Įkraunama...
Įkraunama...

Retesni lietuviškos kilmės vardai

Vardas Laima,ka galvojat?Juk tai laimes deive? Negirdejau koki 10 metu....o Latvijoje tai kur besisuksi...
Atsakyti
Man gražiau Laimė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2013 12 06, 22:29)
Vardas Laima,ka galvojat?Juk tai laimes deive? Negirdejau koki 10 metu....o Latvijoje tai kur besisuksi...

Tarp vyresnės kartos atstovių žinau 4 Laimas. Vienai jų, regis, vardas labai nuostabiai tinka, neįsivaizduočiau tos šaunios moters kitu vardu. Tarp mano kartos tik vieną Laimą pažįstu ( 27 metų), mažų mergaičių Laimų ir aš negirdėjau smile.gif Gražus vardas.

Mano anyta taip pat Laima, tai karts nuo karto gaunu dovanų Laimos šokolado ar Laimos žurnalą.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 24 gruodžio 2013 - 13:17
Jonė ax.gif
Atsakyti
Gilmė
Atsakyti
Meda, Eglė wub.gif Jorūnė irgi, tik greičiausiai trumpintų Jorė.
Atsakyti
O kaip jums vardas Guostė?
Atsakyti
Rasa, Aušra, Aurelija (gal nelietuviškas), Roberta, Girstenė (dėl šio irgi nežinau), Giedrė, Laura, Inga, Neringa, Lina, Asta, Sandra, Dovilė ...čia tokie einami vardai anksčiau buvo tik nežinau ar jie lietuviški ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2014 02 26, 14:04)
Rasa, Aušra, Aurelija (gal nelietuviškas), Roberta, Girstenė (dėl šio irgi nežinau), Giedrė, Laura, Inga, Neringa, Lina, Asta, Sandra, Dovilė ...čia tokie einami vardai anksčiau buvo tik nežinau ar jie lietuviški ohmy.gif

Raudonai pažymėti tikrai ne lietuviški.
Atsakyti
Mano pirma dukra Domile, senas vardas ,lietuviskas, meiles dovana, jai 15 metu. Patikekite kiek gauna pgiru, darzelyje, dabar mokykloje. Antra Egle, metuku mergyte.
Atsakyti
QUOTE(dadaka @ 2014 02 27, 22:30)
Mano  pirma dukra  Domile, senas vardas ,lietuviskas, meiles dovana, jai 15 metu. Patikekite kiek  gauna pgiru, darzelyje,  dabar  mokykloje. Antra Egle, metuku mergyte.

Tikrai gražus, retas vardukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2014 02 22, 11:34)
Meda, Eglė wub.gif Jorūnė irgi, tik greičiausiai trumpintų Jorė.

tikrai taip - trumpinam Jorė, Jorytė. 4u.gif
Atsakyti