sveikos.
del pneumo skiepo, tai man skiepu kabinete sake taip. jis labai gerai tiems vaikams , kurie labai daznai serga plauciu uzdegimu.
kadangi mes mazai sirgom, tai neskiepyjo. tik siais metais du kartus turejom plauciu uzdegima, bet ir tai nesiskaito, kad daznai sirgtu.. ziuresim kaip kitais metais, jei dazniau sirgs tada teks ir mums skiepa gauti
Sveikos
aciu uz atsakyma del skiepo
o gal del kainu dar domejotes?

QUOTE(Majoga @ 2013 06 02, 15:21)
sumos nepasakysiu, bet kai skiepiji berots iki 3 metu, tai reik skiepyti 3 kartus. o vyresniems pakanka 2 skiepu.
ir berots geresnis pneumo 23
Laba rytas

Labas rytas
rytoj mes su Mažaja išvažiuosim keliom dičnom i kaima
Ačiū už patarimus

QUOTE(bova @ 2013 06 02, 15:25)
sumos nepasakysiu, bet kai skiepiji berots iki 3 metu, tai reik skiepyti 3 kartus. o vyresniems pakanka 2 skiepu.
Ačiū už patarimus

QUOTE(bova @ 2013 06 02, 15:25)
O gal zinai koks dar yra be pneumo 23? kartais ne Prevena r 13? ji brangesne

sveikos
kaip savaitgalis? Mes tai buvom zoologijos sode, pasivaikstinejom gerai laika praleidom
Buvom lauke tai vaikas baloje spejo issimaudyti
gryzo visas slapias

kaip savaitgalis? Mes tai buvom zoologijos sode, pasivaikstinejom gerai laika praleidom

Matėt? nemokamas draudimas drausitės?
savaitgali su drauge ir vaikais buvom nulėkusios i kalniečiu parka, pasivaikščiojom, apsišopinom
Kaip smagu, mes irgi norim i zoo nulėkt, bet dabar i kaima išvažiuosim
QUOTE(saulyteaa @ 2013 06 03, 11:54)
sveikos
gryzo visas slapias 

savaitgali su drauge ir vaikais buvom nulėkusios i kalniečiu parka, pasivaikščiojom, apsišopinom

QUOTE(Majoga @ 2013 06 03, 12:24)
Matėt? nemokamas draudimas drausitės?

Labas dienas

Dėl draudimo, gal PauGita pakomentuotų, ar verta/naudinga?

Sveikos,
Mūsų savaitgalis ramus..
Man zoosodas sukelia slogų vaizdą, plius smarvė, gyvūnų kankinimas..Gaila, kad valdžia jį taip apleidus..Tikiu, kad špokams ten smagu, gyvūnėliai, o dabar kai didesni, tai išvis..Reikia ir man kada Flikiuką ten nugabenti..Gal kas į kompaniją..?!
Dėl draudimo aš pasisakyti noriu
nieko nemokamai šiais laikais nebūna
Dėl to draudimo suma juokinga, tik 1000 LT vienkartinė išmoka, jei įsisiurbs erkė (neduok D) antrąkart- išmokos nebegausit..Man tai eilinis reklamos marketingas, daugiau niekas
Draugės tėvui įsisiurbė erkė, susirgo Laimo liga, tapo nedarbingu, tad realiai žinau, kad vaistams, reabilitacijai to 1000 bus gerokai mažai..
Tokia mano asmeninė nuomonė
Bet jei Jūs apsidraudę, jausitės psichologiškai ramiau, pirmyn
Aš esu apsidraudus irgi nuo erkių, jų sukeliamų ligų, tik ne tokiai sumai žinoma.
Mūsų savaitgalis ramus..
Man zoosodas sukelia slogų vaizdą, plius smarvė, gyvūnų kankinimas..Gaila, kad valdžia jį taip apleidus..Tikiu, kad špokams ten smagu, gyvūnėliai, o dabar kai didesni, tai išvis..Reikia ir man kada Flikiuką ten nugabenti..Gal kas į kompaniją..?!

Draugės tėvui įsisiurbė erkė, susirgo Laimo liga, tapo nedarbingu, tad realiai žinau, kad vaistams, reabilitacijai to 1000 bus gerokai mažai..

Sveikutės,
mano mergina mažoji pasidarbavo ant monitoriaus su markeriu skirtu kompaktams užrašinėti..
Didžioji nesužiūrėjo.
mano mergina mažoji pasidarbavo ant monitoriaus su markeriu skirtu kompaktams užrašinėti..

Labas rytas
mes su Mažaja jau mantas kraunamės
labai nekantrauju. Geros visoms savaitės, mes išlekiam į kaima
A aš manau kad ta menka 1000 lt suma geriau negu nieko.

QUOTE(Flika @ 2013 06 03, 18:07)
Sveikos,
Mūsų savaitgalis ramus..
nieko nemokamai šiais laikais nebūna
Dėl to draudimo suma juokinga, tik 1000 LT vienkartinė išmoka, jei įsisiurbs erkė (neduok D) antrąkart- išmokos nebegausit..Man tai eilinis reklamos marketingas, daugiau niekas
Bet jei Jūs apsidraudę, jausitės psichologiškai ramiau, pirmyn
Aš esu apsidraudus irgi nuo erkių, jų sukeliamų ligų, tik ne tokiai sumai žinoma.
Mūsų savaitgalis ramus..

A aš manau kad ta menka 1000 lt suma geriau negu nieko.