Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

Sveikos palergoniju augintojos,kur randate pirkti roziaziedziu palergoniju labai labai noreciau ir as isigyt,pernai rudeni viena supermamyte padovanojo grazu krumeli,bet nunyko jis pas mane,gal kad jau pervelu buvo sodinti jas,nes daug kas sake kad rudeni jau neprigyja
Atsakyti
QUOTE(tutita @ 2013 07 09, 08:27)
Sveikos palergoniju augintojos,kur randate pirkti roziaziedziu palergoniju labai labai noreciau ir as isigyt,pernai rudeni viena supermamyte padovanojo grazu krumeli,bet nunyko jis pas mane,gal kad jau pervelu buvo sodinti jas,nes daug kas sake kad rudeni jau neprigyja

Arba internetu, pvz cia:

http://www.fibrex.co.uk/ arba cia

http://www.sutarve.se/

Arba skaityti tema ir laukti mergaiciu pasiulymu, kurios tures padauginusios ar atliekamu mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu pasodinta Borholm daigeli ( praeitame psl paskutine nuotrauka), grazus margi lapeliai, jau kelia ziedyna ax.gif Vilnius
Atsakyti
Pas mane taip pat yra augančių rožiažiedžių daigelių 4u.gif
Atsakyti
as turiu 2 daigelius Apple Blossom Rosebud
kitus dar saknydinu
Atsakyti
o aš šiandien balkone ant appleblossom rosebud radau du žalius kirminus pusryčiaujančius.... essen.gif Prieš savatgalio išvyką apžiūrėjau porą lapukų man tokie buvo su skylutėm, bet kažkaip labai netyrinėjau. O čia pasirodo sumąstė parazitai man gėlę suėst blink.gif Reiks grįžus namo dar kartą apžiūrėt kad koks nebūtų likęs.
Mane tai tinginystė baisi užpuolus, nebedaiginu gėlikių. Sakiau april snow pridauginsiu - apdalinsiu gimines visas. Ale kad tingis nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 09, 11:10)
Pas mane taip pat yra augančių rožiažiedžių daigelių  4u.gif

Sveiki. Iš kuriuo miesto esate? Mane labai domina 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 09, 12:19)
Mane tai tinginystė baisi užpuolus, nebedaiginu gėlikių. Sakiau april snow pridauginsiu - apdalinsiu gimines visas. Ale kad tingis nors tu ką  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš kažkaip irgi aptingau blush2.gif
nors turiu daug prismaigsčiusi šakelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 09, 11:19)
o aš šiandien balkone ant appleblossom rosebud radau du žalius kirminus pusryčiaujančius.... essen.gif    Prieš savatgalio išvyką apžiūrėjau porą lapukų man tokie buvo su skylutėm, bet kažkaip labai netyrinėjau. O čia pasirodo sumąstė parazitai man gėlę suėst  blink.gif  Reiks grįžus namo dar kartą apžiūrėt kad koks nebūtų likęs.
Mane tai tinginystė baisi užpuolus, nebedaiginu gėlikių. Sakiau april snow pridauginsiu - apdalinsiu gimines visas. Ale kad tingis nors tu ką  biggrin.gif

Nežinojai,kad ir aš giminaite esu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 07 09, 19:38)
Nežinojai,kad ir aš giminaite esu bigsmile.gif  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, help.gif Kas per kenkejai uzpuole mano gelytes? g.gif Ilenda kirmele i koteli gyvena ten sau ir grauzia verysad.gif Ir kaip jais atsikratyt? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimile: 10 liepos 2013 - 17:54
Su mano rožytėm kažkas keisto ir vyksta g.gif Lapuose atsiranda peršviečiami ploteliai. Čia kaip suprantu ir kažkoks brudas užpuolė g.gif
Atsakyti