Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(eliss @ 2013 07 08, 18:08)
Visai nesitikėdama kažko įdomaus, labai užkabino Jessica Gregson "Angelų kūrėjos".

Gera knyga, skaičiau prieš kelis metus ir iki šiol pamenu. Rekomenduoju ir kitiems paskaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 07 08, 19:01)
skaičiau prieš kelis metus
drinks_cheers.gif ir aš
Perskaičiau Deksterį.Kažin,dar bus trečia dalis?
Pasiėmiau Papūgos teoremą,bet šiandien jau nesinori skaityt ax.gif
Atsakyti
Vis dar mėgaujuosi Gregory David Roberts - Šantaramas. Tačiau vakar teko paimti į rankas Stieg Larsson - Mergina su drakono tatuiruote, nes jos labai laukia bibliotekoje viena skaitytoja. Nežinau...manęs labai nežavi, sunkokai skaitosi. Pasidarė įdomiau tik tada, kai į pasakojimą "įstojo" Lisbeta Salander smile.gif Dabar esu suimta abejonių, ar knygą atiduoti į biblioteką, lai skaito kita skaitytoja, ar nenumesti ir toliau skaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 07 09, 11:08)
Dabar esu suimta abejonių, ar knygą atiduoti į biblioteką, lai skaito kita skaitytoja, ar nenumesti ir toliau skaityti  g.gif
swoon.gif mega_shok.gif Negalėjau atsiplėšt,kol visos trilogijos neperskaičiau book.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 07 09, 11:32)
swoon.gif  mega_shok.gif Negalėjau atsiplėšt,kol visos trilogijos neperskaičiau  book.gif

Aš nepalieku šios knygos graužtuku. Planuoju perskaityti trilogiją, bet tiesiog šiuo metu pasiėmusi iš bibliotekos daug gerų knygų ir jau fiziškai nespėju perskaityti. O čia dar tas skambutis iš bibliotekos apie įkyriai skambinėjančią skaitytoją, kuri laukia šios knygos, nors man ją grąžinti reikia iki 07-25, o dar turiu galimybę prasitęsti biggrin.gif Bet man gi gaila tos skaitytojos, kuri taip labai geidžia šios knygos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 09 liepos 2013 - 11:39
QUOTE(Germinė @ 2013 07 08, 21:32)
Perskaičiau Deksterį.Kažin,dar bus trečia dalis?

Dalių dar yra ne viena, tik kad neaišku, ar jos bus išverstos į lietuvių kalbą. unsure.gif

Mano paskutinė perskaityta - M. Starkaus ,,Tuk tuk Indija'' - tiesiog puiki.

Ir dar pagaliau sulaukiau savo eilės bibliotekoj prie Ch. Harris ,,Miręs šeimoje'' bei Šlepiko ,,Mano vardas Marytė''.

O kol kas ketinu rimtai kibti į Į tamsiausią kampą.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 07 08, 20:32)
Pasiėmiau Papūgos teoremą,bet šiandien jau nesinori skaityt  ax.gif
Prisikasiau iki 10skyriaus doh.gif Jaučiu,skaitysiu visą vasarą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 07 09, 12:08)
Stieg Larsson - Mergina su drakono tatuiruote, nes jos labai laukia bibliotekoje viena skaitytoja. Nežinau...manęs labai nežavi, sunkokai skaitosi.

nėra ko pergyvent, man tai nieko ypatinga rolleyes.gif porą knygų perskaičiau prisiversdama, filmą ir pažiūrėjau rolleyes.gif

Pradėjau skaityti Vytauto Ažušilio knygų seriją "Šeši pavasariai". "Pjūties metas" - tik pirmas skyrius įdomesnis buvo, kitkas nelabai patiko. Visa serija apie vieną kaimą, kolūkio kūrimą, trėmimus, žmonių gyvenimus. Buvau davus mamai, iškart paskaičius atgal grąžino, net nenori prisimint, ją neigiamai nuteikė. Aš kai visai kitos kartos žmogus, man nieko, bet irgi, pijokavimai, tingėjimas, grobimas, melas...baisu.
Atsakyti
O aš šiuo metu įpusėjau V. Hislop "Sala", kol kas labai patinka wub.gif Ir toliau varau HP seriją, jau 6 knygą pradėjau ir tiesiog įsimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 07 11, 18:05)
O aš šiuo metu įpusėjau V. Hislop "Sala", kol kas labai patinka  wub.gif

o Gija skaitei?

aš šiandien kelionei nusipirkau 2 apie keliones - apie Karibus ir Iraną:

user posted image

user posted image

iškart į lagaminą susidėjau, kad namie nesugalvočiau skaityti biggrin.gif
Papildyta:
matėy, kaip atsinaujino Knygų klubo tinklalapis?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 07 11, 19:05)
O aš šiuo metu įpusėjau V. Hislop "Sala", kol kas labai patinka  wub.gif Ir toliau varau HP seriją, jau 6 knygą pradėjau ir tiesiog įsimylėjau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kokia čia serija HP?
Baigiu perskaityt "Ypatingų vaikų namai". Na... Knyga jau iš pat pradžių pasirodė labai berniukiška, vėsoka, tarsi filmas apie nusmurgusias pakelės užkandines ir besikeikiančius ten tūnančius vyrukus. Gal dėl to, kad skaičiau ją po labai šiltos, jausmingos knygos, ši man atrodė tarsi ledas. Bet daugiau paskaičius susidraugavau. mirksiukas.gif
Atsakyti
HP - Haris Poteris
Atsakyti