Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

na del timpu dabar bent jau aisku pasidare smile.gif

Angelisane, nuotrauka labai grazi vandenyj
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 07 05, 15:42)
angelelisane    koks grožis šukuosenos,kokios garbanėlės  thumbup.gif  wub.gif  labai gražu  4u.gif

baltė    man labiausiai raudoni patiko,kad ir nesimato iš priekio  biggrin.gif    o kodėl (na ne tik jūs...) skirtingo amžiaus vaikučius rengiate vienodai ?  ax.gif  kai dvynukus rengia taip pačiai-tai aišku...o šiuo atveju-niekaip neaišku...  bigsmile.gif

Šiaip sau... Man patinka šiuo metu, smagu, kai amžius panašus - gamina vienodų rūbelių... Gal atsibos, tai nebesistengsiu... Manau, pradės eiti į mokykla ir baigsis...
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2013 06 30, 21:22)
pukepuke-patiko zaliasis, ir mamyte prisiderinus thumbup.gif , vaikuciai kokie panasus i mamyte smile.gif
asedita-patiko antras

Aciukas 4u.gif I mane tik sunus biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 01, 01:02)
Pukepuke  bigsmile.gif kokia grazi panele,ypac zalia  wub.gif  wub.gif  wub.gif labai labai  wub.gif o ten mamyte kartu ar sese  bigsmile.gif ??

Aciukas blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Zivilka @ 2013 07 01, 12:10)

Pukepuke, vel visi labai grazus. bet siaip paziurejus, matosi , kad abieju vaiku tie zali derinukai is vienos kolekcijos, ale mergaites vis tiek eina graziau aprengti, visokiu cincikliusku prideti. kaip man to truksta sad.gif
Asedita,  pirmas ir antras faini, ypac pirmas

Egio kelenes kitos firmos 4u.gif
Na va, o cia kaip tik vyrauja nuomone kad berniukai aprengti stilingiau. O as sutinku su jumis is esmes drinks_cheers.gif Man Evita kazkaip labiau rengti patinka. Ka bernams vasarai - sortai, maikes...

Papildyta:
QUOTE(ciku_caku @ 2013 07 01, 17:46)
duetas visada  thumbup.gif  bet TRIO  wub.gif  gal ir tetuka priderinat?  bigsmile.gif

biggrin.gif Tetukas liko uz kadro, neturi zaliu kleniu. Iki tetuko derinimo man rankos nedaeina blush2.gif

QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 07 01, 22:19)
Sveikos, mes neturim kada ką ir parodyti smile.gif
Tai pagirsiu:
pukepuke-labai labai fainiai visi susiderinę žaliai.

4u.gif

Papildyta:
QUOTE(tutifruti @ 2013 07 02, 15:59)
pukepuke-labai grazus derinukai jusu visi wub.gif

Aciu 4u.gif Jus taip streets ile, graziai, patiko, vyresnei mergaitei man sis stiliukas thumbup.gif

QUOTE(baltė @ 2013 07 02, 16:34)
ilgai neužsukau, nu neįmanoma... kaip gražuuu... vėl man pukučiai puikūs... nors is tiesų sunku išskirti ką nors... tikrai visi derinukai neprasti... gal  ne visi mano skonio, bet stilingi savaip thumbup.gif

4u.gif
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 07 04, 10:07)

pukepuke    na,mamyte,dabar aišku kodėl jūsų panelytė tokia smulkutė,gi mamytė kokia garžuolė  thumbup.gif    derinukai labai nuostabūs super visi....obuolinis labai puošnus,bačiukai labai dailūs, labai įsiminė su šuniuku-rankinuku ir ružavos kelnės,na žodžiu visi labai labai  wub.gif  berniukas taip pat super gražiai  wub.gif

Aciu 4u.gif , va tik mano smulkumas kur tai dingsta, naujam darbe +3kg unsure.gif

QUOTE(angelelisane @ 2013 07 04, 23:33)
nelabai cia derinukas ale biggrin.gif

Bet sukne grazi wub.gif 4u.gif

Balte, visi derinukai patiko 4u.gif Antroji sukne mazei labai grazi, ant didzkes nebe taip ziurisi 4u.gif Vistiek karatais tu paciu rubeliu vaizdas nuo vaiko amziaus priklauso, aisku man grazu ir vienodi, bet bandyciau rengti ne vienodai, bet panasiai gal 4u.gif Bet aisku, jei jums taip labaiu patinka, tai ir drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Angelelisane..Kokios garbanos gražios smile.gif Suknutė taip pat graži..Nu bet garbanos....

