Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(Germinė @ 2013 10 21, 11:24)
Iki 5 ryto skaičiauJudith McNaught "Beveik rojus" .Net nežinojau,kad taip pasiilgau pasakų  blush2.gif Bet koks poilsis  mirksiukas.gif

Ką dabar imsi?
Atsakyti
Baigsiu tą prostitutę,nes numetus buvau,o Kazragytę pasiliksiu desertui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 10 21, 15:55)
Baigsiu tą prostitutę,nes numetus buvau,o Kazragytę pasiliksiu desertui  mirksiukas.gif

Niam niam smile.gif gal su vaikais dramos teatre buvot Astridoj? Kazragytė vaidina, pagal Lindgren kūrybą.
Atsakyti
Nea,nebuvom ax.gif Bet Kazragytę kažkaip labai myliu.Ji tokia...šilta?Ir Šoblinskaitės dzūkavimas prie širdies.O kadangi Šlepikas man irgi imponuoja...turiu idejų dėl ateities skaitinių mirksiukas.gif Meilės romanai gerai,bet kad pabosta.
Nors man patiko,kad Diana Gabaldon konsultavo autorę dėl Škotijos ir tikėjausi kažko panašaus į Svetimšalę.
Atsakyti
Tikrai rekomenduoju-dar labiau ją pamilsi smile.gif
Atsakyti
Kaip apie mane.Ir du aš ax.gif kurie jos rašyme truputį erzina,o gyvenime...Tik dar kačių nešeriu biggrin.gif
Atsakyti
Su pasimėgavimu perskaičiau Danielle Trussoni "Angelologija". Pradžia buvo silpnoka, bet nuo antros dalies įtampa taip pagavo, kad iki pat galo nepaleido. Pabaiga buvo netikėta. Lauksiu antros knygos. thumbup.gif
Beje, man patiko viršelis, gražus, nestoras, kietas ir lankstus. Raidės smulkesnės nei įprasta ir tarpai tarp eilučių mažesni. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 23 spalio 2013 - 20:11
Aš irgi esu pradėjusi skaityti "Angelologija", įtraukė nuo pat pradžių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 10 23, 20:48)
Aš irgi esu pradėjusi skaityti "Angelologija", įtraukė nuo pat pradžių  bigsmile.gif

Aš po jos net ST buvau pasiėmus pavartyt biggrin.gif labai laukiu antros dalies.
Atsakyti
Aš graužiu "Studentė prostitutė" Vaikai šiandien parnešė "Bedievė"
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 10 23, 21:49)
Aš po jos net ST buvau pasiėmus pavartyt biggrin.gif labai laukiu antros dalies.

Kiek žinau jau yra nupirktos teisės ekranizacijai bigsmile.gif

Ai, aš dar einu į pabaigą HP ketvirtą dalį, dar skaitau "Aklas instinktas", bet labai vidutinis trileris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 23 spalio 2013 - 21:37
QUOTE(Milow @ 2013 10 20, 09:51)
Sakykite S. day knygos Apnuogink mane ir Atskleisk mane kuri iš jų yra pirma dalis? ar jos susiję ar vertos dėmesio?  ax.gif

Nesupykit, bet turint internetą sužinoti, kuri knyga pirma (Apnuogink mane)- minutės reikalas.

Perskaičiau Sarah Waters "Svetimkūnis". Nepatiko ji man tiek, kiek tikėjausi iš kitų atsiliepimų ir Waters skaitytos ankstesnės knygos įspūdžių. Nežinau, kodėl. Tema lyg ir įdomi, laikotarpis įdomus, aplinka įdomi, bet neužkabino manęs, neprivertė jaudintis dėl knygos veikėjų (kuriems simpatijos taip ir nepajaučiau). Nesakau, kad visai nepatiko, kurį laiką pasakojimas buvo pakankamai įtraukiantis, bet kuo toliau į pabaigą, tuo mano susidomėjimas mažėjo. Tiesa, buvo keletas šiurpių vietų, prieš miegą skaitant nelabai jauku darėsi, o labiausiai turbūt įsiminė tai, kad iki galo viskas ir nepaaiškinta, nei kas iš tikro ten vyko, o jei vyko pagal vieną pateiktą teoriją, kas buvo viso to kaltininkas. Baigusi knygą paskaičiau keletą diskusijų šia tema, tai dabar kaip ir turiu nuomonę apie tikrąjį "svetimkūnį".

Šiuo metu skaitau Rotho "Portnojaus skundą" ir esu maloniai nustebinta, kad jis gali taip juokingai rašyti visai nejuokinga tema.
Atsakyti