QUOTE(Milow @ 2013 10 20, 09:51)
Sakykite S. day knygos Apnuogink mane ir Atskleisk mane kuri iš jų yra pirma dalis? ar jos susiję ar vertos dėmesio?
Nesupykit, bet turint internetą sužinoti, kuri knyga pirma (Apnuogink mane)- minutės reikalas.
Perskaičiau
Sarah Waters "Svetimkūnis". Nepatiko ji man tiek, kiek tikėjausi iš kitų atsiliepimų ir Waters skaitytos ankstesnės knygos įspūdžių. Nežinau, kodėl. Tema lyg ir įdomi, laikotarpis įdomus, aplinka įdomi, bet neužkabino manęs, neprivertė jaudintis dėl knygos veikėjų (kuriems simpatijos taip ir nepajaučiau). Nesakau, kad visai nepatiko, kurį laiką pasakojimas buvo pakankamai įtraukiantis, bet kuo toliau į pabaigą, tuo mano susidomėjimas mažėjo. Tiesa, buvo keletas šiurpių vietų, prieš miegą skaitant nelabai jauku darėsi, o labiausiai turbūt įsiminė tai, kad iki galo viskas ir nepaaiškinta, nei kas iš tikro ten vyko, o jei vyko pagal vieną pateiktą teoriją, kas buvo viso to kaltininkas. Baigusi knygą paskaičiau keletą diskusijų šia tema, tai dabar kaip ir turiu nuomonę apie tikrąjį "svetimkūnį".
Šiuo metu skaitau
Rotho "Portnojaus skundą" ir esu maloniai nustebinta, kad jis gali taip juokingai rašyti visai nejuokinga tema.