QUOTE(tutita @ 2013 07 09, 08:27)
Sveikos palergoniju augintojos,kur randate pirkti roziaziedziu palergoniju labai labai noreciau ir as isigyt,pernai rudeni viena supermamyte padovanojo grazu krumeli,bet nunyko jis pas mane,gal kad jau pervelu buvo sodinti jas,nes daug kas sake kad rudeni jau neprigyja
Arba internetu, pvz cia:
http://www.fibrex.co.uk/ arba cia
http://www.sutarve.se/
Arba skaityti tema ir laukti mergaiciu pasiulymu, kurios tures padauginusios ar atliekamu

Pas mane taip pat yra augančių rožiažiedžių daigelių

as turiu 2 daigelius Apple Blossom Rosebud
kitus dar saknydinu
kitus dar saknydinu
o aš šiandien balkone ant appleblossom rosebud radau du žalius kirminus pusryčiaujančius....
Prieš savatgalio išvyką apžiūrėjau porą lapukų man tokie buvo su skylutėm, bet kažkaip labai netyrinėjau. O čia pasirodo sumąstė parazitai man gėlę suėst
Reiks grįžus namo dar kartą apžiūrėt kad koks nebūtų likęs.
Mane tai tinginystė baisi užpuolus, nebedaiginu gėlikių. Sakiau april snow pridauginsiu - apdalinsiu gimines visas. Ale kad tingis nors tu ką

Mane tai tinginystė baisi užpuolus, nebedaiginu gėlikių. Sakiau april snow pridauginsiu - apdalinsiu gimines visas. Ale kad tingis nors tu ką

QUOTE(jediara @ 2013 07 09, 11:10)
Sveiki. Iš kuriuo miesto esate? Mane labai domina

QUOTE(Avijacija @ 2013 07 09, 12:19)

nors turiu daug prismaigsčiusi šakelių

QUOTE(Avijacija @ 2013 07 09, 11:19)
o aš šiandien balkone ant appleblossom rosebud radau du žalius kirminus pusryčiaujančius....
Prieš savatgalio išvyką apžiūrėjau porą lapukų man tokie buvo su skylutėm, bet kažkaip labai netyrinėjau. O čia pasirodo sumąstė parazitai man gėlę suėst
Reiks grįžus namo dar kartą apžiūrėt kad koks nebūtų likęs.

Nežinojai,kad ir aš giminaite esu

Mergaites,
Kas per kenkejai uzpuole mano gelytes?
Ilenda kirmele i koteli gyvena ten sau ir grauzia
Ir kaip jais atsikratyt?

Su mano rožytėm kažkas keisto ir vyksta
Lapuose atsiranda peršviečiami ploteliai. Čia kaip suprantu ir kažkoks brudas užpuolė