 22, 09:32)
PASAKA

o ta gigantiška pelargonija svyranti? pirma iš dešinės, kuo vardu?
Puosiam tema, paprastukes
baltaja reiks persodinti, vargsta labai

visų labai gražios pelargonijos, bet paskutinioji
amarrilės-net negalvojau, kad tokių yra, labai graži ir įdomi

QUOTE(amarrile @ 2013 06 23, 23:35)

Gražuolė

Sveikos
Kiek grožybių pridėta
Monami, aš irgi noriu į tavo terasą
Pastebėjau, kad mano rožiažiedės, augančios lauke, daug gražiau žydi- pvz., Swanland Pink, Appleblossom Rosebud namuos nespėja žiedukų išskleisti, sudžiūsta jie, o lauke visai kitoks vaizdas.
Ta proga vakar "suženijau" namuos augusias Swanland ir Appleblossom ir iškrausčiau į balkoną, šalia kitam vazone- Pink Sybil, Red Sybil ir Harlequine Rosy'O'Day:

o čia mano mažulytės, kurias labai lepinu ir laukiu, kol paaugs- šių metų Sutarvės pirkinukas, t.y. Ludwigsburger Flair, Honeywood Suzanne, Dovepoint, Royal Tatoo ir dar už kadro liko Kath/Kathleen Peat:

Mano supratimu, dar kelių veislių mano namuos labai trūksta ir jau būtų gana

Kiek grožybių pridėta

Monami, aš irgi noriu į tavo terasą

Pastebėjau, kad mano rožiažiedės, augančios lauke, daug gražiau žydi- pvz., Swanland Pink, Appleblossom Rosebud namuos nespėja žiedukų išskleisti, sudžiūsta jie, o lauke visai kitoks vaizdas.
Ta proga vakar "suženijau" namuos augusias Swanland ir Appleblossom ir iškrausčiau į balkoną, šalia kitam vazone- Pink Sybil, Red Sybil ir Harlequine Rosy'O'Day:
o čia mano mažulytės, kurias labai lepinu ir laukiu, kol paaugs- šių metų Sutarvės pirkinukas, t.y. Ludwigsburger Flair, Honeywood Suzanne, Dovepoint, Royal Tatoo ir dar už kadro liko Kath/Kathleen Peat:
Mano supratimu, dar kelių veislių mano namuos labai trūksta ir jau būtų gana

QUOTE(Darsė @ 2013 06 24, 11:17)
Tokias mažas gavote?

QUOTE(jediara @ 2013 06 24, 08:21)
Aš iš kito psl ir panašias gavau.

Darse, wow, kokia kolekcija

O gal kas turit pardavimui aprilsnow? Ir ar jūs siunčiat paštu? Dabar turbūt per karšta siųsti, bet rudeniop...
Jediara, gavau gegužės pradžioj, visos buvo panašaus dydžio, kaip ta didžioji nuotraukoj, tik jos labai nukentėjo siučniamos- nesupratau, ar apipiltos kažkuo buvo, nes dvokė taip, lyg būtų buvusios į kokį pigų odekoloną pamerktos
Tikrai abejojau, ar išgyvens, nes atrodė va taip:

Bet aš jas labai mylėjau ir gaivinau kaip išmanydama, taigi šiandien iš šešių turiu gyvas penkias (dar buvo Rushmoor Golden Girl, bet jos nepavyko išsaugoti, turiu pripažinti, kad jos mažiausiai ir gaila
).

Bet aš jas labai mylėjau ir gaivinau kaip išmanydama, taigi šiandien iš šešių turiu gyvas penkias (dar buvo Rushmoor Golden Girl, bet jos nepavyko išsaugoti, turiu pripažinti, kad jos mažiausiai ir gaila

QUOTE(Darsė @ 2013 06 24, 11:44)

Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2013 06 24, 11:35)
Aš iš kito psl ir panašias gavau.

Aišku, nes prieš metus siųsdavo didesnes

QUOTE(jediara @ 2013 06 24, 09:03)

Papildyta:
Aišku, nes prieš metus siųsdavo didesnes

O sakydama, kad tokius panašius gavau, tai turėjau omeny kur jau atgaivinti, tokio dydžio, ne tokius suvargusius