Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 7 tema

QUOTE(bruonius @ 2016 05 27, 07:22)
Laistymo sistema nebutina, bet as naudoju praktiskai kasdien, per lietu ji neveikia, yra lietaus davikliai. Man laistymo sistemos irengimas kainavo ~ 1000€, t.y. 0,5% namo kainos.
Kas del baldu, tai siulote gyventi name be baldu? Galima, zinoma, bet pabandykit paaiskinti zmonoms, kad kraustsntis i nama virtuves baldai ir lovos nereikalingos. Lygiagreciai ir buitine technika.
Zodziu, statai nama, perki baldus, moki pinigus ir skaiciuoji vis didejancias islaidas.

Būtų įdomu sužinoti,kas per laistymo sistema su lietaus davikliais už 1000 eur?
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2016 05 27, 21:04)

Sistema kuri kainavo pries kokius 4 metus,o dabar kainos visai kitokios..
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2016 05 27, 21:04)

Amerikoniska kazkokia, nelabai cia yra is ko rinktis, purkstukai issokantys, rotaciniai, kazkokia deze pakista po zememis su zonu valdymo konturais, automatika, kiek pamenu kainavusi apie 70€ ir keli simtai metru LDPE vamzdzio. O lietaus daviklis, tai kazkokia primityvizmo virsune, sudrekusios nuo lietaus besipleciancios tarpines uzpaudzia kontakta ir kol neisdziusta, tol nejungia laistymo irangos. Kas netingi - siek tiek pasidomejes gali ir pats issivedzioti, tik reikia gan nemazai metru 25cm gylio grioviu iskasti.
Atsakyti
Kie kainuoja namo statybos. Jei samdaisi viska. 1000 euru m2. Jei esi ismanantis ir gali leisti sau padirbeti prie namo 600 euru. Faktas.

P.s. Dabar vel turbut puls ,protestuoti tie kurie isleido 1000 euru smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Pritariu

QUOTE(biesas66 @ 2016 05 28, 04:51)
Kie kainuoja namo statybos.  Jei samdaisi viska. 1000 euru m2. Jei esi ismanantis ir gali leisti sau padirbeti prie namo  600 euru. Faktas.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 05 28, 06:55)

600 cia jau su baldais ir aplinka man tiek gal net neisejo beveik viska pasidarant paciam
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2016 05 28, 08:34)
600    cia jau su baldais ir aplinka man tiek gal net neisejo beveik viska pasidarant paciam

Man be baldu ir su nebaigta aplinka, paciam nemazai dirbant, isejo ~1000€. As neturejau tikslo sutilpti i kazkokia suma, isejo kas isejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 28 gegužės 2016 - 08:30
O jeigu pirkom valgomojo komplektą vieną, o po 2 metų gyvenimo name jį pakeitėm kitu, tai reikia priskaičiuoti prie namo statybos kainos? Taip išeina, kad namo statyba dar pabrango g.gif aš čia link to, kad namo statyba yra NAMO pastatymas, o ne rožių krūmai, kailiniai kilimai, sidabriniai įrankiai... jei jau taip skaičiuoti viską viską, tai ir šaldytuvo turinį pridėkite, nes juk irgi neįsikelsite gyventi be maisto ir gėrimų.
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2016 05 28, 08:34)
600    cia jau su baldais ir aplinka man tiek gal net neisejo beveik viska pasidarant paciam

Turetu tave apsaukti raganavimu..
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 05 28, 15:35)
O jeigu pirkom valgomojo komplektą vieną, o po 2 metų gyvenimo name jį pakeitėm kitu, tai reikia priskaičiuoti prie namo statybos kainos? Taip išeina, kad namo statyba dar pabrango g.gif  aš čia link to, kad namo statyba yra NAMO pastatymas, o ne rožių krūmai, kailiniai kilimai, sidabriniai įrankiai... jei jau taip skaičiuoti viską viską, tai ir šaldytuvo turinį pridėkite, nes juk irgi neįsikelsite gyventi be maisto ir gėrimų.

Cibuis i savo nauja nama turbut ir triusikus naujus atsines,ir tai bus iskaiciuota i namo kaina.. Liudna,bet ne visi zmones skiria namo pastatyma nuo namo eksploatacijos...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 28, 06:51)
Kie kainuoja namo statybos.  Jei samdaisi viska. 1000 euru m2. Jei esi ismanantis ir gali leisti sau padirbeti prie namo  600 euru. Faktas.

drinks_cheers.gif 650 EU, su baldais, rekuperacija, centriniu siurbliu, oras vanduo sildymo sistema, fasadas plyteles, dusai stikliniai, lauke klinkerines trinkeles biggrin.gif ir t.t. Patys susidejom grindu danga, sviestuvus, terasas ir tvora. Truksta vienam kambaryje uzuolaidu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 31 gegužės 2016 - 07:39
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 05 31, 08:35)
drinks_cheers.gif 650 EU, su baldais, rekuperacija, centriniu siurbliu, oras vanduo sildymo sistema, fasadas plyteles, dusai stikliniai, lauke klinkerines trinkeles biggrin.gif ir t.t. Patys susidejom grindu danga, sviestuvus, terasas ir tvora. Truksta vienam kambaryje uzuolaidu.

Laba diena ar oras vanduo sildymas gali veikti kaip kondicionierius vasara?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2016 05 31, 14:45)
Laba diena ar oras vanduo sildymas gali veikti kaip kondicionierius vasara?

Jei turi tokią funkciją- gali.
Atsakyti