Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

QUOTE(Pieninė @ 2013 07 11, 20:12)
Pasirodysiu Diemierii Schafferi pražydusią. Šalia foto su žiedu rankose, kad parodyti kokio dydžio žiedukai. Šios rūšies rožiažiedės žiedai vieni iš mažesnių.  

Gali ir mano taip vadinasi ta bevardė g.gif

user posted image

user posted image

Svarbiausiai nieko jos nežavi unsure.gif auga gal trys, dar vieną nugenėjus, sukišau gal penkias šakutes į žemę ir visos prigijo...siūliau kaimynėm, nenori. Kitas paprastas tai aplaužo, net ir praeidami pro šalį. O šitos bujoja...gal kad spalva būtų kitokia, ne raudona, tada ir viliotų smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 11 liepos 2013 - 19:44
QUOTE(Vidam @ 2013 07 11, 18:33)

Svarbiausiai nieko jos nežavi unsure.gif auga gal trys, dar vieną nugenėjus, sukišau gal penkias šakutes į žemę ir visos prigijo...siūliau kaimynėm, nenori. Kitas paprastas tai aplaužo, net ir praeidami pro šalį. O šitos bujoja...gal kad spalva būtų kitokia, ne raudona, tada ir viliotų smile.gif

Keista, labai gi gražios g.gif

O aš ateinu pasiguost verysad.gif Nukrito mano didžiulis lovelis su pink sybil ant appleblossom rožyčių. doh.gif Pink sybil liko vos kelios šakos, o rožyčių dviejų liko tik stiebai praktiškai cry.gif
Atsakyti
tute28 labai užjaučiu console.gif suprantu ką reiškia prarasti gėlytes, bet pelargonijos tokios gėlės, kad jei liko nors kiek stiebo tai atžels, bet vis tiek, taip lauktų, žiedų jau nėra ...
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 07 12, 20:51)
Keista, labai gi gražios  g.gif

Pritariu... Man bele raudona :-0

O aš ateinu pasiguost  verysad.gif  Nukrito mano didžiulis lovelis su pink sybil ant appleblossom rožyčių.  doh.gif Pink sybil liko vos kelios šakos, o rožyčių dviejų liko tik stiebai praktiškai  cry.gif

Uzuojauta... Darbo ideta...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 07 12, 19:05)
tute28 labai užjaučiu  console.gif suprantu ką reiškia prarasti gėlytes, bet pelargonijos tokios gėlės, kad jei liko nors kiek stiebo tai atžels, bet vis tiek, taip lauktų,  žiedų jau nėra ...

Taip, atžels, bet jau šią vasarą nebeturėsiu grožio verysad.gif

QUOTE(spoorga @ 2013 07 12, 20:17)
Uzuojauta... Darbo ideta...

verysad.gif Aga, įdėta. Ir žiemą nešiojau, dengiau... Na ką darysi, pasitaiko. Aišku kalti vyrai, kaip visada bash.gif biggrin.gif Sakiau pritvirtint, tai išsijuokė, sako kas gi čia nuvers doh.gif verysad.gif
Atsakyti
gaila,kai nukrenta vazonai ir lūžta žiedai doh.gif

nusistebėjau rožiažiedžių prigijimo greičiu bigsmile.gif savaitė žemėse ir jau šaknelės matosi bigsmile.gif tik Milfed Gems kažko ožiuojasi ,matyt šitos ilgiau spyriosis g.gif
Atsakyti
user posted image
Mano senolė, jai jau 5 metai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 13 liepos 2013 - 17:38

Mano senolė, jai jau 5 metai
[/quote]
labai graži senolė... o aš neatsidžiaugiu šiame forume perskaičius kažkurios komentarą, kad Morning sun labai ryški ir pati pačiausia...na tikrai labai ryški, žiedynai gražūs, dideli, vienu žodžiu ačiū kažkuriai 4u.gif , o gal visoms... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voras34: 14 liepos 2013 - 14:24
Sveikos mergaitės, pelargonijų mylėtojos, užkrėtėt mane šia liga, tikriausiai nepagydomai smile.gif smile.gif smile.gif . Sužavėta jūsų gėliukų nuotraukėlėmis. Galva apsisuko nuo tokio grožio ir įvairovės. Noriu noriu noriu jų visų (čia tikriausiai sunki ligos forma) biggrin.gif biggrin.gif Ieškojau info apie pelargonijų bėdas ir užklydau pas jus. Nzn kas pasidarė su maniškėm:žydėjo lyg ir neblogai, bet dabar gal jau kokios dvi savaitės žiedynų vidus pradeda ruduoti ir apipelyja. gal kas patarsite ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(naujoke2 @ 2013 07 14, 19:49)
bet dabar gal jau kokios dvi savaitės žiedynų vidus pradeda ruduoti ir apipelyja. gal kas patarsite ką daryti.

Ir pas mane tas pats, kurios lauke auga.Man atrodo nieko nepadarysim, nes priklauso nuo oro sąlygų, kadangi palyja, prisigeria vandens, šilta ir sušunta vidurys. Ir pas mane net nebeišsiskleidžia iš karto visas rutulys... viduriuką turiu išpešt, o dar būna ne visas žiedynas išsiskleidęs...

Atsakyti
labai graži senolė... o aš neatsidžiaugiu šiame forume perskaičius kažkurios komentarą, kad Morning sun labai ryški ir pati pačiausia...na tikrai labai ryški, žiedynai gražūs, dideli, vienu žodžiu ačiū kažkuriai 4u.gif , o gal visoms... mirksiukas.gif Gal galima pamatyti ta grozi? blush2.gif
Atsakyti
O kas bandėt daugint vadinamas kaktusines? Lengvai šaknyjasi?
Atsakyti