Balte visi labai patiko,gražu matyt vienodais rūbeliais aprengtas sesutes smile.gif
Papildyta:
Čia šiandieninis mūsų
user posted image
Atsakyti
Labukas,

visada visus matau ir pasidziaugiu, kad yra tiek mamyciu taip besirupinanciu, kad vaikuciai nuostabiai atrodytu wub.gif wub.gif wub.gif

Musu keli derinaukai ir nelabai biggrin.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
jbaniukaityte, ąčiū 4u.gif labai tinka mažiui ta žydra spalva, gal, kad jis toks blondinukas... thumbup.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 07 05, 18:25)
Balte, visi derinukai patiko 4u.gif Antroji sukne mazei labai grazi, ant didzkes nebe taip ziurisi 4u.gif Vistiek karatais tu paciu rubeliu vaizdas nuo vaiko amziaus priklauso, aisku man grazu ir vienodi, bet bandyciau rengti ne vienodai, bet panasiai gal 4u.gif Bet aisku, jei jums taip labaiu patinka, tai ir  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

dėkui, oi, mes ne visada vienodai, kartais tik panašiai, o kartais visai skirtingai... Bet man pačiai vieną vaiką aprengt ir suderint jau nebeįdomu - per paprasta, todėl tokių derinukų net ir neberodau čia rolleyes.gif pasisunkinu šiek tiek ieškodama vienodų...
O, beje, tos suknytės nėra vienodos, viena trikotažinė, o kita su plonu džinsu apačia (vyresniosios), ir jos pasiuvimas kitoks šiek tiek... smile.gif
Atsakyti
tutifruti grazu wub.gif Mano panele jau baigia isaugti mazesniu mergaiciu rubu skyriu, tai as su siaubu ziuriu i didesniu mergaiciu skyrius ( internetinese parduotuvese), nu nematau kas patiktu, tiktu doh.gif Nezinau kaip reikes rengti vaika g.gif biggrin.gif

Balte mann grazu sesytes suderintos wub.gif

angelelisane miela mergaite wub.gif

jbaniukaityte fainuolis vaikinas wub.gif rubeliu stilius ne mano skonio, bet spalvyte skani 4u.gif

Asstule grazuole wub.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras mano grabanelei jo ka turi tai turi garbanas 4u.gif wub.gif
pagaminau ta sukne bet kazkaip nedejau jos ir va ta diena uzdejau tai tiek jau pagyru sulaukem blush2.gif
astule pirmi 4 labai labai man patiko
j.baniukaityte labai grazu rubelei
balte pirmas ir trecias patiko man smile.gif
Atsakyti
Labuka,
Vakar Tynka Trakuose sutikom bigsmile.gif
Na ir pasirodom smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 07 liepos 2013 - 13:17
Labai grazu smile.gif
Atsakyti
Asstule - kokia linksma jusu mergaite thumbup.gif wub.gif Labiausiai krito i aki derinukas su suknele ir derinukas su botais thumbup.gif

pukepuke - visi derinukai patiko. Paskutiniai - ne isimtis.

jbaniukaityte - nelabaikas matosi, tai sunku ir pakomentuoti. Bet usiukai ant nugaros fainiai atrodo smile.gif

balte- super, super sesutes atrodo thumbup.gif

tutifruti - pirmas labai stilngai atrodo. Ir derinys su raudonais konversais superinis taip pat thumbup.gif

angelisane - kokios garbanos bigsmile.gif Ir visur taip paprastai, bet mergaitiskai atrodo su tom suknelem wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 liepos 2013 - 17:20
Na pasirodysim dar smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti