Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mentas, sveikinu, grazus pilvas thumbup.gif . Randas ilgas tikrai, bet nebera tos sterbles, kaip is kart pasikeitei, super bigsmile.gif
Atsakyti
Mentas- bigsmile.gif nu jau randukas kaip dailiai,lyg nupiestas thumbup.gif .Jei nepasikraipys tai pasakiskai atrodys!Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Nu bet klausykit,kokios mes moterys nekuklios,ko tik del grozio nedarom blush2.gif

O mus siandien pradziugino-vyrui mano brangiausiam nei daug nei mazai reiks Rugpjuti uz naujutelaicius dantukus paklot doh.gif blink.gif .Vaje vaje kokie sie metai mums brangus doctor.gif ,o dar as Rugseji susitariau (.)(.) pasiturbint doh.gif
Atsakyti
Mentas bigsmile.gif thumbup.gif laukiu jau ir as greiciau savo dienos ax.gif galeciau kad ir rugseji - kaip tiki vasaros susitvarkytu pilvukas, bet pries tai noriu max svori numesti, raumenukus pakacelint smile.gif tai kentesiu iki vasario arba kovo ax.gif

kai gris mb paprasysiu kad pafotkintu ir mane is visu pusiu blush2.gif galesiu ir as savo skurytes pasidemonstruot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fay: 30 birželio 2013 - 08:57
Aciu mergaites blush2.gif
Montera man nureze 1.5 kg odos blush2.gif

vaizdas gal butu geresnis jei dar pasiurbtu,bet negalejo nieko nusiurbt doh.gif o randas mano issikreivins ir prasiples,taip K iskart pasake...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 30, 12:54)
Aciu mergaites  blush2.gif
Montera man nureze 1.5 kg odos  blush2.gif 

vaizdas gal butu geresnis jei dar pasiurbtu,bet negalejo nieko nusiurbt doh.gif  o randas mano issikreivins ir prasiples,taip K iskart pasake...

Oho kiek daug blink.gif O kodel nepasiurbe, kodel nebuvo galima? unsure.gif
Mentas, nenusiteik iskart blogiausiam, kartais nebuna taip baisu, kaip gyd nuteikia, gal jis cia apsidrausdamas taip tau susake. Na laikas parodys mirksiukas.gif . Bet vaizdelis dabar tai super 4u.gif
Atsakyti
Aha, mentas, neklausyk to K, ziurek dar ims ir sugis puikiai smile.gif
Man va nuo pirmu dienu tarskejo, kad parodinis pjuvis doh.gif o kas gavosi doh.gif sudas ne parodinis doh.gif
tvirtai apsisprendziau spali korekcija darysiuosi, nes nu...viskas ok, bet nervuoja mane ta asimetrija, aisku niekas negarantuoja, kad poto vel neissigaranksliuos jis man, bet zinosiu, kad padariau viska.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 06 30, 13:22)
Aha, mentas, neklausyk to K, ziurek dar ims ir sugis puikiai smile.gif
Man va nuo pirmu dienu tarskejo, kad parodinis pjuvis  doh.gif o kas gavosi  doh.gif sudas ne parodinis  doh.gif
tvirtai apsisprendziau spali korekcija darysiuosi, nes nu...viskas ok, bet nervuoja mane ta asimetrija, aisku niekas negarantuoja, kad poto vel neissigaranksliuos jis man, bet zinosiu, kad padariau viska.

o jus apie lazeri randuku korekcijai kalbat ar vel su skalperiu? unsure.gif gal lazeris pagelbetu?

beje kada galima prasytis i albumeli? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 06 30, 14:52)
o jus apie lazeri randuku korekcijai kalbat ar vel su skalperiu?  unsure.gif  gal lazeris pagelbetu?

beje kada galima prasytis i albumeli?  ax.gif

Gulsiu ant stalo wink.gif turbut smile.gif kad su lazeriu..as nzn..nzn... g.gif
del albumo, merginos, tarkit zodi.
Atsakyti
O as jau kaip ir apsisprendziau del datos blush2.gif gulsiu gale rugsejo.
Buvau pries pora savaiciu pas M konsultacijoje, tai kaip ir spejau - raumenai prasiskyre, oda nesusitraukus, vat ir turiu pavalgius 5 men nestumo pilvoka doh.gif
Be to sake, kad raumenukus reiktu truputi patreniruot, kad po op graziai ziuretusi ir nebutu tokio kalniuko.
Del nestumo irgi apramino, kad jei kada ir sugalvosiu - problemu nebus, tik kad rezutatas gali buti vel toks pat kaip dabar.... na bet dar pati nezinau ar noriu to trecio, tai .. biggrin.gif
Mentai, laikykis 4u.gif kai galesiu ar irgi zvilgtelsiu i tavo pilvoka blush2.gif
Atsakyti
Bajoraite na man tai bande siurbt ir is nugaros ir is pivo,bet nieko nenusiurbe,nes keista organizmo savybe kad riebala sandeliuoja kietam pavidale,bande lupt ''su mesom'',bet besansu,per daug kraujo praradau. blush2.gif aj ir taip gerai bus...

o del rando taip sake del odos savybiu...ten foto idejau kur randas is arti,tai ten matosi kokiom gylion strijom visas pilvas eina...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 30, 23:57)
Bajoraite  na man tai bande siurbt ir is nugaros ir is pivo,bet nieko nenusiurbe,nes keista organizmo savybe kad riebala sandeliuoja kietam pavidale,bande lupt ''su mesom'',bet besansu,per daug kraujo praradau.  blush2.gif  aj ir taip gerai bus...

o del rando taip sake del odos savybiu...ten foto idejau kur randas is arti,tai ten matosi kokiom gylion strijom visas pilvas eina...

PAS MANE IRGI TOKIOS strijos sad.gif
Bet vistiek mes grazios biggrin.gif Jetau as kai pagalvoju, jokio galvos sukimo, pilvas atsikises, ar ne, makaluojais tas odos gabalas ar ne biggrin.gif
REIKIA man kada pilva nufotkinti, pasiziureti progresa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 07 01, 09:26)
PAS MANE IRGI TOKIOS strijos sad.gif
Bet vistiek mes grazios biggrin.gif Jetau as kai pagalvoju, jokio galvos sukimo, pilvas atsikises, ar ne, makaluojais tas odos gabalas ar ne biggrin.gif
REIKIA man kada pilva nufotkinti, pasiziureti progresa  g.gif

100proc sutinku!!!!
Pasirodyk butinai labai idomu smile.gif

Mane tai vis nervuoja plokstuma tokia po bamba ir ji tokia iskilus. Kazi ar ji cia sumazes ar cia taip ir liks. Rytais aisku ji mazesne. Tikiuos cia dar tinimas.
Bet jau atsigulus pilvas suuuuuper, net idubes biggrin.gif

mentas oho kaip cia tau sudetingai blink.gif
Atsakyti