QUOTE(cibulis @ 2016 05 26, 21:57)
O ko trūksta? Aš tiesiog klausiu, kiek dar tau trūksta iki visiško namo pabaigimo. Bet kažkaip labai jautriai reaguoji. Gali neatsakinėti, bet faktas, kad 600 eurų už kvadratą dar nėra galutinė kaina. Aš norėjau tik tai akcentuoti.
Be to tavo atvejis: 220x600=132 000 eurų. Mano atvejis 155x900=140 000 eurų. Galutinės sumos išleistos labai vienodos.
Kvaili ginčai. Namo kaina, t.y dėžutė su įrengimu ir galimybe keltis ir apsigyventi. O tokie prabangos dalykai, kaip laistymo sistema yra nebūtini. (Kaimynas turi jau 10 metų, o naudojo tik gal 15 kartų per visą laiką, Lietuva ne Afrika, čia lietūs lyja). Baldus skaičiuoti irgi nesąmonė, vienas angliškas antikvarinis staliukas, kuriuo naudojosi Anglijos karalius Liudvikas kelioliktas gali kainuoti daugiau , nei cibulio namas

Šiaip, esu jau išmetęs kažkiek baldų, katinas su nagais suplėšė, kažkas labai linksmas sulaužė ir t.t. Baldai gyvenime keisis dar daug kartų...
Lauko aplinka, gerbūvis, medeliai, sodas, pavėsinės - viskas su laiku atsiras, ir viskas dar daug kartų pasikeis, kai atsiras pinigų ar noro pasikeisti.
----------------------------------------
Reziume, namo kainą turi skaičiuoti atskirai - iki galimybės įsikelti, o baldus, gerbūvį, žolytę, sodą atskirai - nes tai arba pigu, arba malonu pačiam pasikrapštyti, arba labai brangu, nes galima ir 5000 eur palikti už 1-ną medelį.