Vardas Laima,ka galvojat?Juk tai laimes deive? Negirdejau koki 10 metu....o Latvijoje tai kur besisuksi...
Man gražiau Laimė

QUOTE(mazoji feja @ 2013 12 06, 22:29)
Vardas Laima,ka galvojat?Juk tai laimes deive? Negirdejau koki 10 metu....o Latvijoje tai kur besisuksi...
Tarp vyresnės kartos atstovių žinau 4 Laimas. Vienai jų, regis, vardas labai nuostabiai tinka, neįsivaizduočiau tos šaunios moters kitu vardu. Tarp mano kartos tik vieną Laimą pažįstu ( 27 metų), mažų mergaičių Laimų ir aš negirdėjau

Mano anyta taip pat Laima, tai karts nuo karto gaunu dovanų Laimos šokolado ar Laimos žurnalą..

Jonė

Gilmė
Meda, Eglė
Jorūnė irgi, tik greičiausiai trumpintų Jorė.

Rasa, Aušra, Aurelija (gal nelietuviškas), Roberta, Girstenė (dėl šio irgi nežinau), Giedrė, Laura, Inga, Neringa, Lina, Asta, Sandra, Dovilė ...čia tokie einami vardai anksčiau buvo tik nežinau ar jie lietuviški

QUOTE(Tindirindiriuška @ 2014 02 26, 14:04)
Rasa, Aušra, Aurelija (gal nelietuviškas), Roberta, Girstenė (dėl šio irgi nežinau), Giedrė, Laura, Inga, Neringa, Lina, Asta, Sandra, Dovilė ...čia tokie einami vardai anksčiau buvo tik nežinau ar jie lietuviški 

Raudonai pažymėti tikrai ne lietuviški.
QUOTE(dadaka @ 2014 02 27, 22:30)
Mano pirma dukra Domile, senas vardas ,lietuviskas, meiles dovana, jai 15 metu. Patikekite kiek gauna pgiru, darzelyje, dabar mokykloje. Antra Egle, metuku mergyte.
Tikrai gražus, retas vardukas

QUOTE(Vitalija @ 2014 02 22, 11:34)
tikrai taip - trumpinam Jorė, Jorytė.